Què significa que les persones ajudin els cambrers a recollir la taula, segons la psicologia
Un gest tan quotidià i "insignificant" pot ajudar a descobrir molt de la teva personalitat
Dissabte, 8 de novembre de 2025 - 05:30
Consulta totes les notícies sobre locals, bars i restaurants i últimes novetats que has de conèixer de la gastronomia a Catalunya a La Gourmeteria d'El Nacional.
Més
Un gest tan quotidià i "insignificant" pot ajudar a descobrir molt de la teva personalitat
Dissabte, 8 de novembre de 2025 - 05:30
Trucs de pastisseries que potser no coneixes, però que et poden induir a comprar
Dissabte, 8 de novembre de 2025 - 05:30
Hi ha un debat obert sobre l’origen i l’arribada de l’arbequina; però sabem que es comercialitza des de fa uns dos segles
Dissabte, 8 de novembre de 2025 - 05:30
Hi ha algunes pràctiques que, tot i que puguin semblar injustes o fins i tot discriminatòries, són perfectament legals
Divendres, 7 de novembre de 2025 - 05:30
Al·lucinaràs amb aquesta forma tan sofisticada de preparar i servir la soja
Divendres, 7 de novembre de 2025 - 05:30
Redescobrir la tupina és reconnectar amb una part de la identitat gastronòmica catalana
Dijous, 6 de novembre de 2025 - 05:30
Un component clau a l'hora de fer formatges
Dijous, 6 de novembre de 2025 - 05:30
El salmó és un peix del qual es poden aprofitar totes les seves parts per a elaboracions boníssimes
Dijous, 6 de novembre de 2025 - 05:30
Dimecres, 5 de novembre de 2025 - 13:16
Una preparació tan curiosa com deliciosa que s'utilitzava per realçar el gust dels plats amb un toc salat i amarg
Dimecres, 5 de novembre de 2025 - 05:30
La nou moscada és molt curiosa perquè no és una nou en realitat, sinó la llavor d'un fruit recobert d'una capa vermellosa
Dimecres, 5 de novembre de 2025 - 05:30
Pocs ingredients i mínim esforç per a un plat deliciós
Dimecres, 5 de novembre de 2025 - 05:30
Avui s'ha presentat la Guia Augusta
Dimarts, 4 de novembre de 2025 - 15:12
El xef José Andrés compara la preparació dels musclos amb la de les crispetes de blat de moro
Dimarts, 4 de novembre de 2025 - 05:30
Tots els amants d'aquesta fruita saben que la seva gran debilitat és la seva escassa durada
Dimarts, 4 de novembre de 2025 - 05:30
Dilluns, 3 de novembre de 2025 - 18:42
És el moment perfecte per plantar all vermell i garantir caps grans, aromàtics i plens de sabor
Dilluns, 3 de novembre de 2025 - 05:30
Sabies d'on ve la mesura de l'or en quirats? Aquest serà el teu pròxim tema de conversa en qualsevol sobretaula
Dilluns, 3 de novembre de 2025 - 05:30
El bacallà s'ha convertit en un producte estrella de la cuina tradicional pel seu sabor únic
Diumenge, 2 de novembre de 2025 - 05:30
Paz Padilla prepara aquesta recepta catalana tradicional amb l'ajuda de la seva amiga Montse
Diumenge, 2 de novembre de 2025 - 05:30
Aquesta recepta és la unió perfecta entre la tradició tarragonina i l'ànima del litoral barcelonès
Dissabte, 1 de novembre de 2025 - 05:30
No es tracta d'una exageració dels amants del formatge, sinó d'una conclusió a què va arribar un estudi
Dissabte, 1 de novembre de 2025 - 05:30
El Teatro Kitchen Bar va aconseguir l'estrella Michelin sota la direcció del xef Oliver Peña
Divendres, 31 d'octubre de 2025 - 19:12
La base de la salmorra és simple: aigua i sal. Però la seva màgia rau en les proporcions
Divendres, 31 d'octubre de 2025 - 05:30
Aquesta és una d'aquelles elaboracions que són encara més bones d'un dia per l'altre
Divendres, 31 d'octubre de 2025 - 05:30
Existeixen dues còpies manuscrites originals d'aquesta recepta, una a València i l'altra a Barcelona
Dijous, 30 d'octubre de 2025 - 05:30
Un lloc nou, hora de dinar, moltes ganes de trobar un lloc de deu i poques de perdre el temps
Dijous, 30 d'octubre de 2025 - 05:30
Coneixies aquests formatges?
Dijous, 30 d'octubre de 2025 - 05:30
Les seves llavors cruixents i el seu sabor equilibrat entre el dolç i l'àcid la converteixen en un ingredient versàtil
Dijous, 30 d'octubre de 2025 - 05:30
Aquesta recepta pot ser considerada tant d'aprofitament com per sorprendre en aquesta data destacada
Dimecres, 29 d'octubre de 2025 - 05:30
Els seus ingredients no poden ser més senzills: farina, ous, aigua i un toc d'anís o canyella
Dimecres, 29 d'octubre de 2025 - 05:30
Emili Feliu, del Forn Sant Josep de Barcelona, ha guanyat el Pa d'Or
Dimarts, 28 d'octubre de 2025 - 11:10
Un plat humil de la gastronomia italiana que potser encara no coneixies
Dimarts, 28 d'octubre de 2025 - 05:30
La pròxima vegada que cuinis i descobreixis que no tens motlle, recorda aquest truc
Dimarts, 28 d'octubre de 2025 - 05:30
Es tracta de Disfrutar i El Celler de Can Roca
Dilluns, 27 d'octubre de 2025 - 14:48
El saló superarà enguany les 400 empreses expositores
Dilluns, 27 d'octubre de 2025 - 13:02
Una advertència clara per a tots els amants d'aquest aliment
Dilluns, 27 d'octubre de 2025 - 05:30
Aquesta és la recepta senzilla per preparar aquest dolç tan emblemàtic
Dilluns, 27 d'octubre de 2025 - 05:30
Se'n diu pa de pobres perquè es feia en èpoques de guerra o d'escassetat alimentària
Diumenge, 26 d'octubre de 2025 - 05:30