Més de dos milions de catalans tenen por de cuinar una truita de patates: com triomfar
Un estudi evidencia el pànic de cuinar aquesta recepta emblemàtica
Dijous, 5 de juny de 2025 - 05:30
Jordi Tubella i Sardeny (Sant Cugat del Vallès, 2001). Graduat en Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra el 2023, vaig endinsar-me a la professió per primera vegada l'octubre del 2020 a Cugat Mèdia, on hi vaig ser i créixer durant nou mesos. A ElNacional.cat vaig aterrar-hi l’estiu del 2022 per cursar les pràctiques escrivint a la secció de política i societat, principalment. Actualment, escric a La Gourmeteria, la secció gastronòmica del diari. El repte que em marco és aprendre i millorar cada dia. Compromès amb la llengua catalana i el periodisme en català, defenso que cadascú té una història per explicar i aquesta mereix ser escoltada.
MésUn estudi evidencia el pànic de cuinar aquesta recepta emblemàtica
Dijous, 5 de juny de 2025 - 05:30
L'escenari on Marcos Pujades crea amb llibertat autèntiques obres culinàries
Dijous, 5 de juny de 2025 - 05:30
Resolem els dubtes més comuns sobre un dels bàsics de la cuina del nostre país
Dimecres, 4 de juny de 2025 - 05:30
Descobreix els poderosos beneficis d'aquesta combinació ancestral d'espècies
Dimarts, 3 de juny de 2025 - 05:30
L'elecció final de la intel·ligència artificial
Dimarts, 3 de juny de 2025 - 05:30
Un plat fresc, saborós i de temporada per gaudir de la cuina catalana
Dilluns, 2 de juny de 2025 - 05:30
Els efectes reals de deixar de consumir llet segons la ciència i el teu metabolisme
Diumenge, 1 de juny de 2025 - 05:30
Una dècada enlluernant la parròquia del bon menjar
Diumenge, 1 de juny de 2025 - 05:30
El 2025 marca un punt d’inflexió en l’oferta d’aliments sense gluten
Divendres, 30 de maig de 2025 - 05:30
Una selecció dels millors restaurants perquè puguis menjar molt bé fora de casa
Divendres, 30 de maig de 2025 - 05:30
Una guia gastronòmica ofereix el llistat amb les 100 millors cuines del planeta
Dijous, 29 de maig de 2025 - 13:27
4 locals imprescindibles on tastar les millors patates braves
Dijous, 29 de maig de 2025 - 05:30
La normativa obliga a identificar el gluten i regular l’etiquetatge “sense gluten”
Dijous, 29 de maig de 2025 - 05:30
Experts i pacients expliquen com el gluten condiciona el seu dia a dia
Dimecres, 28 de maig de 2025 - 05:30
Descobreix amb quins aliments és millor no fer-lo servir i les alternatives al paper d'alumini
Dimecres, 28 de maig de 2025 - 05:30
Un tresor cítric amb un petit parèntesi per a la salut renal
Dimarts, 27 de maig de 2025 - 05:30
Menjar casolà i bon ambient en aquest racó de l'Eixample
Dilluns, 26 de maig de 2025 - 14:08
Un espai gastronòmic de referència transformat en un escenari artístic fascinant
Dilluns, 26 de maig de 2025 - 12:03
Un gest que manté intacta la frescor i el color d’aquesta hortalissa
Dilluns, 26 de maig de 2025 - 05:30
Cada segon compta quan vols esprémer al màxim les seves propietats
Divendres, 23 de maig de 2025 - 05:30
Una selecció dels millors restaurants perquè puguis menjar molt bé fora de casa
Divendres, 23 de maig de 2025 - 05:30
Descobrim la cuina de Portugal amb les receptes més clàssiques
Divendres, 23 de maig de 2025 - 05:30
Un aliment que controla el colesterol i millora la memòria
Dijous, 22 de maig de 2025 - 05:30
Una recomanació gurmet blaugrana apoteòsica
Dijous, 22 de maig de 2025 - 05:30
Un famós xef barceloní al darrere d'aquests fogons
Dimecres, 21 de maig de 2025 - 08:56
Els límits per aconseguir una bona aportació de proteïnes
Dimecres, 21 de maig de 2025 - 05:30
13 restaurants oferiran una àmplia varietat del menjar d'Itàlia més deliciós
Dimarts, 20 de maig de 2025 - 13:07
Un ingredient que ens permet dormir millor i tenir més força
Diumenge, 18 de maig de 2025 - 05:30
Hi ha molts secrets per cuinar a la perfecció aquest plat nostrat
Dissabte, 17 de maig de 2025 - 05:30
Una selecció dels millors restaurants perquè puguis menjar molt bé fora de casa
Divendres, 16 de maig de 2025 - 05:30
Un documental passional i sincer que repassa els mesos crucials del restaurant Disfrutar
Dijous, 15 de maig de 2025 - 13:08
Un plat que va néixer al nord del país ara fa més de cinc segles
Dijous, 15 de maig de 2025 - 05:30
Un estudi de l'OCU analitza el menjar preparat de diversos supermercats
Dimecres, 14 de maig de 2025 - 05:30
Saber cuinar bé les patates és fonamental a la nostra cuina
Dimecres, 14 de maig de 2025 - 05:30
Un aliment desconegut amb més de 500 anys de presència a la cuina catalana
Dimarts, 13 de maig de 2025 - 05:30
Un menú de migdia icònic per 16,90 €
Dilluns, 12 de maig de 2025 - 05:30
És una veritat antològica sovint passada per alt
Diumenge, 11 de maig de 2025 - 05:30
L’ideal és comprar i menjar-lo al mateix dia perquè és quan més nutrients conserva
Dissabte, 10 de maig de 2025 - 05:30
Una selecció dels millors restaurants perquè puguis menjar molt bé fora de casa
Divendres, 9 de maig de 2025 - 05:30