El pastís de formatge és una de les postres més de moda. Unes postres que semblen complicades de preparar, però que pots fer a casa de mil maneres diferents i sense gaire complicació. Avui et portem 7 receptes de pastís de formatge perquè gaudeixis al màxim de tot el sabor i la cremositat d'aquest pastís. Enfunda't el davantal i escull la teva recepta preferida.

7 receptes de pastís de formatge

Suau, cremós, dolç  i sovint amb un acompanyament cruixent, el pastís de formatge és una de les postres amb més adeptes del món.

Pastís de formatge

Abans de fer cap modificació a la recepta original, convé conèixer la manera canònica d'elaborar el pastís de formatge. Cada casa és un món i cada cuiner té la seva recepta personal, però nosaltres et proposem una manera d'elaborar-lo clàssica perquè l'adaptis als teus gustos i ingredients.

🧀 Recepta de pastís de formatge
 

El pastís de formatge és una de les postres més de moda. Unes postres que semblen complicades de preparar, però que pots fer a casa de mil maneres diferents i sense gaire complicació

Pastís de formatge amb coulis de maduixa

Ara sí; és moment de sofisticar la recepta una mica més. Aquesta preparació amb coulis de maduixa és la combinació perfecta per acompanyar la textura cremosa del pastís de formatge. Una recepta deliciosa, però també bonica, que t'entrarà pel paladar i pels ulls.

🧀🍓 Recepta de pastís de formatge amb coulis de maduixa
 

Consell perquè quedi deliciós

Com en totes les receptes, amb el pastís de formatge també hi ha petits trucs que t'ajudaran a elevar la preparació al següent nivell i a fer que et quedi sempre perfecte.

🧀😋 Consell perquè quedi deliciós
 

Terrines de pastís de formatge 

Canviem una mica el format i anem a veure com fer el pastís de formatge en un format més reduït. En aquest cas, un pastís fet a dins d'una terrina.

🧀🥤 Recepta de terrines de pastís de formatge
 

Pastís de formatge fet en dos minuts 

I si no tens temps, tampoc tens excusa per a no fer un pastís de formatge. Amb aquesta recepta el podràs preparar en només dos minuts.

🧀⌚ Recepta de pastís de formatge fet en dos minuts
 

Pastís de formatge amb només tres ingredients

Si ets dels qui s'atabala quan veu molts ingredients en una recepta, aquesta senzilla preparació amb només tres ingredients és per a tu.

🧀3️⃣ Recepta de pastís de formatge amb només tres ingredients
 

Pastís de formatge saludable

Per últim, però no menys important, una recepta més saludable. Una opció perfecta per als amants del pastís de formatge que no se'l volen perdre ni tan sols quan fan una dieta especial.
 

🧀💪🏼 Recepta de pastís de formatge saludable
 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!