On menjar bé al Baix Llobregat: 4 restaurants que són una aposta segura
Una selecció dels millors restaurants perquè puguis menjar molt bé fora de casa
Divendres, 16 de maig de 2025 - 05:30
Jordi Tubella i Sardeny (Sant Cugat del Vallès, 2001). Graduat en Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra el 2023, vaig endinsar-me a la professió per primera vegada l'octubre del 2020 a Cugat Mèdia, on hi vaig ser i créixer durant nou mesos. A ElNacional.cat vaig aterrar-hi l’estiu del 2022 per cursar les pràctiques escrivint a la secció de política i societat, principalment. Actualment, escric a La Gourmeteria, la secció gastronòmica del diari. El repte que em marco és aprendre i millorar cada dia. Compromès amb la llengua catalana i el periodisme en català, defenso que cadascú té una història per explicar i aquesta mereix ser escoltada.
MésUna selecció dels millors restaurants perquè puguis menjar molt bé fora de casa
Divendres, 16 de maig de 2025 - 05:30
Un documental passional i sincer que repassa els mesos crucials del restaurant Disfrutar
Dijous, 15 de maig de 2025 - 13:08
Un plat que va néixer al nord del país ara fa més de cinc segles
Dijous, 15 de maig de 2025 - 05:30
Un estudi de l'OCU analitza el menjar preparat de diversos supermercats
Dimecres, 14 de maig de 2025 - 05:30
Saber cuinar bé les patates és fonamental a la nostra cuina
Dimecres, 14 de maig de 2025 - 05:30
Un aliment desconegut amb més de 500 anys de presència a la cuina catalana
Dimarts, 13 de maig de 2025 - 05:30
Un menú de migdia icònic per 16,90 €
Dilluns, 12 de maig de 2025 - 05:30
És una veritat antològica sovint passada per alt
Diumenge, 11 de maig de 2025 - 05:30
L’ideal és comprar i menjar-lo al mateix dia perquè és quan més nutrients conserva
Dissabte, 10 de maig de 2025 - 05:30
Una selecció dels millors restaurants perquè puguis menjar molt bé fora de casa
Divendres, 9 de maig de 2025 - 05:30
Les 30 novetats més destacades del mercat europeu d'enguany
Dijous, 8 de maig de 2025 - 05:30
La bellesa de les flors i el plaer de la gastronomia es fusionen
Dijous, 8 de maig de 2025 - 05:30
Segona edició d'aquesta proposta amb un èxit aclaparador
Dimecres, 7 de maig de 2025 - 17:53
Consells que ens facilitaran el dia a dia a la cuina
Dimecres, 7 de maig de 2025 - 05:30
No tot el que sembla saludable ho és: els perills de les llaunes de tonyina
Dimarts, 6 de maig de 2025 - 05:30
Una tècnica que en canvia la percepció i que els fa més deliciosos
Dimarts, 6 de maig de 2025 - 05:30
El procés de fabricació elimina la fibra de la fruita i concentra els sucres naturals
Diumenge, 4 de maig de 2025 - 05:30
Diumenge, 4 de maig de 2025 - 05:30
Un mètode eficaç per preservar l'estat òptim dels plàtans
Dissabte, 3 de maig de 2025 - 05:30
Màxima esplendor de la cuina del Camp de Tarragona
Dissabte, 3 de maig de 2025 - 05:30
Un referent per la seva cuina salvatge, aquella que venera el producte
Divendres, 2 de maig de 2025 - 08:37
Fugim dels farcits clàssics de les croquetes
Dijous, 1 de maig de 2025 - 05:30
Els usuaris embogeixen en comprar pots de Nutella a preus desorbitats
Dimecres, 30 d'abril de 2025 - 11:01
Dues llets destaquen per damunt d'una trentena analitzades
Dimecres, 30 d'abril de 2025 - 05:30
Una recepta que denota el nivell de catalanor gastronòmic
Dimarts, 29 d'abril de 2025 - 05:30
Protocol sobre què fer amb els aliments davant d'una apagada general
Dilluns, 28 d'abril de 2025 - 14:31
Una cuina honesta, directa i personal
Diumenge, 27 d'abril de 2025 - 05:30
Les claus per esbrinar com fer el millor pa de Sant Jordi
Dimarts, 22 d'abril de 2025 - 16:02
Una guia gastronòmica deliciosa per Sant Jordi
Dimarts, 22 d'abril de 2025 - 15:53
A Catalunya, s’hi concentra una de les escenes cerveseres més actives de la península
Divendres, 11 d'abril de 2025 - 18:45
Una celebració de la cuina catalana i de tot allò que aporta a la gastronomia
Divendres, 11 d'abril de 2025 - 12:51
Una selecció dels millors restaurants perquè puguis menjar molt bé fora de casa
Divendres, 11 d'abril de 2025 - 05:30
Plats amb tocs d'autor que defineixen l'alt nivell
Divendres, 11 d'abril de 2025 - 05:30
Un gironí destaca als Trofeus del Gelat a París
Dijous, 10 d'abril de 2025 - 10:56
Un forn amb 100 anys d'història s'emporta el premi de la 8a edició
Dijous, 10 d'abril de 2025 - 09:21
Al rovell de l'ou del turisme en massa hi ha el significat de la identitat catalana
Dimarts, 8 d'abril de 2025 - 05:30
Un sopar estrellat sota les estrelles màgiques de l'alta muntanya
Divendres, 4 d'abril de 2025 - 05:30
Una selecció dels millors restaurants perquè puguis menjar molt bé fora de casa
Divendres, 4 d'abril de 2025 - 05:30
Dues passes imprescindibles i una tècnica precisa
Dijous, 3 d'abril de 2025 - 05:30