El Festival de les Arts i la Cultura Festimariu arriba a la tercera edició amb més de 30 propostes
Se celebrarà del 12 al 14 de setembre
Dimecres, 10 de setembre de 2025 - 15:12
Oriol Foix Duaigües (Lleida, 2001). Graduat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 2023. Vaig iniciar-me al món de la gastronomia a la revista Cuina, on vaig cursar les pràctiques universitàries. Allí vaig descobrir la meva passió pel periodisme gastronòmic, un món que sempre m'ha interessat molt. Soc redactor a La Gourmeteria d'ElNacional.cat, on cada dia descobreixo als lectors el plaer més gran de la vida, el bon menjar.
MésSe celebrarà del 12 al 14 de setembre
Dimecres, 10 de setembre de 2025 - 15:12
Se celebrarà del 12 al 14 de setembre
Dimecres, 10 de setembre de 2025 - 10:33
Un producte típic del Pirineu
Dimecres, 10 de setembre de 2025 - 05:30
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 7 de setembre de 2025 - 05:30
La millor manera de preparar l'aperitiu
Diumenge, 7 de setembre de 2025 - 05:30
Es tracta d'una recepta senzilla i molt popular
Dissabte, 6 de setembre de 2025 - 05:30
Un producte que sovint es creu que no és sa
Dijous, 4 de setembre de 2025 - 05:30
Aquestes són les activitats de setembre de Catalunya Regió Mundial de la Gastronomia
Dimecres, 3 de setembre de 2025 - 05:30
Es tracta del restaurant Annabel de Calvià, a Mallorca
Dimarts, 2 de setembre de 2025 - 16:15
El Llagar de Colloto, d'Oviedo, és el restaurant que ha batut el rècord
Dimarts, 2 de setembre de 2025 - 11:44
Dos bars molt coneguts de la ciutat
Dimarts, 2 de setembre de 2025 - 05:30
Es tracta del Bar Cooperativa Elena, Cal Mellado i Fonda Montserrat
Dilluns, 1 de setembre de 2025 - 10:15
Un espai nominat als premis Restaurant & Bar Design Awards 2025
Dilluns, 1 de setembre de 2025 - 05:30
Són l'Antic Forn de Cervera i Sisè
Dilluns, 1 de setembre de 2025 - 05:30
Llocs fabulosos que no et pots perdre
Diumenge, 31 d'agost de 2025 - 05:30
Plats senzills i deliciosos
Diumenge, 31 d'agost de 2025 - 05:30
Una selecció dels millors restaurants perquè puguis menjar molt bé fora de casa
Divendres, 29 d'agost de 2025 - 05:30
Dijous, 28 d'agost de 2025 - 05:30
Un racó de Grècia al cor de Barcelona
Dimecres, 27 d'agost de 2025 - 05:30
Una activitat organitzada pels veïns del barri
Dimarts, 26 d'agost de 2025 - 13:26
S'ubicarà a l'espai de l'actual ESHOB, que ha cessat la seva activitat
Dimarts, 26 d'agost de 2025 - 05:30
Plats suculents dignes d'un restaurant de platja
Dilluns, 25 d'agost de 2025 - 05:30
Una experiència omakase irrepetible
Diumenge, 24 d'agost de 2025 - 05:30
Un plat que es preparen alguns esportistes d'elit
Diumenge, 24 d'agost de 2025 - 05:30
Descobreix on tastar bona cuina mentre vius l’ambient únic de la Festa Major de Sants
Dissabte, 23 d'agost de 2025 - 05:30
Una selecció dels millors restaurants perquè puguis menjar molt bé fora de casa
Divendres, 22 d'agost de 2025 - 05:30
Diferents espècies molt apreciades a la cuina
Divendres, 22 d'agost de 2025 - 05:30
Festes gastronòmiques amb cada cop menys recorregut
Dijous, 21 d'agost de 2025 - 05:30
DelaCrem Terra produeix gelats de proximitat
Dijous, 21 d'agost de 2025 - 05:30
La recepta d'un mestre i referent de la cuina del país
Dimecres, 20 d'agost de 2025 - 05:30
Dos productes semblants que es produeixen diferent
Dimecres, 20 d'agost de 2025 - 05:30
Una sopa freda molt fàcil de fer
Dimarts, 19 d'agost de 2025 - 05:30
Una botiga del tot singular
Dimarts, 19 d'agost de 2025 - 05:30
Dolços deliciosos ideals per a l'estiu
Dimecres, 6 d'agost de 2025 - 05:30
Elabora de manera artesanal aquests embotits catalans
Dimarts, 5 d'agost de 2025 - 05:30
Dilluns, 4 d'agost de 2025 - 05:30
Un local pioner de cuina peruana
Diumenge, 3 d'agost de 2025 - 05:30
Es tracta d'una de les més populars de l'Estat
Diumenge, 3 d'agost de 2025 - 05:30
Es tracta d'un local de tota la vida de la Barceloneta
Dissabte, 2 d'agost de 2025 - 05:30