Una carta d'amor i de comiat al periodisme gastronòmic
Diumenge, 26 d'octubre de 2025 - 05:30
 
    Jordi Tubella i Sardeny (Sant Cugat del Vallès, 2001). Graduat en Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra el 2023, vaig endinsar-me a la professió per primera vegada l'octubre del 2020 a Cugat Mèdia, on hi vaig ser i créixer durant nou mesos. A ElNacional.cat vaig aterrar-hi l’estiu del 2022 per cursar les pràctiques escrivint a la secció de política i societat, principalment. Actualment, escric a La Gourmeteria, la secció gastronòmica del diari. El repte que em marco és aprendre i millorar cada dia. Compromès amb la llengua catalana i el periodisme en català, defenso que cadascú té una història per explicar i aquesta mereix ser escoltada.
Més 
    Parlem amb el cuiner del restaurant Jiribilla
Dissabte, 25 d'octubre de 2025 - 05:30
 
    Cases de menjars de molt nivell per al cap de setmana
Divendres, 24 d'octubre de 2025 - 05:30
 
    Un plat de cullera ràpid, saludable i ple de sabor per gaudir de la tardor amb energia
Dimecres, 22 d'octubre de 2025 - 05:30
 
    Descobreix com preparar la fideuada del senyoret, símbol de festa i art culinari
Dimarts, 21 d'octubre de 2025 - 05:30
 
    Cases de menjars de molt nivell per al cap de setmana
Divendres, 17 d'octubre de 2025 - 05:30
 
    La sommelier defensa en el seu nou llibre la feminització i el lideratge de les dones del vi
Dijous, 16 d'octubre de 2025 - 10:18
 
    Un estudi científic en dispara la demanda
Dissabte, 11 d'octubre de 2025 - 05:30
 
    Cases de menjars de molt nivell per al cap de setmana
Divendres, 10 d'octubre de 2025 - 05:30
 
    Idees suculentes perquè tastis aquest aliment de temporada
Dimecres, 8 d'octubre de 2025 - 05:30
 
    Presentació oficial de la nova associació de restauradors de la ciutat
Dimarts, 7 d'octubre de 2025 - 14:31
 
    La revolució més subtil i deliciosa de la cuina italiana
Dimarts, 7 d'octubre de 2025 - 05:30
 
    Un recorregut gastronòmic per la costa, l’interior i la muntanya
Dimarts, 7 d'octubre de 2025 - 05:30
 
    Amb un sol tomàquet pots crear una recepta de textures molt diverses
Dilluns, 6 d'octubre de 2025 - 05:30
 
    El preu final de la carn no reflecteix el seu cost real sobre el medi ambient
Diumenge, 5 d'octubre de 2025 - 05:30
 
    La mandarina, fruit de tardor, destaca per les seves propietats, beneficis i presència a Catalunya
Dissabte, 4 d'octubre de 2025 - 05:30
 
    Cases de menjars de molt nivell per al cap de setmana
Divendres, 3 d'octubre de 2025 - 05:30
 
    Una abraçada cultural als orígens
Dijous, 2 d'octubre de 2025 - 05:30
 
    El Dia Mundial del Cafè reivindica cultura, diversitat i el paper clau dels petits productors
Dimecres, 1 d'octubre de 2025 - 05:30
 
    Una manera casolana i enginyosa d’aprofitar l’excedent d’hort i conservar-lo tot l’any
Dimarts, 30 de setembre de 2025 - 05:30
 
    Un plat festiu amb prunes, pinyons i una salsa espessa que és pura essència catalana
Diumenge, 28 de setembre de 2025 - 05:30
 
    Showcookings, tastos, mercat de productes locals i conferències convertiran La Farga en la capital gastronòmica catalana
Dissabte, 27 de setembre de 2025 - 05:30
 
    La tardor porta ingredients amb identitat pròpia que marquen el ritme de la cuina i la cultura gastronòmica
Divendres, 26 de setembre de 2025 - 05:30
 
    Cases de menjars de molt nivell per al cap de setmana
Divendres, 26 de setembre de 2025 - 05:30
 
    Una època en què moltes persones es preocupen per la caiguda dels cabells
Dimecres, 24 de setembre de 2025 - 05:30
 
    Locals boníssims molt a prop dels concerts
Dimarts, 23 de setembre de 2025 - 05:30
 
    Un local multiplicat per tres a la ciutat comtal
Dilluns, 22 de setembre de 2025 - 13:32
 
    Un menjar de luxe i molt econòmic en un gran ambient festiu
Dissabte, 20 de setembre de 2025 - 05:30
 
    Cases de menjars de molt nivell per al cap de setmana
Divendres, 19 de setembre de 2025 - 05:30
 
    La cantant britànica s’ha declarat en diverses ocasions una enamorada de la gastronomia catalana
Divendres, 19 de setembre de 2025 - 05:30
 
    Es reforça la idea que la cuina d'alta muntanya és un projecte de futur i en construcció
Dijous, 18 de setembre de 2025 - 18:05
 
    És el xef que va canviar el paradigma de la cuina mundial
Dimecres, 17 de setembre de 2025 - 18:20
 
    Una escena que s'ha fet viral a les xarxes socials
Dimecres, 17 de setembre de 2025 - 17:07
 
    I quins macarrons tan increïbles
Dimecres, 17 de setembre de 2025 - 05:30
 
    Un dolç de la memòria molt esponjós i aromàtic
Dimecres, 17 de setembre de 2025 - 05:30
 
    Una oda a la gastronomia d'alta muntanya
Dimarts, 16 de setembre de 2025 - 05:30
 
    Les millors braves del món es decideixen a Palència
Dilluns, 15 de setembre de 2025 - 11:56
 
    Una desfilada de plats i vins estratosfèrics i un orgull català per mil raons
Diumenge, 14 de setembre de 2025 - 05:30
 
    Conversem amb la mediàtica cuinera de 'Cuines' i xef del restaurant Meleta de Romer
Diumenge, 14 de setembre de 2025 - 05:30