• Temps Catalunya​
  • Laura Borràs​​
  • 'Titanic' 25 aniversari​​
  • Andrea Riseborough​
  • Quiniela Goya 2023​​​​
  • Dijous Gras​
  • Neu Catalunya​​
  • Festes Santa Eulàlia 2023​
  • Carnestoltes Barcelona​​​​
  • Premis Goya 2023​​​​​
  • Oscars 2023​​​
  • Eleccions municipals 2023​​​​
  • Més

Logo La Gourmeteria La Gourmeteria

Tancar sessió
Sí No
Iniciar sessió

No ets membre d'ElNacional.cat? Uneix-te al Club

Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí No
  • Al mercat
  • Actualitat
  • Opinió
  • Restaurants
  • Entre fogons
  • Kilòmetre 0
  • El Celler
  • Receptes
  • Ingredients
  • Recomanacions
  • Vídeos
  • Qui som
  • Què fem
  • On som
La Gourmeteria
Recomanacions

Albert Pijuan: "Em menjaria Miquel de Palol. El faria fumat"

Víctor Recort
Al Mercat

On comprar la millor botifarra d’ou a Barcelona per Dijous Gras

Jordi Tubella
Opinió

El restaurant de Barcelona que està en boca de tothom

Víctor Antich
Opinió

Vandalisme, incendiaris i ferrallers? Prou d'escampar mentides sobre Detroit

Alba Sunyer
Al Mercat

El peix que està a bon preu (i, a més, boníssim)

María Coca
Actualitat

5 restaurants romàntics a Barcelona per portar-hi la teva parella el dia de Sant Valentí

Jordi Tubella
Actualitat

Aquestes són les tres propostes vitivinícoles de la setmana a Barcelona

Jordi Tubella
Tapes Xampinyons farcits de botifarra d'ou, porro i rocafort sobre crema de xampinyó Albert Vilas
Verdures Pebrots del piquillo amb brandada de bacallà Albert Vilas
Peix i marisc Besuc al forn Albert Vilas
Receptes
Ingredients
Vídeos
Logo El Nacional
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

  • Publicitat
  • Escriu-nos
  • Termes i condicions d'ús
  • Política de privacitat
  • Política de cookies
Amb la col·laboració de: