Evita el forn a l'estiu: 5 receptes que no sabies que es poden cuinar sense fer-lo servir
Cinc plats sorprenents i saborosos per gaudir sense encendre el forn aquest estiu
Dijous, 14 d'agost de 2025 - 05:30
Consulta totes les notícies sobre locals, bars i restaurants i últimes novetats que has de conèixer de la gastronomia a Catalunya a La Gourmeteria d'El Nacional.
MésCinc plats sorprenents i saborosos per gaudir sense encendre el forn aquest estiu
Dijous, 14 d'agost de 2025 - 05:30
El seu origen ens recorda que algunes de les creacions més universals neixen de la senzillesa
Dijous, 14 d'agost de 2025 - 05:30
Una deliciosa beguda per preparar tot l'estiu
Dijous, 14 d'agost de 2025 - 05:30
S'ha acabat el fet de quedar-te en blanc davant de la muntanya de melons al supermercat
Dijous, 14 d'agost de 2025 - 05:30
Descobreix per què el carbassó pot convertir qualsevol àpat en un festival
Dijous, 14 d'agost de 2025 - 05:30
Tot i que l'alvocat és la fruita de moda, hauríem de deixar de consumir-lo
Dimecres, 13 d'agost de 2025 - 12:14
Un aspecte sorprenentment similar al dels tradicionals seitons en vinagre
Dimecres, 13 d'agost de 2025 - 05:30
No tothom s'atreveix amb aquest plat
Dimecres, 13 d'agost de 2025 - 05:30
Aquest restaurant de Balaguer es popularitza gràcies a l'enginy en els noms dels plats
Dimarts, 12 d'agost de 2025 - 05:30
Gairebé el 50% de la producció hortofructícola es perd
Dimarts, 12 d'agost de 2025 - 05:30
No hi ha res millor que els consells de la Universitat Ruscalleda
Dimarts, 12 d'agost de 2025 - 05:30
Una acció molt quotidiana a les cuines de casa nostra
Dimarts, 12 d'agost de 2025 - 05:30
Descobreix tècniques senzilles per escalivar pebrots amb més sabor i aroma que al forn
Dilluns, 11 d'agost de 2025 - 05:30
Un nom rar amb una pinta química que tira enrere, però que és extremadament útil
Dilluns, 11 d'agost de 2025 - 05:30
Ves amb compte amb el temps que deixes les teves ampolles de vi al cotxe aquest estiu
Dilluns, 11 d'agost de 2025 - 05:30
El que realment converteix aquesta beguda en un fenomen viral és la incorporació d'aigua de coco
Dilluns, 11 d'agost de 2025 - 05:30
Un local que atrau la mirada de molts famosos
Diumenge, 10 d'agost de 2025 - 05:30
És important el tipus de pa i de tomàquet que cal emprar
Diumenge, 10 d'agost de 2025 - 05:30
Aquestes llavors que considerem un simple residu poden donar-te una grata sorpresa
Diumenge, 10 d'agost de 2025 - 05:30
Aquest gest tan habitual a moltes cuines està perjudicant greument el tomàquet
Dissabte, 9 d'agost de 2025 - 05:30
En una entrevista sorprèn amb les paraules que propicia a la cadena de menjar ràpid més famosa del món
Dissabte, 9 d'agost de 2025 - 05:30
Una decisió que cal prendre amb tot el context per no equivocar-se
Dissabte, 9 d'agost de 2025 - 05:30
Es produeix una modificació de les percepcions del gust i el sabor
Dissabte, 9 d'agost de 2025 - 05:30
És el millor aliat per aconseguir ous ferrats impecables
Divendres, 8 d'agost de 2025 - 05:30
En aquesta ciutat un sopar per a dos en un restaurant mitjà s'acosta als 145 euros
Divendres, 8 d'agost de 2025 - 05:30
Quedaràs com un autèntic xef innovador sense gairebé esforç amb aquesta llimonada
Dijous, 7 d'agost de 2025 - 05:30
Una segona vida per cuidar el teu jardí o el teu hort
Dijous, 7 d'agost de 2025 - 05:30
L'enginyer agrònom Joan Casals investiga com recuperar el gust perdut dels tomàquets
Dijous, 7 d'agost de 2025 - 05:30
Un expert li posa nom al que tant preocupa els consumidors: mala qualitat
Dijous, 7 d'agost de 2025 - 05:30
Una beguda làctia elaborada d'una forma diferent
Dimecres, 6 d'agost de 2025 - 05:30
La crema catalana més icònica arriba al carrer, en format modern i per endur
Dimecres, 6 d'agost de 2025 - 05:30
Eduard Xatruch explica com l’equip del Disfrutar va salvar el servei el dia de l'apagada general
Dimecres, 6 d'agost de 2025 - 05:30
Un sol ou aporta uns 6 grams de proteïna
Dimecres, 6 d'agost de 2025 - 05:30
Des de propietats antioxidants, fins a digestives, cardiovasculars o metabòliques
Dimarts, 5 d'agost de 2025 - 05:30
Un entrepà obert, robust, saborós i 100% català
Dimarts, 5 d'agost de 2025 - 05:30
Només set mesos després de l'obertura, anuncia el tancament per a sorpresa de tothom
Dilluns, 4 d'agost de 2025 - 09:54
No tot al país nipó té una història mil·lenària
Dilluns, 4 d'agost de 2025 - 05:30
Dilluns, 4 d'agost de 2025 - 05:30
Ingredients molt bàsics i sense necessitat de productes processats
Dilluns, 4 d'agost de 2025 - 05:30