La polèmica està servida: el gaspatxo és una recepta andalusa o de cuina catalana?
Una sopa freda d'origen andalús molt popular a Catalunya
Dissabte, 12 de juliol de 2025 - 05:30
Oriol Foix Duaigües (Lleida, 2001). Graduat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 2023. Vaig iniciar-me al món de la gastronomia a la revista Cuina, on vaig cursar les pràctiques universitàries. Allí vaig descobrir la meva passió pel periodisme gastronòmic, un món que sempre m'ha interessat molt. Soc redactor a La Gourmeteria d'ElNacional.cat, on cada dia descobreixo als lectors el plaer més gran de la vida, el bon menjar.
MésUna sopa freda d'origen andalús molt popular a Catalunya
Dissabte, 12 de juliol de 2025 - 05:30
Dimecres, 9 de juliol de 2025 - 05:30
Tapa i beguda per 5 € durant tres dies
Dimecres, 9 de juliol de 2025 - 05:30
Un establiment tranquil on menjar de primera
Dilluns, 7 de juliol de 2025 - 05:30
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 6 de juliol de 2025 - 05:30
Begudes catalanes molt tradicionals
Dissabte, 5 de juliol de 2025 - 05:30
Una combinació de plats gustosos i saludables
Dijous, 3 de juliol de 2025 - 05:30
Un racó únic de Barcelona
Dimecres, 2 de juliol de 2025 - 05:30
Un establiment que fa les delícies dels jugadors del club blaugrana
Dimarts, 1 de juliol de 2025 - 05:30
Dilluns, 30 de juny de 2025 - 21:29
El programa s'ha presentat en un acte presidit per Salvador Illa
Dilluns, 30 de juny de 2025 - 15:18
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 29 de juny de 2025 - 05:30
Un menú del dia ple de plats casolans fets amb productes del seu propi hort
Diumenge, 29 de juny de 2025 - 05:30
Un espai idíl·lic amb una imponent brasa
Divendres, 27 de juny de 2025 - 05:30
Un plat perfecte per endolcir l'estiu
Dimarts, 24 de juny de 2025 - 05:30
Una experiència única
Dimarts, 24 de juny de 2025 - 05:30
Un article de Journal of Functional Foods explica els beneficis d'aquest producte
Dilluns, 23 de juny de 2025 - 05:30
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 22 de juny de 2025 - 05:30
L'única estrella Michelin del país
Divendres, 20 de juny de 2025 - 05:30
Així es menja al nou guanyador del The World's 50 Best Restaurants
Dijous, 19 de juny de 2025 - 22:29
El restaurant pren el relleu del català Disfrutar
Dijous, 19 de juny de 2025 - 22:17
La cuina catalana perd un dels seus grans referents
Dijous, 19 de juny de 2025 - 12:19
Gaudeix de la natura de manera responsable
Dijous, 19 de juny de 2025 - 05:30
Una experiència gastronòmica única
Dijous, 19 de juny de 2025 - 05:30
Obradors tradicionals d'arreu de Catalunya
Dimecres, 18 de juny de 2025 - 05:30
Dos plats deliciosos que pots fer a casa
Dimarts, 17 de juny de 2025 - 05:30
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 15 de juny de 2025 - 05:30
Una hortalissa d'estiu deliciosa
Dissabte, 14 de juny de 2025 - 05:30
Les millors fires gastronòmiques del país
Divendres, 13 de juny de 2025 - 05:30
Es tracta d'una pregunta de l'examen d'anglès
Dijous, 12 de juny de 2025 - 10:35
El projecte Plantes Oblidades impulsa l'ús de recursos alimentaris forestals
Dijous, 12 de juny de 2025 - 05:30
Un local de gastronomia fusió
Dimecres, 11 de juny de 2025 - 05:30
Es tracta de la primera obra culinària europea escrita en una llengua diferent del llatí
Dimecres, 11 de juny de 2025 - 05:30
El restaurant Sant Josep s'endú el primer premi
Dimarts, 10 de juny de 2025 - 10:30
La història del primer restaurant amb 3 estrelles de l'Estat
Dimarts, 10 de juny de 2025 - 05:30
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 8 de juny de 2025 - 05:30
Azah ha obert portes a l'Eixample
Diumenge, 8 de juny de 2025 - 05:30
Diferents pastisseries catalanes han rebut avui el premi
Divendres, 6 de juny de 2025 - 18:04
Les millors fires gastronòmiques del país
Divendres, 6 de juny de 2025 - 05:30