Temps Catalunya
Laura Borràs
'Titanic' 25 aniversari
Andrea Riseborough
Quiniela Goya 2023
Dijous Gras
Neu Catalunya
Festes Santa Eulàlia 2023
Carnestoltes Barcelona
Premis Goya 2023
Oscars 2023
Eleccions municipals 2023
Més
La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí
No
Iniciar sessió
No ets membre d'ElNacional.cat?
Uneix-te al Club
Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí
No
Al mercat
Actualitat
Opinió
Restaurants
Entre fogons
Kilòmetre 0
El Celler
Receptes
Ingredients
Recomanacions
Vídeos
Qui som
Què fem
On som
La Gourmeteria
Recomanacions
Albert Pijuan: "Em menjaria Miquel de Palol. El faria fumat"
Víctor Recort
Al Mercat
On comprar la millor botifarra d’ou a Barcelona per Dijous Gras
Jordi Tubella
Opinió
El restaurant de Barcelona que està en boca de tothom
Víctor Antich
Opinió
Vandalisme, incendiaris i ferrallers? Prou d'escampar mentides sobre Detroit
Alba Sunyer
Al Mercat
El peix que està a bon preu (i, a més, boníssim)
María Coca
Actualitat
5 restaurants romàntics a Barcelona per portar-hi la teva parella el dia de Sant Valentí
Jordi Tubella
Actualitat
Aquestes són les tres propostes vitivinícoles de la setmana a Barcelona
Jordi Tubella
Tapes
Xampinyons farcits de botifarra d'ou, porro i rocafort sobre crema de xampinyó
Albert Vilas
Verdures
Pebrots del piquillo amb brandada de bacallà
Albert Vilas
Peix i marisc
Besuc al forn
Albert Vilas
Receptes
Ingredients
Vídeos