• Pere Aragonès - Pressupostos​​
  • Sentència TJUE​
  • Democràcia Espanya​
  • Premis Goya​
  • Temps Catalunya​​​​
  • Dijous Gras​
  • Carnestoltes Barcelona​​
  • Festes Santa Eulàlia 2023​
  • Llum BCN 2023​
  • Goya 2023​​
  • Oscars 2023​​​
  • Eleccions municipals 2023​​​​
  • Més

Logo La Gourmeteria La Gourmeteria

Tancar sessió
Sí No
Iniciar sessió

No ets membre d'ElNacional.cat? Uneix-te al Club

Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí No
  • Al mercat
  • Actualitat
  • Opinió
  • Restaurants
  • Entre fogons
  • Kilòmetre 0
  • El Celler
  • Receptes
  • Ingredients
  • Recomanacions
  • Vídeos
  • Qui som
  • Què fem
  • On som
La Gourmeteria
Entre fogons

El millor carrot cake de Barcelona: la recepta del pastís de pastanaga de la Hofmann

Xavi Freixes
Recomanacions

5 bons restaurants de Catalunya on tastar creps

Jordi Tubella
Kilòmetre 0

Els 3 restaurants més clàssics i antics de Girona

Sònia Carmona (La Foodlovers)
Opinió

Les creps, o es mengen calentes, o no es mengen

Víctor Recort
Entre fogons

El Quim de la Boqueria: "La gent es cansarà de la cuina d'avantguarda"

Alba Sunyer
Entre fogons

Aprèn a fer dolç de xerigot, el "dulce de leche" nostrat

Albert Franch
Actualitat

Febrer: tots els aliments que pots plantar aquest mes

Jordi Prió
Postres i dolços Creps delicioses i fàcils en només 3 passos Albert Vilas
Postres i dolços Creps (Crespèths) Albert Vilas
Postres i dolços Creps de pernil i formatge Albert Vilas
Receptes
Ingredients
Vídeos
Logo El Nacional
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

  • Publicitat
  • Escriu-nos
  • Termes i condicions d'ús
  • Política de privacitat
  • Política de cookies
Amb la col·laboració de: