Menú setmanal per a la feina: 5 plats suculents que pots cuinar al forn
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 19 d'octubre de 2025 - 05:30
Oriol Foix Duaigües (Lleida, 2001). Graduat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 2023. Vaig iniciar-me al món de la gastronomia a la revista Cuina, on vaig cursar les pràctiques universitàries. Allí vaig descobrir la meva passió pel periodisme gastronòmic, un món que sempre m'ha interessat molt. Soc redactor a La Gourmeteria d'ElNacional.cat, on cada dia descobreixo als lectors el plaer més gran de la vida, el bon menjar.
Més5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 19 d'octubre de 2025 - 05:30
Es tracta de l'última obertura del grup Amiks
Diumenge, 19 d'octubre de 2025 - 05:30
Aprofita el producte català per xalar de la festa
Divendres, 17 d'octubre de 2025 - 05:30
Un dels imprescindibles del Baix Camp
Dijous, 16 d'octubre de 2025 - 05:30
Trucs per escollir el millor peix del mercat
Dimecres, 15 d'octubre de 2025 - 05:30
Receptes tradicionals de temporada
Dimarts, 14 d'octubre de 2025 - 05:30
Gaudeix de manera segura de les castanyes a casa
Dilluns, 13 d'octubre de 2025 - 05:30
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 12 d'octubre de 2025 - 05:30
Neven the Green Beer es fa amb olives autòctones
Divendres, 10 d'octubre de 2025 - 05:30
L'entitat considera un "maltractament injust" les declaracions del director del Gremi
Dijous, 9 d'octubre de 2025 - 12:08
Dimecres, 8 d'octubre de 2025 - 05:30
La final s'ha celebrat aquest matí a Barcelona
Dimarts, 7 d'octubre de 2025 - 13:50
Bon ambient i música en directe
Dilluns, 6 d'octubre de 2025 - 05:30
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 5 d'octubre de 2025 - 05:30
Plats deliciosos amb tècniques sorprenents
Divendres, 3 d'octubre de 2025 - 05:30
Un àpat a les fosques
Dijous, 2 d'octubre de 2025 - 05:30
La cuinera Maria Nicolau explica com aprofitar un pollastre sencer
Dimecres, 1 d'octubre de 2025 - 05:30
La higiene a la cuina és molt important
Dimarts, 30 de setembre de 2025 - 05:30
Una espècie protegida que no es pot capturar ni comercialitzar
Dilluns, 29 de setembre de 2025 - 05:30
La final s'ha celebrat aquest diumenge a Lleida
Diumenge, 28 de setembre de 2025 - 12:43
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 28 de setembre de 2025 - 05:30
El concursant de Guadalajara era cuiner abans d'entrar a l'acadèmia d'OT
Dissabte, 27 de setembre de 2025 - 05:30
Un film que repassa la vida del cuiner
Divendres, 26 de setembre de 2025 - 16:01
Dijous, 25 de setembre de 2025 - 05:30
L'Ajuntament aposta per un model de fira nou
Dimecres, 24 de setembre de 2025 - 05:30
"Gènesi" és una coproducció catalana que s'emetrà el 2026
Dimarts, 23 de setembre de 2025 - 13:32
La temporada de bolets ja és aquí
Dimarts, 23 de setembre de 2025 - 05:30
Un còctel de sabors en format vegà
Dilluns, 22 de setembre de 2025 - 05:30
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 21 de setembre de 2025 - 05:30
Plats originals que agradaran a tothom
Diumenge, 21 de setembre de 2025 - 05:30
La nova vida d'un dels locals més mítics de Ciutat Vella
Dissabte, 20 de setembre de 2025 - 05:30
Un truc molt senzill que t'estalviarà temps i maldecaps
Divendres, 19 de setembre de 2025 - 05:30
L'elabora el restaurant Casa Víctor
Dijous, 18 de setembre de 2025 - 10:58
Comença la temporada de bolets
Dijous, 18 de setembre de 2025 - 05:30
Receptes fàcils que no requereixen foc
Dijous, 18 de setembre de 2025 - 05:30
Es tracta d'un emblemàtic local del passeig de Gràcia
Dimecres, 17 de setembre de 2025 - 12:05
Tres passos molt senzills amb un resultat increïble
Dimecres, 17 de setembre de 2025 - 05:30
Descobreix la campanya 'Aprofitem els aliments'
Dimarts, 16 de setembre de 2025 - 10:37
La cuinera catalana resol un dubte comú
Dimarts, 16 de setembre de 2025 - 05:30