La cuina catalana, present a la selectivitat: per què s'estan perdent els plats tradicionals?
Es tracta d'una pregunta de l'examen d'anglès
Dijous, 12 de juny de 2025 - 10:35
Consulta totes les notícies sobre locals, bars i restaurants i últimes novetats que has de conèixer de la gastronomia a Catalunya a La Gourmeteria d'El Nacional.
MésEs tracta d'una pregunta de l'examen d'anglès
Dijous, 12 de juny de 2025 - 10:35
El seu sabor és fort i intens, persistent i agressiu
Dijous, 12 de juny de 2025 - 05:30
El projecte Plantes Oblidades impulsa l'ús de recursos alimentaris forestals
Dijous, 12 de juny de 2025 - 05:30
Una presentació que entra pels ulls
Dijous, 12 de juny de 2025 - 05:30
Un dels errors més comuns és barrejar tot alhora i batre'l de qualsevol manera
Dijous, 12 de juny de 2025 - 05:30
Són un vici, una obsessió de la qual no s'escapa ningú
Dijous, 12 de juny de 2025 - 05:30
Una recepta que es feia servir durant la guerra i la postguerra
Dijous, 12 de juny de 2025 - 05:30
Dimecres, 11 de juny de 2025 - 20:00
Així reacciona aquest ingredient bàsic durant el període estival
Dimecres, 11 de juny de 2025 - 05:30
Es tracta de la primera obra culinària europea escrita en una llengua diferent del llatí
Dimecres, 11 de juny de 2025 - 05:30
Una fruita de temporada deliciosa
Dimecres, 11 de juny de 2025 - 05:30
Plats elaborats amb productes de ramaders locals
Dimarts, 10 de juny de 2025 - 17:03
El restaurant Sant Josep s'endú el primer premi
Dimarts, 10 de juny de 2025 - 10:30
Els qui la tasten asseguren que és la millor salsa per a hamburgueses
Dimarts, 10 de juny de 2025 - 05:30
Una recepta fàcil, ràpida i ideal per refrescar-se amb sabor aquest estiu
Dimarts, 10 de juny de 2025 - 05:30
La història del primer restaurant amb 3 estrelles de l'Estat
Dimarts, 10 de juny de 2025 - 05:30
Et parlem de la que ha estat reconeguda com la millor mel de Catalunya el 2025
Dimarts, 10 de juny de 2025 - 05:30
Un secret que es queda a Galícia
Dilluns, 9 de juny de 2025 - 05:30
Deixa de tirar tots els filets blancs de la mandarina
Dilluns, 9 de juny de 2025 - 05:30
El seu origen és a la Xina, on un grup de productors ha portat l'alimentació animal a un altre nivell
Dilluns, 9 de juny de 2025 - 05:30
Havies pensat alguna vegada que la lasanya podia ser un plat fresquet per a l'estiu?
Diumenge, 8 de juny de 2025 - 05:30
Azah ha obert portes a l'Eixample
Diumenge, 8 de juny de 2025 - 05:30
Aquesta etiqueta és una de les més fàcilment reconeixibles del mercat
Diumenge, 8 de juny de 2025 - 05:30
Una recepta originària de Lleida i molt popular també a Tarragona
Dissabte, 7 de juny de 2025 - 05:30
La xef catalana posa límits als restaurants cars
Dissabte, 7 de juny de 2025 - 05:30
Posar-les a la nevera no sempre és tan senzill com sembla
Dissabte, 7 de juny de 2025 - 05:30
Diferents pastisseries catalanes han rebut avui el premi
Divendres, 6 de juny de 2025 - 18:04
Guardonat pels World Vermouth Awards 2025 com a Millor Vermut del Món en categoria semisec
Divendres, 6 de juny de 2025 - 14:00
Es compleix un any de la reobertura d'aquesta casa de menjars emblemàtica de Barcelona
Divendres, 6 de juny de 2025 - 10:51
Riedel imparteix una sessió magistral a Catalunya
Divendres, 6 de juny de 2025 - 09:54
L'albergínia té una estructura esponjosa amb petits porus plens d'aire que són clau
Divendres, 6 de juny de 2025 - 05:30
A Vila Viniteca ens ensenyen aquest fascinant formatge
Divendres, 6 de juny de 2025 - 05:30
Les millors fires gastronòmiques del país
Divendres, 6 de juny de 2025 - 05:30
La llista revela els restaurants de la posició 51 a la 100
Dijous, 5 de juny de 2025 - 16:14
Dos establiments de Barcelona i un de Girona es colen al Top 50
Dijous, 5 de juny de 2025 - 13:22
La nostra sopa freda per excel·lència té molts beneficis per a la salut
Dijous, 5 de juny de 2025 - 05:30
Les pizzes són un dels seus plats estrella del restaurant
Dijous, 5 de juny de 2025 - 05:30
Una imatge que resulta desconcertant
Dijous, 5 de juny de 2025 - 05:30
La seva composició nutricional el converteix en un aliment molt complet
Dijous, 5 de juny de 2025 - 05:30