Fermí Puig es jubila i tanca el seu restaurant a Barcelona
El restaurant tanca portes després d'onze anys d'activitat
Dimarts, 30 d'abril de 2024 - 11:25
Oriol Foix Duaigües (Lleida, 2001). Graduat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 2023. Vaig iniciar-me al món de la gastronomia a la revista 'Cuina', on vaig cursar les pràctiques universitàries. Allí vaig descobrir la meva passió pel periodisme gastronòmic, un món que sempre m'ha interessat molt. Soc redactor a La Gourmeteria d''ElNacional.cat', on cada dia descobreixo als lectors el plaer més gran de la vida, el bon menjar.
MésEl restaurant tanca portes després d'onze anys d'activitat
Dimarts, 30 d'abril de 2024 - 11:25
Celebra el dia mundial de les panses amb aquestes receptes
Dimarts, 30 d'abril de 2024 - 05:30
Dilluns, 29 d'abril de 2024 - 05:30
L'Âme ofereix un menú degustació de deu passos
Dilluns, 29 d'abril de 2024 - 05:30
Diumenge, 28 d'abril de 2024 - 05:30
Un dolç deliciós que pots fer a casa amb aquestes receptes
Dissabte, 27 d'abril de 2024 - 05:30
Golmés celebra la festa de les cassoles i Catalunya s'omple de fires gastronòmiques
Divendres, 26 d'abril de 2024 - 05:30
Celebra el dia mundial del brètzel amb aquesta recepta casolana
Divendres, 26 d'abril de 2024 - 05:30
Casabona s'ha imposat a una cinquantena de participants en les semifinals i ha entrat al podi
Dijous, 25 d'abril de 2024 - 15:07
Un obrador d'Agramunt elabora la millor pasta de te de l'estat
Dijous, 25 d'abril de 2024 - 05:30
En el dia mundial del 'hot-dog', descobreix aquestes varietats de salsitxa
Dimecres, 24 d'abril de 2024 - 05:30
El 'crookie' aterra a Barcelona en aquesta pastisseria de Gràcia
Dimecres, 24 d'abril de 2024 - 05:30
L'oli Cosmos ha guanyat la medalla de plata en un concurs internacional a Nova York
Dimarts, 23 d'abril de 2024 - 10:22
Restaurants ideals per fer un àpat en parella
Dimarts, 23 d'abril de 2024 - 05:30
Petites accions que acostumes a fer que entorpeixen el servei
Dimarts, 23 d'abril de 2024 - 05:30
La pastisseria Larrosa, de Flix, ha guanyat el concurs que s'ha celebrat a Vic
Dilluns, 22 d'abril de 2024 - 09:43
Celebra el dia més romàntic de l'any amb un àpat especial
Dilluns, 22 d'abril de 2024 - 05:30
Llibres imprescindibles per gaudir d'un bon Sant Jordi entre fogons
Diumenge, 21 d'abril de 2024 - 05:30
Posa't el davantal i gaudeix de la cuina amb aquestes receptes
Diumenge, 21 d'abril de 2024 - 05:30
Entrevistem el cuiner Borja Sierra, coautor del llibre 'Cuina Catalana' i cap de cuina de la Granja Elena
Dissabte, 20 d'abril de 2024 - 05:30
Un restaurant del passeig marítim amb bon menjar i millors vistes
Divendres, 19 d'abril de 2024 - 05:30
Aquestes són les fires del cap de setmana
Divendres, 19 d'abril de 2024 - 05:30
Restaurants on s'ha de reservar amb mesos d'antelació (o no) per poder tenir una taula
Dijous, 18 d'abril de 2024 - 05:30
L'Ajuntament de Barcelona prorroga durant 5 anys el contracte del Bar Marsella
Dimecres, 17 d'abril de 2024 - 12:17
Un aliment que consumim cada dia augmenta el risc de patir diabetis tipus 2
Dimarts, 16 d'abril de 2024 - 05:30
A la Bikineria en fan de diferents sabors, des del clàssic fins al de pollastre a l'ast
Dilluns, 15 d'abril de 2024 - 05:30
Una moda gastronòmica que aterra a Catalunya
Dilluns, 15 d'abril de 2024 - 05:30
Receptes delicioses i d'allò més divertides
Dissabte, 13 d'abril de 2024 - 05:30
Les millors fires gastronòmiques del cap de setmana
Divendres, 12 d'abril de 2024 - 05:30
L'Erre & Urrechu de Barcelona és l'opció perfecta si vols menjar com un autèntic rei
Divendres, 12 d'abril de 2024 - 05:30
Celebra el dia mundial dels fruits vermells amb aquests plats
Divendres, 12 d'abril de 2024 - 05:30
El restaurant anuncia canvis importants
Dimecres, 10 d'abril de 2024 - 12:21
El 'crooki' és una barreja de croissant i galeta que París ha posat de moda
Dimecres, 10 d'abril de 2024 - 05:30
Dilluns, 8 d'abril de 2024 - 13:08
El restaurant Veraz ofereix quatre plats de Les Cols fins al mes que ve
Dilluns, 8 d'abril de 2024 - 05:30
L'empanada és una recepta tradicional menys coneguda que d'altres però igual de bona
Dilluns, 8 d'abril de 2024 - 05:30
Són l'aliment per excel·lència de les sales de cinema de tot el món
Dissabte, 6 d'abril de 2024 - 05:30
Els caragols i les fires de territori protagonitzen dos dies plens de menjar
Divendres, 5 d'abril de 2024 - 05:30
La gastronomia del restaurant Fire fa brillar la cuina del Vela
Divendres, 5 d'abril de 2024 - 05:30