Si ets amant de la pizza i t'agrada la cervesa, aquest cap de setmana estàs d'enhorabona. Barcelona acull el festival de pizza més gran de l'estat. El Poble Espanyol de Montjuïc es converteix durant tres dies en la meca estatal del bon menjar i el bon beure, amb les pizzes de diferents restaurants de la ciutat i molta, molta cervesa. A més, les fires gastronòmiques d'aquest cap de setmana també ens deixen productes de mercat i vins de la terra

Pizza Fest - Barcelona

A qui no li agrada un bon tall de pizza suculent, amb el seu formatge desfet, la massa esponjosa i les vores cruixents. El millor amic de l'humà, més que el gos, és la pizza; i aquest cap de setmana tens l'oportunitat de gaudir del festival de pizza més gran de l'estat sense moure't de Barcelona. El recinte del Poble Espanyol acull, fins diumenge, un festival amb entrada gratuïta en el qual s'hi aplegaran els millors mestres pizzers de la ciutat. Diferents restaurants de Barcelona oferiran talls de pizza acompanyats d'un refresc, una cervesa o la beguda que més t'agradi.

🍕 El Pizzas Fest 2024 arriba a Barcelona: entrades, preus, horaris i tot el que has de saber
 

A través de la pàgina web podràs reservar la teva entrada de forma gratuïta, o comprar un paquet que inclou entrada, porció de pizza i beguda per 6,50 €. Un festival ideal per gaudir de la pizza, però també per descobrir restaurants que no coneixies i que a partir d'ara podràs repetir totes les vegades que vulguis.

📍 Poble Espanyol, Barcelona
📅 Del 19 al 21 d'abril

pizza
Gaudeix de la millor pizza de la ciutat. / Foto: Cedida

All Those Food Market - Barcelona

El 20 i 21 d'abril, el recinte del Moll de la Fusta s'omplirà de parades, productes gastronòmics i gent amb ganes de gaudir de bon ambient. L'All Those Fook Market celebra aquest cap de setmana la primera edició de 2024 amb tallers per a adults i per a infants de tota mena. A més dels productors que presentaran els seus aliments al públic, les activitats que organitza el festival van des d'un tast de formatges suïssos fins a un taller per a fer pa de massa mare o un hort urbà amb els més petits.

All Those Food Market se celebra dos cops a l'any a la capital catalana: una edició a la primavera i una a la tardor. De l'habitual recinte del Teatre Nacional de Catalunya, el festival fa el salt al Moll de la Fusta on, per un preu de 8 € el dia, dissabte i diumenge es podrà accedir al recinte per gaudir de la jornada. Per als tallers cal comprovar la disponibilitat de places i fer la reserva prèvia a través de la pàgina web.

📍 Moll de la Fusta, Barcelona
📅 20 i 21 d'abril

Primavera DO Terra Alta

La DO Terra Alta es prepara per a la celebració de la segona edició de la Primavera DO Terra Alta. Del 18 al 22 d'abril, el paisatge i els vins de la DO seran els protagonistes d'una agenda d'actes que reivindiquen, no només la qualitat i els prestigis dels vins de la terra, sinó també de la comarca com a destí enoturístic de primera categoria.

Per segon any consecutiu, la celebració de la Primavera DO Terra Alta té com a objectiu principal ser un projecte inclusiu per a la comarca. Per aquest motiu, el programa es desenvoluparà en diferents racons de la Terra Alta amb la intenció d'implicar un percentatge elevat de la població i de les empreses del territori, des de cellers fins a restaurants, hotels i altres empreses i serveis de la comarca.

📍 Terra Alta
📅 Del 18 al 22 d'abril

Ruta gastronòmica de calçots i carxofes - Baix Gaià

La Ruta gastronòmica de calçots i carxofes al Baix Gaià és una experiència gastronòmica que comptarà amb la participació de 22 restaurants que serviran menús i racions amb el calçot i la carxofa com a protagonista, acompanyades de vins i caves Raventós Codorniu. Una oportunitat perfecta per gaudir de bona gastronomia maridada de la millor manera en diferents establiments dels municipis del Baix Gaià (Altafulla, Creixell, La Nou de Gaià, La Riera de Gaià, Salomó, Tamarit, Torredembarra i la obla de Montornès).

📍 Baix Gaià
📅 Fins al 21 d'abril

Jornades gastronòmiques del pop - Deltebre

La primera edició de les Jornades Gastronòmiques del Pop, amb 21 restaurants del municipi participants, donen el tret de sortida al cicle anual de gastronomia de Deltebre. Els restaurants participants són: Reversible | Can Nicanor | Bar L’Aube (Lo Magre) | Restaurant Nuri | Restaurant Lo Mut | Restaurant Vistamar | Restaurant Criscar | Orígens Rest - Club | La Cuineta d’en Sergi | Lo Tastet del Riu | Les Dunes Restaurant | Nou Galatxo | Asador Nasiet | Delta Hotel | Restaurant Tramontano | Hotel Rull | Mas Prades | La Risaia | Restaurant Paca | Caelum

📍 Deltebre (Baix Ebre)
📅 Fins al 21 d'abril

Primavera de tapes - L'Hospitalet de Llobregat

Primavera de tapes és un programa impulsat per l'Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l’Ajuntament de L’Hospitalet amb l’objectiu de potenciar i dinamitzar la restauració local i promoure la gastronomia de qualitat en el marc de la celebració de les Festes de Primavera. Aquesta 12a edició arriba carregada de noves i saboroses propostes, apadrinada per l’Escola Superior de Gastronomia Barcelona Culinary Hub.

📍 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès)
📅 Del 18 al 21 d'abril

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!