Polvorons i mantecados: les diferències que gairebé ningú sabria explicar
Ambdues postres se solen confondre i no és tan fàcil determinar les diferències entre elles
Dijous, 18 de desembre de 2025 - 05:30
Consulta totes les notícies sobre locals, bars i restaurants i últimes novetats que has de conèixer de la gastronomia a Catalunya a La Gourmeteria d'El Nacional.
Més
Ambdues postres se solen confondre i no és tan fàcil determinar les diferències entre elles
Dijous, 18 de desembre de 2025 - 05:30
Un procés natural que pocs coneixen
Dijous, 18 de desembre de 2025 - 05:30
Llençar menjar no només suposa una pèrdua econòmica, sinó també un impacte ambiental enorme
Dijous, 18 de desembre de 2025 - 05:30
Promet millorar les digestions i ajudar-te a sentir-te més jove
Dimecres, 17 de desembre de 2025 - 05:30
Aquest tubercle, amb aspecte irregular i gust delicat, és molt apreciat en països del centre d'Europa
Dimecres, 17 de desembre de 2025 - 05:30
Com aprendre de la dedicació i l'amor de les àvies catalanes a l'hora de preparar la sopa
Dimecres, 17 de desembre de 2025 - 05:30
Hi ha dos noms italians que sempre generen debat: panettone i pandoro
Dimarts, 16 de desembre de 2025 - 05:30
Coneixem les diferències entre aquestes tres begudes? Molts no sabrien dir-ne més de dues, el seu punt comú: les bombolles
Dimarts, 16 de desembre de 2025 - 05:30
Un projecte català que exporta cervesa a tot el Pirineu
Dimarts, 16 de desembre de 2025 - 05:30
Dilluns, 15 de desembre de 2025 - 05:30
Una recepta que conquereix per igual nens, grans i tothom que gaudeix de receptes creatives
Dilluns, 15 de desembre de 2025 - 05:30
La base d'aquesta sopa tan peculiar neix del líquid que queda després de coure les mongetes seques
Diumenge, 14 de desembre de 2025 - 05:30
Aquest petit gest de superstició té el seu origen a l'Antiga Roma i en el lliurament dels sous
Diumenge, 14 de desembre de 2025 - 05:30
Un tresor que les nostres àvies preparaven en dies especials i que avui es gaudeix com un dolç gairebé de luxe familiar
Dissabte, 13 de desembre de 2025 - 05:30
Aquesta fruita sorprèn fins i tot els qui creuen haver-ho provat tot
Dissabte, 13 de desembre de 2025 - 05:30
Aprofita l'últim cap de setmana de festival
Divendres, 12 de desembre de 2025 - 05:30
En llocs com el Orient Mitjà o el Magrib el torrat de les espècies és un principi que es transmet entre generacions
Divendres, 12 de desembre de 2025 - 05:30
La base d'aquesta recepta és tan simple que sorprèn i t'anima a fer-la a casa
Divendres, 12 de desembre de 2025 - 05:30
Dijous, 11 de desembre de 2025 - 05:30
Xefs, pastissers i productors locals reivindiquen cada cop més el seu valor culinari
Dijous, 11 de desembre de 2025 - 05:30
L'organització ha inclòs la gastronomia a la seva llista
Dimecres, 10 de desembre de 2025 - 13:24
Aquesta recepta et farà viatjar als menjars humils, càlids i plens d'enginy de les àvies
Dimecres, 10 de desembre de 2025 - 05:30
Ni rosa, ni escates, ni de l'Himàlaia, aquesta és la que més beneficis suma
Dimecres, 10 de desembre de 2025 - 05:30
Sabor autèntic i resultat cruixent per fora i tendre per dins amb aquesta recepta
Dimecres, 10 de desembre de 2025 - 05:30
Aquest ingredient acompanya plats que conformen la identitat catalana
Dimarts, 9 de desembre de 2025 - 05:30
Al Japó es captura des de Hokkaidō fins a Kyūshū, i es classifiquen dues varietats principals
Dimarts, 9 de desembre de 2025 - 05:30
Aquest producte constitueix un punt de trobada entre la cultura gastronòmica del Barça i la del frànkfurt
Dilluns, 8 de desembre de 2025 - 05:30
Has de saber que l'elecció de la patata és absolutament decisiva per a uns bons gnocchi
Dilluns, 8 de desembre de 2025 - 05:30
Aquest truc s'ha tornat viral perquè combina enginy, simplicitat i un respecte absolut per la tècnica
Diumenge, 7 de desembre de 2025 - 05:30
Aquesta truita senzilla de preparar és tot un luxe de xef amb estrella i tu també la pots fer a casa
Diumenge, 7 de desembre de 2025 - 05:30
Les escorces de parmesà tenen un gran potencial, no t'atreveixis a llençar-les
Dissabte, 6 de desembre de 2025 - 05:30
Tot i que cada poble l'adapta al seu estil, tots coincideixen que es tracta d'una elaboració que parla de cuina humil
Dissabte, 6 de desembre de 2025 - 05:30
El xef francès presenta un projecte amb tocs italians
Divendres, 5 de desembre de 2025 - 11:25
En aquest canal de Youtube ens mostren la tècnica infal·lible per no plorar tallant ceba
Divendres, 5 de desembre de 2025 - 05:30
Tot i que sembli una substitució senzilla, la realitat és que la mantega i l'oli tenen composicions diferents
Divendres, 5 de desembre de 2025 - 05:30
Aquest dolç típic d'aquesta zona i altres del País Valencià i Catalunya ja es mencionava en un llibre del s. XV
Dijous, 4 de desembre de 2025 - 05:30
El prestigiós xef Jordi Cruz ha volgut compartir al seu compte de Facebook la recepta que ell mateix prepara
Dijous, 4 de desembre de 2025 - 05:30
Europa és el territori formatger més prestigiós del món
Dijous, 4 de desembre de 2025 - 05:30
En època de grans àpats i excessos, tot el que ajudi a la digestió és benvingut
Dimecres, 3 de desembre de 2025 - 05:30