Pep Antoni Roig

Pep Antoni Roig

Del Pla del Penedès, collita del 1988. Va estudiar Filologia Catalana a la UAB, és escriptor i fa anys que es dedica al món de la creativitat audiovisual. Actualment és el Director Creatiu a Frame CreativeMedia, la productora audiovisual del Grup Les Notícies de Catalunya amb la qual ha creat, escrit i dirigit diversos documentals, campanyes publicitàries i projectes televisius diversos. L’any 2017 va publicar “Abans de la boira”, la seva primera novel·la, i des del 2019 col·labora com a articulista de cultura, gastronomia o opinió a ElNacional.cat

Més
Quan us preguntin de què serveix la literatura

Quan us preguntin de què serveix la literatura

Dijous, 23 de maig de 2024 - 05:30

Catalunya 2031

Catalunya 2031

Dijous, 16 de maig de 2024 - 05:30

La nit sense el 'No surrender' a Argelers

La nit sense el 'No surrender' a Argelers

Dilluns, 13 de maig de 2024 - 05:30

Una sucursal de Madrid anomenada Catalunya

Una sucursal de Madrid anomenada Catalunya

Divendres, 10 de maig de 2024 - 05:30

Predicar la república catalana entre 'guiris'

Predicar la república catalana entre 'guiris'

Dimecres, 8 de maig de 2024 - 05:30

Tot és 'cuqui' excepte una Catalunya lliure

Tot és 'cuqui' excepte una Catalunya lliure

Dilluns, 6 de maig de 2024 - 05:30

El rap que no portarà Abascal a la presó

El rap que no portarà Abascal a la presó

Dissabte, 4 de maig de 2024 - 05:30

Els nets de Francesc Layret vesteixen Fred Perry

Els nets de Francesc Layret vesteixen Fred Perry

Dijous, 2 de maig de 2024 - 05:30

El candidat popular no es diu Fernández, sinó Sánchez

El candidat popular no es diu Fernández, sinó Sánchez

Dimarts, 30 d'abril de 2024 - 05:30

Un dia a la Puigdemont Xperience

Un dia a la Puigdemont Xperience

Diumenge, 28 d'abril de 2024 - 05:30

Perseguir la independència mentre sona l'himne d'Espanya

Perseguir la independència mentre sona l'himne d'Espanya

Divendres, 26 d'abril de 2024 - 05:30

Menjar és alguna cosa més que alimentar-se

Menjar és alguna cosa més que alimentar-se

El periodista Albert Molins ha publicat 'Comer sin pedir permiso', el millor llibre gastronòmic per aquest Sant Jordi

Diumenge, 21 d'abril de 2024 - 05:30

Els bons llibres que no surten a les llistes

Els bons llibres que no surten a les llistes

Dijous, 18 d'abril de 2024 - 05:30

La plaga de les presentacions de llibres amb quatre gats

La plaga de les presentacions de llibres amb quatre gats

Dijous, 11 d'abril de 2024 - 05:30

Teoria poètica del vi de missa

Teoria poètica del vi de missa

Durant dècades, un producte fet a Reus va ser el vi de missa oficial que el Papa de Roma bevia a les misses del Vaticà

Diumenge, 7 d'abril de 2024 - 05:30

El primer amor

El primer amor

Dijous, 4 d'abril de 2024 - 05:30

Les costellades estan en perill d'extinció

Les costellades estan en perill d'extinció

El concepte 'barbacoa' va guanyant terreny al terme per definir la tradicional graellada de carn amb amics: la 'costellada'

Diumenge, 24 de març de 2024 - 05:30

Com una pàtria

Com una pàtria

Dijous, 21 de març de 2024 - 05:30

Si tu barrufes, jo també

Si tu barrufes, jo també

Dijous, 14 de març de 2024 - 05:30

Contra les postres de mil pessetes

Contra les postres de mil pessetes

D'un temps ençà, els restaurants ens han acostumat a haver de pagar més de 6€ per postres que fins fa poc valien la meitat

