Jordi Tubella

Jordi Tubella

Jordi Tubella i Sardeny (Sant Cugat del Vallès, 2001). Graduat en Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra el 2023, vaig endinsar-se a la professió per primera vegada l'octubre de 2020 a Cugat Mèdia, on hi vaig ser i créixer durant nou mesos. A El Nacional vaig aterrar-hi l’estiu de 2022 per cursar les pràctiques escrivint a la secció de política i societat, principalment. Actualment, escric a La Gourmeteria, la secció gastronòmica del diari. El repte que em marco és aprendre i millorar cada dia. Compromès amb la llengua catalana i el periodisme en català, defenso que cadascú té una història per explicar i aquesta mereix ser escoltada.

Més
La fórmula definitiva per preparar el còctel més popular del món

La fórmula definitiva per preparar el còctel més popular del món

Un còctel ideal per prendre a l'estiu

Dijous, 11 de juliol de 2024 - 05:30

Quin sabor tenen els vins volcànics? Un viatge des de Sitges fins a Lanzarote i Europa

Quin sabor tenen els vins volcànics? Un viatge des de Sitges fins a Lanzarote i Europa

Una mirada de 360 graus des del bressol dels vins volcànics

Dimecres, 10 de juliol de 2024 - 18:04

Martina Puigvert: "Els productes de la Garrotxa aporten sabor i bellesa a la cuina catalana"

Martina Puigvert: "Els productes de la Garrotxa aporten sabor i bellesa a la cuina catalana"

El secret més ben guardat de Les Cols al descobert en la segona jornada volcànica al Worldcanic

Dimarts, 9 de juliol de 2024 - 18:26

Cinc jocs amb baralla de pòquer ideals per gaudir amb amics aquest estiu

Cinc jocs amb baralla de pòquer ideals per gaudir amb amics aquest estiu

Si tens una baralla de pòquer i ganes de jugar i apallissar als teus amics, has arribat al lloc adequat

Dimarts, 9 de juliol de 2024 - 09:47

La beguda dels Països Catalans avalada per la NASA perquè és un superaliment

La beguda dels Països Catalans avalada per la NASA perquè és un superaliment

Es tracta d'una beguda recomanada per emportar en els vols espacials de la NASA

Dimarts, 9 de juliol de 2024 - 05:30

Arrenca el Worldcanic amb cuines explosives i l'arrel volcànica del Disfrutar

Arrenca el Worldcanic amb cuines explosives i l'arrel volcànica del Disfrutar

Classes magistrals de cuina volcànica amb propostes basades en productes locals i catalans

Dilluns, 8 de juliol de 2024 - 19:14

Una oda a la carn: tasta aquest restaurant amb els millors filets del barri

Una oda a la carn: tasta aquest restaurant amb els millors filets del barri

Una expressió al gust més personal sobre el filet

Dilluns, 8 de juliol de 2024 - 05:30

Menú setmanal per a la feina: 5 plats únics que són una delícia

Menú setmanal per a la feina: 5 plats únics que són una delícia

5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana

Diumenge, 7 de juliol de 2024 - 05:30

7 aperitius per obrir gana que són meravellosos i es cuinen en pocs minuts

7 aperitius per obrir gana que són meravellosos i es cuinen en pocs minuts

Un petit tast i un reflex de la riquesa culinària i cultural del país

Dissabte, 6 de juliol de 2024 - 05:30

Els menús de cap de setmana: plats diversos per capgirar els ànims estiuencs

Els menús de cap de setmana: plats diversos per capgirar els ànims estiuencs

Et portem 4 receptes perquè puguis preparar uns menús increïbles a casa

Divendres, 5 de juliol de 2024 - 05:30

Els pans més saludables segons la ciència: aquests són els 5 primers

Els pans més saludables segons la ciència: aquests són els 5 primers

Un aliment meravellós i essencial que ha nodrit la humanitat durant mil·lennis

Divendres, 5 de juliol de 2024 - 05:30

Els consells infal·libles per evitar que la pasta s'enganxi durant la cocció

Els consells infal·libles per evitar que la pasta s'enganxi durant la cocció

És un dels maldecaps més comuns a les cuines d'arreu

Dijous, 4 de juliol de 2024 - 05:30

Els perills de la llet vegetal: aquestes són les recomanacions de l'OMS

Els perills de la llet vegetal: aquestes són les recomanacions de l'OMS

Important advertència sobre el consum de begudes vegetals alternatives a la llet animal

