La millor tapa de Catalunya es fa a Castelldefels: "És un èxit i una satisfacció molt gran"
L'elabora el restaurant Casa Víctor
Dijous, 18 de setembre de 2025 - 10:58
Consulta totes les notícies sobre locals, bars i restaurants i últimes novetats que has de conèixer de la gastronomia a Catalunya a La Gourmeteria d'El Nacional.
MésL'elabora el restaurant Casa Víctor
Dijous, 18 de setembre de 2025 - 10:58
Cal seleccionar bé la carn i els condiments
Dijous, 18 de setembre de 2025 - 05:30
No s'han de jutjar abans d'hora pensant que són un producte massa industrial
Dijous, 18 de setembre de 2025 - 05:30
Comença la temporada de bolets
Dijous, 18 de setembre de 2025 - 05:30
No requereix més que uns quants ingredients bàsics i un parell d'estris
Dijous, 18 de setembre de 2025 - 05:30
Una escena que s'ha fet viral a les xarxes socials
Dimecres, 17 de setembre de 2025 - 17:07
Es tracta d'un emblemàtic local del passeig de Gràcia
Dimecres, 17 de setembre de 2025 - 12:05
Amb aquest truc senzill aconseguiràs unes croquetes suaus, saboroses i amb una textura impecable
Dimecres, 17 de setembre de 2025 - 05:30
El més sorprenent és que no fa falta cap estri especial ni ingredients exòtics
Dimecres, 17 de setembre de 2025 - 05:30
Tres passos molt senzills amb un resultat increïble
Dimecres, 17 de setembre de 2025 - 05:30
Descobreix la campanya 'Aprofitem els aliments'
Dimarts, 16 de setembre de 2025 - 10:37
Alguns dels aliments en aquest grup et sorprendran i pot ser que formin part de la teva dieta habitual
Dimarts, 16 de setembre de 2025 - 05:30
No parlem d'afegir-la al guisat o a l'amaniment, sinó d'una cosa diferent que et sorprendrà
Dimarts, 16 de setembre de 2025 - 05:30
La cuinera catalana resol un dubte comú
Dimarts, 16 de setembre de 2025 - 05:30
Les millors braves del món es decideixen a Palència
Dilluns, 15 de setembre de 2025 - 11:56
Sembla que la societat està dividida entre els qui els renten i els qui no
Dilluns, 15 de setembre de 2025 - 05:30
Un ingredient humil que es converteix en una cosa espectacular
Dilluns, 15 de setembre de 2025 - 05:30
Gaudir del bon pa és un plaer únic
Dilluns, 15 de setembre de 2025 - 05:30
Un sabor deliciós sense la famosa pasta de sèsam
Diumenge, 14 de setembre de 2025 - 05:30
Tingues en compte això si vols preparar un plat de pasta digne dels millors xefs
Diumenge, 14 de setembre de 2025 - 05:30
Quedaràs fenomenal amb els teus convidats
Dissabte, 13 de setembre de 2025 - 05:30
Es tracta d'unes postres ràpides, econòmiques, perfectes per als qui no s'avenen amb la rebosteria
Dissabte, 13 de setembre de 2025 - 05:30
La dieta a bord era molt monòtona i estava molt limitada
Dissabte, 13 de setembre de 2025 - 05:30
Evitar impregnar-te de la seva olor
Divendres, 12 de setembre de 2025 - 05:30
Unes postres perfectes per al setembre
Divendres, 12 de setembre de 2025 - 05:30
Oriol Balaguer i Jordi Roca, protagonistes
Dijous, 11 de setembre de 2025 - 15:02
En una cuina professional tot té un perquè, fins i tot els tons dels estris
Dijous, 11 de setembre de 2025 - 05:30
El que semblava una simple beguda refrescant per acompanyar els menjars es transforma en una eina de cuina
Dijous, 11 de setembre de 2025 - 05:30
Aconseguir un resultat intens i equilibrat pot portar molt més de deu minuts
Dijous, 11 de setembre de 2025 - 05:30
Hi ha un ingredient que permet fer formatges amb quall vegetal, del tot naturals i amb matisos únics
Dijous, 11 de setembre de 2025 - 05:30
Se celebrarà del 12 al 14 de setembre
Dimecres, 10 de setembre de 2025 - 10:33
L'alvocat era consumit i conreat fa milers d'anys
Dimecres, 10 de setembre de 2025 - 05:30
Un producte típic del Pirineu
Dimecres, 10 de setembre de 2025 - 05:30
És un aliment amb tendència a espatllar-se ràpidament
Dimecres, 10 de setembre de 2025 - 05:30
La reobertura d'aquest establiment es transforma en un acte de generositat als veïns de la ciutat
Dimarts, 9 de setembre de 2025 - 11:35
Barcelona recupera un clàssic que apuja la persiana després d’anys tancat
Dimarts, 9 de setembre de 2025 - 05:30
Els empleats d'hostaleria demanen més empatia als clients
Dimarts, 9 de setembre de 2025 - 05:30
La seva elaboració és relativament senzilla, però exigeix paciència per a un millor resultat
Dimarts, 9 de setembre de 2025 - 05:30
Descobrim la seva recepta i en revelem el preu
Dimarts, 9 de setembre de 2025 - 05:30