Es ven com a bacallà, però no ho és: com pots diferenciar-lo
El bacallà s'ha convertit en un producte estrella de la cuina tradicional pel seu sabor únic
Diumenge, 2 de novembre de 2025 - 05:30
Consulta totes les notícies sobre locals, bars i restaurants i últimes novetats que has de conèixer de la gastronomia a Catalunya a La Gourmeteria d'El Nacional.
Més
El bacallà s'ha convertit en un producte estrella de la cuina tradicional pel seu sabor únic
Diumenge, 2 de novembre de 2025 - 05:30
Paz Padilla prepara aquesta recepta catalana tradicional amb l'ajuda de la seva amiga Montse
Diumenge, 2 de novembre de 2025 - 05:30
Aquesta recepta és la unió perfecta entre la tradició tarragonina i l'ànima del litoral barcelonès
Dissabte, 1 de novembre de 2025 - 05:30
No es tracta d'una exageració dels amants del formatge, sinó d'una conclusió a què va arribar un estudi
Dissabte, 1 de novembre de 2025 - 05:30
El Teatro Kitchen Bar va aconseguir l'estrella Michelin sota la direcció del xef Oliver Peña
Divendres, 31 d'octubre de 2025 - 19:12
La base de la salmorra és simple: aigua i sal. Però la seva màgia rau en les proporcions
Divendres, 31 d'octubre de 2025 - 05:30
Aquesta és una d'aquelles elaboracions que són encara més bones d'un dia per l'altre
Divendres, 31 d'octubre de 2025 - 05:30
Les seves llavors cruixents i el seu sabor equilibrat entre el dolç i l'àcid la converteixen en un ingredient versàtil
Dijous, 30 d'octubre de 2025 - 05:30
Coneixies aquests formatges?
Dijous, 30 d'octubre de 2025 - 05:30
Existeixen dues còpies manuscrites originals d'aquesta recepta, una a València i l'altra a Barcelona
Dijous, 30 d'octubre de 2025 - 05:30
Un lloc nou, hora de dinar, moltes ganes de trobar un lloc de deu i poques de perdre el temps
Dijous, 30 d'octubre de 2025 - 05:30
Aquesta recepta pot ser considerada tant d'aprofitament com per sorprendre en aquesta data destacada
Dimecres, 29 d'octubre de 2025 - 05:30
Els seus ingredients no poden ser més senzills: farina, ous, aigua i un toc d'anís o canyella
Dimecres, 29 d'octubre de 2025 - 05:30
Emili Feliu, del Forn Sant Josep de Barcelona, ha guanyat el Pa d'Or
Dimarts, 28 d'octubre de 2025 - 11:10
Un plat humil de la gastronomia italiana que potser encara no coneixies
Dimarts, 28 d'octubre de 2025 - 05:30
La pròxima vegada que cuinis i descobreixis que no tens motlle, recorda aquest truc
Dimarts, 28 d'octubre de 2025 - 05:30
Es tracta de Disfrutar i El Celler de Can Roca
Dilluns, 27 d'octubre de 2025 - 14:48
El saló superarà enguany les 400 empreses expositores
Dilluns, 27 d'octubre de 2025 - 13:02
Una advertència clara per a tots els amants d'aquest aliment
Dilluns, 27 d'octubre de 2025 - 05:30
Aquesta és la recepta senzilla per preparar aquest dolç tan emblemàtic
Dilluns, 27 d'octubre de 2025 - 05:30
Se'n diu pa de pobres perquè es feia en èpoques de guerra o d'escassetat alimentària
Diumenge, 26 d'octubre de 2025 - 05:30
A França i en altres zones d'Europa es coneix aquest truc de l'ou ferrat des de fa dècades
Diumenge, 26 d'octubre de 2025 - 05:30
L'experiment es va realitzar amb una mostra de consumidors que van tastar unes postres idèntiques
Dissabte, 25 d'octubre de 2025 - 05:30
Un xef català ens ensenya com preparar aquesta salsa per tenir-la llesta en 3 minuts
Dissabte, 25 d'octubre de 2025 - 05:30
Espais singulars amb bona gastronomia
Divendres, 24 d'octubre de 2025 - 05:30
Això suposa “un pas decisiu cap a la gastronomia computacional”
Divendres, 24 d'octubre de 2025 - 05:30
Quan parlem de cuina tradicional, tots hauríem d'aprofitar la saviesa dels més grans
Divendres, 24 d'octubre de 2025 - 05:30
No et creuràs quina és la forma de fermentar d'aquest iogurt tan particular
Dijous, 23 d'octubre de 2025 - 05:30
A dins s'hi guarda l'apreciat or líquid i, gràcies a ella, no taques les estovalles
Dijous, 23 d'octubre de 2025 - 05:30
L'experiment va ser pioner per la seva metodologia rigorosa i control clínic directe
Dijous, 23 d'octubre de 2025 - 05:30
El misteri del formatge amb cendra: origen, funció i bellesa
Dijous, 23 d'octubre de 2025 - 05:30
Daniel Steegmann Mangrané és l’autor de la peça que il·lustra la portada
Dimecres, 22 d'octubre de 2025 - 17:15
Una celebració que tindrà lloc l'1 de novembre
Dimecres, 22 d'octubre de 2025 - 10:33
Aquest gelat va sorgir per donar un ús més refrescant a unes postres habituals a l'hivern
Dimecres, 22 d'octubre de 2025 - 05:30
Un estudi de la Universitat de Cuenca posa a prova aquesta antiga creença popular
Dimecres, 22 d'octubre de 2025 - 05:30
Unes postres tradicionals de muntanya
Dimecres, 22 d'octubre de 2025 - 05:30
El tancament d'Oria se suma al de l'eivissenc Etxeko
Dimarts, 21 d'octubre de 2025 - 11:29
La millor manera de mantenir en bon estat aquests ingredients
Dimarts, 21 d'octubre de 2025 - 05:30
Injectar o submergir la carn en una barreja d'aigua, salmorra i additius
Dimarts, 21 d'octubre de 2025 - 05:30