​​​​​​​​​​​​​​

Administrar el meu Servei Utiq

Per retirar el teu consentiment Utiq en aquest lloc només, fes clic a Retirar consentiment Utiq.

Per veure i gestionar tots els teus consentiments Utiq, inclosa la retirada de tots alhora o individualment per lloc, o per desactivar o prevenir l'activació del servei, accedeix al consenthub ​​​​​​​d'Utiq.

Si ja has retirat el teu consentiment, però desitges tornar a fer ús del Servei Utiq, fes clic en pop-up consentiment Utiq.

 

Sobre el Servei Utiq

Utiq és un servei que s'ha dissenyat per permetre't un control més gran sobre la teva privacitat i transparència en l'ús de les teves dades, quan hagis acceptat rebre publicitat i continguts personalitzats o l'anàlisi dels teus interessos, a les pàgines webs de tercers que integren el Servei Utiq. Com a part del servei Utiq, tens a la teva disposició un portal de privacitat centralitzat, anomenat consenthub d'Utiq, el qual t'ofereix tota la informació sobre el servei i et permet administrar-lo. A més, podràs exercir els teus drets sobre protecció de dades, incloent retirar tots els consentiments Utiq que hagis donat o desactivar o prevenir l'activació del servei. En qualsevol moment. En un sol lloc.

Utiq és un servei opcional, que aquesta desactivat per defecte. Només s'activarà quan hagis donat el teu consentiment exprés en alguna de les pàgines web associades amb el Servei Utiq, a través de la finestra emergent de consentiment específica d'Utiq.

Pots trobar més informació sobre el servei Utiq en consenthub.utiq.com.

 

Sobre la nostra associació amb Utiq

El servei Utiq és prestat per Utiq SA/NV, l'operador del servei, en associació amb la teva companyia de telecomunicacions i llocs participants com nosaltres.

Som coresponsables del tractament de les dades juntament amb Utiq, per oferir el Servei Utiq. Com a part del nostre acord mutu:

- El tractament relacionat amb el Servicio Utiq es realitza amb base en el consentiment que nosaltres recopilem en nom de tot l'ecosistema d'Utiq.

- Incloem un enllaç al peu de les pàgines web a les quals integrem el Servicio Utiq per informar-te sobre el servei, de com gestionar-lo i de la nostra associació amb Utiq.

- Utiq posarà a la teva disposició el portal de privacitat centralitzat (consenthub), el qual t'ofereix tota la informació sobre el servei i et permet administrar-lo.

- Utiq actua com el punt de contacte principal per a qualsevol pregunta o sol·licitud que puguis tenir en relació amb el Servei Utiq. Això és sense perjudici que puguis exercir els teus drets respecte a qualsevol dels responsables del tractament.

Quan dones el teu consentiment per activar el Servei Utiq en la nostra pàgina web, Utiq comparteix només dos senyals segurs de màrqueting amb nosaltres, denominades martechpass i adtechpass, que són valors aleatoris generats per Utiq que, sense revelar la teva identitat, permeten que aquest web pugui oferir-te contingut i publicitat personalitzada o analitzar aspectes relatius als teus interessos, depenent que consentiments ens has donat per a aquestes finalitats. El martechpass i adtechpass expiren després de 90 dies o 24 hores respectivament i s'emmagatzemen al teu navegador juntament amb cookies pròpies.

Pots trobar més informació sobre el servei Utiq en el consenthub d'Utiq o en la Política de Privacitat d'Utiq.