Miquel Aldana: "L'endemà que ens donessin l'estrella, teníem ple fins a vuit mesos vista"
Conversem amb l'únic cuiner estrellat de tot el Maresme
Diumenge, 13 de juliol de 2025 - 05:30
Jordi Tubella i Sardeny (Sant Cugat del Vallès, 2001). Graduat en Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra el 2023, vaig endinsar-me a la professió per primera vegada l'octubre del 2020 a Cugat Mèdia, on hi vaig ser i créixer durant nou mesos. A ElNacional.cat vaig aterrar-hi l’estiu del 2022 per cursar les pràctiques escrivint a la secció de política i societat, principalment. Actualment, escric a La Gourmeteria, la secció gastronòmica del diari. El repte que em marco és aprendre i millorar cada dia. Compromès amb la llengua catalana i el periodisme en català, defenso que cadascú té una història per explicar i aquesta mereix ser escoltada.
MésConversem amb l'únic cuiner estrellat de tot el Maresme
Diumenge, 13 de juliol de 2025 - 05:30
Una cuina que es fa sola, però que no se sent sola
Diumenge, 13 de juliol de 2025 - 05:30
Restaurants de molt nivell per al cap de setmana
Divendres, 11 de juliol de 2025 - 05:30
Els teloners de la gastronomia són fascinants i amaguen més propostes del que imaginem
Dijous, 10 de juliol de 2025 - 05:30
Una fruita estiuenca i només de l'estiu: no ens la podem menjar tot l'any
Dimarts, 8 de juliol de 2025 - 05:30
Ràpida, nutritiva i deliciosa: així és la recepta refrescant que triomfa a les xarxes
Dissabte, 5 de juliol de 2025 - 05:30
Una selecció dels millors restaurants perquè puguis menjar molt bé fora de casa
Divendres, 4 de juliol de 2025 - 05:30
El consum d'aquest aliment és més invisible del que ens pensem
Dimecres, 2 de juliol de 2025 - 14:31
És una de les vies més eficients per assegurar una font proteica saludable, accessible i respectuosa amb el medi ambient
Dimarts, 1 de juliol de 2025 - 20:21
Opcions irresistibles que et faran salivar pels carrers de Barcelona
Dimarts, 1 de juliol de 2025 - 05:30
Un relat coral on la gastronomia, la ciència, la tradició i el mar s’entrellacen per defensar un futur més conscient
Dilluns, 30 de juny de 2025 - 19:10
Una parada imprescindible per sobreviure a la calor mediterrània
Dilluns, 30 de juny de 2025 - 05:30
La cantant confessa obertament la seva passió per una recepta poc quotidiana
Dilluns, 30 de juny de 2025 - 05:30
Més enllà del gust dolç, la pinya pot canviar la teva digestió, pell i fins i tot l'humor
Dissabte, 28 de juny de 2025 - 05:30
El seu restaurant Somni es converteix en el primer triestrellat de Los Angeles
Divendres, 27 de juny de 2025 - 11:01
Una selecció dels millors restaurants perquè puguis menjar molt bé fora de casa
Divendres, 27 de juny de 2025 - 05:30
Bars i guinguetes perfectes per a aquesta època de l'any
Dijous, 26 de juny de 2025 - 13:49
Un viatge de 10 plats per una cuina catalana sense filtres
Dimecres, 25 de juny de 2025 - 05:30
Una recepta explosiva nascuda als pobles de l'Empordà
Dimecres, 25 de juny de 2025 - 05:30
No cal tenir grans coneixements culinaris per cuinar aquest plat a casa
Dimarts, 24 de juny de 2025 - 05:30
Una selecció dels millors restaurants perquè puguis menjar molt bé fora de casa
Divendres, 20 de juny de 2025 - 05:30
La 23a edició del The World's 50 Best Restaurants ha catalogat el peruà Maido com a flamant guanyador
Dijous, 19 de juny de 2025 - 22:18
Catalunya brilla a la gala del 50 Best Restaurants
Dijous, 19 de juny de 2025 - 21:20
4 locals que són aposta segura amb el millor sushi de la ciutat
Dimecres, 18 de juny de 2025 - 05:30
Adeu-siau a la presència del Disfrutar a la llista del The World's 50 Best
Dimarts, 17 de juny de 2025 - 05:30
'Lluc, una crònica de la pastisseria' és el documental que recorda l'èxit del pastisser osonenc
Dilluns, 16 de juny de 2025 - 14:01
Una llista amb locals històrics de la capital i incorporacions més recents
Diumenge, 15 de juny de 2025 - 05:30
Una selecció dels millors restaurants perquè puguis menjar molt bé fora de casa
Divendres, 13 de juny de 2025 - 05:30
Els gelats i el marisc tenen un calaix concret del congelador i s'ha de respectar
Divendres, 13 de juny de 2025 - 05:30
Una recepta que es feia servir durant la guerra i la postguerra
Dijous, 12 de juny de 2025 - 05:30
Sis passis i dues postres de traca i mocador
Dimecres, 11 de juny de 2025 - 05:30
Plats elaborats amb productes de ramaders locals
Dimarts, 10 de juny de 2025 - 17:03
Una recepta fàcil, ràpida i ideal per refrescar-se amb sabor aquest estiu
Dimarts, 10 de juny de 2025 - 05:30
La xef catalana posa límits als restaurants cars
Dissabte, 7 de juny de 2025 - 05:30
Guardonat pels World Vermouth Awards 2025 com a Millor Vermut del Món en categoria semisec
Divendres, 6 de juny de 2025 - 14:00
Es compleix un any de la reobertura d'aquesta casa de menjars emblemàtica de Barcelona
Divendres, 6 de juny de 2025 - 10:51
Una selecció dels millors restaurants perquè puguis menjar molt bé fora de casa
Divendres, 6 de juny de 2025 - 05:30
L'escenari on Marcos Pujades crea amb llibertat autèntiques obres culinàries
Dijous, 5 de juny de 2025 - 05:30
Un estudi evidencia el pànic de cuinar aquesta recepta emblemàtica
Dijous, 5 de juny de 2025 - 05:30