El costum als restaurants que hauria d'estar prohibit: "Algú ho havia de dir"
Ha generat un gran ressò perquè toca un punt sensible en l'hostaleria
Dijous, 4 de setembre de 2025 - 05:30
Consulta totes les notícies sobre locals, bars i restaurants i últimes novetats que has de conèixer de la gastronomia a Catalunya a La Gourmeteria d'El Nacional.
MésHa generat un gran ressò perquè toca un punt sensible en l'hostaleria
Dijous, 4 de setembre de 2025 - 05:30
El debat se centra ara en un altre factor clau de la truita de patates
Dijous, 4 de setembre de 2025 - 05:30
El secret del formatge: així desplega tots els sabors del món
Dijous, 4 de setembre de 2025 - 05:30
Un producte que sovint es creu que no és sa
Dijous, 4 de setembre de 2025 - 05:30
És fàcil i no requereix productes que et costen més que la pròpia pastanaga
Dijous, 4 de setembre de 2025 - 05:30
L'hummus de tramussos és molt més barat i conté més quantitat de proteïnes vegetals
Dijous, 4 de setembre de 2025 - 05:30
Presentació de la quarta edició de l'Andorra Taste que pretén consolidar-se com a referent d'aquesta cuina
Dimecres, 3 de setembre de 2025 - 17:48
El procés és tan senzill com sorprenent i li donarà un toc extra a les teves preparacions
Dimecres, 3 de setembre de 2025 - 05:30
Aquestes són les activitats de setembre de Catalunya Regió Mundial de la Gastronomia
Dimecres, 3 de setembre de 2025 - 05:30
El motiu pel qual és molt millor comprar carn a la teva carnisseria de barri de confiança
Dimecres, 3 de setembre de 2025 - 05:30
Es tracta del restaurant Annabel de Calvià, a Mallorca
Dimarts, 2 de setembre de 2025 - 16:15
Un documental que recorda l'èxit del pastisser osonenc
Dimarts, 2 de setembre de 2025 - 14:54
El Llagar de Colloto, d'Oviedo, és el restaurant que ha batut el rècord
Dimarts, 2 de setembre de 2025 - 11:44
Dos bars molt coneguts de la ciutat
Dimarts, 2 de setembre de 2025 - 05:30
Un canvi d’estació que convida a recuperar l’activitat al nostre hort
Dimarts, 2 de setembre de 2025 - 05:30
S'elaboren amb la mateixa carn magra de porc
Dimarts, 2 de setembre de 2025 - 05:30
Descobreix com has de tallar l'all segons prefereixis que sigui el protagonista o proporcioni un simple perfumat
Dimarts, 2 de setembre de 2025 - 05:30
Es tracta del Bar Cooperativa Elena, Cal Mellado i Fonda Montserrat
Dilluns, 1 de setembre de 2025 - 10:15
Són l'Antic Forn de Cervera i Sisè
Dilluns, 1 de setembre de 2025 - 05:30
Dilluns, 1 de setembre de 2025 - 05:30
Un espai nominat als premis Restaurant & Bar Design Awards 2025
Dilluns, 1 de setembre de 2025 - 05:30
Alguns costums propis del país asiàtic que convé conèixer abans de viatjar
Dilluns, 1 de setembre de 2025 - 05:30
Aquesta recepta és supersenzilla i et farà pensar que ets al teu restaurant xinès de confiança
Diumenge, 31 d'agost de 2025 - 05:30
L'origen d'aquest panet té cert misteri, encara que la majoria de versions el situen a la Vall del Cauca
Diumenge, 31 d'agost de 2025 - 05:30
Dissabte, 30 d'agost de 2025 - 05:30
Un còctel mític del Carib que, en mans de Jordi Roca, es transforma en unes postres sofisticades i sorprenents
Dissabte, 30 d'agost de 2025 - 05:30
La varietat d'aquest fruit ha estat l'origen d'un rècord Guiness que sobrepassa tota imaginació
Dissabte, 30 d'agost de 2025 - 05:30
Un guisat mariner que combina senzillesa i sabor
Divendres, 29 d'agost de 2025 - 05:30
Aquesta pastissera professional ens revela per què els pans de pessic de les nostres àvies quedaven tan esponjosos
Divendres, 29 d'agost de 2025 - 05:30
Ni els nervis ni llevar-se d'hora, la "culpa" la té el propi vol
Dijous, 28 d'agost de 2025 - 05:30
Coneix la recepta d'aquesta creadora de contingut, pots utilitzar carbassons del teu propi hort com fa ella
Dijous, 28 d'agost de 2025 - 05:30
En les cultures que la consumeixen des de fa generacions, es tracta d'un aliment quotidià i molt valorat
Dijous, 28 d'agost de 2025 - 05:30
Et donem a conèixer aquesta recepta d'aprofitament perquè augmentis les teves opcions de 'dipeig'
Dimecres, 27 d'agost de 2025 - 05:30
Una llista d'ingredients que sembla gairebé màgica per la seva varietat i riquesa
Dimecres, 27 d'agost de 2025 - 05:30
Una activitat organitzada pels veïns del barri
Dimarts, 26 d'agost de 2025 - 13:26
Una preparació senzilla però carregada d'història que la cuinera Maria Nicolau ha rescatat en una entrevista
Dimarts, 26 d'agost de 2025 - 05:30
Un carnisser ens mostra en un vídeo d'Instagram la part que li sembla la millor per fer un bon steak tartar
Dimarts, 26 d'agost de 2025 - 05:30
S'ubicarà a l'espai de l'actual ESHOB, que ha cessat la seva activitat
Dimarts, 26 d'agost de 2025 - 05:30
Com gaudir dels embotits sense que la duana se n'adonés? Els italians ho tenien clar
Dilluns, 25 d'agost de 2025 - 05:30