Dimecres, 3 de juliol de 2024 - 05:30

Ocupen el 80% de la nostra dieta i són aliments amb les hores comptades

Ocupen el 80% de la nostra dieta i són aliments amb les hores comptades

Els experts alcen la veu en cerca de solucions reals per fer fronts a aquests aliments

Dimarts, 2 de juliol de 2024 - 05:30

Menú setmanal per a la feina: 5 plats que no has tastat mai i no podràs oblidar

Menú setmanal per a la feina: 5 plats que no has tastat mai i no podràs oblidar

5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana

Diumenge, 30 de juny de 2024 - 05:30

El bar de poble de Nou Barris on degustar les millors tapes de la zona

El bar de poble de Nou Barris on degustar les millors tapes de la zona

Una terrassa de cap de setmana i vespres que és referència al barri

Divendres, 28 de juny de 2024 - 05:30

Els menús de cap de setmana: quatre arrossos per treure's el barret

Els menús de cap de setmana: quatre arrossos per treure's el barret

Et portem 4 receptes perquè puguis preparar uns menús increïbles a casa

Divendres, 28 de juny de 2024 - 05:30

El restaurant de la Font de la Guatlla que aterra entre fronteres a cop de platets boníssims

El restaurant de la Font de la Guatlla que aterra entre fronteres a cop de platets boníssims

Una obertura de fa pocs mesos en un punt neuràlgic de la ciutat

Dijous, 27 de juny de 2024 - 05:30

Un mercat d'aliments fundat el 1217 és el millor del món

Un mercat d'aliments fundat el 1217 és el millor del món

El mercat més antic de Barcelona continua sent el punt de mira dels viatgers que viuen per menjar

Dilluns, 24 de juny de 2024 - 05:30

Menú setmanal per a la feina: pasta, llenties i carn per coronar-se cada dia

Menú setmanal per a la feina: pasta, llenties i carn per coronar-se cada dia

5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana

Diumenge, 23 de juny de 2024 - 05:30

7 consells imprescindibles per evitar intoxicacions alimentàries: amb la salut no s'hi juga!

7 consells imprescindibles per evitar intoxicacions alimentàries: amb la salut no s'hi juga!

Garantir aliments segurs és clau per evitar malalties

Dissabte, 22 de juny de 2024 - 05:30

Una tradició gastronòmica ancestral a punt de desaparèixer: adeu a les tapes gratis

Una tradició gastronòmica ancestral a punt de desaparèixer: adeu a les tapes gratis

Ens han extirpat allò que formava part de l'ADN de la gastronomia nacional

Dissabte, 22 de juny de 2024 - 05:30

Els menús de cap de setmana: 4 coques espectaculars per tornar-se addicte al Sant Joan

Els menús de cap de setmana: 4 coques espectaculars per tornar-se addicte al Sant Joan

Et portem 4 receptes perquè puguis preparar uns menús increïbles a casa

Divendres, 21 de juny de 2024 - 05:30

On comprar la millor coca de Sant Joan 2024: 3 coques per a una revetlla inoblidable

On comprar la millor coca de Sant Joan 2024: 3 coques per a una revetlla inoblidable

Tres establiments de Barcelona on comprar la millor coca de Sant Joan 2024

Dijous, 20 de juny de 2024 - 05:30

El Disfrutar ja té successor: aquest serà el restaurant català a completar un pòquer d'ensomni

El Disfrutar ja té successor: aquest serà el restaurant català a completar un pòquer d'ensomni

El pròxim restaurant de Catalunya a guanyar el trofeu mundial

Dimecres, 19 de juny de 2024 - 05:30

Hi ha alguna manera de fer patates fregides sense oli?

Hi ha alguna manera de fer patates fregides sense oli?

