Oriol Foix

pastilla video
Borja Sierra: "El futur de la cuina catalana és esplèndid"

Borja Sierra: "El futur de la cuina catalana és esplèndid"

Entrevistem el cuiner Borja Sierra, coautor del llibre 'Cuina Catalana' i cap de cuina de la Granja Elena

Dissabte, 20 d'abril de 2024 - 05:30

Pizza i cervesa amb entrada gratuïta en aquest festival de menjar a Barcelona

Pizza i cervesa amb entrada gratuïta en aquest festival de menjar a Barcelona

Aquestes són les fires del cap de setmana

Divendres, 19 d'abril de 2024 - 05:30

Una barraca amb vistes al mar: peix i arròs de primera en aquest restaurant de Barcelona

Una barraca amb vistes al mar: peix i arròs de primera en aquest restaurant de Barcelona

Un restaurant del passeig marítim amb bon menjar i millors vistes

Divendres, 19 d'abril de 2024 - 05:30

Aquesta és la sorprenent llista d'espera dels millors restaurants de Catalunya

Aquesta és la sorprenent llista d'espera dels millors restaurants de Catalunya

Restaurants on s'ha de reservar amb mesos d'antelació (o no) per poder tenir una taula

Dijous, 18 d'abril de 2024 - 05:30

pastilla video
El bar més antic de Barcelona prorroga la seva activitat durant 5 anys més

El bar més antic de Barcelona prorroga la seva activitat durant 5 anys més

L'Ajuntament de Barcelona prorroga durant 5 anys el contracte del Bar Marsella

Dimecres, 17 d'abril de 2024 - 12:17

Aquest és l'aliment bàsic i universal que pot ser nociu per al teu cos segons la ciència

Aquest és l'aliment bàsic i universal que pot ser nociu per al teu cos segons la ciència

Un aliment que consumim cada dia augmenta el risc de patir diabetis tipus 2

Dimarts, 16 d'abril de 2024 - 05:30

El 'tequeño' és la nova fal·lera gastronòmica a Barcelona: què és i on tastar-ne els millors

El 'tequeño' és la nova fal·lera gastronòmica a Barcelona: què és i on tastar-ne els millors

Una moda gastronòmica que aterra a Catalunya

Dilluns, 15 d'abril de 2024 - 05:30

Biquinis joves, catalans i que sempre venen de gust en aquest nou restaurant de Barcelona

Biquinis joves, catalans i que sempre venen de gust en aquest nou restaurant de Barcelona

A la Bikineria en fan de diferents sabors, des del clàssic fins al de pollastre a l'ast

Dilluns, 15 d'abril de 2024 - 05:30

Aquestes 7 receptes de pastís de formatge seran la teva nova perdició

Aquestes 7 receptes de pastís de formatge seran la teva nova perdició

Receptes delicioses i d'allò més divertides

Dissabte, 13 d'abril de 2024 - 05:30

5 receptes delicioses amb fruits vermells per gaudir al màxim dels àpats de primavera

5 receptes delicioses amb fruits vermells per gaudir al màxim dels àpats de primavera

Celebra el dia mundial dels fruits vermells amb aquests plats

Divendres, 12 d'abril de 2024 - 05:30

Aprofita el bon temps i fes país visitant aquests municipis i les seves fires

Aprofita el bon temps i fes país visitant aquests municipis i les seves fires

Les millors fires gastronòmiques del cap de setmana

Divendres, 12 d'abril de 2024 - 05:30

El restaurant de brasa espectacular a tocar de Diagonal on menjar bé, bo i abundant

El restaurant de brasa espectacular a tocar de Diagonal on menjar bé, bo i abundant

L'Erre & Urrechu de Barcelona és l'opció perfecta si vols menjar com un autèntic rei

Divendres, 12 d'abril de 2024 - 05:30

Així serà el restaurant nou de Les Grands Buffets de Narbona

Així serà el restaurant nou de Les Grands Buffets de Narbona

El restaurant anuncia canvis importants

Dimecres, 10 d'abril de 2024 - 12:21

El nou dolç de moda que està capgirant les pastisseries catalanes

El nou dolç de moda que està capgirant les pastisseries catalanes

El 'crooki' és una barreja de croissant i galeta que París ha posat de moda

Dimecres, 10 d'abril de 2024 - 05:30

El model verinós de gastronomia vulgar que converteix Catalunya en el centre de totes les rialles

El model verinós de gastronomia vulgar que converteix Catalunya en el centre de totes les rialles

Dilluns, 8 d'abril de 2024 - 13:08

Que no t'enganyin! L'empanada no és només argentina

Que no t'enganyin! L'empanada no és només argentina

L'empanada és una recepta tradicional menys coneguda que d'altres però igual de bona

Dilluns, 8 d'abril de 2024 - 05:30

El restaurant Les Cols acosta la millor gastronomia de la Garrotxa al cor de Barcelona

El restaurant Les Cols acosta la millor gastronomia de la Garrotxa al cor de Barcelona

El restaurant Veraz ofereix quatre plats de Les Cols fins al mes que ve

Dilluns, 8 d'abril de 2024 - 05:30

Per què mengem crispetes al cinema?

Per què mengem crispetes al cinema?

Són l'aliment per excel·lència de les sales de cinema de tot el món

Dissabte, 6 d'abril de 2024 - 05:30

Cuina basca a primera línia de mar a l'edifici més emblemàtic de Barcelona

Cuina basca a primera línia de mar a l'edifici més emblemàtic de Barcelona

La gastronomia del restaurant Fire fa brillar la cuina del Vela

Divendres, 5 d'abril de 2024 - 05:30

Fires pageses i menjar local a les festes gastronòmiques del cap de setmana

Fires pageses i menjar local a les festes gastronòmiques del cap de setmana

Els caragols i les fires de territori protagonitzen dos dies plens de menjar

Divendres, 5 d'abril de 2024 - 05:30

Menjar un filet et treu trenta minuts de vida?

