Borja Sierra: "El futur de la cuina catalana és esplèndid"
Entrevistem el cuiner Borja Sierra, coautor del llibre 'Cuina Catalana' i cap de cuina de la Granja Elena
Dissabte, 20 d'abril de 2024 - 05:30
Entrevistem el cuiner Borja Sierra, coautor del llibre 'Cuina Catalana' i cap de cuina de la Granja Elena
Dissabte, 20 d'abril de 2024 - 05:30
Aquestes són les fires del cap de setmana
Divendres, 19 d'abril de 2024 - 05:30
Un restaurant del passeig marítim amb bon menjar i millors vistes
Divendres, 19 d'abril de 2024 - 05:30
Restaurants on s'ha de reservar amb mesos d'antelació (o no) per poder tenir una taula
Dijous, 18 d'abril de 2024 - 05:30
L'Ajuntament de Barcelona prorroga durant 5 anys el contracte del Bar Marsella
Dimecres, 17 d'abril de 2024 - 12:17
Un aliment que consumim cada dia augmenta el risc de patir diabetis tipus 2
Dimarts, 16 d'abril de 2024 - 05:30
Una moda gastronòmica que aterra a Catalunya
Dilluns, 15 d'abril de 2024 - 05:30
A la Bikineria en fan de diferents sabors, des del clàssic fins al de pollastre a l'ast
Dilluns, 15 d'abril de 2024 - 05:30
Receptes delicioses i d'allò més divertides
Dissabte, 13 d'abril de 2024 - 05:30
Celebra el dia mundial dels fruits vermells amb aquests plats
Divendres, 12 d'abril de 2024 - 05:30
Les millors fires gastronòmiques del cap de setmana
Divendres, 12 d'abril de 2024 - 05:30
L'Erre & Urrechu de Barcelona és l'opció perfecta si vols menjar com un autèntic rei
Divendres, 12 d'abril de 2024 - 05:30
El restaurant anuncia canvis importants
Dimecres, 10 d'abril de 2024 - 12:21
El 'crooki' és una barreja de croissant i galeta que París ha posat de moda
Dimecres, 10 d'abril de 2024 - 05:30
Dilluns, 8 d'abril de 2024 - 13:08
L'empanada és una recepta tradicional menys coneguda que d'altres però igual de bona
Dilluns, 8 d'abril de 2024 - 05:30
El restaurant Veraz ofereix quatre plats de Les Cols fins al mes que ve
Dilluns, 8 d'abril de 2024 - 05:30
Són l'aliment per excel·lència de les sales de cinema de tot el món
Dissabte, 6 d'abril de 2024 - 05:30
La gastronomia del restaurant Fire fa brillar la cuina del Vela
Divendres, 5 d'abril de 2024 - 05:30
Els caragols i les fires de territori protagonitzen dos dies plens de menjar
Divendres, 5 d'abril de 2024 - 05:30
L'alimentació és un element important a l'hora de determinar la longevitat de les persones
Dijous, 4 d'abril de 2024 - 05:30
Un cap de setmana ple de croissants de tota mena
Dimecres, 3 d'abril de 2024 - 12:55
Dos cellers entren al top cinquanta del The World's Most Admired Wine Brands 2024
Dimecres, 3 d'abril de 2024 - 10:08
Gaudeix de sabors potents sense renunciar a fer bona olor
Dimecres, 3 d'abril de 2024 - 05:30
Celebra el dia mundial del formatge
Dimecres, 27 de març de 2024 - 05:30
Gaudeix dels espinacs amb els plats més suculents
Dimarts, 26 de març de 2024 - 05:30
Compra el peix dels pescadors catalans
Dimarts, 26 de març de 2024 - 05:30
Celebra el dia mundial del gofre
Dilluns, 25 de març de 2024 - 05:30
Via Veneto és una referència gastronòmica a la ciutat
Dilluns, 25 de març de 2024 - 05:30
El primer llibre del cuiner català
Divendres, 22 de març de 2024 - 11:04
Aquestes són les fires gastronòmiques del cap de setmana
Divendres, 22 de març de 2024 - 05:30
Restaurants familiars i acollidors on gaudir de bon menjar en companyia a Porto
Divendres, 22 de març de 2024 - 05:30
La pastisseria Kessler Galimany abaixa la persiana després de 74 anys d'història
Dijous, 21 de març de 2024 - 11:56
David Hernández i Roger Vilardosa són dos dels millors flequers del món
Dimecres, 20 de març de 2024 - 12:22
La xef basca ha fet un 'showcooking' a la fira Alimentaria & Hostelco
Dimecres, 20 de març de 2024 - 05:30
És l'ingredient base de moltes receptes
Dimecres, 20 de març de 2024 - 05:30
Cuina de mar i de verdures en restaurants del districte WOW Porto
Dimarts, 19 de març de 2024 - 05:30
Un producte autòcton de gran qualitat
Dimarts, 19 de març de 2024 - 05:30
El Disfrutar és el segon millor restaurant del món
Dilluns, 18 de març de 2024 - 16:36