Així és la 'frika', la truita sense ou que et deixarà sense paraules
Aquesta nova versió de la truita, amb altres sabors i més cruixent, no et deixaran indiferent
Diumenge, 23 de novembre de 2025 - 05:30
Nascut l'any 1991, soc un apassionat dels viatges, la gastronomia i de descobrir sempre nous racons d'aquí i de més enllà. Graduat en Comunicació i especialitzat en el sector del màrqueting digital, dedico les estones lliures a escriure i a l'esport principalment. També m'interessen altres temes, com ara la història o la política, matèries que ens expliquen en gran part el món en què vivim avui en dia. Em podeu trobar tant al mar com a la muntanya, però sempre gaudint de la natura, un altre dels plaers als quals no renuncio. Òbviament, també em podeu trobar aquí, a ElNacional.cat, parlant de gastronomia a La Gourmeteria.
Més
Aquesta nova versió de la truita, amb altres sabors i més cruixent, no et deixaran indiferent
Diumenge, 23 de novembre de 2025 - 05:30
La seva feina davant les càmeres no és només entreteniment: és una eina per defensar la cuina catalana
Diumenge, 23 de novembre de 2025 - 05:30
Aquest truc en l'arrebossat farà que et quedi una recepta super cruixent i original
Dissabte, 22 de novembre de 2025 - 05:30
Estem davant d'una preparació que combina tècnica, memòria culinària i una selecció de productes top
Dissabte, 22 de novembre de 2025 - 05:30
Divendres, 21 de novembre de 2025 - 05:30
Divendres, 21 de novembre de 2025 - 05:30
Una fruita humil que tots tenim a casa, però que amaga una doble funció tan curiosa com útil
Dijous, 20 de novembre de 2025 - 05:30
Existeix un procés anomenat de desverdament pel qual s'elimina aquest color verdós que perdura en algunes mandarines madures
Dijous, 20 de novembre de 2025 - 05:30
Una d'aquelles receptes centenàries que encara avui emocionen i que mai passaran de moda
Dimecres, 19 de novembre de 2025 - 05:30
Quan proves aquesta varietat de tomàquets no podràs utilitzar-ne d'altres a les teves salses
Dimecres, 19 de novembre de 2025 - 05:30
Gustosa, fàcil i amb una presentació excel·lent, pots variar el farcit d'aquesta carn al teu gust
Dimarts, 18 de novembre de 2025 - 05:30
La seva fragilitat i poc temps de conservació fan que sigui gairebé impossible trobar-la als supermercats
Dimarts, 18 de novembre de 2025 - 05:30
Aquesta cultura ancestral, segons molts experts, millora el sabor del cafè
Dilluns, 17 de novembre de 2025 - 05:30
Anar a la carnisseria s'ha convertit en un hàbit cada cop menys freqüent entre els joves
Dilluns, 17 de novembre de 2025 - 05:30
T'expliquem en quin moment el cigaló i el "cremaet" van començar a distingir-se l'un de l'altre
Diumenge, 16 de novembre de 2025 - 05:30
Els pobles antics fermentaven mel, aigua i llevats naturals per crear una hidromel daurada i dolça
Diumenge, 16 de novembre de 2025 - 05:30
Aquesta àvia del grup conegut com a gastrosàvies ens mostra la seva recepta personal de sopa amb pilotetes
Dissabte, 15 de novembre de 2025 - 05:30
Hi ha un gest que molts obliden i que pot marcar la diferència entre una cervesa perfecta i una que perd tota la seva màgia
Dissabte, 15 de novembre de 2025 - 05:30
En les festes de Nadal molts dels preus es disparen; compra aquest mes i evita despeses innecessàries
Divendres, 14 de novembre de 2025 - 05:30
Els germans Torres detallen una recepta que combina la tradició pastissera amb un toc contemporani
Divendres, 14 de novembre de 2025 - 05:30
La girella és un símbol de l'aprofitament, del respecte pels animals i de la saviesa popular
Dijous, 13 de novembre de 2025 - 05:30
Aquest truc tan senzill et donarà la clau de si les teves patates són les ideals per fregir o no
Dijous, 13 de novembre de 2025 - 05:30
El clàssic bacallà a la catalana i l'inconfusible bacallà a la llauna, dos pilars de la gastronomia catalana
Dimecres, 12 de novembre de 2025 - 05:30
Aquest tros de carn, també conegut com a papada, té nombroses possibilitats a la cuina
Dimecres, 12 de novembre de 2025 - 05:30
Aquesta creadora de contingut ens ensenya com fer aquesta recepta de dònuts de carbassa casolans sense complicacions
Dimarts, 11 de novembre de 2025 - 05:30
Sembla que aquest restaurant no és per a tots els paladars i a la vista està en els comentaris que deixen els seus clients
Dimarts, 11 de novembre de 2025 - 05:30
Hi ha un tipus de restaurant que tots hem trepitjat alguna vegada sense voler: els anomenats “restaurants de guiris”
Dilluns, 10 de novembre de 2025 - 05:30
En les seves paraules hi ha un missatge que va molt més enllà de la professió que practica
Dilluns, 10 de novembre de 2025 - 05:30
El que comença com un experiment culinari, acaba sent un homenatge a la cuina catalana més canalla
Diumenge, 9 de novembre de 2025 - 05:30
Si tens el mínim dubte, verifica l'etiqueta per comprovar si l'aroma és natural o artificial
Diumenge, 9 de novembre de 2025 - 05:30
Un gest tan quotidià i "insignificant" pot ajudar a descobrir molt de la teva personalitat
Dissabte, 8 de novembre de 2025 - 05:30
Trucs de pastisseries que potser no coneixes, però que et poden induir a comprar
Dissabte, 8 de novembre de 2025 - 05:30
Hi ha algunes pràctiques que, tot i que puguin semblar injustes o fins i tot discriminatòries, són perfectament legals
Divendres, 7 de novembre de 2025 - 05:30
Al·lucinaràs amb aquesta forma tan sofisticada de preparar i servir la soja
Divendres, 7 de novembre de 2025 - 05:30
Redescobrir la tupina és reconnectar amb una part de la identitat gastronòmica catalana
Dijous, 6 de novembre de 2025 - 05:30
El salmó és un peix del qual es poden aprofitar totes les seves parts per a elaboracions boníssimes
Dijous, 6 de novembre de 2025 - 05:30
Una preparació tan curiosa com deliciosa que s'utilitzava per realçar el gust dels plats amb un toc salat i amarg
Dimecres, 5 de novembre de 2025 - 05:30
La nou moscada és molt curiosa perquè no és una nou en realitat, sinó la llavor d'un fruit recobert d'una capa vermellosa
Dimecres, 5 de novembre de 2025 - 05:30
Tots els amants d'aquesta fruita saben que la seva gran debilitat és la seva escassa durada
Dimarts, 4 de novembre de 2025 - 05:30