No ets català si no saps cuinar això: un mar i muntanya tradicional i icònic de Catalunya
Una recepta explosiva nascuda als pobles de l'Empordà
Dimecres, 25 de juny de 2025 - 05:30
Jordi Tubella i Sardeny (Sant Cugat del Vallès, 2001). Graduat en Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra el 2023, vaig endinsar-me a la professió per primera vegada l'octubre del 2020 a Cugat Mèdia, on hi vaig ser i créixer durant nou mesos. A ElNacional.cat vaig aterrar-hi l’estiu del 2022 per cursar les pràctiques escrivint a la secció de política i societat, principalment. Actualment, escric a La Gourmeteria, la secció gastronòmica del diari. El repte que em marco és aprendre i millorar cada dia. Compromès amb la llengua catalana i el periodisme en català, defenso que cadascú té una història per explicar i aquesta mereix ser escoltada.
MésUna recepta explosiva nascuda als pobles de l'Empordà
Dimecres, 25 de juny de 2025 - 05:30
Un viatge de 10 plats per una cuina catalana sense filtres
Dimecres, 25 de juny de 2025 - 05:30
No cal tenir grans coneixements culinaris per cuinar aquest plat a casa
Dimarts, 24 de juny de 2025 - 05:30
Una selecció dels millors restaurants perquè puguis menjar molt bé fora de casa
Divendres, 20 de juny de 2025 - 05:30
La 23a edició del The World's 50 Best Restaurants ha catalogat el peruà Maido com a flamant guanyador
Dijous, 19 de juny de 2025 - 22:18
Catalunya brilla a la gala del 50 Best Restaurants
Dijous, 19 de juny de 2025 - 21:20
4 locals que són aposta segura amb el millor sushi de la ciutat
Dimecres, 18 de juny de 2025 - 05:30
Adeu-siau a la presència del Disfrutar a la llista del The World's 50 Best
Dimarts, 17 de juny de 2025 - 05:30
'Lluc, una crònica de la pastisseria' és el documental que recorda l'èxit del pastisser osonenc
Dilluns, 16 de juny de 2025 - 14:01
Una llista amb locals històrics de la capital i incorporacions més recents
Diumenge, 15 de juny de 2025 - 05:30
Una selecció dels millors restaurants perquè puguis menjar molt bé fora de casa
Divendres, 13 de juny de 2025 - 05:30
Els gelats i el marisc tenen un calaix concret del congelador i s'ha de respectar
Divendres, 13 de juny de 2025 - 05:30
Una recepta que es feia servir durant la guerra i la postguerra
Dijous, 12 de juny de 2025 - 05:30
Sis passis i dues postres de traca i mocador
Dimecres, 11 de juny de 2025 - 05:30
Plats elaborats amb productes de ramaders locals
Dimarts, 10 de juny de 2025 - 17:03
Una recepta fàcil, ràpida i ideal per refrescar-se amb sabor aquest estiu
Dimarts, 10 de juny de 2025 - 05:30
La xef catalana posa límits als restaurants cars
Dissabte, 7 de juny de 2025 - 05:30
Guardonat pels World Vermouth Awards 2025 com a Millor Vermut del Món en categoria semisec
Divendres, 6 de juny de 2025 - 14:00
Es compleix un any de la reobertura d'aquesta casa de menjars emblemàtica de Barcelona
Divendres, 6 de juny de 2025 - 10:51
Una selecció dels millors restaurants perquè puguis menjar molt bé fora de casa
Divendres, 6 de juny de 2025 - 05:30
L'escenari on Marcos Pujades crea amb llibertat autèntiques obres culinàries
Dijous, 5 de juny de 2025 - 05:30
Un estudi evidencia el pànic de cuinar aquesta recepta emblemàtica
Dijous, 5 de juny de 2025 - 05:30
Resolem els dubtes més comuns sobre un dels bàsics de la cuina del nostre país
Dimecres, 4 de juny de 2025 - 05:30
Descobreix els poderosos beneficis d'aquesta combinació ancestral d'espècies
Dimarts, 3 de juny de 2025 - 05:30
L'elecció final de la intel·ligència artificial
Dimarts, 3 de juny de 2025 - 05:30
Un plat fresc, saborós i de temporada per gaudir de la cuina catalana
Dilluns, 2 de juny de 2025 - 05:30
Els efectes reals de deixar de consumir llet segons la ciència i el teu metabolisme
Diumenge, 1 de juny de 2025 - 05:30
Una dècada enlluernant la parròquia del bon menjar
Diumenge, 1 de juny de 2025 - 05:30
El 2025 marca un punt d’inflexió en l’oferta d’aliments sense gluten
Divendres, 30 de maig de 2025 - 05:30
Una selecció dels millors restaurants perquè puguis menjar molt bé fora de casa
Divendres, 30 de maig de 2025 - 05:30
Una guia gastronòmica ofereix el llistat amb les 100 millors cuines del planeta
Dijous, 29 de maig de 2025 - 13:27
4 locals imprescindibles on tastar les millors patates braves
Dijous, 29 de maig de 2025 - 05:30
La normativa obliga a identificar el gluten i regular l’etiquetatge “sense gluten”
Dijous, 29 de maig de 2025 - 05:30
Experts i pacients expliquen com el gluten condiciona el seu dia a dia
Dimecres, 28 de maig de 2025 - 05:30
Descobreix amb quins aliments és millor no fer-lo servir i les alternatives al paper d'alumini
Dimecres, 28 de maig de 2025 - 05:30
Un tresor cítric amb un petit parèntesi per a la salut renal
Dimarts, 27 de maig de 2025 - 05:30
Menjar casolà i bon ambient en aquest racó de l'Eixample
Dilluns, 26 de maig de 2025 - 14:08
Un espai gastronòmic de referència transformat en un escenari artístic fascinant
Dilluns, 26 de maig de 2025 - 12:03
Un gest que manté intacta la frescor i el color d’aquesta hortalissa
Dilluns, 26 de maig de 2025 - 05:30