Oriol Foix

La nova poma cent per cent catalana capaç de sobreviure al canvi climàtic

La nova poma cent per cent catalana capaç de sobreviure al canvi climàtic

Es tracta de la varietat Tutti, una poma que resisteix temperatures superiors a 40 graus

Dimecres, 13 de març de 2024 - 10:47

Catalunya s'erigeix en "líder suprema" del sector alimentari

Catalunya s'erigeix en "líder suprema" del sector alimentari

Catalunya lidera les exportacions del sector en l'àmbit estatal

Dimarts, 12 de març de 2024 - 13:40

Producte català de qualitat excel·lent per rememorar la tradició artesana

Producte català de qualitat excel·lent per rememorar la tradició artesana

Petits productors artesans exposen els seus aliments al Fòrum Gastronòmic de Girona

Dimarts, 12 de març de 2024 - 05:30

Carn a la brasa i cuina de luxe en aquest cèntric restaurant de Barcelona

Carn a la brasa i cuina de luxe en aquest cèntric restaurant de Barcelona

El restaurant Os-Kuro serveix la millor carn del món

Dilluns, 11 de març de 2024 - 05:30

El restaurant català que acull la festa més grossa dels Oscars amb aquestes estrelles de Hollywood

El restaurant català que acull la festa més grossa dels Oscars amb aquestes estrelles de Hollywood

El restaurant Telefèric acull estrelles iberoamericanes

Diumenge, 10 de març de 2024 - 05:30

24 hores menjant truita de patata: és possible?

24 hores menjant truita de patata: és possible?

En el dia mundial d'aquest plat, t'expliquem com menjar-ne durant tot el dia

Dissabte, 9 de març de 2024 - 05:30

Aquí no hi falten dones, cal visibilitat: el món del vi explicat des de dins

Aquí no hi falten dones, cal visibilitat: el món del vi explicat des de dins

Tres professionals del sector expliquen com es treballa al celler i a la vinya

Divendres, 8 de març de 2024 - 05:30

La cuina clandestina més exclusiva de Barcelona s'amaga en aquesta llibreria gatronòmica

La cuina clandestina més exclusiva de Barcelona s'amaga en aquesta llibreria gatronòmica

Així és la cuina de Montagud Editors

Divendres, 8 de març de 2024 - 05:30

El Fòrum Gastronòmic de Girona posarà en valor el producte de proximitat

El Fòrum Gastronòmic de Girona posarà en valor el producte de proximitat

El Fòrum encapçala la llista de fires del cap de setmana

Divendres, 8 de març de 2024 - 05:30

Guerra oberta: els restauradors reclamen la regulació de les cafeteries franquícia

Guerra oberta: els restauradors reclamen la regulació de les cafeteries franquícia

Restauradors i flequers no es posen d'acord

Dijous, 7 de març de 2024 - 05:30

Aquest és el temps que pots tenir cada aliment al congelador

Aquest és el temps que pots tenir cada aliment al congelador

Segons quin aliment sigui i com l'envasis serà més o menys temps

Dimecres, 6 de març de 2024 - 05:30

Catalunya aconsegueix 14 nous Sols Repsol i es manté líder al rànquing estatal

Catalunya aconsegueix 14 nous Sols Repsol i es manté líder al rànquing estatal

En total ja són 115 restaurants amb Sol Repsol a Catalunya

Dilluns, 4 de març de 2024 - 20:00

El restaurant d'un xamfrà de l'Eixample que et farà pujar els colors amb aquests plats boníssims

El restaurant d'un xamfrà de l'Eixample que et farà pujar els colors amb aquests plats boníssims

Dilluns, 4 de març de 2024 - 05:30

Restaurants Michelin de Barcelona on menjar per menys de 50 €

Restaurants Michelin de Barcelona on menjar per menys de 50 €

L'excel·lència culinària a l'abast de totes les butxaques

Dilluns, 4 de març de 2024 - 05:30

Devora la millor carn de Barcelona en aquest restaurant de l'Eixample

Devora la millor carn de Barcelona en aquest restaurant de l'Eixample

Un restaurant amb autèntics rostits argentins de qualitat

Diumenge, 3 de març de 2024 - 05:30

La incansable lluita per sobreviure d'un forn tradicional amb 200 anys d'història

La incansable lluita per sobreviure d'un forn tradicional amb 200 anys d'història

El Racó és un forn de pa i pastisseria fundat l'any 1827 a Granollers

Dissabte, 2 de març de 2024 - 05:30

Bogeria pel hot-pot: aquests són els millors restaurants per menjar-lo a Barcelona

Bogeria pel hot-pot: aquests són els millors restaurants per menjar-lo a Barcelona

Tasta la cuina xinesa com no ho havies fet mai

Dissabte, 2 de març de 2024 - 05:30

pastilla video
Can Putades se'n va de calçotada per descobrir com organitzar-ne una amb èxit a Barcelona

Can Putades se'n va de calçotada per descobrir com organitzar-ne una amb èxit a Barcelona

Tots els secrets per fer una bona calçotada

Divendres, 1 de març de 2024 - 15:57

Descobreix Catalunya a través del menjar amb aquestes festes gastronòmiques

Descobreix Catalunya a través del menjar amb aquestes festes gastronòmiques

Un cap de setmana ple de carn, peix, verdures i molts altres productes

Divendres, 1 de març de 2024 - 05:30

Sorpresa Michelin a Barcelona: el restaurant Mae entra a la guia

Sorpresa Michelin a Barcelona: el restaurant Mae entra a la guia

Tres restaurants entren a la guia tres mesos després de la Gala Michelin

Dimecres, 28 de febrer de 2024 - 11:39

Aquestes són les salses catalanes que entren al rànquing de les més populars del món