Diumenge, 10 de març de 2024 - 05:30

Les escriptores catalanes que mai no ens van explicar a classe

Les escriptores catalanes que mai no ens van explicar a classe

Dijous, 7 de març de 2024 - 05:30

Una lliçó de literatura catalana a la cua del súper

Una lliçó de literatura catalana a la cua del súper

Dijous, 29 de febrer de 2024 - 05:30

Pepe Raventós: “El Penedès pot produir millors escumosos que la Xampanya”

Pepe Raventós: “El Penedès pot produir millors escumosos que la Xampanya”

El màxim responsable de Raventós i Blanc sosté que Barcelona és una xacra pel Penedès, vinícolament parlant

Diumenge, 25 de febrer de 2024 - 05:30

L'altra entrevista a Enrique Vila-Matas

L'altra entrevista a Enrique Vila-Matas

Dijous, 22 de febrer de 2024 - 05:30

Em va fer Vicent Andrés Estellés

Em va fer Vicent Andrés Estellés

Dijous, 15 de febrer de 2024 - 05:30

Teoria poètica de la botifarra d'ou

Teoria poètica de la botifarra d'ou

La botifarra d'ou o la coca de llardons són els elements estrella d'un dia especial en el qual els records habiten al paladar

Diumenge, 11 de febrer de 2024 - 05:30

'Pagès' ve de 'país'

'Pagès' ve de 'país'

Dijous, 8 de febrer de 2024 - 05:30

La tramuntana ha parit una nova criatura genial

La tramuntana ha parit una nova criatura genial

Dijous, 1 de febrer de 2024 - 05:30

Fotre's el vi català 'pel cul'

Fotre's el vi català 'pel cul'

Al s. XXI, fotre's pel cul (PEC) una cosa vol dir estimar-la profundament. Pot el vi català ser un 'PEC' pels joves d'avui?

Diumenge, 28 de gener de 2024 - 05:30

Un 'benjamín' a Venècia

Un 'benjamín' a Venècia

Dijous, 25 de gener de 2024 - 05:30

Catalunya, capital la Segarra

Catalunya, capital la Segarra

Dijous, 18 de gener de 2024 - 05:30

Teoria poètica de la fruita confitada

Teoria poètica de la fruita confitada

Odiada per molts i estimada per uns pocs, menjar-se la fruita confitada d'un tortell s'ha convertit en un acte de militància

Diumenge, 14 de gener de 2024 - 05:30

Adorar-se fins a l'esquelet

Adorar-se fins a l'esquelet

Dijous, 11 de gener de 2024 - 05:30

Una vacuna contra el desànim

Una vacuna contra el desànim

Dijous, 4 de gener de 2024 - 05:30

Compra en català o no paguis

Compra en català o no paguis

Dijous, 28 de desembre de 2023 - 05:30

Un dia fent la matança del porc

Un dia fent la matança del porc

Activitat tradicional lligada a la cultura o maltractament animal? Així és un dia sencer fent la matança del porc

Divendres, 22 de desembre de 2023 - 05:30

Teoria poètica del Mundial de Messi

Teoria poètica del Mundial de Messi

Dijous, 21 de desembre de 2023 - 05:30

Obituari íntim d'Esteban Trancón, el nudista de la Rambla

Obituari íntim d'Esteban Trancón, el nudista de la Rambla

Dijous, 14 de desembre de 2023 - 05:30

Jordi Vilà: "La cuina catalana només serà global si la fem sexi"

Jordi Vilà: "La cuina catalana només serà global si la fem sexi"

El xef del restaurant Alkímia, amb una estrella Michelin, ha presentat recentment la seva revolucionària Escudella Street

Dijous, 7 de desembre de 2023 - 05:30

Teoria poètica del bar Velódromo

Teoria poètica del bar Velódromo

Dijous, 30 de novembre de 2023 - 05:30