La recepta de truita catalana més desconeguda: tan humil com deliciosa
Una recepta que destaca per la seva humilitat, i que pocs coneixen fins i tot a Catalunya
Dilluns, 28 d'abril de 2025 - 05:30
Nascut l'any 1991, soc un apassionat dels viatges, la gastronomia i de descobrir sempre nous racons d'aquí i de més enllà. Graduat en Comunicació i especialitzat en el sector del màrqueting digital, dedico les estones lliures a escriure i a l'esport principalment. També m'interessen altres temes, com ara la història o la política, matèries que ens expliquen en gran part el món en què vivim avui en dia. Em podeu trobar tant al mar com a la muntanya, però sempre gaudint de la natura, un altre dels plaers als quals no renuncio. Òbviament, també em podeu trobar aquí, a ElNacional.cat, parlant de gastronomia a La Gourmeteria.
MésUna recepta que destaca per la seva humilitat, i que pocs coneixen fins i tot a Catalunya
Dilluns, 28 d'abril de 2025 - 05:30
Les claus visuals i olfactives per distingir un bon pa
Dilluns, 28 d'abril de 2025 - 05:30
Una recepta fàcil i ràpida de preparar que no deixa indiferent a xarxes socials
Dilluns, 28 d'abril de 2025 - 05:30
Aconseguir els mateixos resultats que en un restaurant en cuinar al buit
Dilluns, 28 d'abril de 2025 - 05:30
Diumenge, 27 d'abril de 2025 - 05:30
Una sorpresa desagradable en mirar pel microscopi
Diumenge, 27 d'abril de 2025 - 05:30
Aquest característic sabor va poder tenir un origen molt peculiar que pocs coneixen
Diumenge, 27 d'abril de 2025 - 05:30
Senzilla i un resultat final que deixa moltes ganes de repetir
Diumenge, 27 d'abril de 2025 - 05:30
Aquest carnisser famós a Tiktok ofereix alternatives de qualitat sense disparar la despesa
Dissabte, 26 d'abril de 2025 - 05:30
Encara que la teva cuina sembli neta, en realitat pot estar habitada per nombrosos microorganismes
Dissabte, 26 d'abril de 2025 - 05:30
Un arròs amb moltíssim sabor i una textura perfecta
Dissabte, 26 d'abril de 2025 - 05:30
És crucial en el resultat final de la pizza
Dissabte, 26 d'abril de 2025 - 05:30
Una prohibició que s'estén a hotels i taxis
Divendres, 25 d'abril de 2025 - 05:30
Peixos criats en macrogranges sense massa controls
Divendres, 25 d'abril de 2025 - 05:30
Talls uniformes, amb sabor i ideals per a la cocció
Divendres, 25 d'abril de 2025 - 05:30
Un farmacèutic alerta d'un perill molt comú en les cuines de les cases
Divendres, 25 d'abril de 2025 - 05:30
Hi ha molts factors que afecten la quantitat de cafeïna que conté una tassa de cafè
Dijous, 24 d'abril de 2025 - 05:30
Una nutricionista ens revela algunes dades sobre l'ou que molts desconeixem
Dijous, 24 d'abril de 2025 - 05:30
El seu boníssim arròs es troba a un preu per a totes les butxaques
Dijous, 24 d'abril de 2025 - 05:30
Aquests coixins de patata poden servir-se com a guarnició o fins i tot com a base per a altres ingredients
Dijous, 24 d'abril de 2025 - 05:30
Aquesta pregunta ha generat debat en cuines de tot el món i aquí tenim el punt de vista científic
Dimecres, 23 d'abril de 2025 - 05:30
Un autor anònim i una influència immensa
Dimecres, 23 d'abril de 2025 - 05:30
No és una invenció nova, però sí que ha guanyat protagonisme en xarxes socials
Dimecres, 23 d'abril de 2025 - 05:30
Una pell cruixent que farà les delícies dels més exigents i que sorprendrà en no ser un peix tan conegut
Dimecres, 23 d'abril de 2025 - 05:30
Contrari al que molta gent creu, les ostres no creixen de forma autònoma i lliure dins de l'aigua
Dimarts, 22 d'abril de 2025 - 05:30
Aquest peix conté un tresor secret que molts no coneixen i que acaben llençant a les escombraries
Dimarts, 22 d'abril de 2025 - 05:30
Aquesta xef italiana ens adverteix dels processos que es produeixen quan escalfem la salsa pesto
Dimarts, 22 d'abril de 2025 - 05:30
Una idea simple, creativa i elegant que demostra que la màgia a la cuina no sempre necessita ingredients exòtics
Dimarts, 22 d'abril de 2025 - 05:30
Un estudi recent revela que certs aliments poden estar potenciant el teu envelliment
Dilluns, 21 d'abril de 2025 - 05:30
A simple vista pot semblar que n'hi ha prou amb passar-la per aigua calenta i una mica de sabó després de cada ús
Dilluns, 21 d'abril de 2025 - 05:30
És un mètode molt senzill que l'únic que requereix és esperar perquè el procés segueixi el seu curs
Dilluns, 21 d'abril de 2025 - 05:30
Avui dia es pot trobar a molts cafès tradicionals del Vietnam, però aquí és més difícil
Dilluns, 21 d'abril de 2025 - 05:30
Aquest tipus de preparació forma part d'aquestes joies oblidades del receptari popular català
Diumenge, 20 d'abril de 2025 - 05:30
Aquesta creadora de contingut et dona la clau de com tornar les pastanagues toves al seu estat cruixent
Diumenge, 20 d'abril de 2025 - 05:30
Aquest aminoàcid també protegeix la pell gràcies al seu paper en la síntesi de col·lagen
Diumenge, 20 d'abril de 2025 - 05:30
Per molt que els seus plats fossin boníssims, no sempre eren els més nutritius
Diumenge, 20 d'abril de 2025 - 05:30
Aquests brots de palmera poden presentar-se com un entrant sofisticat
Dissabte, 19 d'abril de 2025 - 05:30
Visualment no t'adonaràs de la diferència, però aquesta cansalada és purament vegana
Dissabte, 19 d'abril de 2025 - 05:30
Hem de posar atenció a com ho preparem i cuinem
Dissabte, 19 d'abril de 2025 - 05:30