Jordi Tubella

Jordi Tubella

Jordi Tubella i Sardeny (Sant Cugat del Vallès, 2001). Graduat en Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra el 2023, vaig endinsar-me a la professió per primera vegada l'octubre del 2020 a Cugat Mèdia, on hi vaig ser i créixer durant nou mesos. A ElNacional.cat vaig aterrar-hi l’estiu del 2022 per cursar les pràctiques escrivint a la secció de política i societat, principalment. Actualment, escric a La Gourmeteria, la secció gastronòmica del diari. El repte que em marco és aprendre i millorar cada dia. Compromès amb la llengua catalana i el periodisme en català, defenso que cadascú té una història per explicar i aquesta mereix ser escoltada.

Més
On menjar bé al Baix Llobregat: 4 restaurants que són una aposta segura

On menjar bé al Baix Llobregat: 4 restaurants que són una aposta segura

Una selecció dels millors restaurants perquè puguis menjar molt bé fora de casa

Divendres, 16 de maig de 2025 - 05:30

'Plat en blanc': el restaurant Disfrutar fa el salt a la petita pantalla

'Plat en blanc': el restaurant Disfrutar fa el salt a la petita pantalla

Un documental passional i sincer que repassa els mesos crucials del restaurant Disfrutar

Dijous, 15 de maig de 2025 - 13:08

pastilla video
No ets català si això no saps cuinar: una recepta amb més de 500 anys d'història

No ets català si això no saps cuinar: una recepta amb més de 500 anys d'història

Un plat que va néixer al nord del país ara fa més de cinc segles

Dijous, 15 de maig de 2025 - 05:30

Aquest és el millor menjar preparat del supermercat: un plat perfecte per al bon temps

Aquest és el millor menjar preparat del supermercat: un plat perfecte per al bon temps

Un estudi de l'OCU analitza el menjar preparat de diversos supermercats

Dimecres, 14 de maig de 2025 - 05:30

Quins errors comuns s'han d'evitar en coure patates per garantir un bon resultat?

Quins errors comuns s'han d'evitar en coure patates per garantir un bon resultat?

Saber cuinar bé les patates és fonamental a la nostra cuina

Dimecres, 14 de maig de 2025 - 05:30

El wassabi català: un ingredient secret molt útil amb el sabor més espectacular de la cuina

El wassabi català: un ingredient secret molt útil amb el sabor més espectacular de la cuina

Un aliment desconegut amb més de 500 anys de presència a la cuina catalana

Dimarts, 13 de maig de 2025 - 05:30

El restaurant del Raval amb la millor cuina local i dos cuiners extraordinaris

El restaurant del Raval amb la millor cuina local i dos cuiners extraordinaris

Un menú de migdia icònic per 16,90 €

Dilluns, 12 de maig de 2025 - 05:30

Maria Nicolau dicta sentència: aquest és el plat nacional de Catalunya

Maria Nicolau dicta sentència: aquest és el plat nacional de Catalunya

És una veritat antològica sovint passada per alt

Diumenge, 11 de maig de 2025 - 05:30

Com conservar el peix: els consells per menjar-lo en les millors condicions

Com conservar el peix: els consells per menjar-lo en les millors condicions

L’ideal és comprar i menjar-lo al mateix dia perquè és quan més nutrients conserva

Dissabte, 10 de maig de 2025 - 05:30

On menjar bé al Maresme: 4 restaurants que són una aposta segura

On menjar bé al Maresme: 4 restaurants que són una aposta segura

Una selecció dels millors restaurants perquè puguis menjar molt bé fora de casa

Divendres, 9 de maig de 2025 - 05:30

2 restaurants famosos de Barcelona se situen entre els millors nous locals d'Europa

2 restaurants famosos de Barcelona se situen entre els millors nous locals d'Europa

Les 30 novetats més destacades del mercat europeu d'enguany

Dijous, 8 de maig de 2025 - 05:30

Alta gastronomia a Reus: un cap de setmana deliciós de vi i roses

Alta gastronomia a Reus: un cap de setmana deliciós de vi i roses

La bellesa de les flors i el plaer de la gastronomia es fusionen

Dijous, 8 de maig de 2025 - 05:30

Més de 20 restaurants de Barcelona acullen la Ruta de l'Espàrrec de Navarra de Reyno Gourmet

Més de 20 restaurants de Barcelona acullen la Ruta de l'Espàrrec de Navarra de Reyno Gourmet

Segona edició d'aquesta proposta amb un èxit aclaparador

Dimecres, 7 de maig de 2025 - 17:53

Els trucs de cuina més desconeguts que et canviaran la vida: són molt útils

Els trucs de cuina més desconeguts que et canviaran la vida: són molt útils

Consells que ens facilitaran el dia a dia a la cuina

Dimecres, 7 de maig de 2025 - 05:30

L'advertència viral sobre les llaunes de tonyina: això has de saber si en tens a casa

L'advertència viral sobre les llaunes de tonyina: això has de saber si en tens a casa

No tot el que sembla saludable ho és: els perills de les llaunes de tonyina

Dimarts, 6 de maig de 2025 - 05:30

L'ingredient secret per cuinar els pèsols: el sabor és increïble i agrada a tothom

L'ingredient secret per cuinar els pèsols: el sabor és increïble i agrada a tothom

Una tècnica que en canvia la percepció i que els fa més deliciosos

Dimarts, 6 de maig de 2025 - 05:30

Pel bé de tots, has de deixar de comprar suc de taronja: aquí en tens la raó

Pel bé de tots, has de deixar de comprar suc de taronja: aquí en tens la raó

El procés de fabricació elimina la fibra de la fruita i concentra els sucres naturals

Diumenge, 4 de maig de 2025 - 05:30

Acceptar la derrota és l'inici de la victòria: la reconquesta de la cuina catalana

Acceptar la derrota és l'inici de la victòria: la reconquesta de la cuina catalana

Diumenge, 4 de maig de 2025 - 05:30

El truc definitiu per conservar els plàtans molt temps: és fàcil i no ho fa ningú

El truc definitiu per conservar els plàtans molt temps: és fàcil i no ho fa ningú

Un mètode eficaç per preservar l'estat òptim dels plàtans

Dissabte, 3 de maig de 2025 - 05:30

L'any de la revolució de la gastronomia i el producte de Tarragona

L'any de la revolució de la gastronomia i el producte de Tarragona

Màxima esplendor de la cuina del Camp de Tarragona

Dissabte, 3 de maig de 2025 - 05:30

El restaurant de Barcelona que celebra 5 anys amb la unió del local més de moda del país

El restaurant de Barcelona que celebra 5 anys amb la unió del local més de moda del país

Un referent per la seva cuina salvatge, aquella que venera el producte

Divendres, 2 de maig de 2025 - 08:37

Croquetes dolces: les receptes més sorprenents per a les postres que no coneixes

Croquetes dolces: les receptes més sorprenents per a les postres que no coneixes

Fugim dels farcits clàssics de les croquetes

Dijous, 1 de maig de 2025 - 05:30

La crema de cacau tipus Nutella més cara del món: la revenen per més de 1.000 euros

La crema de cacau tipus Nutella més cara del món: la revenen per més de 1.000 euros

Els usuaris embogeixen en comprar pots de Nutella a preus desorbitats

Dimecres, 30 d'abril de 2025 - 11:01

Aquestes són les 2 millors marques de llet del supermercat segons un estudi de l'OCU

Aquestes són les 2 millors marques de llet del supermercat segons un estudi de l'OCU

Dues llets destaquen per damunt d'una trentena analitzades

Dimecres, 30 d'abril de 2025 - 05:30

No ets català si no saps cuinar això: una recepta històrica del país

No ets català si no saps cuinar això: una recepta històrica del país

Una recepta que denota el nivell de catalanor gastronòmic

Dimarts, 29 d'abril de 2025 - 05:30

La nevera no funciona: com evitar perdre tot el menjar per l'apagada general

La nevera no funciona: com evitar perdre tot el menjar per l'apagada general

Protocol sobre què fer amb els aliments davant d'una apagada general

Dilluns, 28 d'abril de 2025 - 14:31

El restaurant tradicional que duplica el seu talent amb uns plats d'avantguarda exitosos

