Una pastisseria catalana guanya el premi al Millor Torró Artesà de Crema de l’Estat
Es tracta de la pastisseria Turull de Terrassa
Dimarts, 25 de novembre de 2025 - 18:58
Oriol Foix Duaigües (Lleida, 2001). Graduat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 2023. Vaig iniciar-me al món de la gastronomia a la revista Cuina, on vaig cursar les pràctiques universitàries. Allí vaig descobrir la meva passió pel periodisme gastronòmic, un món que sempre m'ha interessat molt. Soc redactor a La Gourmeteria d'ElNacional.cat, on cada dia descobreixo als lectors el plaer més gran de la vida, el bon menjar.
Més
Es tracta de la pastisseria Turull de Terrassa
Dimarts, 25 de novembre de 2025 - 18:58
Un restaurant acollidor amb plats reconfortants
Dimarts, 25 de novembre de 2025 - 05:30
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 23 de novembre de 2025 - 05:30
La sommelier i comunicadora va presentar ahir el seu llibre a Barcelona
Divendres, 21 de novembre de 2025 - 10:01
Divendres, 21 de novembre de 2025 - 05:30
Divendres, 21 de novembre de 2025 - 05:30
Descobreix aquesta recepta
Dimecres, 19 de novembre de 2025 - 05:30
Es tracta d'un formatge del Moianès
Dimarts, 18 de novembre de 2025 - 11:30
Un pastor explica com fer-ho
Dimarts, 18 de novembre de 2025 - 05:30
Torna 'Italia con Gusto'
Dimarts, 18 de novembre de 2025 - 05:30
Un trosset de Nàpols i pizzes artesanes a preus de barri a Sarrià
Dilluns, 17 de novembre de 2025 - 05:30
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 16 de novembre de 2025 - 05:30
Un àpat únic amb un gran xef
Diumenge, 16 de novembre de 2025 - 05:30
Cases de menjar de molt nivell per al cap de setmana
Divendres, 14 de novembre de 2025 - 05:30
El cuiner explica la tècnica que fan servir al seu restaurant
Dijous, 13 de novembre de 2025 - 05:30
Un local tranquil i acollidor
Dimecres, 12 de novembre de 2025 - 05:30
L'ACGN dona veu a quatre dones clau
Dimarts, 11 de novembre de 2025 - 13:06
El plat s'ha imposat a la resta de candidats d'enguany
Dilluns, 10 de novembre de 2025 - 19:45
Un congrés de rellevància internacional
Dilluns, 10 de novembre de 2025 - 05:30
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 9 de novembre de 2025 - 05:30
Un projecte diferent de qualsevol altre
Diumenge, 9 de novembre de 2025 - 05:30
Cases de menjars de molt nivell per al cap de setmana
Divendres, 7 de novembre de 2025 - 05:30
Dimecres, 5 de novembre de 2025 - 13:16
Avui s'ha presentat la Guia Augusta
Dimarts, 4 de novembre de 2025 - 15:12
Dilluns, 3 de novembre de 2025 - 18:42
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 2 de novembre de 2025 - 05:30
Cases de menjars de molt nivell per al cap de setmana
Divendres, 31 d'octubre de 2025 - 05:30
Descobreix aquesta deliciosa recepta
Dimecres, 29 d'octubre de 2025 - 10:34
Un local preciós amb una cuina deliciosa
Dimecres, 29 d'octubre de 2025 - 05:30
Emili Feliu, del Forn Sant Josep de Barcelona, ha guanyat el Pa d'Or
Dimarts, 28 d'octubre de 2025 - 11:10
Es tracta de Disfrutar i El Celler de Can Roca
Dilluns, 27 d'octubre de 2025 - 14:48
El saló superarà enguany les 400 empreses expositores
Dilluns, 27 d'octubre de 2025 - 13:02
Plats gustosos amb un toc mexicà
Dilluns, 27 d'octubre de 2025 - 05:30
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 26 d'octubre de 2025 - 05:30
Celebra la Castanyada amb el millor producte tradicional
Divendres, 24 d'octubre de 2025 - 11:46
Espais singulars amb bona gastronomia
Divendres, 24 d'octubre de 2025 - 05:30
Daniel Steegmann Mangrané és l’autor de la peça que il·lustra la portada
Dimecres, 22 d'octubre de 2025 - 17:15
Una celebració que tindrà lloc l'1 de novembre
Dimecres, 22 d'octubre de 2025 - 10:33
Unes postres tradicionals de muntanya
Dimecres, 22 d'octubre de 2025 - 05:30