La primera cervesa feta amb oli d'oliva del món és catalana i s'elabora al Pallars
Neven the Green Beer es fa amb olives autòctones
Divendres, 10 d'octubre de 2025 - 05:30
Consulta totes les notícies sobre locals, bars i restaurants i últimes novetats que has de conèixer de la gastronomia a Catalunya a La Gourmeteria d'El Nacional.
MésNeven the Green Beer es fa amb olives autòctones
Divendres, 10 d'octubre de 2025 - 05:30
Les sobres d'aquesta fina galeta es trituraven i torraven de nou per reutilitzar-les
Divendres, 10 d'octubre de 2025 - 05:30
L'entitat considera un "maltractament injust" les declaracions del director del Gremi
Dijous, 9 d'octubre de 2025 - 12:08
El picant del formatge no és un afegit, sinó fruit de la seva maduració natural
Dijous, 9 d'octubre de 2025 - 05:30
Aquest pigment és el mateix que s'afegeix als salmons de piscifactoria
Dijous, 9 d'octubre de 2025 - 05:30
L'ancoratge de preus és una tècnica molt estudiada pel màrqueting conductual
Dijous, 9 d'octubre de 2025 - 05:30
Nous estudis demostren que no només importa la qualitat dels aliments o la quantitat, sinó també el lloc
Dijous, 9 d'octubre de 2025 - 05:30
Dimecres, 8 d'octubre de 2025 - 05:30
T'encantarà com a esmorzar o berenar a mitja tarda
Dimecres, 8 d'octubre de 2025 - 05:30
Aquesta tècnica admet infinitat de marinats i combinacions de sabors
Dimecres, 8 d'octubre de 2025 - 05:30
Presentació oficial de la nova associació de restauradors de la ciutat
Dimarts, 7 d'octubre de 2025 - 14:31
La final s'ha celebrat aquest matí a Barcelona
Dimarts, 7 d'octubre de 2025 - 13:50
La majoria de la gent, per costum o per simple intuïció, l'aparta
Dimarts, 7 d'octubre de 2025 - 05:30
Educar el paladar i valorar els ingredients autèntics
Dimarts, 7 d'octubre de 2025 - 05:30
Crida l'atenció per la seva simplicitat i manca d'ingredients o aparells
Dilluns, 6 d'octubre de 2025 - 05:30
Deixaràs de descartar plats de peix a la teva dieta per mandra de treure les espines
Dilluns, 6 d'octubre de 2025 - 05:30
No cal ser argentí per saber elaborar aquest plat
Diumenge, 5 d'octubre de 2025 - 05:30
El preu final de la carn no reflecteix el seu cost real sobre el medi ambient
Diumenge, 5 d'octubre de 2025 - 05:30
La seva carn és tendra, saborosa i sorprèn amb uns matisos que recorden l'avellana i la nou
Diumenge, 5 d'octubre de 2025 - 05:30
El procediment és molt simple i aquí rau part de l'encant d'aquesta recepta italiana
Dissabte, 4 d'octubre de 2025 - 05:30
La mandarina, fruit de tardor, destaca per les seves propietats, beneficis i presència a Catalunya
Dissabte, 4 d'octubre de 2025 - 05:30
Una defensa de la pastisseria de tota la vida
Dissabte, 4 d'octubre de 2025 - 05:30
Abans n'hi havia per tot arreu i ara s'han convertit en un bé escàs, per això es consideren tan especials
Divendres, 3 d'octubre de 2025 - 05:30
Plats deliciosos amb tècniques sorprenents
Divendres, 3 d'octubre de 2025 - 05:30
Aquest truc ofereix comoditat i una dosi extra de tranquil·litat a la cuina
Divendres, 3 d'octubre de 2025 - 05:30
El que avui veiem com una delícia gurmet va néixer d'una necessitat pràctica
Dijous, 2 d'octubre de 2025 - 05:30
Un àpat a les fosques
Dijous, 2 d'octubre de 2025 - 05:30
El xef explica que, quan va viatjar al Dakar, no es va conformar amb portar el just per sobreviure al desert
Dijous, 2 d'octubre de 2025 - 05:30
La història de l'ofici, la practicitat, la resistència i la conservació són alguns dels motius
Dijous, 2 d'octubre de 2025 - 05:30
T'expliquem per què és tan especial i com tenir-lo sempre llest per als teus sofregits
Dimecres, 1 d'octubre de 2025 - 05:30
La cuinera Maria Nicolau explica com aprofitar un pollastre sencer
Dimecres, 1 d'octubre de 2025 - 05:30
Quan es retira la pell, la textura canvia radicalment
Dimecres, 1 d'octubre de 2025 - 05:30
El Dia Mundial del Cafè reivindica cultura, diversitat i el paper clau dels petits productors
Dimecres, 1 d'octubre de 2025 - 05:30
Una manera casolana i enginyosa d’aprofitar l’excedent d’hort i conservar-lo tot l’any
Dimarts, 30 de setembre de 2025 - 05:30
S'han convertit en protagonistes tant d'aperitius ràpids i elegants com de postres d'alta cuina
Dimarts, 30 de setembre de 2025 - 05:30
Una recepta molt senzilla que es pot conservar cruixent durant temps
Dimarts, 30 de setembre de 2025 - 05:30
La higiene a la cuina és molt important
Dimarts, 30 de setembre de 2025 - 05:30
La clau està en com combina ingredients molt accessibles amb una tècnica acurada
Dilluns, 29 de setembre de 2025 - 05:30
A simple vista semblen llargues tires gelatinoses, blanquinoses i ondulades que floten suaument a l'aigua
Dilluns, 29 de setembre de 2025 - 05:30