Aquestes són les salses catalanes que entren al rànquing de les més populars del món

Salses tradicionals que es donen a conèixer arreu del món

Dimecres, 28 de febrer de 2024 - 05:30

Vidal Gravalosa: “M’agradaria saber quants restaurants tenen una plantilla estable”

Vidal Gravalosa: “M’agradaria saber quants restaurants tenen una plantilla estable”

Parlem amb un xef que porta tot sol el seu propi restaurant

Dimarts, 27 de febrer de 2024 - 05:30

5 restaurants ideals per menjar a prop del Mobile 2024 a Barcelona

5 restaurants ideals per menjar a prop del Mobile 2024 a Barcelona

Els millors llocs de Barcelona per gaudir d'un bon àpat

Dilluns, 26 de febrer de 2024 - 05:30

Treu el màxim profit als festucs amb aquestes receptes delicioses

Treu el màxim profit als festucs amb aquestes receptes delicioses

Avui és el dia mundial del festuc, un fruit sec exquisit

Dilluns, 26 de febrer de 2024 - 05:30

Vols menjar ràpid? Tasta aquests 3 restaurants que trenquen tots els esquemes

Vols menjar ràpid? Tasta aquests 3 restaurants que trenquen tots els esquemes

Pizzes i hamburgueses diferents del menjar ràpid a què estàs acostumat

Diumenge, 25 de febrer de 2024 - 05:30

Nens als restaurants: sí o no?

Nens als restaurants: sí o no?

La polèmica està servida entre els partidaris i els detractors del concepte 'adults only' als restaurants

Dissabte, 24 de febrer de 2024 - 05:30

Calçots, carxofes i xató: el producte de temporada és el protagonista del cap de setmana

Calçots, carxofes i xató: el producte de temporada és el protagonista del cap de setmana

Les fires gastronòmiques del cap de setmana a Catalunya

Divendres, 23 de febrer de 2024 - 05:30

El restaurant del centre de Barcelona que està capgirant la cuina tradicional catalana

El restaurant del centre de Barcelona que està capgirant la cuina tradicional catalana

Cuina catalana com no l'havies vist abans

Divendres, 23 de febrer de 2024 - 05:30

Tanca un dels locals més mítics de Sants després de sis anys servint al barri

Tanca un dels locals més mítics de Sants després de sis anys servint al barri

Sants Es Crema és una icona pels amants dels entrepans d'autor

Dijous, 22 de febrer de 2024 - 18:30

Cuina fàcil a l'abast de tothom amb aquests llibres gastronòmics plens d'històries i receptes

Cuina fàcil a l'abast de tothom amb aquests llibres gastronòmics plens d'històries i receptes

Tres propostes de lectura amb molt de sabor

Dimecres, 21 de febrer de 2024 - 05:30

Retiren un lot de xocolatines del supermercat per risc de contenir fragments de plàstic

Retiren un lot de xocolatines del supermercat per risc de contenir fragments de plàstic

Es tracta d'un lot específic de xocolatines de la marca 'Milka'

Dimarts, 20 de febrer de 2024 - 10:39

El restaurant Les Cols aconsegueix un nou Sol Repsol a la sostenibilitat

El restaurant Les Cols aconsegueix un nou Sol Repsol a la sostenibilitat

El restaurant Les Cols d'Olot obté un dels Sols Sostenibles d'enguany

Dilluns, 19 de febrer de 2024 - 11:04

Un dels vins més barats del Celler de Can Roca és català i es fa a l'Empordà

Un dels vins més barats del Celler de Can Roca és català i es fa a l'Empordà

El celler Mas Molla elabora vi natural en uns terrenys ancestrals

Dilluns, 19 de febrer de 2024 - 05:30

Calçots, carxofes o espinacs: les emoticones gastronòmiques que falten a WhatsApp

Calçots, carxofes o espinacs: les emoticones gastronòmiques que falten a WhatsApp

Aliments sense icona que els catalans trobem a faltar

Dissabte, 17 de febrer de 2024 - 05:30

El menú escolar de l'escola més cara de Catalunya

El menú escolar de l'escola més cara de Catalunya

Un menú excepcional amb una qualitat de primer nivell

Divendres, 16 de febrer de 2024 - 05:30

El millor restaurant de la Conca de Barberà amb una carn a la brasa de somni i uns guisats excel·lents

El millor restaurant de la Conca de Barberà amb una carn a la brasa de somni i uns guisats excel·lents

Un indret privilegiat on es menja de luxe

Divendres, 16 de febrer de 2024 - 05:30

La fira Alimentaria & Hostelco presenta la fira d'hostaleria més internacional a Catalunya

La fira Alimentaria & Hostelco presenta la fira d'hostaleria més internacional a Catalunya

Una fira que pretén ser la més internacional feta fins ara

Dijous, 15 de febrer de 2024 - 11:37

Cigrons amb bacallà com a potatge de vigília i altres receptes espectaculars amb cigrons

Cigrons amb bacallà com a potatge de vigília i altres receptes espectaculars amb cigrons

Plats deliciosos que pots fer a casa

Dijous, 15 de febrer de 2024 - 05:30

Mamagorda: entrepans Michelin fets en un tuguri de vint metres quadrats a Barcelona

Mamagorda: entrepans Michelin fets en un tuguri de vint metres quadrats a Barcelona

Entrepans al·lucinants amb uns sabors bogíssims

Dijous, 15 de febrer de 2024 - 05:30

Per què no pares de veure locals d'empanades argentines a Barcelona?

Per què no pares de veure locals d'empanades argentines a Barcelona?

Una moda a l'alça que ningú acaba d'entendre ben bé per què triomfa

Dimecres, 14 de febrer de 2024 - 05:30