El restaurant de Vielha amb unes tapes úniques on gaudir d'un sopar informal deliciós
Un local del centre amb una cuina excepcional
Dilluns, 15 de desembre de 2025 - 05:30
Oriol Foix Duaigües (Lleida, 2001). Graduat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 2023. Vaig iniciar-me al món de la gastronomia a la revista Cuina, on vaig cursar les pràctiques universitàries. Allí vaig descobrir la meva passió pel periodisme gastronòmic, un món que sempre m'ha interessat molt. Soc redactor a La Gourmeteria d'ElNacional.cat, on cada dia descobreixo als lectors el plaer més gran de la vida, el bon menjar.
Més
Un local del centre amb una cuina excepcional
Dilluns, 15 de desembre de 2025 - 05:30
Aprofita l'últim cap de setmana de festival
Divendres, 12 de desembre de 2025 - 05:30
Cases de menjar de molt nivell per al cap de setmana
Divendres, 12 de desembre de 2025 - 05:30
Un local que reivindica els àpats d'estovalles
Dijous, 11 de desembre de 2025 - 05:30
L'organització ha inclòs la gastronomia a la seva llista
Dimecres, 10 de desembre de 2025 - 13:24
El xef francès presenta un projecte amb tocs italians
Divendres, 5 de desembre de 2025 - 11:25
Cases de menjar de molt nivell per al cap de setmana
Divendres, 5 de desembre de 2025 - 05:30
El diccionari català té noves incorporacions que reflecteixen l’evolució de la cuina catalana
Dimarts, 2 de desembre de 2025 - 05:30
Parlem amb el xef del restaurant Kamikaze
Diumenge, 30 de novembre de 2025 - 05:30
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Dissabte, 29 de novembre de 2025 - 05:30
Cases de menjar de molt nivell per al cap de setmana
Divendres, 28 de novembre de 2025 - 05:30
Consulta tots els restaurants que tenen una o més estrelles a Catalunya i Espanya
Dimarts, 25 de novembre de 2025 - 21:42
Així queden repartides les estrelles Michelin del 2026 a Catalunya
Dimarts, 25 de novembre de 2025 - 21:41
Tres són de Barcelona i un és de Lleida
Dimarts, 25 de novembre de 2025 - 21:14
Es tracta de la pastisseria Turull de Terrassa
Dimarts, 25 de novembre de 2025 - 18:58
Un restaurant acollidor amb plats reconfortants
Dimarts, 25 de novembre de 2025 - 05:30
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 23 de novembre de 2025 - 05:30
La sommelier i comunicadora va presentar ahir el seu llibre a Barcelona
Divendres, 21 de novembre de 2025 - 10:01
Divendres, 21 de novembre de 2025 - 05:30
Divendres, 21 de novembre de 2025 - 05:30
Descobreix aquesta recepta
Dimecres, 19 de novembre de 2025 - 05:30
Es tracta d'un formatge del Moianès
Dimarts, 18 de novembre de 2025 - 11:30
Un pastor explica com fer-ho
Dimarts, 18 de novembre de 2025 - 05:30
Torna 'Italia con Gusto'
Dimarts, 18 de novembre de 2025 - 05:30
Un trosset de Nàpols i pizzes artesanes a preus de barri a Sarrià
Dilluns, 17 de novembre de 2025 - 05:30
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 16 de novembre de 2025 - 05:30
Un àpat únic amb un gran xef
Diumenge, 16 de novembre de 2025 - 05:30
Cases de menjar de molt nivell per al cap de setmana
Divendres, 14 de novembre de 2025 - 05:30
El cuiner explica la tècnica que fan servir al seu restaurant
Dijous, 13 de novembre de 2025 - 05:30
Un local tranquil i acollidor
Dimecres, 12 de novembre de 2025 - 05:30
L'ACGN dona veu a quatre dones clau
Dimarts, 11 de novembre de 2025 - 13:06
El plat s'ha imposat a la resta de candidats d'enguany
Dilluns, 10 de novembre de 2025 - 19:45
Un congrés de rellevància internacional
Dilluns, 10 de novembre de 2025 - 05:30
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 9 de novembre de 2025 - 05:30
Un projecte diferent de qualsevol altre
Diumenge, 9 de novembre de 2025 - 05:30
Cases de menjars de molt nivell per al cap de setmana
Divendres, 7 de novembre de 2025 - 05:30
Dimecres, 5 de novembre de 2025 - 13:16
Avui s'ha presentat la Guia Augusta
Dimarts, 4 de novembre de 2025 - 15:12
Dilluns, 3 de novembre de 2025 - 18:42