El trinxat ni és de la Cerdanya ni es va inventar al segle XV: tota la veritat
Dimarts, 7 d'octubre de 2025 - 14:00
Consulta totes les notícies sobre locals, bars i restaurants i últimes novetats que has de conèixer de la gastronomia a Catalunya a La Gourmeteria d'El Nacional.
Més
Dimarts, 7 d'octubre de 2025 - 14:00
Dissabte, 4 d'octubre de 2025 - 05:30
Dijous, 2 d'octubre de 2025 - 12:00
Dimecres, 1 d'octubre de 2025 - 05:30
Aprofitem els aliments: el repte urgent per consciència, economia i planeta
Diumenge, 28 de setembre de 2025 - 05:30
Dissabte, 27 de setembre de 2025 - 05:30
Dimecres, 24 de setembre de 2025 - 05:30
Per què no triem plats, forquilles i ganivets nacionals?
Diumenge, 21 de setembre de 2025 - 05:30
La dràstica davallada del consum de peix a les llars amenaça un ofici mil·lenari i la diversitat dels nostres mars
Diumenge, 14 de setembre de 2025 - 05:30
Dissabte, 13 de setembre de 2025 - 05:30
Dimecres, 10 de setembre de 2025 - 07:00
Dissabte, 6 de setembre de 2025 - 05:30
Dimecres, 3 de setembre de 2025 - 05:30
Dissabte, 30 d'agost de 2025 - 05:30
Dissabte, 30 d'agost de 2025 - 05:30
Dijous, 28 d'agost de 2025 - 05:30
L'inesperat obrador d'aquest vi especial ubicat al cor de l'Alt Urgell
Dimecres, 27 d'agost de 2025 - 05:30
Un projecte arrelat al territori que ret homenatge a les tradicions
Dimarts, 26 d'agost de 2025 - 05:30
L’obra profètica que va plantar l’artista Agnes Denes el 1982
Diumenge, 24 d'agost de 2025 - 05:30
Dissabte, 23 d'agost de 2025 - 05:30
Un patrimoni únic que uneix natura, història i ofici, i que avui lluita per sobreviure
Diumenge, 17 d'agost de 2025 - 05:30
La tristesa de ser capaç d’esbrinar què hi haurà a la teva taula aquest estiu
Diumenge, 3 d'agost de 2025 - 05:30
Un projecte autèntic amb una oferta deliciosa
Dijous, 31 de juliol de 2025 - 05:30
Dimecres, 30 de juliol de 2025 - 05:30
De l’atracció per les coses exagerades i gens singulars
Diumenge, 27 de juliol de 2025 - 05:30
Dimecres, 23 de juliol de 2025 - 05:30
Una obra imprescindible que fa reflexionar
Diumenge, 20 de juliol de 2025 - 05:30
Dissabte, 19 de juliol de 2025 - 05:30
Dimecres, 16 de juliol de 2025 - 05:30
Una cuina que es fa sola, però que no se sent sola
Diumenge, 13 de juliol de 2025 - 05:30
Dissabte, 12 de juliol de 2025 - 05:30
Diego Alías, l’hort, la cuina i una lògia d’entusiastes
Dimecres, 9 de juliol de 2025 - 05:30
El senglar al rebost bé podria ser una solució o esdevenir un delicte
Diumenge, 6 de juliol de 2025 - 05:30
Dissabte, 5 de juliol de 2025 - 05:30
“Massa flama ho esguerra tot” o de com la nostàlgia a la cuina no sempre és bona
Diumenge, 29 de juny de 2025 - 05:30
Dissabte, 28 de juny de 2025 - 05:30
Els caragols atien les brases
Diumenge, 22 de juny de 2025 - 05:30
Un viatge de nata, una icona amb esclops i una Cooperativa que va canviar el país
Diumenge, 22 de juny de 2025 - 05:30