• Valtònyc​
  • Ramón Tamames​
  • Pegasus​
  • Temps Catalunya​
  • Primavera terrible​
  • Setmana Santa 2023​
  • Canvi hora març 2023​
  • Eleccions municipals 2023​​​
  • Més

Logo La Gourmeteria La Gourmeteria

Tancar sessió
Sí No
Iniciar sessió

No ets membre d'ElNacional.cat? Uneix-te al Club

Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí No
  • Al mercat
  • Actualitat
  • Opinió
  • Restaurants
  • Entre fogons
  • Kilòmetre 0
  • El Celler
  • Receptes
  • Ingredients
  • Recomanacions
  • Vídeos
  • Qui som
  • Què fem
  • On som
La Gourmeteria
Restaurants

La millor quiche del món és a Barcelona (i val menys de 5 euros)

Jordi Tubella
Al Mercat

Descobreix els secrets dels formatges manxecs i dels tous

Eugeni Celery
Actualitat

Júlia Bacardit: “He prohibit la traducció al castellà del meu llibre"

Víctor Recort
Actualitat

El bar més antic de Barcelona té nom francès (i unes begudes boníssimes)

Jordi Tubella
Actualitat

Com mantenir la pell jove menjant pastanaga

Jordi Prió
Actualitat

Bar Pinotxo: obligat a canviar el nom per ordre judicial

Jordi Tubella
Al Mercat

Espàrrec verd: la verdura que et fa sentir bé (per dins i per fora)

María Coca
Verdures Bunyols de pastanaga Albert Vilas
Tapes Xampinyons farcits amb pernil i formatge Albert Vilas
Peix i marisc Quiche de puré de fricandó amb galeres, escamarlans i cruixent de parmesà Albert Vilas
Receptes
Ingredients
Vídeos
Logo El Nacional
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

  • Publicitat
  • Escriu-nos
  • Termes i condicions d'ús
  • Política de privacitat
  • Política de cookies
Amb la col·laboració de: