Aquestes són les millors postres de supermercat segons l'OCU: un dolç irresistible
L'OCU analitza més de 200 postres per trobar les millors
Dilluns, 19 de maig de 2025 - 05:30
Oriol Foix Duaigües (Lleida, 2001). Graduat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 2023. Vaig iniciar-me al món de la gastronomia a la revista Cuina, on vaig cursar les pràctiques universitàries. Allí vaig descobrir la meva passió pel periodisme gastronòmic, un món que sempre m'ha interessat molt. Soc redactor a La Gourmeteria d'ElNacional.cat, on cada dia descobreixo als lectors el plaer més gran de la vida, el bon menjar.
MésL'OCU analitza més de 200 postres per trobar les millors
Dilluns, 19 de maig de 2025 - 05:30
Un ofici sense relleu generacional
Diumenge, 18 de maig de 2025 - 05:30
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 18 de maig de 2025 - 05:30
Eines que tenen una funció molt específica
Dissabte, 17 de maig de 2025 - 05:30
Celebra el títol de lliga als millors bars de la ciutat
Divendres, 16 de maig de 2025 - 09:14
Les millors fires gastronòmiques del país
Divendres, 16 de maig de 2025 - 05:30
Un reconeixement atorgat durant la fira Lactium de Vic
Dijous, 15 de maig de 2025 - 13:13
Un producte d'una qualitat excepcional
Dijous, 15 de maig de 2025 - 05:30
Celebra el dia mundial de l'hummus amb aquesta fita insòlita
Dimarts, 13 de maig de 2025 - 05:30
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 11 de maig de 2025 - 05:30
Les millors fires gastronòmiques del país
Divendres, 9 de maig de 2025 - 05:30
La nutrició és una part important de la gastronomia
Dijous, 8 de maig de 2025 - 12:56
Un ritual molt estricte
Dimecres, 7 de maig de 2025 - 12:47
Aliments que són cada cop més habituals
Dimarts, 6 de maig de 2025 - 05:30
Un local que compleix 10 anys i ho celebra amb els seus millors plats
Dilluns, 5 de maig de 2025 - 05:30
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 4 de maig de 2025 - 05:30
Una conserva que pots fer a casa
Dissabte, 3 de maig de 2025 - 05:30
Les millors fires gastronòmiques del país
Divendres, 2 de maig de 2025 - 05:30
A Catalunya hi ha diversos productors ecològics
Divendres, 2 de maig de 2025 - 05:30
Aquest electrodomèstic ens permet cuinar de manera fàcil i eficient
Dijous, 1 de maig de 2025 - 05:30
Una verdura més bona del que sembla
Dimecres, 30 d'abril de 2025 - 05:30
Una festa amb les millors tapes de la ciutat
Dimarts, 29 d'abril de 2025 - 11:30
Saber conservar bé els aliments és clau a la cuina
Dimarts, 29 d'abril de 2025 - 05:30
La importància de prioritzar el menjar
Dilluns, 28 d'abril de 2025 - 15:24
Un terme molt important en electricitat
Dilluns, 28 d'abril de 2025 - 14:17
Un problema habitual a la cuina
Diumenge, 27 d'abril de 2025 - 05:30
Catalunya ha estat proveïdora oficial de vi del Vaticà
Dissabte, 26 d'abril de 2025 - 05:30
Establiments perfectes per gaudir de bon menjar
Divendres, 25 d'abril de 2025 - 05:30
Divendres, 25 d'abril de 2025 - 05:30
Receptes d'aprofitament per no llençar cap ingredient
Dimarts, 22 d'abril de 2025 - 05:30
Les últimes novetats del sector
Diumenge, 20 d'abril de 2025 - 05:30
Establiments acollidors amb bon menjar
Diumenge, 20 d'abril de 2025 - 05:30
Establiments perfectes per gaudir de bon menjar
Divendres, 18 d'abril de 2025 - 05:30
Un mètode versàtil i exquisit per cuinar
Divendres, 18 d'abril de 2025 - 05:30
La pujada del lloguer ha obligat el bar a tancar
Dimecres, 16 d'abril de 2025 - 14:04
Establiments perfectes per trobar una bona mona de Pasqua
Dimecres, 16 d'abril de 2025 - 05:30
Es tracta del dolç més tradicional de la Setmana Santa
Dimarts, 15 d'abril de 2025 - 05:30
Un peix deliciós que s'ha convertit en tot un símbol
Dimarts, 15 d'abril de 2025 - 05:30