Opinió

Per què hem de perdre la por a la rajada?
LA GOURMETERIA

Per què hem de perdre la por a la rajada?

Ada Parellada
Teoria poètica del pa amb tomàquet
La gourmeteria

Teoria poètica del pa amb tomàquet

Pep Antoni Roig
Els punks no duen cresta (però cuinen cresta de gall)
A LA TAULA I AL LLIT

Els punks no duen cresta (però cuinen cresta de gall)

Víctor Recort
La puta i la Ramoneta a la BCN Wine Week
La gourmeteria

La puta i la Ramoneta a la BCN Wine Week

Pep Antoni Roig
Compartir taula amb un imbècil
A LA TAULA I AL LLIT

Compartir taula amb un imbècil

Víctor Recort
Teoria poètica de la Nutella
La gourmeteria

Teoria poètica de la Nutella

Pep Antoni Roig
Un petó amb gust de carbonara
La gourmeteria

Un petó amb gust de carbonara

Pep Antoni Roig
Un restaurant clandestí al mercat del Ninot
La gourmeteria

Un restaurant clandestí al mercat del Ninot

Víctor Antich
La generació Brocco
La Gourmeteria

La generació Brocco

Ada Parellada