Valtònyc
Ramón Tamames
Pegasus
Temps Catalunya
Primavera terrible
Setmana Santa 2023
Canvi hora març 2023
Eleccions municipals 2023
Més
La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí
No
Iniciar sessió
No ets membre d'ElNacional.cat?
Uneix-te al Club
Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí
No
Al mercat
Actualitat
Opinió
Restaurants
Entre fogons
Kilòmetre 0
El Celler
Receptes
Ingredients
Recomanacions
Vídeos
Qui som
Què fem
On som
La Gourmeteria
Restaurants
La millor quiche del món és a Barcelona (i val menys de 5 euros)
Jordi Tubella
Al Mercat
Descobreix els secrets dels formatges manxecs i dels tous
Eugeni Celery
Actualitat
Júlia Bacardit: “He prohibit la traducció al castellà del meu llibre"
Víctor Recort
Actualitat
El bar més antic de Barcelona té nom francès (i unes begudes boníssimes)
Jordi Tubella
Actualitat
Com mantenir la pell jove menjant pastanaga
Jordi Prió
Actualitat
Bar Pinotxo: obligat a canviar el nom per ordre judicial
Jordi Tubella
Al Mercat
Espàrrec verd: la verdura que et fa sentir bé (per dins i per fora)
María Coca
Verdures
Bunyols de pastanaga
Albert Vilas
Tapes
Xampinyons farcits amb pernil i formatge
Albert Vilas
Peix i marisc
Quiche de puré de fricandó amb galeres, escamarlans i cruixent de parmesà
Albert Vilas
Receptes
Ingredients
Vídeos