Jordi Prió

Jordi Prió

Nascut l'any 1991, soc un apassionat dels viatges, la gastronomia i de descobrir sempre nous racons d'aquí i de més enllà. Graduat en Comunicació i especialitzat en el sector del màrqueting digital, dedico les estones lliures a escriure i a l'esport principalment. També m'interessen altres temes, com ara la història o la política, matèries que ens expliquen en gran part el món en què vivim avui en dia. Em podeu trobar tant al mar com a la muntanya, però sempre gaudint de la natura, un altre dels plaers als quals no renuncio. Òbviament, també em podeu trobar aquí, a ElNacional.cat, parlant de gastronomia a La Gourmeteria.

Més
Portes tota la vida guardant malament els ous a la nevera: el truc per conservar-los millor

Portes tota la vida guardant malament els ous a la nevera: el truc per conservar-los millor

El cartó humitejat es pot convertir en caldo de cultiu per als bacteris

Dilluns, 19 de maig de 2025 - 05:30

La pizza de 4 formatges amb all i romaní que està fent salivar tothom

La pizza de 4 formatges amb all i romaní que està fent salivar tothom

Una pizza de quatre formatges amb all i romaní que ha conquerit milers d'usuaris

Dilluns, 19 de maig de 2025 - 05:30

3 receptes fàcils per sopar a la terrassa a la primavera sense encendre els fogons

3 receptes fàcils per sopar a la terrassa a la primavera sense encendre els fogons

Gaudir del teu temps a l'aire lliure sense necessitat de complicar-te

Diumenge, 18 de maig de 2025 - 05:30

La trampa que molts no veuen en comprar maduixes: així t'estan enganyant

La trampa que molts no veuen en comprar maduixes: així t'estan enganyant

Darrere del seu aspecte temptador pot amagar-se una fruita insípida

Diumenge, 18 de maig de 2025 - 05:30

Els plats freds que aguanten millor la calor en les teves escapades de senderisme

Els plats freds que aguanten millor la calor en les teves escapades de senderisme

Àpats pràctics per menjar i resistents a les altes temperatures

Dissabte, 17 de maig de 2025 - 05:30

Brunch de primavera a casa: 4 idees irresistibles per sorprendre sense complicar-te

Brunch de primavera a casa: 4 idees irresistibles per sorprendre sense complicar-te

Organitza un brunch casolà amb aquestes receptes fàcils

Dissabte, 17 de maig de 2025 - 05:30

El plat que t'ajuda a dormir millor (i es prepara en 15 minuts)

El plat que t'ajuda a dormir millor (i es prepara en 15 minuts)

Els nostres hàbits a l'hora de sopar també influeixen a l'hora de dormir posteriorment

Divendres, 16 de maig de 2025 - 05:30

No només per a mojitos: 3 receptes amb menta que refresquen i alimenten

No només per a mojitos: 3 receptes amb menta que refresquen i alimenten

Aquesta herba amb valor medicinal utilitzada des de l'antiguitat, trenca amb la monotonia culinària

