L'extraordinària recepta que pots fer amb només mig pot de cigrons i dos ous
Una segona pensada als aliments de tota la vida
Dimecres, 10 de setembre de 2025 - 05:30
Jordi Tubella i Sardeny (Sant Cugat del Vallès, 2001). Graduat en Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra el 2023, vaig endinsar-me a la professió per primera vegada l'octubre del 2020 a Cugat Mèdia, on hi vaig ser i créixer durant nou mesos. A ElNacional.cat vaig aterrar-hi l’estiu del 2022 per cursar les pràctiques escrivint a la secció de política i societat, principalment. Actualment, escric a La Gourmeteria, la secció gastronòmica del diari. El repte que em marco és aprendre i millorar cada dia. Compromès amb la llengua catalana i el periodisme en català, defenso que cadascú té una història per explicar i aquesta mereix ser escoltada.
MésUna segona pensada als aliments de tota la vida
Dimecres, 10 de setembre de 2025 - 05:30
La reobertura d'aquest establiment es transforma en un acte de generositat als veïns de la ciutat
Dimarts, 9 de setembre de 2025 - 11:35
Barcelona recupera un clàssic que apuja la persiana després d’anys tancat
Dimarts, 9 de setembre de 2025 - 05:30
Descobrim la seva recepta i en revelem el preu
Dimarts, 9 de setembre de 2025 - 05:30
Un petit restaurant amb un trio molt talentós
Dilluns, 8 de setembre de 2025 - 05:30
Cases de menjars de molt nivell per al cap de setmana
Divendres, 5 de setembre de 2025 - 05:30
El debat se centra ara en un altre factor clau de la truita de patates
Dijous, 4 de setembre de 2025 - 05:30
Presentació de la quarta edició de l'Andorra Taste que pretén consolidar-se com a referent d'aquesta cuina
Dimecres, 3 de setembre de 2025 - 17:48
Un documental que recorda l'èxit del pastisser osonenc
Dimarts, 2 de setembre de 2025 - 14:54
Un canvi d’estació que convida a recuperar l’activitat al nostre hort
Dimarts, 2 de setembre de 2025 - 05:30
Una recepta fresca, ràpida i saludable amb carabassó cru, ideal per a l’estiu
Diumenge, 17 d'agost de 2025 - 05:30
El truc dolç que et salvarà la barbacoa quan el carbó comença a apagar-se
Diumenge, 17 d'agost de 2025 - 05:30
Cases de menjars de molt nivell per al cap de setmana
Dissabte, 16 d'agost de 2025 - 05:30
Descobreix on tastar bona cuina mentre vius l’ambient únic de la Festa Major de Gràcia
Divendres, 15 d'agost de 2025 - 05:30
Una joia culinària que permet que tots els sabors quedin concentrats
Dijous, 14 d'agost de 2025 - 05:30
Cinc plats sorprenents i saborosos per gaudir sense encendre el forn aquest estiu
Dijous, 14 d'agost de 2025 - 05:30
Tot i que l'alvocat és la fruita de moda, hauríem de deixar de consumir-lo
Dimecres, 13 d'agost de 2025 - 12:14
Un nom tan curiós com la seva història
Dimecres, 13 d'agost de 2025 - 05:30
Aquest restaurant de Balaguer es popularitza gràcies a l'enginy en els noms dels plats
Dimarts, 12 d'agost de 2025 - 05:30
No hi ha res millor que els consells de la Universitat Ruscalleda
Dimarts, 12 d'agost de 2025 - 05:30
Descobreix tècniques senzilles per escalivar pebrots amb més sabor i aroma que al forn
Dilluns, 11 d'agost de 2025 - 05:30
Conversem amb el cuiner del restaurant Vilagut, recentment recomanat a la Guia Michelin
Diumenge, 10 d'agost de 2025 - 05:30
Un local que atrau la mirada de molts famosos
Diumenge, 10 d'agost de 2025 - 05:30
Es produeix una modificació de les percepcions del gust i el sabor
Dissabte, 9 d'agost de 2025 - 05:30
En una entrevista sorprèn amb les paraules que propicia a la cadena de menjar ràpid més famosa del món
Dissabte, 9 d'agost de 2025 - 05:30
Restaurants de molt nivell per al cap de setmana
Divendres, 8 d'agost de 2025 - 05:30
L'enginyer agrònom Joan Casals investiga com recuperar el gust perdut dels tomàquets
Dijous, 7 d'agost de 2025 - 05:30
La crema catalana més icònica arriba al carrer, en format modern i per endur
Dimecres, 6 d'agost de 2025 - 05:30
Eduard Xatruch explica com l’equip del Disfrutar va salvar el servei el dia de l'apagada general
Dimecres, 6 d'agost de 2025 - 05:30
Una època molt productiva si esculls bé què plantar
Dimarts, 5 d'agost de 2025 - 05:30
Només set mesos després de l'obertura, anuncia el tancament per a sorpresa de tothom
Dilluns, 4 d'agost de 2025 - 09:54
Restaurants de molt nivell per al cap de setmana
Divendres, 1 d'agost de 2025 - 05:30
Una resposta amb caire metafòric
Dimarts, 29 de juliol de 2025 - 05:30
Una degustació per enamorar-se de l'horta, el mar i els vins d'aquesta terra
Dimarts, 29 de juliol de 2025 - 05:30
Conversem amb el pastisser osonenc i millor xocolater del món el 2022
Diumenge, 27 de juliol de 2025 - 05:30
Restaurants de molt nivell per al cap de setmana
Divendres, 25 de juliol de 2025 - 05:30
Un projecte gastronòmic que ret homenatge als avis del xef
Divendres, 25 de juliol de 2025 - 05:30
El president revela les receptes favorites i els seus restaurants sagrats del país
Dimarts, 22 de juliol de 2025 - 05:30
Un consell molt pràctic i resolutiu que pocs coneixen
Dimarts, 22 de juliol de 2025 - 05:30