Pere Aragonès - Pressupostos
Sentència TJUE
Democràcia Espanya
Premis Goya
Temps Catalunya
Dijous Gras
Carnestoltes Barcelona
Festes Santa Eulàlia 2023
Llum BCN 2023
Goya 2023
Oscars 2023
Eleccions municipals 2023
Més
La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí
No
Iniciar sessió
No ets membre d'ElNacional.cat?
Uneix-te al Club
Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí
No
Al mercat
Actualitat
Opinió
Restaurants
Entre fogons
Kilòmetre 0
El Celler
Receptes
Ingredients
Recomanacions
Vídeos
Qui som
Què fem
On som
La Gourmeteria
Entre fogons
El millor carrot cake de Barcelona: la recepta del pastís de pastanaga de la Hofmann
Xavi Freixes
Recomanacions
5 bons restaurants de Catalunya on tastar creps
Jordi Tubella
Kilòmetre 0
Els 3 restaurants més clàssics i antics de Girona
Sònia Carmona (La Foodlovers)
Opinió
Les creps, o es mengen calentes, o no es mengen
Víctor Recort
Entre fogons
El Quim de la Boqueria: "La gent es cansarà de la cuina d'avantguarda"
Alba Sunyer
Entre fogons
Aprèn a fer dolç de xerigot, el "dulce de leche" nostrat
Albert Franch
Actualitat
Febrer: tots els aliments que pots plantar aquest mes
Jordi Prió
Postres i dolços
Creps delicioses i fàcils en només 3 passos
Albert Vilas
Postres i dolços
Creps (Crespèths)
Albert Vilas
Postres i dolços
Creps de pernil i formatge
Albert Vilas
Receptes
Ingredients
Vídeos