Aquests són els millors restaurants de Catalunya segons una nova guia de cuina catalana
Avui s'ha presentat la Guia Augusta
Dimarts, 4 de novembre de 2025 - 15:12
Oriol Foix Duaigües (Lleida, 2001). Graduat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 2023. Vaig iniciar-me al món de la gastronomia a la revista Cuina, on vaig cursar les pràctiques universitàries. Allí vaig descobrir la meva passió pel periodisme gastronòmic, un món que sempre m'ha interessat molt. Soc redactor a La Gourmeteria d'ElNacional.cat, on cada dia descobreixo als lectors el plaer més gran de la vida, el bon menjar.
Més
Avui s'ha presentat la Guia Augusta
Dimarts, 4 de novembre de 2025 - 15:12
Dilluns, 3 de novembre de 2025 - 18:42
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 2 de novembre de 2025 - 05:30
Cases de menjars de molt nivell per al cap de setmana
Divendres, 31 d'octubre de 2025 - 05:30
Descobreix aquesta deliciosa recepta
Dimecres, 29 d'octubre de 2025 - 10:34
Un local preciós amb una cuina deliciosa
Dimecres, 29 d'octubre de 2025 - 05:30
Emili Feliu, del Forn Sant Josep de Barcelona, ha guanyat el Pa d'Or
Dimarts, 28 d'octubre de 2025 - 11:10
Es tracta de Disfrutar i El Celler de Can Roca
Dilluns, 27 d'octubre de 2025 - 14:48
El saló superarà enguany les 400 empreses expositores
Dilluns, 27 d'octubre de 2025 - 13:02
Plats gustosos amb un toc mexicà
Dilluns, 27 d'octubre de 2025 - 05:30
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 26 d'octubre de 2025 - 05:30
Celebra la Castanyada amb el millor producte tradicional
Divendres, 24 d'octubre de 2025 - 11:46
Espais singulars amb bona gastronomia
Divendres, 24 d'octubre de 2025 - 05:30
Daniel Steegmann Mangrané és l’autor de la peça que il·lustra la portada
Dimecres, 22 d'octubre de 2025 - 17:15
Una celebració que tindrà lloc l'1 de novembre
Dimecres, 22 d'octubre de 2025 - 10:33
Unes postres tradicionals de muntanya
Dimecres, 22 d'octubre de 2025 - 05:30
El tancament d'Oria se suma al de l'eivissenc Etxeko
Dimarts, 21 d'octubre de 2025 - 11:29
La millor manera de mantenir en bon estat aquests ingredients
Dimarts, 21 d'octubre de 2025 - 05:30
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 19 d'octubre de 2025 - 05:30
Es tracta de l'última obertura del grup Amiks
Diumenge, 19 d'octubre de 2025 - 05:30
Aprofita el producte català per xalar de la festa
Divendres, 17 d'octubre de 2025 - 05:30
Un dels imprescindibles del Baix Camp
Dijous, 16 d'octubre de 2025 - 05:30
Trucs per escollir el millor peix del mercat
Dimecres, 15 d'octubre de 2025 - 05:30
Receptes tradicionals de temporada
Dimarts, 14 d'octubre de 2025 - 05:30
Gaudeix de manera segura de les castanyes a casa
Dilluns, 13 d'octubre de 2025 - 05:30
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 12 d'octubre de 2025 - 05:30
Neven the Green Beer es fa amb olives autòctones
Divendres, 10 d'octubre de 2025 - 05:30
L'entitat considera un "maltractament injust" les declaracions del director del Gremi
Dijous, 9 d'octubre de 2025 - 12:08
Dimecres, 8 d'octubre de 2025 - 05:30
La final s'ha celebrat aquest matí a Barcelona
Dimarts, 7 d'octubre de 2025 - 13:50
Bon ambient i música en directe
Dilluns, 6 d'octubre de 2025 - 05:30
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 5 d'octubre de 2025 - 05:30
Plats deliciosos amb tècniques sorprenents
Divendres, 3 d'octubre de 2025 - 05:30
Un àpat a les fosques
Dijous, 2 d'octubre de 2025 - 05:30
La cuinera Maria Nicolau explica com aprofitar un pollastre sencer
Dimecres, 1 d'octubre de 2025 - 05:30
La higiene a la cuina és molt important
Dimarts, 30 de setembre de 2025 - 05:30
Una espècie protegida que no es pot capturar ni comercialitzar
Dilluns, 29 de setembre de 2025 - 05:30
La final s'ha celebrat aquest diumenge a Lleida
Diumenge, 28 de setembre de 2025 - 12:43
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 28 de setembre de 2025 - 05:30