El secret de cuina d'un restaurant català per preparar els cargols més gustosos
Estem davant d'una preparació que combina tècnica, memòria culinària i una selecció de productes top
Dissabte, 22 de novembre de 2025 - 05:30
Consulta totes les notícies sobre locals, bars i restaurants i últimes novetats que has de conèixer de la gastronomia a Catalunya a La Gourmeteria d'El Nacional.
Més
Estem davant d'una preparació que combina tècnica, memòria culinària i una selecció de productes top
Dissabte, 22 de novembre de 2025 - 05:30
Aquest truc en l'arrebossat farà que et quedi una recepta super cruixent i original
Dissabte, 22 de novembre de 2025 - 05:30
L'acte es va celebrar ahir al restaurant Azul Rooftop
Divendres, 21 de novembre de 2025 - 11:49
La sommelier i comunicadora va presentar ahir el seu llibre a Barcelona
Divendres, 21 de novembre de 2025 - 10:01
Divendres, 21 de novembre de 2025 - 05:30
Divendres, 21 de novembre de 2025 - 05:30
Divendres, 21 de novembre de 2025 - 05:30
Un element característic d'alguns formatges
Dijous, 20 de novembre de 2025 - 05:30
Existeix un procés anomenat de desverdament pel qual s'elimina aquest color verdós que perdura en algunes mandarines madures
Dijous, 20 de novembre de 2025 - 05:30
Una fruita humil que tots tenim a casa, però que amaga una doble funció tan curiosa com útil
Dijous, 20 de novembre de 2025 - 05:30
Quan proves aquesta varietat de tomàquets no podràs utilitzar-ne d'altres a les teves salses
Dimecres, 19 de novembre de 2025 - 05:30
Una d'aquelles receptes centenàries que encara avui emocionen i que mai passaran de moda
Dimecres, 19 de novembre de 2025 - 05:30
Un gest que pot ser vital per a embarassades o immunodeprimits
Dimecres, 19 de novembre de 2025 - 05:30
Es tracta d'un formatge del Moianès
Dimarts, 18 de novembre de 2025 - 11:30
La seva fragilitat i poc temps de conservació fan que sigui gairebé impossible trobar-la als supermercats
Dimarts, 18 de novembre de 2025 - 05:30
Torna 'Italia con Gusto'
Dimarts, 18 de novembre de 2025 - 05:30
Gustosa, fàcil i amb una presentació excel·lent, pots variar el farcit d'aquesta carn al teu gust
Dimarts, 18 de novembre de 2025 - 05:30
Un pastor explica com fer-ho
Dimarts, 18 de novembre de 2025 - 05:30
Anar a la carnisseria s'ha convertit en un hàbit cada cop menys freqüent entre els joves
Dilluns, 17 de novembre de 2025 - 05:30
Aquesta cultura ancestral, segons molts experts, millora el sabor del cafè
Dilluns, 17 de novembre de 2025 - 05:30
T'expliquem en quin moment el cigaló i el "cremaet" van començar a distingir-se l'un de l'altre
Diumenge, 16 de novembre de 2025 - 05:30
Els pobles antics fermentaven mel, aigua i llevats naturals per crear una hidromel daurada i dolça
Diumenge, 16 de novembre de 2025 - 05:30
Aquesta àvia del grup conegut com a gastrosàvies ens mostra la seva recepta personal de sopa amb pilotetes
Dissabte, 15 de novembre de 2025 - 05:30
Hi ha un gest que molts obliden i que pot marcar la diferència entre una cervesa perfecta i una que perd tota la seva màgia
Dissabte, 15 de novembre de 2025 - 05:30
En les festes de Nadal molts dels preus es disparen; compra aquest mes i evita despeses innecessàries
Divendres, 14 de novembre de 2025 - 05:30
Els germans Torres detallen una recepta que combina la tradició pastissera amb un toc contemporani
Divendres, 14 de novembre de 2025 - 05:30
Aquest truc tan senzill et donarà la clau de si les teves patates són les ideals per fregir o no
Dijous, 13 de novembre de 2025 - 05:30
El cuiner explica la tècnica que fan servir al seu restaurant
Dijous, 13 de novembre de 2025 - 05:30
La girella és un símbol de l'aprofitament, del respecte pels animals i de la saviesa popular
Dijous, 13 de novembre de 2025 - 05:30
Els canelons exclusius de Nandu Jubany s’incorporen a la gamma de productes icònics del xef amb Ametller Origen
Dimecres, 12 de novembre de 2025 - 12:30
El clàssic bacallà a la catalana i l'inconfusible bacallà a la llauna, dos pilars de la gastronomia catalana
Dimecres, 12 de novembre de 2025 - 05:30
És molt més senzill del que penses
Dimecres, 12 de novembre de 2025 - 05:30
Aquest tros de carn, també conegut com a papada, té nombroses possibilitats a la cuina
Dimecres, 12 de novembre de 2025 - 05:30
L'ACGN dona veu a quatre dones clau
Dimarts, 11 de novembre de 2025 - 13:06
Aquesta creadora de contingut ens ensenya com fer aquesta recepta de dònuts de carbassa casolans sense complicacions
Dimarts, 11 de novembre de 2025 - 05:30
Sembla que aquest restaurant no és per a tots els paladars i a la vista està en els comentaris que deixen els seus clients
Dimarts, 11 de novembre de 2025 - 05:30
El plat s'ha imposat a la resta de candidats d'enguany
Dilluns, 10 de novembre de 2025 - 19:45
Un congrés de rellevància internacional
Dilluns, 10 de novembre de 2025 - 05:30
En les seves paraules hi ha un missatge que va molt més enllà de la professió que practica
Dilluns, 10 de novembre de 2025 - 05:30