Tast a la Rambla 2025: nova edició primaveral a la plaça més important de Barcelona
Una festa amb les millors tapes de la ciutat
Dimarts, 29 d'abril de 2025 - 11:30
Consulta totes les notícies sobre locals, bars i restaurants i últimes novetats que has de conèixer de la gastronomia a Catalunya a La Gourmeteria d'El Nacional.
MésUna festa amb les millors tapes de la ciutat
Dimarts, 29 d'abril de 2025 - 11:30
Saber conservar bé els aliments és clau a la cuina
Dimarts, 29 d'abril de 2025 - 05:30
Entre els plats més representatius de Lleida trobem aquest ple de tradició i sabor
Dimarts, 29 d'abril de 2025 - 05:30
Una sèrie d'aliments que ajuden la teva salut mental per molts beneficis diferents
Dimarts, 29 d'abril de 2025 - 05:30
El mascarpone té un lloc molt especial al món dels formatges
Dimarts, 29 d'abril de 2025 - 05:30
Una recepta que denota el nivell de catalanor gastronòmic
Dimarts, 29 d'abril de 2025 - 05:30
Promet facilitar la nostra vida als fogons
Dimarts, 29 d'abril de 2025 - 05:30
La importància de prioritzar el menjar
Dilluns, 28 d'abril de 2025 - 15:24
Protocol sobre què fer amb els aliments davant d'una apagada general
Dilluns, 28 d'abril de 2025 - 14:31
Les claus visuals i olfactives per distingir un bon pa
Dilluns, 28 d'abril de 2025 - 05:30
Estan molt de moda, però cal saber compensar els seus nutrients perquè no passin factura a la nostra salut
Dilluns, 28 d'abril de 2025 - 05:30
Aconseguir els mateixos resultats que en un restaurant en cuinar al buit
Dilluns, 28 d'abril de 2025 - 05:30
Una recepta que destaca per la seva humilitat, i que pocs coneixen fins i tot a Catalunya
Dilluns, 28 d'abril de 2025 - 05:30
Una recepta fàcil i ràpida de preparar que no deixa indiferent a xarxes socials
Dilluns, 28 d'abril de 2025 - 05:30
Aquest característic sabor va poder tenir un origen molt peculiar que pocs coneixen
Diumenge, 27 d'abril de 2025 - 05:30
Senzilla i un resultat final que deixa moltes ganes de repetir
Diumenge, 27 d'abril de 2025 - 05:30
Un problema habitual a la cuina
Diumenge, 27 d'abril de 2025 - 05:30
Una sorpresa desagradable en mirar pel microscopi
Diumenge, 27 d'abril de 2025 - 05:30
Diumenge, 27 d'abril de 2025 - 05:30
Aquest carnisser famós a Tiktok ofereix alternatives de qualitat sense disparar la despesa
Dissabte, 26 d'abril de 2025 - 05:30
Encara que la teva cuina sembli neta, en realitat pot estar habitada per nombrosos microorganismes
Dissabte, 26 d'abril de 2025 - 05:30
És crucial en el resultat final de la pizza
Dissabte, 26 d'abril de 2025 - 05:30
Un arròs amb moltíssim sabor i una textura perfecta
Dissabte, 26 d'abril de 2025 - 05:30
Catalunya ha estat proveïdora oficial de vi del Vaticà
Dissabte, 26 d'abril de 2025 - 05:30
Peixos criats en macrogranges sense massa controls
Divendres, 25 d'abril de 2025 - 05:30
Una prohibició que s'estén a hotels i taxis
Divendres, 25 d'abril de 2025 - 05:30
Un farmacèutic alerta d'un perill molt comú en les cuines de les cases
Divendres, 25 d'abril de 2025 - 05:30
Talls uniformes, amb sabor i ideals per a la cocció
Divendres, 25 d'abril de 2025 - 05:30
Divendres, 25 d'abril de 2025 - 05:30
El seu boníssim arròs es troba a un preu per a totes les butxaques
Dijous, 24 d'abril de 2025 - 05:30
Una recepta molt antiga en la qual ha variat, precisament, allò que la diferencia de la resta
Dijous, 24 d'abril de 2025 - 05:30
Aquests coixins de patata poden servir-se com a guarnició o fins i tot com a base per a altres ingredients
Dijous, 24 d'abril de 2025 - 05:30
Hi ha molts factors que afecten la quantitat de cafeïna que conté una tassa de cafè
Dijous, 24 d'abril de 2025 - 05:30
Apostar pels formatges artesans és defensar el territori, la gent i l'entorn rural
Dijous, 24 d'abril de 2025 - 05:30
Una nutricionista ens revela algunes dades sobre l'ou que molts desconeixem
Dijous, 24 d'abril de 2025 - 05:30
Una pell cruixent que farà les delícies dels més exigents i que sorprendrà en no ser un peix tan conegut
Dimecres, 23 d'abril de 2025 - 05:30
Un autor anònim i una influència immensa
Dimecres, 23 d'abril de 2025 - 05:30
Aquesta pregunta ha generat debat en cuines de tot el món i aquí tenim el punt de vista científic
Dimecres, 23 d'abril de 2025 - 05:30
No és una invenció nova, però sí que ha guanyat protagonisme en xarxes socials
Dimecres, 23 d'abril de 2025 - 05:30