Puigdemont i Junqueras
Ayuso
Estafador iPads Barcelona
17-A
Junts
Joan Laporta
Ciberatac militars
Israel i Hamàs
Íñigo Errejón
Carnet de jubilat 2025
Foto perfil Whatsapp
Marques de calç aixetes
Temps Catalunya
Preu de la llum avui
Més
La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí
No
Iniciar sessió
No ets membre d'ElNacional.cat?
Uneix-te al Club
Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí
No
Al mercat
Actualitat
Opinió
Restaurants
Entre fogons
Kilòmetre 0
El Celler
Receptes
Ingredients
Recomanacions
Vídeos
Qui som
Què fem
On som
La Gourmeteria
Recomanacions
Com organitzar la calçotada perfecta: llista de tot el que has de tenir en compte
Oriol Foix
Actualitat
L'ingredient secret per fer un risotto espectacular i que segur que no coneixes
Jordi Tubella
Restaurants
L'únic restaurant de la Rambla que no és per a turistes i que fa cuina casolana de qualitat
Oriol Foix
Opinió
Per què ja no hi ha sopes als entrants dels restaurants?
Rosa Molinero Trias
Actualitat
Per què es mengen calçots a Catalunya? La història d'un dels plats més tradicionals i amb més fama
Jordi Prió
Actualitat
El plat per saber si un restaurant és bo o no i que pots fer a casa de manera senzilla
Oriol Foix
Actualitat
Fregidora d'aire: 3 raons per les quals no val la pena comprar aquest electrodomèstic
María Coca
Opinió
El bar de tota la vida on fer els millors esmorzars de forquilla al Poblenou el cap de setmana
Víctor Antich
Actualitat
Els 5 aliments que no prenem i que recomana una nutricionista japonesa per viure més
Jordi Prió
Actualitat
Què passa si menges pa de motlle cada dia?
Jordi Prió
Tapes
Croquetes de carn d'olla
Albert Vilas
Carns
Croquetes de pollastre
Albert Vilas
Peix i marisc
Croquetes casolanes de peix
Albert Vilas
Receptes
Ingredients
Vídeos