Divendres, 16 de maig de 2025 - 05:30

Les postres que el Vaticà ha guardat com a tradició durant milers d'anys

Les postres que el Vaticà ha guardat com a tradició durant milers d'anys

Unes postres senzilles que s'han sabut mantenir al llarg del temps

Dijous, 15 de maig de 2025 - 05:30

La recepta secreta i perfecta del xef José Andrés per a un sopar lleuger

La recepta secreta i perfecta del xef José Andrés per a un sopar lleuger

Un plat amb molt sabor i que agrada a tothom

Dijous, 15 de maig de 2025 - 05:30

Com triar nespres madures al supermercat: el detall que gairebé ningú no mira

Com triar nespres madures al supermercat: el detall que gairebé ningú no mira

Un sabor dolç amb un punt àcid molt característic

Dimecres, 14 de maig de 2025 - 05:30

5 trucs que utilitzen els xefs que et convertiran en el rei de les barbacoes

5 trucs que utilitzen els xefs que et convertiran en el rei de les barbacoes

Les claus per ser un mestre a la barbacoa

Dimecres, 14 de maig de 2025 - 05:30

Què passa si combines cireres amb formatge de cabra? Una barreja perfecta

Què passa si combines cireres amb formatge de cabra? Una barreja perfecta

Et donem aquesta idea de postres amb què sorprendràs qualsevol convidat

Dimarts, 13 de maig de 2025 - 05:30

La crema de primavera que està de moda en els sopars: lleugera i fàcil de cuinar

La crema de primavera que està de moda en els sopars: lleugera i fàcil de cuinar

Amb el bon temps arriben les receptes de cremes lleugeres fredes per als teus sopars saludables

Dimarts, 13 de maig de 2025 - 05:30

L'amanida viral de TikTok que has de tastar aquesta primavera: fàcil, lleugera i original

L'amanida viral de TikTok que has de tastar aquesta primavera: fàcil, lleugera i original

Una amanida ideal quan comencen a pujar les temperatures

Dilluns, 12 de maig de 2025 - 05:30

L'ingredient secret que fa que les maduixes amb nata tinguin el sabor de la teva infantesa

L'ingredient secret que fa que les maduixes amb nata tinguin el sabor de la teva infantesa

Recuperar el sabor tan característic de les maduixes

Dilluns, 12 de maig de 2025 - 05:30

Oblida't de mirar la data: aquest és l'únic aliment que mai no caduca

Oblida't de mirar la data: aquest és l'únic aliment que mai no caduca

Aquest aliment es pot conservar durant centenars d'anys sense perdre la seva qualitat

Diumenge, 11 de maig de 2025 - 05:30

Es pot congelar l'arròs cuit? Aquesta és la manera correcta de fer-ho

Es pot congelar l'arròs cuit? Aquesta és la manera correcta de fer-ho

Congelar arròs permet estalviar temps a la cuina i aprofitar millor les sobres

Diumenge, 11 de maig de 2025 - 05:30

El truc dels xefs perquè els ous no s'enganxin a la paella

El truc dels xefs perquè els ous no s'enganxin a la paella

Un consell molt senzill que no t'imagines

Dissabte, 10 de maig de 2025 - 05:30

Així reacciona el teu cervell quan menges bona xocolata negra

Així reacciona el teu cervell quan menges bona xocolata negra

Menjar xocolata negra no només és agradable

Divendres, 9 de maig de 2025 - 05:30

Agregar sal a l'aigua fa que bulli abans? Hi influeix, però no com t'imagines

Agregar sal a l'aigua fa que bulli abans? Hi influeix, però no com t'imagines

La ciència té la resposta a aquest dubte

Divendres, 9 de maig de 2025 - 05:30

Per què hauries de tirar sal al cafè? El truc dels baristes més exigents

Per què hauries de tirar sal al cafè? El truc dels baristes més exigents

El cafè és un ingredient tan versàtil com habitual

Dijous, 8 de maig de 2025 - 05:30

Els 5 tipus de gana: per què mengem fins i tot quan no tenim gana

Els 5 tipus de gana: per què mengem fins i tot quan no tenim gana

Descobrim els motius que ens impulsen a menjar

Dijous, 8 de maig de 2025 - 05:30

Menjar patates fregides i llaminadures: això li passa al teu cervell

Menjar patates fregides i llaminadures: això li passa al teu cervell

El consum habitual d'aliments alts en greixos saturats i sucres refinats pot afectar el teu cervell

