Les Grands Buffets (LGB) va anunciar fa dues setmanes que es quedava definitivament a la ciutat de Narbona. Després d'uns mesos d'incertesa, l'alcalde de la ciutat, Bertrand Malquier, i el fundador i propietari del restaurant, Louis Privat, van anunciar en un comunicat conjunt que l'establiment començaria una nova etapa a l’Espace Liberté de la mateixa ciutat. Una etapa que implicarà canvis importants i una gran inversió econòmica per reconvertir el restaurant actual en un centre d'oci gastronòmic de referència al sud de França. 

🚆 Com arribar a Les Grands Buffets des de Barcelona: es podrà arribar amb AVE?
 

Canvis importants al restaurant

L'alcalde de Narbona, Bertrand Malquier, i el propietari de LGB, Louis Privat, han anunciat avui canvis importants a LGB. Malgrat que el restaurant finalment es quedarà a Narbona, el projecte pren un rumb nou, en un espai diferent i amb unes instal·lacions més grans i amb més serveis.

Louis Privat Les Grands Buffets (Tryptic Comunicacio)
Louis Privat és el fundador i propietari de Les Grands Buffets / Foto:Tryptic Comunicacio

Amb els canvis previstos al restaurant, LGB vol convertir-se en la principal atracció d'oci a la regió d'Occitània i consolidar el liderat gastronòmic al sud de França

El canvi més important implicarà una remodelació de l'edifici actual on s'ubica el restaurant. Es remodelaran alguns espais, però no s'ampliarà la capacitat total de comensals. S'oferiran nous serveis vinculats a l'activitat del restaurant, i a més, s'inaugurarà una botiga de productes regionals on es podràn comprar els ingredients i plats que s'elaboren al restaurant. Actualment, l'únic producte que es pot comprar a LGB són les ampolles de vi, a preu de celler.

Luxe il·limitat

LGB és el bufet lliure més gran del món. El principal atractiu del restaurant, a més de la qualitat dels productes que s'hi serveixen, és que els comensals poden menjar productes de luxe a un preu tancat. Des de marisc fins a caviar, passant per carn, peix, vi o una extensa oferta de formatges, l'oferta de LGB és gairebé infinita i atreu l'atenció de clients d'arreu del món, especialment la dels espanyols. Un gruix important de la clientela que visita LGB són persones que pugen des d'Espanya. Amb els canvis previstos al restaurant, LGB vol convertir-se en la principal atracció d'oci a la regió d'Occitània i consolidar el liderat gastronòmic al sud de França.

LGB es va fundar l'any 1989 i actualment el visiten més de 300.000 persones al cap de l'any

LGB es va fundar l'any 1989 i actualment el visiten més de 300.000 persones al cap de l'any. Es tracta del restaurant més gran de França pel que fa a volum de negoci i un dels més imponents per la gran varietat de productes que ofereix.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!