El restaurant tradicional que duplica el seu talent amb uns plats d'avantguarda exitosos

Una cuina honesta, directa i personal

Diumenge, 27 d'abril de 2025 - 05:30

Pa de Sant Jordi: el pas a pas definitiu i tots els ingredients que necessites

Pa de Sant Jordi: el pas a pas definitiu i tots els ingredients que necessites

Les claus per esbrinar com fer el millor pa de Sant Jordi

Dimarts, 22 d'abril de 2025 - 16:02

Els restaurants més emblemàtics de Barcelona: la guia definitiva amb tots els establiments

Els restaurants més emblemàtics de Barcelona: la guia definitiva amb tots els establiments

Una guia gastronòmica deliciosa per Sant Jordi

Dimarts, 22 d'abril de 2025 - 15:53

La cervesa artesana a Catalunya: una revolució consolidada

La cervesa artesana a Catalunya: una revolució consolidada

A Catalunya, s’hi concentra una de les escenes cerveseres més actives de la península

Divendres, 11 d'abril de 2025 - 18:45

El xef Jordi Vilà presenta el manual d'autodefensa de la cuina catalana

El xef Jordi Vilà presenta el manual d'autodefensa de la cuina catalana

Una celebració de la cuina catalana i de tot allò que aporta a la gastronomia

Divendres, 11 d'abril de 2025 - 12:51

Un restaurant enmig d'un pantà i tres a tocar per menjar envoltat d'un paisatge idíl·lic

Un restaurant enmig d'un pantà i tres a tocar per menjar envoltat d'un paisatge idíl·lic

Una selecció dels millors restaurants perquè puguis menjar molt bé fora de casa

Divendres, 11 d'abril de 2025 - 05:30

El nou restaurant més elegant de Barcelona amb tocs catalans del qual sentirem a parlar aviat

El nou restaurant més elegant de Barcelona amb tocs catalans del qual sentirem a parlar aviat

Plats amb tocs d'autor que defineixen l'alt nivell

Divendres, 11 d'abril de 2025 - 05:30

Un dels millors gelaters del món és català: el deixeble que honra Jordi Roca

Un dels millors gelaters del món és català: el deixeble que honra Jordi Roca

Un gironí destaca als Trofeus del Gelat a París

Dijous, 10 d'abril de 2025 - 10:56

Aquest forn de Catalunya elabora el millor pa de Sant Jordi 2025

Aquest forn de Catalunya elabora el millor pa de Sant Jordi 2025

Un forn amb 100 anys d'història s'emporta el premi de la 8a edició

Dijous, 10 d'abril de 2025 - 09:21

El secret del Palau de la Música que ens recorda que Barcelona també és per als catalans

El secret del Palau de la Música que ens recorda que Barcelona també és per als catalans

Al rovell de l'ou del turisme en massa hi ha el significat de la identitat catalana

Dimarts, 8 d'abril de 2025 - 05:30

El restaurant de cuina de muntanya que acull el sopar més estrellat a 2.000 metres d'altitud

El restaurant de cuina de muntanya que acull el sopar més estrellat a 2.000 metres d'altitud

Un sopar estrellat sota les estrelles màgiques de l'alta muntanya

Divendres, 4 d'abril de 2025 - 05:30

4 restaurants de Girona espectaculars per celebrar la cuina catalana més alegre

4 restaurants de Girona espectaculars per celebrar la cuina catalana més alegre

Una selecció dels millors restaurants perquè puguis menjar molt bé fora de casa

Divendres, 4 d'abril de 2025 - 05:30

Com tallar el tomàquet com un xef: tota la vida que ho fem malament

Com tallar el tomàquet com un xef: tota la vida que ho fem malament

Dues passes imprescindibles i una tècnica precisa

Dijous, 3 d'abril de 2025 - 05:30

No ets català si no saps cuinar això: la recepta viral que és un èxit

No ets català si no saps cuinar això: la recepta viral que és un èxit

Un plat que forma part dels històrics de la gastronomia de Catalunya

Dimecres, 2 d'abril de 2025 - 05:30