Com cuinar els calamars: 5 receptes molt diferents i delicioses
Idees suculentes perquè tastis aquest aliment de temporada
Dimecres, 8 d'octubre de 2025 - 05:30
Jordi Tubella i Sardeny (Sant Cugat del Vallès, 2001). Graduat en Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra el 2023, vaig endinsar-me a la professió per primera vegada l'octubre del 2020 a Cugat Mèdia, on hi vaig ser i créixer durant nou mesos. A ElNacional.cat vaig aterrar-hi l’estiu del 2022 per cursar les pràctiques escrivint a la secció de política i societat, principalment. Actualment, escric a La Gourmeteria, la secció gastronòmica del diari. El repte que em marco és aprendre i millorar cada dia. Compromès amb la llengua catalana i el periodisme en català, defenso que cadascú té una història per explicar i aquesta mereix ser escoltada.
MésIdees suculentes perquè tastis aquest aliment de temporada
Dimecres, 8 d'octubre de 2025 - 05:30
Presentació oficial de la nova associació de restauradors de la ciutat
Dimarts, 7 d'octubre de 2025 - 14:31
La revolució més subtil i deliciosa de la cuina italiana
Dimarts, 7 d'octubre de 2025 - 05:30
Un recorregut gastronòmic per la costa, l’interior i la muntanya
Dimarts, 7 d'octubre de 2025 - 05:30
Amb un sol tomàquet pots crear una recepta de textures molt diverses
Dilluns, 6 d'octubre de 2025 - 05:30
El preu final de la carn no reflecteix el seu cost real sobre el medi ambient
Diumenge, 5 d'octubre de 2025 - 05:30
La mandarina, fruit de tardor, destaca per les seves propietats, beneficis i presència a Catalunya
Dissabte, 4 d'octubre de 2025 - 05:30
Cases de menjars de molt nivell per al cap de setmana
Divendres, 3 d'octubre de 2025 - 05:30
Una abraçada cultural als orígens
Dijous, 2 d'octubre de 2025 - 05:30
El Dia Mundial del Cafè reivindica cultura, diversitat i el paper clau dels petits productors
Dimecres, 1 d'octubre de 2025 - 05:30
Una manera casolana i enginyosa d’aprofitar l’excedent d’hort i conservar-lo tot l’any
Dimarts, 30 de setembre de 2025 - 05:30
Un plat festiu amb prunes, pinyons i una salsa espessa que és pura essència catalana
Diumenge, 28 de setembre de 2025 - 05:30
Showcookings, tastos, mercat de productes locals i conferències convertiran La Farga en la capital gastronòmica catalana
Dissabte, 27 de setembre de 2025 - 05:30
La tardor porta ingredients amb identitat pròpia que marquen el ritme de la cuina i la cultura gastronòmica
Divendres, 26 de setembre de 2025 - 05:30
Cases de menjars de molt nivell per al cap de setmana
Divendres, 26 de setembre de 2025 - 05:30
Una època en què moltes persones es preocupen per la caiguda dels cabells
Dimecres, 24 de setembre de 2025 - 05:30
Locals boníssims molt a prop dels concerts
Dimarts, 23 de setembre de 2025 - 05:30
Un local multiplicat per tres a la ciutat comtal
Dilluns, 22 de setembre de 2025 - 13:32
Un menjar de luxe i molt econòmic en un gran ambient festiu
Dissabte, 20 de setembre de 2025 - 05:30
Cases de menjars de molt nivell per al cap de setmana
Divendres, 19 de setembre de 2025 - 05:30
La cantant britànica s’ha declarat en diverses ocasions una enamorada de la gastronomia catalana
Divendres, 19 de setembre de 2025 - 05:30
Es reforça la idea que la cuina d'alta muntanya és un projecte de futur i en construcció
Dijous, 18 de setembre de 2025 - 18:05
És el xef que va canviar el paradigma de la cuina mundial
Dimecres, 17 de setembre de 2025 - 18:20
Una escena que s'ha fet viral a les xarxes socials
Dimecres, 17 de setembre de 2025 - 17:07
I quins macarrons tan increïbles
Dimecres, 17 de setembre de 2025 - 05:30
Un dolç de la memòria molt esponjós i aromàtic
Dimecres, 17 de setembre de 2025 - 05:30
Una oda a la gastronomia d'alta muntanya
Dimarts, 16 de setembre de 2025 - 05:30
Les millors braves del món es decideixen a Palència
Dilluns, 15 de setembre de 2025 - 11:56
Una desfilada de plats i vins estratosfèrics i un orgull català per mil raons
Diumenge, 14 de setembre de 2025 - 05:30
Conversem amb la mediàtica cuinera de 'Cuines' i xef del restaurant Meleta de Romer
Diumenge, 14 de setembre de 2025 - 05:30
Cases de menjars de molt nivell per al cap de setmana
Divendres, 12 de setembre de 2025 - 05:30
Una segona pensada als aliments de tota la vida
Dimecres, 10 de setembre de 2025 - 05:30
La reobertura d'aquest establiment es transforma en un acte de generositat als veïns de la ciutat
Dimarts, 9 de setembre de 2025 - 11:35
Barcelona recupera un clàssic que apuja la persiana després d’anys tancat
Dimarts, 9 de setembre de 2025 - 05:30
Descobrim la seva recepta i en revelem el preu
Dimarts, 9 de setembre de 2025 - 05:30
Un petit restaurant amb un trio molt talentós
Dilluns, 8 de setembre de 2025 - 05:30
Cases de menjars de molt nivell per al cap de setmana
Divendres, 5 de setembre de 2025 - 05:30
El debat se centra ara en un altre factor clau de la truita de patates
Dijous, 4 de setembre de 2025 - 05:30
Presentació de la quarta edició de l'Andorra Taste que pretén consolidar-se com a referent d'aquesta cuina
Dimecres, 3 de setembre de 2025 - 17:48