Portes tota la vida guardant malament els ous a la nevera: el truc per conservar-los millor
El cartó humitejat es pot convertir en caldo de cultiu per als bacteris
Dilluns, 19 de maig de 2025 - 05:30
Nascut l'any 1991, soc un apassionat dels viatges, la gastronomia i de descobrir sempre nous racons d'aquí i de més enllà. Graduat en Comunicació i especialitzat en el sector del màrqueting digital, dedico les estones lliures a escriure i a l'esport principalment. També m'interessen altres temes, com ara la història o la política, matèries que ens expliquen en gran part el món en què vivim avui en dia. Em podeu trobar tant al mar com a la muntanya, però sempre gaudint de la natura, un altre dels plaers als quals no renuncio. Òbviament, també em podeu trobar aquí, a ElNacional.cat, parlant de gastronomia a La Gourmeteria.
MésEl cartó humitejat es pot convertir en caldo de cultiu per als bacteris
Dilluns, 19 de maig de 2025 - 05:30
Una pizza de quatre formatges amb all i romaní que ha conquerit milers d'usuaris
Dilluns, 19 de maig de 2025 - 05:30
Gaudir del teu temps a l'aire lliure sense necessitat de complicar-te
Diumenge, 18 de maig de 2025 - 05:30
Darrere del seu aspecte temptador pot amagar-se una fruita insípida
Diumenge, 18 de maig de 2025 - 05:30
Àpats pràctics per menjar i resistents a les altes temperatures
Dissabte, 17 de maig de 2025 - 05:30
Organitza un brunch casolà amb aquestes receptes fàcils
Dissabte, 17 de maig de 2025 - 05:30
Els nostres hàbits a l'hora de sopar també influeixen a l'hora de dormir posteriorment
Divendres, 16 de maig de 2025 - 05:30
Aquesta herba amb valor medicinal utilitzada des de l'antiguitat, trenca amb la monotonia culinària
Divendres, 16 de maig de 2025 - 05:30
Unes postres senzilles que s'han sabut mantenir al llarg del temps
Dijous, 15 de maig de 2025 - 05:30
Un plat amb molt sabor i que agrada a tothom
Dijous, 15 de maig de 2025 - 05:30
Un sabor dolç amb un punt àcid molt característic
Dimecres, 14 de maig de 2025 - 05:30
Les claus per ser un mestre a la barbacoa
Dimecres, 14 de maig de 2025 - 05:30
Et donem aquesta idea de postres amb què sorprendràs qualsevol convidat
Dimarts, 13 de maig de 2025 - 05:30
Amb el bon temps arriben les receptes de cremes lleugeres fredes per als teus sopars saludables
Dimarts, 13 de maig de 2025 - 05:30
Una amanida ideal quan comencen a pujar les temperatures
Dilluns, 12 de maig de 2025 - 05:30
Recuperar el sabor tan característic de les maduixes
Dilluns, 12 de maig de 2025 - 05:30
Aquest aliment es pot conservar durant centenars d'anys sense perdre la seva qualitat
Diumenge, 11 de maig de 2025 - 05:30
Congelar arròs permet estalviar temps a la cuina i aprofitar millor les sobres
Diumenge, 11 de maig de 2025 - 05:30
Un consell molt senzill que no t'imagines
Dissabte, 10 de maig de 2025 - 05:30
Menjar xocolata negra no només és agradable
Divendres, 9 de maig de 2025 - 05:30
La ciència té la resposta a aquest dubte
Divendres, 9 de maig de 2025 - 05:30
El cafè és un ingredient tan versàtil com habitual
Dijous, 8 de maig de 2025 - 05:30
Descobrim els motius que ens impulsen a menjar
Dijous, 8 de maig de 2025 - 05:30
El consum habitual d'aliments alts en greixos saturats i sucres refinats pot afectar el teu cervell
Dimecres, 7 de maig de 2025 - 05:30
Només necessitaràs el microones, paper de cuina i un plat per fer la cansalada
Dimecres, 7 de maig de 2025 - 05:30
Un esmorzar que amb prou feines té sucre ni greixos saturats
Dimarts, 6 de maig de 2025 - 05:30
En descobrim les diferències
Dimarts, 6 de maig de 2025 - 05:30
Una recepta per quedar com un xef de categoria
Dilluns, 5 de maig de 2025 - 05:30
Un enfocament diferent que ofereix millors resultats i en menys temps
Dilluns, 5 de maig de 2025 - 05:30
Deixar de comprar salmó fumat per fer-ne el teu casolà
Diumenge, 4 de maig de 2025 - 05:30
D'una simple anècdota a una lliçó sobre el poder dels mitjans
Diumenge, 4 de maig de 2025 - 05:30
Un procés amb el qual gaudir d'uns cigrons encara més saludables
Dissabte, 3 de maig de 2025 - 05:30
Com fer que la carn quedi molt tendra
Dissabte, 3 de maig de 2025 - 05:30
Un truc de cuina sorprenent com pocs que el xef anima a provar
Divendres, 2 de maig de 2025 - 05:30
Aquestes senzilles postres ja es preparaven a l'Antiga Roma
Divendres, 2 de maig de 2025 - 05:30
Una recepta exquisida i senzilla
Dijous, 1 de maig de 2025 - 05:30
Una tendència culinària que desperta cada vegada més passions
Dijous, 1 de maig de 2025 - 05:30
Un procediment molt valorat al Japó des de fa segles
Dimecres, 30 d'abril de 2025 - 05:30
Els romans van ser els pioners en preparar aquesta senzilla recepta
Dimecres, 30 d'abril de 2025 - 05:30