Mor Fermí Puig, referent de la cuina catalana, als 65 anys
Fermí Puig, xef del restaurant que porta el seu mateix nom, ha sigut un dels referents més importants de la cuina catalana
Divendres, 19 de juliol de 2024 - 22:57
Oriol Foix Duaigües (Lleida, 2001). Graduat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 2023. Vaig iniciar-me al món de la gastronomia a la revista Cuina, on vaig cursar les pràctiques universitàries. Allí vaig descobrir la meva passió pel periodisme gastronòmic, un món que sempre m'ha interessat molt. Soc redactor a La Gourmeteria d'ElNacional.cat, on cada dia descobreixo als lectors el plaer més gran de la vida, el bon menjar.
MésFermí Puig, xef del restaurant que porta el seu mateix nom, ha sigut un dels referents més importants de la cuina catalana
Divendres, 19 de juliol de 2024 - 22:57
Gaudeix al màxim d'aquest aliment
Dimecres, 17 de juliol de 2024 - 05:30
La riquesa lingüística de l'idioma també passa per la cuina
Dimarts, 16 de juliol de 2024 - 05:30
Mites i veritats sobre la salsa més popular de la gastronomia oriental
Dilluns, 15 de juliol de 2024 - 05:30
El carbassó és un ingredient amb moltes opcions culinàries: a la planxa, cuit, en crema, cru... una verdura deliciosa!
Diumenge, 14 de juliol de 2024 - 05:30
Petits detalls a l'hora de fer el cafè que marquen una gran diferència
Dissabte, 13 de juliol de 2024 - 05:30
Celebra el dia mundial del cava
Divendres, 12 de juliol de 2024 - 05:30
Et portem 4 receptes perquè puguis preparar uns menús increïbles a casa
Divendres, 12 de juliol de 2024 - 05:30
El Tarumba s'ubica a la platja de Castelldefels
Divendres, 12 de juliol de 2024 - 05:30
Restaurants per menjar sense parar repartits per la capital catalana
Divendres, 12 de juliol de 2024 - 05:30
El Gremi d'Hotels ha presentat dos nous distintius, el 'Gastronòmic' i el 'Cultural'
Dijous, 11 de juliol de 2024 - 16:40
La pizza napolitana arrasa en aquest prestigiós rànquing
Dijous, 11 de juliol de 2024 - 10:18
Empreses punteres del sector han aconseguit replicar la carn a partir de cèl·lules mare
Dijous, 11 de juliol de 2024 - 05:30
La formatgeria Mas Rovira elabora formatge amb llet de vaca Bruna
Dimecres, 10 de juliol de 2024 - 10:17
Hi ha diversos mètodes per aconseguir un resultat increïble
Dimecres, 10 de juliol de 2024 - 05:30
Una beguda que ens transporta al mar
Dimecres, 10 de juliol de 2024 - 05:30
Opcions delicioses per gaudir dels millors restaurants de la ciutat
Dimarts, 9 de juliol de 2024 - 05:30
Una opció més eficient i segura
Dimarts, 9 de juliol de 2024 - 05:30
El celler U MES U enceta el seu cicle cultural
Dilluns, 8 de juliol de 2024 - 10:01
Estalvia't el restaurant a la platja amb aquests arrossos que pots fer a casa
Dilluns, 8 de juliol de 2024 - 05:30
Celebra el dia mundial del cacau amb aquests plats
Diumenge, 7 de juliol de 2024 - 05:30
Aquestes són les fires gastronòmiques del cap de setmana
Divendres, 5 de juliol de 2024 - 05:30
La Tartareria és la meca del tàrtar a la ciutat
Divendres, 5 de juliol de 2024 - 05:30
Els estris d'acer inoxidable i silicona són més segurs
Dijous, 4 de juliol de 2024 - 05:30
La investigació publicada a la revista The Lancet avisa dels riscos de portar una mala dieta
Dimecres, 3 de juliol de 2024 - 05:30
Deu punts per defensar la tradició culinària
Dimecres, 3 de juliol de 2024 - 05:30
Restaurants exquisits per menjar bon marisc
Dimarts, 2 de juliol de 2024 - 05:30
Aliments que fa segles que consumim a Catalunya
Dilluns, 1 de juliol de 2024 - 05:30
La millor festa catalana s'ha d'acompanyar d'aquestes begudes
Dissabte, 29 de juny de 2024 - 05:30
Parlem amb el sommelier David Seijas sobre la seva carrera professional
Dissabte, 29 de juny de 2024 - 05:30
Gaudeix d'un cap de setmana gastronòmic esplèndid
Divendres, 28 de juny de 2024 - 05:30
La llista OAD presenta els millors restaurants barats d'Europa
Dijous, 27 de juny de 2024 - 11:36
Celebra el dia mundial de la pinya
Dijous, 27 de juny de 2024 - 05:30
Consulta la guía de Soletes Repsol
Dimecres, 26 de juny de 2024 - 13:20
Un esdeveniment benèfic amb diferents bars convidats
Dimecres, 26 de juny de 2024 - 10:10
La manera més dolça (o salada) de gaudir l'estiu
Dimecres, 26 de juny de 2024 - 05:30
Menysprear la traducció té conseqüències
Dimarts, 25 de juny de 2024 - 11:14
Evita el malbaratament alimentari
Dimarts, 25 de juny de 2024 - 05:30
Rostits típics d'Aranda en aquest restaurant del Paral·lel
Dilluns, 24 de juny de 2024 - 05:30