Sabotatge trens París
La rèplica de Rahola
Xavier Trias
Reunió Junts-ERC
Elon Musk
Calendari Jocs Olímpics avui
Horari Espanya - República Dominicana
Horari Alcaraz - Nadal
Espanya - Austràlia bàsquet
Temps Catalunya
Preu llum avui
Més
La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí
No
Iniciar sessió
No ets membre d'ElNacional.cat?
Uneix-te al Club
Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí
No
Al mercat
Actualitat
Opinió
Restaurants
Entre fogons
Kilòmetre 0
El Celler
Receptes
Ingredients
Recomanacions
Vídeos
Qui som
Què fem
On som
La Gourmeteria
Actualitat
Com fer envinagrats de fruita i com disfressar-los
Jordi Prió
Actualitat
Prendre cafè és bo o dolent per a la salut?
Jordi Prió
Al Mercat
3 plats amb iogurt esplèndids i refrescants que no t'esperes
Ada Parellada
Actualitat
Sí, no t'ho creuràs, però existeix la fòbia a cuinar: aquest n'és el nom i aquests, els símptomes
Jordi Tubella
Recomanacions
Els menús de cap de setmana: plats exquisits per no perdre el bon costum
Jordi Tubella
Actualitat
Per què hi ha tan pocs aliments de color blau a la naturalesa?
Jordi Prió
Actualitat
La recepta per viure més de 100 anys: això menjava cada dia la persona més vella del món
Jordi Tubella
Kilòmetre 0
La rumba d'aquest restaurant de Barcelona et farà venir ganes d'enfilar-te a la taula a ballar
Menja amb gust
Actualitat
És el mateix menjar bosses de puré de fruita que fruita fresca?
María Coca
Actualitat
Els 5 aliments que els cardiòlegs volen que deixis de menjar i per què
Jordi Prió
Amanides
Enciam brut d'arengada
Albert Vilas
Peix i marisc
Llenguado amb crema d'espàrrecs
Albert Vilas
Peix i marisc
Suquet de peix i marisc
Albert Vilas
Receptes
Ingredients
Vídeos