Menjar un filet et treu trenta minuts de vida?

L'alimentació és un element important a l'hora de determinar la longevitat de les persones

Dijous, 4 d'abril de 2024 - 05:30

Barcelona acollirà el primer festival dedicat als croissants

Barcelona acollirà el primer festival dedicat als croissants

Un cap de setmana ple de croissants de tota mena

Dimecres, 3 d'abril de 2024 - 12:55

El celler més admirat del món és català i es troba al Penedès

El celler més admirat del món és català i es troba al Penedès

Dos cellers entren al top cinquanta del The World's Most Admired Wine Brands 2024

Dimecres, 3 d'abril de 2024 - 10:08

Remeis casolans contra el mal alè que tens després d'atipar-te d'allioli

Remeis casolans contra el mal alè que tens després d'atipar-te d'allioli

Gaudeix de sabors potents sense renunciar a fer bona olor

Dimecres, 3 d'abril de 2024 - 05:30

Cinc formatges deliciosos que no coneixies i has d'incorporar a la teva dieta

Cinc formatges deliciosos que no coneixies i has d'incorporar a la teva dieta

Celebra el dia mundial del formatge

Dimecres, 27 de març de 2024 - 05:30

Receptes delicioses i saludables amb la verdura més verda de l'hort

Receptes delicioses i saludables amb la verdura més verda de l'hort

Gaudeix dels espinacs amb els plats més suculents

Dimarts, 26 de març de 2024 - 05:30

Divendres Sant: com comprar el peix de les llotges de Catalunya

Divendres Sant: com comprar el peix de les llotges de Catalunya

Compra el peix dels pescadors catalans

Dimarts, 26 de març de 2024 - 05:30

El pecat dolç més suculent amb el qual cauràs rendit si t'agrada la xocolata

El pecat dolç més suculent amb el qual cauràs rendit si t'agrada la xocolata

Celebra el dia mundial del gofre

Dilluns, 25 de març de 2024 - 05:30

El restaurant clàssic de Barcelona on Dalí penjava llonganisses al coll dels seus convidats

El restaurant clàssic de Barcelona on Dalí penjava llonganisses al coll dels seus convidats

Via Veneto és una referència gastronòmica a la ciutat

Dilluns, 25 de març de 2024 - 05:30

pastilla video
Carles Gaig publica les seves millors receptes en aquest llibre de cuina tradicional catalana

Carles Gaig publica les seves millors receptes en aquest llibre de cuina tradicional catalana

El primer llibre del cuiner català

Divendres, 22 de març de 2024 - 11:04

Barcelona Beer Fest 2024: birra a tort i a dret al festival de referència del sector

Barcelona Beer Fest 2024: birra a tort i a dret al festival de referència del sector

Aquestes són les fires gastronòmiques del cap de setmana

Divendres, 22 de març de 2024 - 05:30

Els millors llocs per menjar en família si te'n vas de vacances a Porto

Els millors llocs per menjar en família si te'n vas de vacances a Porto

Restaurants familiars i acollidors on gaudir de bon menjar en companyia a Porto

Divendres, 22 de març de 2024 - 05:30

Tanca una pastisseria històrica del barri de Sants de Barcelona

Tanca una pastisseria històrica del barri de Sants de Barcelona

La pastisseria Kessler Galimany abaixa la persiana després de 74 anys d'història

Dijous, 21 de març de 2024 - 11:56

Dos forners de Sabadell superen els francesos en fer la seva pròpia brioixeria

Dos forners de Sabadell superen els francesos en fer la seva pròpia brioixeria

David Hernández i Roger Vilardosa són dos dels millors flequers del món

Dimecres, 20 de març de 2024 - 12:22

Elena Arzak: "Estic molt preocupada perquè hem tingut pèsols al febrer"

Elena Arzak: "Estic molt preocupada perquè hem tingut pèsols al febrer"

La xef basca ha fet un 'showcooking' a la fira Alimentaria & Hostelco

Dimecres, 20 de març de 2024 - 05:30

La farina més enllà del blat: n'hi ha un tipus per a cada dia de la setmana (l'últim et sorprendrà)

La farina més enllà del blat: n'hi ha un tipus per a cada dia de la setmana (l'últim et sorprendrà)

És l'ingredient base de moltes receptes

Dimecres, 20 de març de 2024 - 05:30

La millor alternativa a la carn en aquests restaurants de Porto

La millor alternativa a la carn en aquests restaurants de Porto

Cuina de mar i de verdures en restaurants del districte WOW Porto

Dimarts, 19 de març de 2024 - 05:30

3 curiositats de la gamba més famosa de Catalunya i que utilitzen els millors xefs del país

3 curiositats de la gamba més famosa de Catalunya i que utilitzen els millors xefs del país

Un producte autòcton de gran qualitat

Dimarts, 19 de març de 2024 - 05:30

Com són les receptes al millor restaurant de Catalunya? Aquests són els trucs del Disfrutar

Com són les receptes al millor restaurant de Catalunya? Aquests són els trucs del Disfrutar

El Disfrutar és el segon millor restaurant del món

Dilluns, 18 de març de 2024 - 16:36

Què són els macarons que sempre confons amb la pasta?

Què són els macarons que sempre confons amb la pasta?

Un dolç francès molt particular

Dilluns, 18 de març de 2024 - 05:30