Tres tècniques diferents, senzilles i delicioses per fer patates fregides sense oli

Dimarts, 18 de juny de 2024 - 05:30

El restaurant de Sarrià-Sant Gervasi on doctorar-se amb unes tapes d'escàndol

El restaurant de Sarrià-Sant Gervasi on doctorar-se amb unes tapes d'escàndol

Excel·lents platets sofisticats per compartir amb amics

Dilluns, 17 de juny de 2024 - 10:52

Menú setmanal per a la feina: 5 plats per no trobar a faltar la carn

Menú setmanal per a la feina: 5 plats per no trobar a faltar la carn

5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana

Diumenge, 16 de juny de 2024 - 05:30

El perill de menjar massa cireres: atenció amb la quantitat que ingereixes!

El perill de menjar massa cireres: atenció amb la quantitat que ingereixes!

Ara és l'època òptima d'aquest fruit amb un sabor dolç i sucós

Dissabte, 15 de juny de 2024 - 05:30

El restaurant per tornar-se ludòpata a cop de plats que magnetitzen el producte

El restaurant per tornar-se ludòpata a cop de plats que magnetitzen el producte

Una barreja catalanojaponesa espectacular amb plats per tastar i meravellar-se

Divendres, 14 de juny de 2024 - 05:30

Els menús de cap de setmana: plats d'una cuina de muntanya endiablada

Els menús de cap de setmana: plats d'una cuina de muntanya endiablada

Et portem 4 receptes perquè puguis preparar uns menús increïbles a casa

Divendres, 14 de juny de 2024 - 05:30

Què és millor menjar: la pasta blanca o la pasta integral?

Què és millor menjar: la pasta blanca o la pasta integral?

El dilema arriba a l'hora d'escollir entre pasta blanca i pasta integral, i la decisió depèn de diversos factors

Dijous, 13 de juny de 2024 - 05:30

Aquest és l'únic aeroport del món amb una fàbrica de cervesa i un restaurant Michelin

Aquest és l'únic aeroport del món amb una fàbrica de cervesa i un restaurant Michelin

Un esmorzar icònic de la ciutat, brètzels i cervesa de blat

Dimarts, 11 de juny de 2024 - 05:30

Menú setmanal per a la feina: 5 plats boníssims per fer en una tarda

Menú setmanal per a la feina: 5 plats boníssims per fer en una tarda

5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana

Diumenge, 9 de juny de 2024 - 05:30

Les 2 úniques pizzes recomanades segons l'OCU: adeu-siau a les clàssiques

Les 2 úniques pizzes recomanades segons l'OCU: adeu-siau a les clàssiques

Més de 150 pizzes a examen i només dues se salven

Dissabte, 8 de juny de 2024 - 05:30

El truc dels bars perquè demanis més cervesa: ho pots evitar de manera fàcil!

El truc dels bars perquè demanis més cervesa: ho pots evitar de manera fàcil!

Dues estratègies infal·libles en les quals els clients hi caiem de quatre potes

Divendres, 7 de juny de 2024 - 09:13

Els menús de cap de setmana: 4 plats que Europa ha de votar i tastar

Els menús de cap de setmana: 4 plats que Europa ha de votar i tastar

Et portem 4 receptes perquè puguis preparar uns menús increïbles a casa

Divendres, 7 de juny de 2024 - 05:30

pastilla video
El català Disfrutar es converteix en el nou millor restaurant del món

El català Disfrutar es converteix en el nou millor restaurant del món

Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch, del Disfrutar, recullen el testimoni d'El Bulli i El Celler de Can Roca

Dijous, 6 de juny de 2024 - 07:24

Els millors restaurants del món 2024: la llista amb tots els guanyadors i premis

Els millors restaurants del món 2024: la llista amb tots els guanyadors i premis

La 22a edició del The World's 50 Best Restaurants ha catalogat el barceloní Disfrutar com a flamant guanyador

Dijous, 6 de juny de 2024 - 07:18

Per què El Celler de Can Roca no és el millor restaurant del món el 2024?

Per què El Celler de Can Roca no és el millor restaurant del món el 2024?

El restaurants dels germans Roca no figurarà entre els millors restaurants del món del The World's 50 Best

Dimecres, 5 de juny de 2024 - 05:30