Com plantar all vermell i aconseguir caps grans i saborosos pas a pas
És el moment perfecte per plantar all vermell i garantir caps grans, aromàtics i plens de sabor
Dilluns, 3 de novembre de 2025 - 05:30
Nascut l'any 1991, soc un apassionat dels viatges, la gastronomia i de descobrir sempre nous racons d'aquí i de més enllà. Graduat en Comunicació i especialitzat en el sector del màrqueting digital, dedico les estones lliures a escriure i a l'esport principalment. També m'interessen altres temes, com ara la història o la política, matèries que ens expliquen en gran part el món en què vivim avui en dia. Em podeu trobar tant al mar com a la muntanya, però sempre gaudint de la natura, un altre dels plaers als quals no renuncio. Òbviament, també em podeu trobar aquí, a ElNacional.cat, parlant de gastronomia a La Gourmeteria.
Més
És el moment perfecte per plantar all vermell i garantir caps grans, aromàtics i plens de sabor
Dilluns, 3 de novembre de 2025 - 05:30
Sabies d'on ve la mesura de l'or en quirats? Aquest serà el teu pròxim tema de conversa en qualsevol sobretaula
Dilluns, 3 de novembre de 2025 - 05:30
Paz Padilla prepara aquesta recepta catalana tradicional amb l'ajuda de la seva amiga Montse
Diumenge, 2 de novembre de 2025 - 05:30
El bacallà s'ha convertit en un producte estrella de la cuina tradicional pel seu sabor únic
Diumenge, 2 de novembre de 2025 - 05:30
No es tracta d'una exageració dels amants del formatge, sinó d'una conclusió a què va arribar un estudi
Dissabte, 1 de novembre de 2025 - 05:30
Aquesta recepta és la unió perfecta entre la tradició tarragonina i l'ànima del litoral barcelonès
Dissabte, 1 de novembre de 2025 - 05:30
La base de la salmorra és simple: aigua i sal. Però la seva màgia rau en les proporcions
Divendres, 31 d'octubre de 2025 - 05:30
Aquesta és una d'aquelles elaboracions que són encara més bones d'un dia per l'altre
Divendres, 31 d'octubre de 2025 - 05:30
Les seves llavors cruixents i el seu sabor equilibrat entre el dolç i l'àcid la converteixen en un ingredient versàtil
Dijous, 30 d'octubre de 2025 - 05:30
Existeixen dues còpies manuscrites originals d'aquesta recepta, una a València i l'altra a Barcelona
Dijous, 30 d'octubre de 2025 - 05:30
Aquesta recepta pot ser considerada tant d'aprofitament com per sorprendre en aquesta data destacada
Dimecres, 29 d'octubre de 2025 - 05:30
Els seus ingredients no poden ser més senzills: farina, ous, aigua i un toc d'anís o canyella
Dimecres, 29 d'octubre de 2025 - 05:30
Un plat humil de la gastronomia italiana que potser encara no coneixies
Dimarts, 28 d'octubre de 2025 - 05:30
La pròxima vegada que cuinis i descobreixis que no tens motlle, recorda aquest truc
Dimarts, 28 d'octubre de 2025 - 05:30
Una advertència clara per a tots els amants d'aquest aliment
Dilluns, 27 d'octubre de 2025 - 05:30
Aquesta és la recepta senzilla per preparar aquest dolç tan emblemàtic
Dilluns, 27 d'octubre de 2025 - 05:30
A França i en altres zones d'Europa es coneix aquest truc de l'ou ferrat des de fa dècades
Diumenge, 26 d'octubre de 2025 - 05:30
Se'n diu pa de pobres perquè es feia en èpoques de guerra o d'escassetat alimentària
Diumenge, 26 d'octubre de 2025 - 05:30
Un xef català ens ensenya com preparar aquesta salsa per tenir-la llesta en 3 minuts
Dissabte, 25 d'octubre de 2025 - 05:30
L'experiment es va realitzar amb una mostra de consumidors que van tastar unes postres idèntiques
Dissabte, 25 d'octubre de 2025 - 05:30
Quan parlem de cuina tradicional, tots hauríem d'aprofitar la saviesa dels més grans
Divendres, 24 d'octubre de 2025 - 05:30
Això suposa “un pas decisiu cap a la gastronomia computacional”
Divendres, 24 d'octubre de 2025 - 05:30
L'experiment va ser pioner per la seva metodologia rigorosa i control clínic directe
Dijous, 23 d'octubre de 2025 - 05:30
No et creuràs quina és la forma de fermentar d'aquest iogurt tan particular
Dijous, 23 d'octubre de 2025 - 05:30
Aquest gelat va sorgir per donar un ús més refrescant a unes postres habituals a l'hivern
Dimecres, 22 d'octubre de 2025 - 05:30
Un estudi de la Universitat de Cuenca posa a prova aquesta antiga creença popular
Dimecres, 22 d'octubre de 2025 - 05:30
Pot ser tant d'origen animal com vegetal, però és essencial a una edat avançada
Dimarts, 21 d'octubre de 2025 - 05:30
Injectar o submergir la carn en una barreja d'aigua, salmorra i additius
Dimarts, 21 d'octubre de 2025 - 05:30
L'important és aprendre a observar l'arròs durant la cocció
Dilluns, 20 d'octubre de 2025 - 05:30
Un plat senzill i ple d'ànima
Dilluns, 20 d'octubre de 2025 - 05:30
La base és una bona cervesa rossa i que estigui freda
Diumenge, 19 d'octubre de 2025 - 05:30
Aquest guisat humil de les àvies es pot convertir en un plat exquisit inoblidable
Diumenge, 19 d'octubre de 2025 - 05:30
Tot el que s'allunyi dels ingredients de l'autèntica paella, serà "arròs amb coses"
Dissabte, 18 d'octubre de 2025 - 05:30
Molts fabricants barregen el nèctar natural de les abelles amb xarops de sucre o glucosa
Dissabte, 18 d'octubre de 2025 - 05:30
Molts segueixen preferint la cafetera italiana de tota la vida davant de les càpsules
Divendres, 17 d'octubre de 2025 - 05:30
Descobriràs quin d'aquests elements estableix millor barrera per evitar l'oxidació de l'alvocat
Divendres, 17 d'octubre de 2025 - 05:30
Cada llauna contenia fins a deu cullerades de sucre i una descàrrega de cafeïna elevada
Dijous, 16 d'octubre de 2025 - 05:30
Hem de tenir cura amb aquells olis que continguin emulsionants o altres additius
Dijous, 16 d'octubre de 2025 - 05:30
Es diu que el símbol del cor que avui associem a l'amor podria provenir de la forma de les llavors d'aquesta herba
Dimecres, 15 d'octubre de 2025 - 05:30