Menú setmanal per a la feina: comença oficialment la temporada de gaspatxo
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 8 de juny de 2025 - 05:30
Oriol Foix Duaigües (Lleida, 2001). Graduat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 2023. Vaig iniciar-me al món de la gastronomia a la revista Cuina, on vaig cursar les pràctiques universitàries. Allí vaig descobrir la meva passió pel periodisme gastronòmic, un món que sempre m'ha interessat molt. Soc redactor a La Gourmeteria d'ElNacional.cat, on cada dia descobreixo als lectors el plaer més gran de la vida, el bon menjar.
Més5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 8 de juny de 2025 - 05:30
Azah ha obert portes a l'Eixample
Diumenge, 8 de juny de 2025 - 05:30
Diferents pastisseries catalanes han rebut avui el premi
Divendres, 6 de juny de 2025 - 18:04
Les millors fires gastronòmiques del país
Divendres, 6 de juny de 2025 - 05:30
La llista revela els restaurants de la posició 51 a la 100
Dijous, 5 de juny de 2025 - 16:14
Dos establiments de Barcelona i un de Girona es colen al Top 50
Dijous, 5 de juny de 2025 - 13:22
Una campanya gastronòmica per promoure el consum de carn de corder
Dimecres, 4 de juny de 2025 - 17:16
Meritxell Falgueras ha conduït l'acte celebrat a la seu del districte de Sants-Montjuïc
Dimarts, 3 de juny de 2025 - 19:58
Una campanya emparada sota el lema "Gastronomia d'Alta Muntanya"
Dilluns, 2 de juny de 2025 - 16:52
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 1 de juny de 2025 - 05:30
La cuinera explica el perquè d'aquesta pràctica
Dissabte, 31 de maig de 2025 - 05:30
Un espai agradable en un carrer tranquil
Dissabte, 31 de maig de 2025 - 05:30
Les millors fires gastronòmiques del país
Divendres, 30 de maig de 2025 - 05:30
Unes postres entren al top 10 estatal
Dijous, 29 de maig de 2025 - 11:13
Escollir bé els llegums és clau per cuinar uns plats perfectes
Dijous, 29 de maig de 2025 - 05:30
Celebra el dia de l'hamburguesa amb aquesta recepta
Dimecres, 28 de maig de 2025 - 05:30
Un aliment curiós que ha acabat la temporada
Dimecres, 28 de maig de 2025 - 05:30
Uns guardons que premien les millors cartes de diferents restaurants de Catalunya
Dimarts, 27 de maig de 2025 - 15:57
Unes jornades per reivindicar els productes del Delta
Dimarts, 27 de maig de 2025 - 15:21
Establiments diferents amb menjar per a tots els gustos
Dimarts, 27 de maig de 2025 - 05:30
Un producte exòtic i poc habitual
Diumenge, 25 de maig de 2025 - 05:30
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 25 de maig de 2025 - 05:30
El millor cap de setmana de l'any
Dissabte, 24 de maig de 2025 - 11:53
Dos cuiners proposen un diàleg a la cuina
Dissabte, 24 de maig de 2025 - 05:30
El llegendari entrenador explica quin plat li encanta
Divendres, 23 de maig de 2025 - 05:30
Una festa que arriba a la seva 44a edició
Divendres, 23 de maig de 2025 - 05:30
Les millors fires gastronòmiques del país
Divendres, 23 de maig de 2025 - 05:30
Demà comença la 44a edició de la festa gastronòmica més gran de Catalunya
Dijous, 22 de maig de 2025 - 05:30
Un truc molt útil a l'hora d'escollir restaurant
Dijous, 22 de maig de 2025 - 05:30
Un local agradable amb uns plats excel·lents
Dijous, 22 de maig de 2025 - 05:30
La final disputada avui ha premiat diferents joves
Dimecres, 21 de maig de 2025 - 17:29
Un giny sostenible i revolucionari
Dimecres, 21 de maig de 2025 - 05:30
Jon Cake celebra el 4t aniversari amb un esdeveniment especial
Dimarts, 20 de maig de 2025 - 15:10
Una fruita que agrada a tothom
Dimarts, 20 de maig de 2025 - 05:30
Uns premis apadrinats pels germans Torres
Dimarts, 20 de maig de 2025 - 05:30
L'OCU analitza més de 200 postres per trobar les millors
Dilluns, 19 de maig de 2025 - 05:30
Un ofici sense relleu generacional
Diumenge, 18 de maig de 2025 - 05:30
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 18 de maig de 2025 - 05:30
Eines que tenen una funció molt específica
Dissabte, 17 de maig de 2025 - 05:30