Un pescador explica quina és la diferència entre un calamar i una pota
Un pescador explica de forma clara i visual quines són les diferències fonamentals entre ambdós animals marins
Dimecres, 30 de juliol de 2025 - 05:30
Nascut l'any 1991, soc un apassionat dels viatges, la gastronomia i de descobrir sempre nous racons d'aquí i de més enllà. Graduat en Comunicació i especialitzat en el sector del màrqueting digital, dedico les estones lliures a escriure i a l'esport principalment. També m'interessen altres temes, com ara la història o la política, matèries que ens expliquen en gran part el món en què vivim avui en dia. Em podeu trobar tant al mar com a la muntanya, però sempre gaudint de la natura, un altre dels plaers als quals no renuncio. Òbviament, també em podeu trobar aquí, a ElNacional.cat, parlant de gastronomia a La Gourmeteria.
MésUn pescador explica de forma clara i visual quines són les diferències fonamentals entre ambdós animals marins
Dimecres, 30 de juliol de 2025 - 05:30
Un consell per resoldre un gran problema en molt pocs minuts
Dimecres, 30 de juliol de 2025 - 05:30
Els estris de cuina que necessites els tenim tots a casa
Dimarts, 29 de juliol de 2025 - 05:30
Un truc ideal per als qui no tenen torradora o necessiten preparar moltes torrades alhora
Dimarts, 29 de juliol de 2025 - 05:30
Una de les propostes més refrescants del moment arriba per canviar-te l'estiu
Dilluns, 28 de juliol de 2025 - 05:30
Sens dubte hauràs vist aquesta manera de tallar la patata a grills en mercats o fires
Dilluns, 28 de juliol de 2025 - 05:30
Encara que sembli mentida, no és un plat que provingui de França ni tingui un origen francès per si mateix
Diumenge, 27 de juliol de 2025 - 05:30
T'expliquem tots els efectes que pot tenir el picant en el teu metabolisme, al teu estómac i al teu cervell
Diumenge, 27 de juliol de 2025 - 05:30
Avui, un producte així no passaria cap control alimentari, encara que antigament era molt diferent
Dissabte, 26 de juliol de 2025 - 05:30
Des de no demanar marisc, sandvitxos d'especialitat o peix cru: les millors recomanacions de cambrers i cuiners
Dissabte, 26 de juliol de 2025 - 05:30
A Europa, i especialment a Espanya, la normativa és molt diferent de la dels Estats Units
Divendres, 25 de juliol de 2025 - 05:30
L'arbre que sembla més una vinya que un fruiter i que molt pocs reconeixerien
Divendres, 25 de juliol de 2025 - 05:30
Està estretament relacionat amb els valors religiosos i ancestrals
Dijous, 24 de juliol de 2025 - 05:30
Una de les moltes curiositats de la gastronomia italiana és la forma en què mengen els espaguetis
Dijous, 24 de juliol de 2025 - 05:30
Actua sobre els neurotransmissors del cervell, augmentant els nivells de dopamina i serotonina
Dimecres, 23 de juliol de 2025 - 05:30
Una recepta senzilla i habitual entre els esportistes
Dimecres, 23 de juliol de 2025 - 05:30
Ni els batuts proteics ni els iogurts grecs ho aconsegueixen
Dimarts, 22 de juliol de 2025 - 05:30
Una alternativa més lleugera i saludable
Dimarts, 22 de juliol de 2025 - 05:30
Et presentem aquest sopar saborós, ràpid i equilibrat pel qual només necessites verdures, ou i formatge
Dilluns, 21 de juliol de 2025 - 05:30
Per a Muñoz, el sabor ha de ser net i directe, sense interferències com el que pot aportar la ceba
Dilluns, 21 de juliol de 2025 - 05:30
La recepta té el seu origen a la cuina molecular, concretament en els experiments del científic Hervé This
Diumenge, 20 de juliol de 2025 - 05:30
Et donem les claus a tenir en compte per triar els millors ous del mercat
Diumenge, 20 de juliol de 2025 - 05:30
Aquest formatge ha estat madurat en una cova natural durant deu mesos mitjançant un procés artesanal
Dissabte, 19 de juliol de 2025 - 05:30
Fernando Alonso millora el seu rendiment després de fer-se vegetarià als 43 anys
Dissabte, 19 de juliol de 2025 - 05:30
Els 'muffins' van néixer al món anglosaxó com a part dels esmorzars
Divendres, 18 de juliol de 2025 - 05:30
Aquesta beguda catalana s'elabora amb ingredients senzills i està a l'abast de qualsevol
Divendres, 18 de juliol de 2025 - 05:30
Aquesta recepta és ideal per als qui busquen un dolç ràpid, senzill i ple de sabor
Dijous, 17 de juliol de 2025 - 05:30
A l'antiga Roma ja se servien ous farcits en banquets refinats
Dijous, 17 de juliol de 2025 - 05:30
No tothom coneix el seu nom, malgrat ser un dels arbres fruiters més conreats al món
Dimecres, 16 de juliol de 2025 - 05:30
El xef, molt meticulós i obsessionat amb cada detall, no deixava ningú indiferent al seu equip
Dimecres, 16 de juliol de 2025 - 05:30
És fonamental recordar que no tot el que té aparença saludable ho és des del punt de vista energètic
Dimarts, 15 de juliol de 2025 - 05:30
Ajuda't d'aquestes 4 fruites per estar ben hidratat aquest estiu
Dimarts, 15 de juliol de 2025 - 05:30
Et presentem unes receptes fresques que podràs tenir preparades a la nevera aquests dies d'estiu
Dilluns, 14 de juliol de 2025 - 05:30
L'error més comú amb el peix en llauna és encasellar-lo en amanides o entrepans sense variar
Dilluns, 14 de juliol de 2025 - 05:30
Aquest clàssic estiuenc no només conquereix pel seu sabor, sinó també pel seu alt contingut en aigua
Diumenge, 13 de juliol de 2025 - 05:30
Es conrea així perquè conservi la seva textura cruixent i el seu sabor amarg
Diumenge, 13 de juliol de 2025 - 05:30
Una de les millors solucions culinàries és aquest pastís fred
Dissabte, 12 de juliol de 2025 - 05:30
Un error en l'etiquetatge d'aquests gelats posa en risc les persones amb al·lèrgies alimentàries
Divendres, 11 de juliol de 2025 - 05:30
Recents investigacions han posat en relleu la seva capacitat per modular el sistema immunitari
Divendres, 11 de juliol de 2025 - 05:30