Què fer amb tot el pa dur dels àpats de Nadal: idees d'aprofitament
Durant generacions, el pa sec ha estat la base de moltes receptes nascudes precisament de la necessitat
Divendres, 26 de desembre de 2025 - 05:30
Consulta totes les notícies sobre locals, bars i restaurants i últimes novetats que has de conèixer de la gastronomia a Catalunya a La Gourmeteria d'El Nacional.
Més
Durant generacions, el pa sec ha estat la base de moltes receptes nascudes precisament de la necessitat
Divendres, 26 de desembre de 2025 - 05:30
Tenir pernil implica tècniques correctes per conservar-lo i que no s'assequi, te n'oferim algunes
Divendres, 26 de desembre de 2025 - 05:30
La gastronomia nadalenca internacional és un autèntic viatge cultural on cada plat amaga una història
Dijous, 25 de desembre de 2025 - 05:30
La planta creix com una enfiladissa vigorosa, capaç de grimpar diversos metres si troba suport
Dijous, 25 de desembre de 2025 - 05:30
Preparar la taula pot ser un repte per a algunes persones, o una cosa divertida per als més petits
Dimecres, 24 de desembre de 2025 - 05:30
La base de l'escudella és un brou elaborat a partir de carns, llegums i verdures
Dimecres, 24 de desembre de 2025 - 05:30
No totes les eleccions culinàries encaixen en aquests sopars de Nadal
Dimecres, 24 de desembre de 2025 - 05:30
Aquesta recepta a Catalunya és molt més que un plat, és un autèntic ritual familiar
Dimecres, 24 de desembre de 2025 - 05:30
Un dels errors més habituals és deixar les patates en un lloc càlid i amb molta llum
Dimarts, 23 de desembre de 2025 - 05:30
A Sant Esteve es ret homenatge a aquest sant que forma part de la tradició cristiana però, què es menja?
Dimarts, 23 de desembre de 2025 - 05:30
Tot i que hi ha plats típics de qualsevol zona, Catalunya té un guió culinari propi
Dimarts, 23 de desembre de 2025 - 05:30
Un element que mai falla i que sol convertir-se en el centre de totes les mirades: una bona taula de formatges
Dilluns, 22 de desembre de 2025 - 05:30
Aquest plat tradicional es va convertir durant la Segona Guerra Mundial en una estratègia per mantenir la moral alta
Dilluns, 22 de desembre de 2025 - 05:30
Tot i que les gambes estan de moda al Nadal, hauríem de deixar de consumir-les
Dilluns, 22 de desembre de 2025 - 05:30
Amb múltiples variants i ingredients però amb el denominador comú de la dolçor, el Nadal i les galetes van sempre de la mà
Diumenge, 21 de desembre de 2025 - 05:30
Aquest truc del xef Luciano Mazzetti et deixarà sense paraules, no el podràs deixar de fer servir
Diumenge, 21 de desembre de 2025 - 05:30
Quan ens posem un tros de torró a la boca, no sabem quan ni com va arribar aquell producte a les nostres taules
Diumenge, 21 de desembre de 2025 - 05:30
Aquest flam salat no té res a veure amb les postres que tots ens imaginem
Diumenge, 21 de desembre de 2025 - 05:30
Productes tant dolços com salats són autèntics clàssics del Nadal que està per arribar
Dissabte, 20 de desembre de 2025 - 05:30
L'anomenat vi calent especiat no és altra cosa que vi negre suaument escalfat juntament amb sucre o mel
Dissabte, 20 de desembre de 2025 - 05:30
Us donem algunes claus per calcular les quantitats aquest Nadal i que no hàgiu de menjar sobres durant dies
Dissabte, 20 de desembre de 2025 - 05:30
Una proposta educativa que connecta aprenentatge pràctic, territori i descoberta professional durant el 2025
Divendres, 19 de desembre de 2025 - 12:30
Optar per marisc cru en lloc de ja cuit suposa una diferència notable en el preu
Divendres, 19 de desembre de 2025 - 05:30
Amb aquesta opció reversada de l'ensaladilla agradaràs qualsevol comensal aquestes festes
Divendres, 19 de desembre de 2025 - 05:30
Ambdues postres se solen confondre i no és tan fàcil determinar les diferències entre elles
Dijous, 18 de desembre de 2025 - 05:30
Un procés natural que pocs coneixen
Dijous, 18 de desembre de 2025 - 05:30
Llençar menjar no només suposa una pèrdua econòmica, sinó també un impacte ambiental enorme
Dijous, 18 de desembre de 2025 - 05:30
Com aprendre de la dedicació i l'amor de les àvies catalanes a l'hora de preparar la sopa
Dimecres, 17 de desembre de 2025 - 05:30
Promet millorar les digestions i ajudar-te a sentir-te més jove
Dimecres, 17 de desembre de 2025 - 05:30
Aquest tubercle, amb aspecte irregular i gust delicat, és molt apreciat en països del centre d'Europa
Dimecres, 17 de desembre de 2025 - 05:30
Un projecte català que exporta cervesa a tot el Pirineu
Dimarts, 16 de desembre de 2025 - 05:30
Hi ha dos noms italians que sempre generen debat: panettone i pandoro
Dimarts, 16 de desembre de 2025 - 05:30
Coneixem les diferències entre aquestes tres begudes? Molts no sabrien dir-ne més de dues, el seu punt comú: les bombolles
Dimarts, 16 de desembre de 2025 - 05:30
Una recepta que conquereix per igual nens, grans i tothom que gaudeix de receptes creatives
Dilluns, 15 de desembre de 2025 - 05:30
Aquest petit gest de superstició té el seu origen a l'Antiga Roma i en el lliurament dels sous
Diumenge, 14 de desembre de 2025 - 05:30
La base d'aquesta sopa tan peculiar neix del líquid que queda després de coure les mongetes seques
Diumenge, 14 de desembre de 2025 - 05:30
Aquesta fruita sorprèn fins i tot els qui creuen haver-ho provat tot
Dissabte, 13 de desembre de 2025 - 05:30
Un tresor que les nostres àvies preparaven en dies especials i que avui es gaudeix com un dolç gairebé de luxe familiar
Dissabte, 13 de desembre de 2025 - 05:30
Aprofita l'últim cap de setmana de festival
Divendres, 12 de desembre de 2025 - 05:30