Dimecres, 7 de maig de 2025 - 05:30

Com fer cansalada cruixent al microones en menys de 5 minuts

Com fer cansalada cruixent al microones en menys de 5 minuts

Només necessitaràs el microones, paper de cuina i un plat per fer la cansalada

Dimecres, 7 de maig de 2025 - 05:30

L'esmorzar de moda entre corredors que et sorprendrà

L'esmorzar de moda entre corredors que et sorprendrà

Un esmorzar que amb prou feines té sucre ni greixos saturats

Dimarts, 6 de maig de 2025 - 05:30

Per què el gel a casa es fon més ràpid que el gel comercial: això diu la ciència

Per què el gel a casa es fon més ràpid que el gel comercial: això diu la ciència

En descobrim les diferències

Dimarts, 6 de maig de 2025 - 05:30

Així pots fer boletes de llimona estil caviar a casa: l'alta cuina més senzilla

Així pots fer boletes de llimona estil caviar a casa: l'alta cuina més senzilla

Una recepta per quedar com un xef de categoria

Dilluns, 5 de maig de 2025 - 05:30

El truc de peixatera per depurar el marisc: molt fàcil

El truc de peixatera per depurar el marisc: molt fàcil

Un enfocament diferent que ofereix millors resultats i en menys temps

Dilluns, 5 de maig de 2025 - 05:30

Començaràs a estalviar: així pots fer salmó fumat a casa de forma fàcil

Començaràs a estalviar: així pots fer salmó fumat a casa de forma fàcil

Deixar de comprar salmó fumat per fer-ne el teu casolà

Diumenge, 4 de maig de 2025 - 05:30

La pasta creix en els arbres? La broma de la BBC que va convèncer tota l'audiència

La pasta creix en els arbres? La broma de la BBC que va convèncer tota l'audiència

D'una simple anècdota a una lliçó sobre el poder dels mitjans

Diumenge, 4 de maig de 2025 - 05:30

Com germinar els cigrons per menjar-los en una amanida

Com germinar els cigrons per menjar-los en una amanida

Un procés amb el qual gaudir d'uns cigrons encara més saludables

Dissabte, 3 de maig de 2025 - 05:30

El truc del bicarbonat a la carn: el secret més ben guardat

El truc del bicarbonat a la carn: el secret més ben guardat

Com fer que la carn quedi molt tendra

Dissabte, 3 de maig de 2025 - 05:30

El truc culinari més sorprenent del xef Dani García: "Em direu boig..."

El truc culinari més sorprenent del xef Dani García: "Em direu boig..."

Un truc de cuina sorprenent com pocs que el xef anima a provar

Divendres, 2 de maig de 2025 - 05:30

La recepta amb més de 2.000 anys d'antiguitat que molts creuen que s'acaba d'inventar

La recepta amb més de 2.000 anys d'antiguitat que molts creuen que s'acaba d'inventar

Aquestes senzilles postres ja es preparaven a l'Antiga Roma

Divendres, 2 de maig de 2025 - 05:30

Crackers sense farina i amb només dos ingredients: fàcil i deliciós

Crackers sense farina i amb només dos ingredients: fàcil i deliciós

Una recepta exquisida i senzilla

Dijous, 1 de maig de 2025 - 05:30

Per què està de moda menjar el moll de l'os i com cuinar-lo

Per què està de moda menjar el moll de l'os i com cuinar-lo

Una tendència culinària que desperta cada vegada més passions

Dijous, 1 de maig de 2025 - 05:30

En què consisteix la tècnica de l'ikejime i per què realça el sabor del peix

En què consisteix la tècnica de l'ikejime i per què realça el sabor del peix

Un procediment molt valorat al Japó des de fa segles

Dimecres, 30 d'abril de 2025 - 05:30

La recepta més fàcil per preparar mostassa casolana: en pocs minuts

La recepta més fàcil per preparar mostassa casolana: en pocs minuts

Els romans van ser els pioners en preparar aquesta senzilla recepta

Dimecres, 30 d'abril de 2025 - 05:30

Com aprofitar l'arròs si s'ha cremat per aprofitar el seu sabor fumat

Com aprofitar l'arròs si s'ha cremat per aprofitar el seu sabor fumat

Al voltant d'un 70% de l'arròs pot salvar-se perfectament i et servirà per a receptes delicioses

Dimecres, 30 d'abril de 2025 - 05:30