Pizza estil canapè: la recepta inesperada de Nadal per conquerir grans i petits
Una recepta que conquereix per igual nens, grans i tothom que gaudeix de receptes creatives
Dilluns, 15 de desembre de 2025 - 05:30
Nascut l'any 1991, soc un apassionat dels viatges, la gastronomia i de descobrir sempre nous racons d'aquí i de més enllà. Graduat en Comunicació i especialitzat en el sector del màrqueting digital, dedico les estones lliures a escriure i a l'esport principalment. També m'interessen altres temes, com ara la història o la política, matèries que ens expliquen en gran part el món en què vivim avui en dia. Em podeu trobar tant al mar com a la muntanya, però sempre gaudint de la natura, un altre dels plaers als quals no renuncio. Òbviament, també em podeu trobar aquí, a ElNacional.cat, parlant de gastronomia a La Gourmeteria.
Més
Una recepta que conquereix per igual nens, grans i tothom que gaudeix de receptes creatives
Dilluns, 15 de desembre de 2025 - 05:30
Dilluns, 15 de desembre de 2025 - 05:30
La base d'aquesta sopa tan peculiar neix del líquid que queda després de coure les mongetes seques
Diumenge, 14 de desembre de 2025 - 05:30
Aquest petit gest de superstició té el seu origen a l'Antiga Roma i en el lliurament dels sous
Diumenge, 14 de desembre de 2025 - 05:30
Aquesta fruita sorprèn fins i tot els qui creuen haver-ho provat tot
Dissabte, 13 de desembre de 2025 - 05:30
Un tresor que les nostres àvies preparaven en dies especials i que avui es gaudeix com un dolç gairebé de luxe familiar
Dissabte, 13 de desembre de 2025 - 05:30
La base d'aquesta recepta és tan simple que sorprèn i t'anima a fer-la a casa
Divendres, 12 de desembre de 2025 - 05:30
En llocs com el Orient Mitjà o el Magrib el torrat de les espècies és un principi que es transmet entre generacions
Divendres, 12 de desembre de 2025 - 05:30
Xefs, pastissers i productors locals reivindiquen cada cop més el seu valor culinari
Dijous, 11 de desembre de 2025 - 05:30
Dijous, 11 de desembre de 2025 - 05:30
Aquesta recepta et farà viatjar als menjars humils, càlids i plens d'enginy de les àvies
Dimecres, 10 de desembre de 2025 - 05:30
Sabor autèntic i resultat cruixent per fora i tendre per dins amb aquesta recepta
Dimecres, 10 de desembre de 2025 - 05:30
Al Japó es captura des de Hokkaidō fins a Kyūshū, i es classifiquen dues varietats principals
Dimarts, 9 de desembre de 2025 - 05:30
Aquest ingredient acompanya plats que conformen la identitat catalana
Dimarts, 9 de desembre de 2025 - 05:30
Has de saber que l'elecció de la patata és absolutament decisiva per a uns bons gnocchi
Dilluns, 8 de desembre de 2025 - 05:30
Aquest producte constitueix un punt de trobada entre la cultura gastronòmica del Barça i la del frànkfurt
Dilluns, 8 de desembre de 2025 - 05:30
Aquest truc s'ha tornat viral perquè combina enginy, simplicitat i un respecte absolut per la tècnica
Diumenge, 7 de desembre de 2025 - 05:30
Aquesta truita senzilla de preparar és tot un luxe de xef amb estrella i tu també la pots fer a casa
Diumenge, 7 de desembre de 2025 - 05:30
Les escorces de parmesà tenen un gran potencial, no t'atreveixis a llençar-les
Dissabte, 6 de desembre de 2025 - 05:30
Tot i que cada poble l'adapta al seu estil, tots coincideixen que es tracta d'una elaboració que parla de cuina humil
Dissabte, 6 de desembre de 2025 - 05:30
En aquest canal de Youtube ens mostren la tècnica infal·lible per no plorar tallant ceba
Divendres, 5 de desembre de 2025 - 05:30
Tot i que sembli una substitució senzilla, la realitat és que la mantega i l'oli tenen composicions diferents
Divendres, 5 de desembre de 2025 - 05:30
Aquest dolç típic d'aquesta zona i altres del País Valencià i Catalunya ja es mencionava en un llibre del s. XV
Dijous, 4 de desembre de 2025 - 05:30
El prestigiós xef Jordi Cruz ha volgut compartir al seu compte de Facebook la recepta que ell mateix prepara
Dijous, 4 de desembre de 2025 - 05:30
Una de les característiques més fascinants del gac és que tota la planta és útil
Dimecres, 3 de desembre de 2025 - 05:30
El cuiner Roberto Muñoz comparteix els 6 errors més comuns que cometem en fer pans de pessic i com evitar-los
Dimecres, 3 de desembre de 2025 - 05:30
Malgrat el seu parentiu directe amb el cacau tradicional, el bacau ha romàs en un discret segon pla
Dimarts, 2 de desembre de 2025 - 05:30
El que molts cuinem a casa com a "salsa bolonyesa" dista molt de la versió oficial de l'Acadèmia Italiana
Dimarts, 2 de desembre de 2025 - 05:30
Aquesta fruita és dels fruits més desconeguts d'Amèrica Llatina i no necessita sucre afegit
Dilluns, 1 de desembre de 2025 - 05:30
L'origen del pebre rosa és a l'Amèrica del Sud, on aquestes espècies es desenvolupen de forma natural
Dilluns, 1 de desembre de 2025 - 05:30
La preparació parteix de tres ingredients clau: fetge de porc, papada i carn magra
Diumenge, 30 de novembre de 2025 - 05:30
La millor manera de conservar un bon brou és a través d'una tècnica que es pot considerar ancestral
Diumenge, 30 de novembre de 2025 - 05:30
Aquesta àvia ens dona aquest senzill truc com a substitució de les pastilles per encendre el foc
Dissabte, 29 de novembre de 2025 - 05:30
Una tècnica casolana que aprofita al màxim el potencial del forn domèstic per a les teves pizzes
Dissabte, 29 de novembre de 2025 - 05:30
Un tàrtar pot ser igual de sofisticat, igual de saborós i molt més fàcil de preparar sense necessitat d'utilitzar carn
Divendres, 28 de novembre de 2025 - 05:30
Aquesta preparació elegant és molt més fàcil de preparar a casa del que t'imaginaves
Divendres, 28 de novembre de 2025 - 05:30
Un plat del segle XIX que ha acompanyat generacions de veïns de Vilassar de Mar
Dijous, 27 de novembre de 2025 - 05:30
Aquest fruit creix en zones elevades, amb climes més frescos i sòls més rics
Dijous, 27 de novembre de 2025 - 05:30
La recepta, profundament lligada al món pagès, va néixer com una solució pràctica
Dimecres, 26 de novembre de 2025 - 05:30