Llences el menjar que et sobra a casa? La cuinera Ada Parellada t'explica com aprofitar-lo
Descobreix la campanya 'Aprofitem els aliments'
Dimarts, 16 de setembre de 2025 - 10:37
Oriol Foix Duaigües (Lleida, 2001). Graduat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 2023. Vaig iniciar-me al món de la gastronomia a la revista Cuina, on vaig cursar les pràctiques universitàries. Allí vaig descobrir la meva passió pel periodisme gastronòmic, un món que sempre m'ha interessat molt. Soc redactor a La Gourmeteria d'ElNacional.cat, on cada dia descobreixo als lectors el plaer més gran de la vida, el bon menjar.
MésDescobreix la campanya 'Aprofitem els aliments'
Dimarts, 16 de setembre de 2025 - 10:37
La cuinera catalana resol un dubte comú
Dimarts, 16 de setembre de 2025 - 05:30
Un local nou on treballen de valent
Dilluns, 15 de setembre de 2025 - 05:30
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 14 de setembre de 2025 - 05:30
Dijous, 11 de setembre de 2025 - 05:30
Se celebrarà del 12 al 14 de setembre
Dimecres, 10 de setembre de 2025 - 15:12
Se celebrarà del 12 al 14 de setembre
Dimecres, 10 de setembre de 2025 - 10:33
Un producte típic del Pirineu
Dimecres, 10 de setembre de 2025 - 05:30
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 7 de setembre de 2025 - 05:30
La millor manera de preparar l'aperitiu
Diumenge, 7 de setembre de 2025 - 05:30
Es tracta d'una recepta senzilla i molt popular
Dissabte, 6 de setembre de 2025 - 05:30
Un producte que sovint es creu que no és sa
Dijous, 4 de setembre de 2025 - 05:30
Aquestes són les activitats de setembre de Catalunya Regió Mundial de la Gastronomia
Dimecres, 3 de setembre de 2025 - 05:30
Es tracta del restaurant Annabel de Calvià, a Mallorca
Dimarts, 2 de setembre de 2025 - 16:15
El Llagar de Colloto, d'Oviedo, és el restaurant que ha batut el rècord
Dimarts, 2 de setembre de 2025 - 11:44
Dos bars molt coneguts de la ciutat
Dimarts, 2 de setembre de 2025 - 05:30
Es tracta del Bar Cooperativa Elena, Cal Mellado i Fonda Montserrat
Dilluns, 1 de setembre de 2025 - 10:15
Un espai nominat als premis Restaurant & Bar Design Awards 2025
Dilluns, 1 de setembre de 2025 - 05:30
Són l'Antic Forn de Cervera i Sisè
Dilluns, 1 de setembre de 2025 - 05:30
Llocs fabulosos que no et pots perdre
Diumenge, 31 d'agost de 2025 - 05:30
Plats senzills i deliciosos
Diumenge, 31 d'agost de 2025 - 05:30
Una selecció dels millors restaurants perquè puguis menjar molt bé fora de casa
Divendres, 29 d'agost de 2025 - 05:30
Dijous, 28 d'agost de 2025 - 05:30
Un racó de Grècia al cor de Barcelona
Dimecres, 27 d'agost de 2025 - 05:30
Una activitat organitzada pels veïns del barri
Dimarts, 26 d'agost de 2025 - 13:26
S'ubicarà a l'espai de l'actual ESHOB, que ha cessat la seva activitat
Dimarts, 26 d'agost de 2025 - 05:30
Plats suculents dignes d'un restaurant de platja
Dilluns, 25 d'agost de 2025 - 05:30
Un plat que es preparen alguns esportistes d'elit
Diumenge, 24 d'agost de 2025 - 05:30
Una experiència omakase irrepetible
Diumenge, 24 d'agost de 2025 - 05:30
Descobreix on tastar bona cuina mentre vius l’ambient únic de la Festa Major de Sants
Dissabte, 23 d'agost de 2025 - 05:30
Una selecció dels millors restaurants perquè puguis menjar molt bé fora de casa
Divendres, 22 d'agost de 2025 - 05:30
Diferents espècies molt apreciades a la cuina
Divendres, 22 d'agost de 2025 - 05:30
Festes gastronòmiques amb cada cop menys recorregut
Dijous, 21 d'agost de 2025 - 05:30
DelaCrem Terra produeix gelats de proximitat
Dijous, 21 d'agost de 2025 - 05:30
La recepta d'un mestre i referent de la cuina del país
Dimecres, 20 d'agost de 2025 - 05:30
Dos productes semblants que es produeixen diferent
Dimecres, 20 d'agost de 2025 - 05:30
Una sopa freda molt fàcil de fer
Dimarts, 19 d'agost de 2025 - 05:30
Una botiga del tot singular
Dimarts, 19 d'agost de 2025 - 05:30
Dolços deliciosos ideals per a l'estiu
Dimecres, 6 d'agost de 2025 - 05:30