Un carnisser explica la forma més fàcil de cuinar les costelles de porc
Aquesta tècnica admet infinitat de marinats i combinacions de sabors
Dimecres, 8 d'octubre de 2025 - 05:30
Nascut l'any 1991, soc un apassionat dels viatges, la gastronomia i de descobrir sempre nous racons d'aquí i de més enllà. Graduat en Comunicació i especialitzat en el sector del màrqueting digital, dedico les estones lliures a escriure i a l'esport principalment. També m'interessen altres temes, com ara la història o la política, matèries que ens expliquen en gran part el món en què vivim avui en dia. Em podeu trobar tant al mar com a la muntanya, però sempre gaudint de la natura, un altre dels plaers als quals no renuncio. Òbviament, també em podeu trobar aquí, a ElNacional.cat, parlant de gastronomia a La Gourmeteria.
MésAquesta tècnica admet infinitat de marinats i combinacions de sabors
Dimecres, 8 d'octubre de 2025 - 05:30
T'encantarà com a esmorzar o berenar a mitja tarda
Dimecres, 8 d'octubre de 2025 - 05:30
Educar el paladar i valorar els ingredients autèntics
Dimarts, 7 d'octubre de 2025 - 05:30
La majoria de la gent, per costum o per simple intuïció, l'aparta
Dimarts, 7 d'octubre de 2025 - 05:30
Deixaràs de descartar plats de peix a la teva dieta per mandra de treure les espines
Dilluns, 6 d'octubre de 2025 - 05:30
Crida l'atenció per la seva simplicitat i manca d'ingredients o aparells
Dilluns, 6 d'octubre de 2025 - 05:30
La seva carn és tendra, saborosa i sorprèn amb uns matisos que recorden l'avellana i la nou
Diumenge, 5 d'octubre de 2025 - 05:30
No cal ser argentí per saber elaborar aquest plat
Diumenge, 5 d'octubre de 2025 - 05:30
Una defensa de la pastisseria de tota la vida
Dissabte, 4 d'octubre de 2025 - 05:30
El procediment és molt simple i aquí rau part de l'encant d'aquesta recepta italiana
Dissabte, 4 d'octubre de 2025 - 05:30
Aquest truc ofereix comoditat i una dosi extra de tranquil·litat a la cuina
Divendres, 3 d'octubre de 2025 - 05:30
Abans n'hi havia per tot arreu i ara s'han convertit en un bé escàs, per això es consideren tan especials
Divendres, 3 d'octubre de 2025 - 05:30
El que avui veiem com una delícia gurmet va néixer d'una necessitat pràctica
Dijous, 2 d'octubre de 2025 - 05:30
El xef explica que, quan va viatjar al Dakar, no es va conformar amb portar el just per sobreviure al desert
Dijous, 2 d'octubre de 2025 - 05:30
T'expliquem per què és tan especial i com tenir-lo sempre llest per als teus sofregits
Dimecres, 1 d'octubre de 2025 - 05:30
Quan es retira la pell, la textura canvia radicalment
Dimecres, 1 d'octubre de 2025 - 05:30
S'han convertit en protagonistes tant d'aperitius ràpids i elegants com de postres d'alta cuina
Dimarts, 30 de setembre de 2025 - 05:30
Una recepta molt senzilla que es pot conservar cruixent durant temps
Dimarts, 30 de setembre de 2025 - 05:30
A simple vista semblen llargues tires gelatinoses, blanquinoses i ondulades que floten suaument a l'aigua
Dilluns, 29 de setembre de 2025 - 05:30
La clau està en com combina ingredients molt accessibles amb una tècnica acurada
Dilluns, 29 de setembre de 2025 - 05:30
Un clàssic de la cuina costanera catalana que reinterpreta el prestigiós xef català
Diumenge, 28 de setembre de 2025 - 05:30
Enganyar el nostre cervell amb un toc molt saborós i sense res de sal
Diumenge, 28 de setembre de 2025 - 05:30
Aquesta és la millor recepta d'aprofitament per aconseguir unes postres delicioses
Dissabte, 27 de setembre de 2025 - 05:30
El màrqueting alimentari ha sabut explotar aquesta il·lusió fins a límits insospitats
Dissabte, 27 de setembre de 2025 - 05:30
Un aliment per tenir una millor resposta davant el metabolisme de l'alcohol
Divendres, 26 de setembre de 2025 - 05:30
Destaca per la seva versatilitat a la cuina i les seves propietats nutricionals
Divendres, 26 de setembre de 2025 - 05:30
Un aliment que sembla gairebé màgic i que, tanmateix, és fruit d'un procés completament natural
Dijous, 25 de setembre de 2025 - 05:30
No voldràs tornar als croissants normals
Dijous, 25 de setembre de 2025 - 05:30
La gamba de Palamós és un dels tresors més ben guardats de la gastronomia Mediterrània
Dimecres, 24 de setembre de 2025 - 05:30
Una altra solució que és molt millor per refrigerar la copa de vi
Dimecres, 24 de setembre de 2025 - 05:30
Descobrim la millor manera de conservar-lo a casa
Dimarts, 23 de setembre de 2025 - 05:30
Propostes salades i dolces per trobar el teu esmorzar ideal
Dimarts, 23 de setembre de 2025 - 05:30
Descriu en detall la cervesa d'aquesta marca i defensa la seva posició
Dilluns, 22 de setembre de 2025 - 05:30
Un pa artesà català que en el seu moment formava part de la vida quotidiana
Dilluns, 22 de setembre de 2025 - 05:30
El resultat pot enganyar a la vista o fins i tot a la pressió dels dits, però mai al paladar
Diumenge, 21 de setembre de 2025 - 05:30
No tots els cereals d'esmorzar són enemics de la salut
Diumenge, 21 de setembre de 2025 - 05:30
Recomanacions depenent del tipus d'arròs, el plat que vagis a cuinar o la freqüència de consum
Dissabte, 20 de setembre de 2025 - 05:30
La màgia del katsudon està a la salsa
Dissabte, 20 de setembre de 2025 - 05:30
Un consell culinari molt útil en el dia a dia
Divendres, 19 de setembre de 2025 - 05:30