No ets català si això no saps cuinar: les croquetes de Nadal que no poden faltar al teu aperitiu
Descobreix aquesta recepta
Dimecres, 24 de desembre de 2025 - 05:30
Oriol Foix Duaigües (Lleida, 2001). Graduat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 2023. Vaig iniciar-me al món de la gastronomia a la revista Cuina, on vaig cursar les pràctiques universitàries. Allí vaig descobrir la meva passió pel periodisme gastronòmic, un món que sempre m'ha interessat molt. Soc redactor a La Gourmeteria d'ElNacional.cat, on cada dia descobreixo als lectors el plaer més gran de la vida, el bon menjar.
Més
Descobreix aquesta recepta
Dimecres, 24 de desembre de 2025 - 05:30
Tot i que les gambes estan de moda al Nadal, hauríem de deixar de consumir-les
Dilluns, 22 de desembre de 2025 - 05:30
Un projecte català que exporta cervesa a tot el Pirineu
Dimarts, 16 de desembre de 2025 - 05:30
Un local del centre amb una cuina excepcional
Dilluns, 15 de desembre de 2025 - 05:30
Aprofita l'últim cap de setmana de festival
Divendres, 12 de desembre de 2025 - 05:30
Cases de menjar de molt nivell per al cap de setmana
Divendres, 12 de desembre de 2025 - 05:30
Un local que reivindica els àpats d'estovalles
Dijous, 11 de desembre de 2025 - 05:30
L'organització ha inclòs la gastronomia a la seva llista
Dimecres, 10 de desembre de 2025 - 13:24
El xef francès presenta un projecte amb tocs italians
Divendres, 5 de desembre de 2025 - 11:25
Cases de menjar de molt nivell per al cap de setmana
Divendres, 5 de desembre de 2025 - 05:30
El diccionari català té noves incorporacions que reflecteixen l’evolució de la cuina catalana
Dimarts, 2 de desembre de 2025 - 05:30
Parlem amb el xef del restaurant Kamikaze
Diumenge, 30 de novembre de 2025 - 05:30
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Dissabte, 29 de novembre de 2025 - 05:30
Cases de menjar de molt nivell per al cap de setmana
Divendres, 28 de novembre de 2025 - 05:30
Consulta tots els restaurants que tenen una o més estrelles a Catalunya i Espanya
Dimarts, 25 de novembre de 2025 - 21:42
Així queden repartides les estrelles Michelin del 2026 a Catalunya
Dimarts, 25 de novembre de 2025 - 21:41
Tres són de Barcelona i un és de Lleida
Dimarts, 25 de novembre de 2025 - 21:14
Es tracta de la pastisseria Turull de Terrassa
Dimarts, 25 de novembre de 2025 - 18:58
Un restaurant acollidor amb plats reconfortants
Dimarts, 25 de novembre de 2025 - 05:30
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 23 de novembre de 2025 - 05:30
La sommelier i comunicadora va presentar ahir el seu llibre a Barcelona
Divendres, 21 de novembre de 2025 - 10:01
Divendres, 21 de novembre de 2025 - 05:30
Divendres, 21 de novembre de 2025 - 05:30
Descobreix aquesta recepta
Dimecres, 19 de novembre de 2025 - 05:30
Es tracta d'un formatge del Moianès
Dimarts, 18 de novembre de 2025 - 11:30
Un pastor explica com fer-ho
Dimarts, 18 de novembre de 2025 - 05:30
Torna 'Italia con Gusto'
Dimarts, 18 de novembre de 2025 - 05:30
Un trosset de Nàpols i pizzes artesanes a preus de barri a Sarrià
Dilluns, 17 de novembre de 2025 - 05:30
Un àpat únic amb un gran xef
Diumenge, 16 de novembre de 2025 - 05:30
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 16 de novembre de 2025 - 05:30
Cases de menjar de molt nivell per al cap de setmana
Divendres, 14 de novembre de 2025 - 05:30
El cuiner explica la tècnica que fan servir al seu restaurant
Dijous, 13 de novembre de 2025 - 05:30
Un local tranquil i acollidor
Dimecres, 12 de novembre de 2025 - 05:30
L'ACGN dona veu a quatre dones clau
Dimarts, 11 de novembre de 2025 - 13:06
El plat s'ha imposat a la resta de candidats d'enguany
Dilluns, 10 de novembre de 2025 - 19:45
Un congrés de rellevància internacional
Dilluns, 10 de novembre de 2025 - 05:30
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 9 de novembre de 2025 - 05:30
Un projecte diferent de qualsevol altre
Diumenge, 9 de novembre de 2025 - 05:30
Cases de menjars de molt nivell per al cap de setmana
Divendres, 7 de novembre de 2025 - 05:30