El cuiner català Cintet ensenya a fer el 'crispy rice': una recepta que promet
Senzilla i un resultat final que deixa moltes ganes de repetir
Diumenge, 27 d'abril de 2025 - 05:30
Consulta totes les notícies sobre locals, bars i restaurants i últimes novetats que has de conèixer de la gastronomia a Catalunya a La Gourmeteria d'El Nacional.
MésSenzilla i un resultat final que deixa moltes ganes de repetir
Diumenge, 27 d'abril de 2025 - 05:30
Aquest característic sabor va poder tenir un origen molt peculiar que pocs coneixen
Diumenge, 27 d'abril de 2025 - 05:30
Una sorpresa desagradable en mirar pel microscopi
Diumenge, 27 d'abril de 2025 - 05:30
Diumenge, 27 d'abril de 2025 - 05:30
Un problema habitual a la cuina
Diumenge, 27 d'abril de 2025 - 05:30
Encara que la teva cuina sembli neta, en realitat pot estar habitada per nombrosos microorganismes
Dissabte, 26 d'abril de 2025 - 05:30
És crucial en el resultat final de la pizza
Dissabte, 26 d'abril de 2025 - 05:30
Catalunya ha estat proveïdora oficial de vi del Vaticà
Dissabte, 26 d'abril de 2025 - 05:30
Aquest carnisser famós a Tiktok ofereix alternatives de qualitat sense disparar la despesa
Dissabte, 26 d'abril de 2025 - 05:30
Un arròs amb moltíssim sabor i una textura perfecta
Dissabte, 26 d'abril de 2025 - 05:30
Un farmacèutic alerta d'un perill molt comú en les cuines de les cases
Divendres, 25 d'abril de 2025 - 05:30
Divendres, 25 d'abril de 2025 - 05:30
Talls uniformes, amb sabor i ideals per a la cocció
Divendres, 25 d'abril de 2025 - 05:30
Peixos criats en macrogranges sense massa controls
Divendres, 25 d'abril de 2025 - 05:30
Una prohibició que s'estén a hotels i taxis
Divendres, 25 d'abril de 2025 - 05:30
Apostar pels formatges artesans és defensar el territori, la gent i l'entorn rural
Dijous, 24 d'abril de 2025 - 05:30
Aquests coixins de patata poden servir-se com a guarnició o fins i tot com a base per a altres ingredients
Dijous, 24 d'abril de 2025 - 05:30
Una nutricionista ens revela algunes dades sobre l'ou que molts desconeixem
Dijous, 24 d'abril de 2025 - 05:30
El seu boníssim arròs es troba a un preu per a totes les butxaques
Dijous, 24 d'abril de 2025 - 05:30
Una recepta molt antiga en la qual ha variat, precisament, allò que la diferencia de la resta
Dijous, 24 d'abril de 2025 - 05:30
Hi ha molts factors que afecten la quantitat de cafeïna que conté una tassa de cafè
Dijous, 24 d'abril de 2025 - 05:30
Un autor anònim i una influència immensa
Dimecres, 23 d'abril de 2025 - 05:30
No és una invenció nova, però sí que ha guanyat protagonisme en xarxes socials
Dimecres, 23 d'abril de 2025 - 05:30
Aquesta pregunta ha generat debat en cuines de tot el món i aquí tenim el punt de vista científic
Dimecres, 23 d'abril de 2025 - 05:30
Una pell cruixent que farà les delícies dels més exigents i que sorprendrà en no ser un peix tan conegut
Dimecres, 23 d'abril de 2025 - 05:30
Una guia gastronòmica deliciosa per Sant Jordi
Dimarts, 22 d'abril de 2025 - 15:53
Una idea simple, creativa i elegant que demostra que la màgia a la cuina no sempre necessita ingredients exòtics
Dimarts, 22 d'abril de 2025 - 05:30
Aquesta xef italiana ens adverteix dels processos que es produeixen quan escalfem la salsa pesto
Dimarts, 22 d'abril de 2025 - 05:30
Contrari al que molta gent creu, les ostres no creixen de forma autònoma i lliure dins de l'aigua
Dimarts, 22 d'abril de 2025 - 05:30
Aquest peix conté un tresor secret que molts no coneixen i que acaben llençant a les escombraries
Dimarts, 22 d'abril de 2025 - 05:30
A simple vista pot semblar que n'hi ha prou amb passar-la per aigua calenta i una mica de sabó després de cada ús
Dilluns, 21 d'abril de 2025 - 05:30
Avui dia es pot trobar a molts cafès tradicionals del Vietnam, però aquí és més difícil
Dilluns, 21 d'abril de 2025 - 05:30
Un estudi recent revela que certs aliments poden estar potenciant el teu envelliment
Dilluns, 21 d'abril de 2025 - 05:30
Cada segon compta quan vols esprémer al màxim les seves propietats
Dilluns, 21 d'abril de 2025 - 05:30
És un mètode molt senzill que l'únic que requereix és esperar perquè el procés segueixi el seu curs
Dilluns, 21 d'abril de 2025 - 05:30
Cuinera, empresària i pionera de la gastronomia catalana, va obrir el restaurant 'El Internacional' a Tribeca
Diumenge, 20 d'abril de 2025 - 12:06
Aquest aminoàcid també protegeix la pell gràcies al seu paper en la síntesi de col·lagen
Diumenge, 20 d'abril de 2025 - 05:30
Aquest tipus de preparació forma part d'aquestes joies oblidades del receptari popular català
Diumenge, 20 d'abril de 2025 - 05:30
Aquesta creadora de contingut et dona la clau de com tornar les pastanagues toves al seu estat cruixent
Diumenge, 20 d'abril de 2025 - 05:30