Una cuinera explica el truc per enfornar pans de pessic perfectes: "És pura intel·ligència rebostera"
Divendres, 22 d'agost de 2025 - 05:30
Nascut l'any 1991, soc un apassionat dels viatges, la gastronomia i de descobrir sempre nous racons d'aquí i de més enllà. Graduat en Comunicació i especialitzat en el sector del màrqueting digital, dedico les estones lliures a escriure i a l'esport principalment. També m'interessen altres temes, com ara la història o la política, matèries que ens expliquen en gran part el món en què vivim avui en dia. Em podeu trobar tant al mar com a la muntanya, però sempre gaudint de la natura, un altre dels plaers als quals no renuncio. Òbviament, també em podeu trobar aquí, a ElNacional.cat, parlant de gastronomia a La Gourmeteria.
Més
Divendres, 22 d'agost de 2025 - 05:30
Una forma diferent de preparar parmigiano, un formatge icònic de la cuina italiana
Divendres, 22 d'agost de 2025 - 05:30
S'han convertit en un autèntic fenomen en xarxes socials, apareixent en vídeos que acumulen milions de reproduccions
Dijous, 21 d'agost de 2025 - 05:30
Aquest truc és molt més senzill que estar consumint glaçons d'una glaçonera a poc a poc
Dijous, 21 d'agost de 2025 - 05:30
Aconseguir un gaspatxo veritablement perfecte no sempre és tan senzill com sembla
Dimecres, 20 d'agost de 2025 - 05:30
Existeixen materials biodegradables amb què es fan certs estris de cuina elaborats amb blat
Dimecres, 20 d'agost de 2025 - 05:30
Un exemple perfecte de com un ingredient que molts considerarien escombraries pot transformar-se en la base d'un plat
Dimarts, 19 d'agost de 2025 - 05:30
Et detallem pas per pas aquesta recepta de peix i verdura menorquina que és boníssima i molt senzilla
Dimarts, 19 d'agost de 2025 - 05:30
Només necessitaràs dos estris: una cassola i un dit
Dilluns, 18 d'agost de 2025 - 05:30
Una qüestió de canviar els temps dels passos previs
Dilluns, 18 d'agost de 2025 - 05:30
Convé distingir entre races excepcionals, peces curades i talls prèmium
Diumenge, 17 d'agost de 2025 - 05:30
Aquest carrot cake exprés combina ingredients naturals, endolcidors d'origen vegetal i una cocció ultraràpida
Diumenge, 17 d'agost de 2025 - 05:30
La recepta combina ingredients naturals que es complementen a la perfecció, creant una experiència sensorial única
Dissabte, 16 d'agost de 2025 - 05:30
Aquest xef ens explica quina és la millor manera d'estirar la massa de pizza
Dissabte, 16 d'agost de 2025 - 05:30
Totes les possibilitats d'espessir una salsa
Divendres, 15 d'agost de 2025 - 05:30
L'experiència gastronòmica sol estar marcada per l'abundància i la llibertat d'escollir
Divendres, 15 d'agost de 2025 - 05:30
Una deliciosa beguda per preparar tot l'estiu
Dijous, 14 d'agost de 2025 - 05:30
El seu origen ens recorda que algunes de les creacions més universals neixen de la senzillesa
Dijous, 14 d'agost de 2025 - 05:30
Descobreix per què el carbassó pot convertir qualsevol àpat en un festival
Dijous, 14 d'agost de 2025 - 05:30
No tothom s'atreveix amb aquest plat
Dimecres, 13 d'agost de 2025 - 05:30
Un aspecte sorprenentment similar al dels tradicionals seitons en vinagre
Dimecres, 13 d'agost de 2025 - 05:30
Una acció molt quotidiana a les cuines de casa nostra
Dimarts, 12 d'agost de 2025 - 05:30
Gairebé el 50% de la producció hortofructícola es perd
Dimarts, 12 d'agost de 2025 - 05:30
El que realment converteix aquesta beguda en un fenomen viral és la incorporació d'aigua de coco
Dilluns, 11 d'agost de 2025 - 05:30
Ves amb compte amb el temps que deixes les teves ampolles de vi al cotxe aquest estiu
Dilluns, 11 d'agost de 2025 - 05:30
Aquestes llavors que considerem un simple residu poden donar-te una grata sorpresa
Diumenge, 10 d'agost de 2025 - 05:30
És important el tipus de pa i de tomàquet que cal emprar
Diumenge, 10 d'agost de 2025 - 05:30
Una decisió que cal prendre amb tot el context per no equivocar-se
Dissabte, 9 d'agost de 2025 - 05:30
Aquest gest tan habitual a moltes cuines està perjudicant greument el tomàquet
Dissabte, 9 d'agost de 2025 - 05:30
En aquesta ciutat un sopar per a dos en un restaurant mitjà s'acosta als 145 euros
Divendres, 8 d'agost de 2025 - 05:30
És el millor aliat per aconseguir ous ferrats impecables
Divendres, 8 d'agost de 2025 - 05:30
Quedaràs com un autèntic xef innovador sense gairebé esforç amb aquesta llimonada
Dijous, 7 d'agost de 2025 - 05:30
Una segona vida per cuidar el teu jardí o el teu hort
Dijous, 7 d'agost de 2025 - 05:30
Una beguda làctia elaborada d'una forma diferent
Dimecres, 6 d'agost de 2025 - 05:30
Un sol ou aporta uns 6 grams de proteïna
Dimecres, 6 d'agost de 2025 - 05:30
Des de propietats antioxidants, fins a digestives, cardiovasculars o metabòliques
Dimarts, 5 d'agost de 2025 - 05:30
Un entrepà obert, robust, saborós i 100% català
Dimarts, 5 d'agost de 2025 - 05:30
Ingredients molt bàsics i sense necessitat de productes processats
Dilluns, 4 d'agost de 2025 - 05:30
Un xef ens parla en el seu compte d'Instagram de la conversa que va tenir amb Ferran Adrià sobre aquesta salsa freda
Dilluns, 4 d'agost de 2025 - 05:30