El Poble Espanyol de Montjuïc acollirà el primer festival de Barcelona dedicat als croissants. Els pròxims 16 i 17 de novembre, Barcelona es convertirà en la capital catalana de la pasta de full. El Croissants Fest és un festival organitzat per Edu González, més conegut a les xarxes socials com @bravasbarcelona, coneixedor i aficionat al menjar, acaba de presentar el seu nou esdeveniment gastronòmic.

Un festival de croissants

Catalunya és la regió de croissants per excel·lència de l'estat. Som una terra de tradició pastissera que cada any demostra la qualitat del producte que tenim. Sense anar més lluny, en l'edició de l'últim concurs al Millor Croissant d'Espanya, la pastisseria Prat "Can Carriel", de Roda de Ter, va guanyar el premi a millor croissant de mantega artesà de l'estat. En edicions anteriors, altres pastisseries catalanes, moltes de Barcelona, han obtingut reconeixements semblants, i ara, Edu González (@bravasbarcelona) aposta per consolidar el potencial de la brioixeria de la ciutat amb un nou festival dedicat al producte.

@bravasbarcelona Croissants FEST 🥐 en Barcelona el próximo NOVIEMBRE. Pronto, más datos #croissants #croissantdechocolate #cruasan ♬ original sound - bravasbarcelona

De fet, el Croissants Fest, que se celebrarà els pròxims 16 i 17 de novembre al recinte del Poble Espanyol, és el primer festival dedicat al croissant de la ciutat. A més de dolços, però, també hi haurà versions salades del croissant i altres invents innovadors que segur que no has tastat mai. El fil conductor de tot plegat serà la pasta de full, l'ingredient imprescindible per fer receptes de croissant.

Entrada gratuïta

El festival serà de lliure accés, amb entrada gratuïta i sense restriccions d'edat. Petits i grans podran gaudir de la millor gastronomia de la ciutat en un indret d'allò més singular. El festival, a més de presentar diferents tipus de croissant, comptarà amb un concurs per escollir el millor de Barcelona. Un certamen que es dividirà en dues categories: el premi a millor croissant tradicional de Barcelona, i la categoria a millor croissant gurmet de la ciutat. 

La brioixeria tradicional, de qualitat i de tota la vida manté el nivell i la qualitat de sempre en establiments mítics de la capital

Malgrat l'auge de la brioixeria industrial a Catalunya, especialment a Barcelona, amb l'aparició de centenars de cafeteries franquícia, la brioixeria tradicional, de qualitat i de tota la vida manté el nivell i la qualitat de sempre en establiments mítics de la capital.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!