La millor recepta que pots fer amb una ceba, segons el cuiner Arnau París de MasterChef
Un ingredient humil que es converteix en una cosa espectacular
Dilluns, 15 de setembre de 2025 - 05:30
Em vaig llicenciar en Periodisme i no he deixat d'escriure des d’aleshores. M'apassiona el món de l'alimentació, tant saber què hi ha dins d'un carabassó o una gamba, com el que amaga el món de la indústria alimentària. Quan no estic cuinant o menjant, m'encanta escapar-me amb la família. Ja sigui en un pla improvisat a prop de casa o en un gran viatge, la gastronomia sempre és present. Soc més de salat que de dolç i sempre prefereixo la cervesa al vi. Em podeu llegir, parlant de gastronomia, òbviament, a La Gourmeteria d'El Nacional.
MésUn ingredient humil que es converteix en una cosa espectacular
Dilluns, 15 de setembre de 2025 - 05:30
En una cuina professional tot té un perquè, fins i tot els tons dels estris
Dijous, 11 de setembre de 2025 - 05:30
No només t'aproparàs a ell per la seva ombra o els seus dolços fruits, també per les seves fulles
Dilluns, 8 de setembre de 2025 - 05:30
És fàcil i no requereix productes que et costen més que la pròpia pastanaga
Dijous, 4 de setembre de 2025 - 05:30
Ni els nervis ni llevar-se d'hora, la "culpa" la té el propi vol
Dijous, 28 d'agost de 2025 - 05:30
Una recepta que ens ajuda a seguir una dieta equilibrada i completa fins i tot amb altes temperatures
Dilluns, 25 d'agost de 2025 - 05:30
Encertar amb la ració de pasta pot ser tan complicat com aconseguir que la torrada no caigui pel costat de la melmelada.
Dijous, 21 d'agost de 2025 - 05:30
La ceba ens ho fa passar molt malament a la cuina, però hi ha solució
Dilluns, 18 d'agost de 2025 - 05:30
S'ha acabat el fet de quedar-te en blanc davant de la muntanya de melons al supermercat
Dijous, 14 d'agost de 2025 - 05:30
Un nom rar amb una pinta química que tira enrere, però que és extremadament útil
Dilluns, 11 d'agost de 2025 - 05:30
Un expert li posa nom al que tant preocupa els consumidors: mala qualitat
Dijous, 7 d'agost de 2025 - 05:30
No tot al país nipó té una història mil·lenària
Dilluns, 4 d'agost de 2025 - 05:30
Tot són beneficis; el plat guanya en sabor, en textura i en propietats nutricionals
Dijous, 31 de juliol de 2025 - 05:30
Cada vegada en sabem més sobre el que mengem i també sobre el que fem malament a la cuina
Dilluns, 28 de juliol de 2025 - 05:30
No tot el que veiem a les xarxes és tan bonic i segur com sembla
Dijous, 24 de juliol de 2025 - 05:30
Cal espai i paciència, però el resultat sempre és motiu d'orgull
Dilluns, 21 de juliol de 2025 - 05:30
Un aliment molt saborós i que ajuda a regular el pes
Dijous, 17 de juliol de 2025 - 05:30
És nutritiva i tan versàtil que pots afegir-la a qualsevol plat
Dilluns, 14 de juliol de 2025 - 05:30
És el primer pas de moltes receptes i, per tant, canviarà per complet el resultat final
Dijous, 10 de juliol de 2025 - 05:30
També seran més completes nutricionalment i fins i tot més contundents
Dilluns, 7 de juliol de 2025 - 05:30
Els clàssics mereixen un respecte, però també poden sorprendre amb petits canvis
Dijous, 3 de juliol de 2025 - 05:30
És molt fàcil tacar-se, però tot val la pena i és que el seu sabor és una bogeria
Dijous, 26 de juny de 2025 - 05:30
Pot semblar un gest innocent, però perjudica i molt al sabor de la fruita
Dilluns, 23 de juny de 2025 - 05:30
Es poden preparar diferents versions i no sabràs quin escollir-ne
Dijous, 19 de juny de 2025 - 05:30
Molts dels trucs que tenim per estalviar temps se'ns tornen en contra i aquest és un bon exemple
Dilluns, 16 de juny de 2025 - 05:30
Són un vici, una obsessió de la qual no s'escapa ningú
Dijous, 12 de juny de 2025 - 05:30
Un secret que es queda a Galícia
Dilluns, 9 de juny de 2025 - 05:30
La nostra sopa freda per excel·lència té molts beneficis per a la salut
Dijous, 5 de juny de 2025 - 05:30
És un gest automàtic que fem creient que és el millor per a la nostra fruita acabada de comprar
Dilluns, 2 de juny de 2025 - 05:30
La qüestió i el debat és tan intens com si parlem aquí de truita i ceba
Dilluns, 26 de maig de 2025 - 05:30
Són fins i tot a la sopa i no ens fan cap bé
Dijous, 22 de maig de 2025 - 05:30
El final de l'eterna discussió és entre aquestes línies i algú pot sortir escaldat amb la resposta
Dilluns, 19 de maig de 2025 - 05:30
Acompanya tot el que cuinis a les brases i és molt més lleugera i saludable que les salses comercials
Dijous, 15 de maig de 2025 - 05:30
La versió casolana t'assegura 100 % ametlla i res de sucres ocults
Dilluns, 12 de maig de 2025 - 05:30
La recepta ideal per a aquest bàsic de pica-pica que es resistia a ser sense gluten
Dijous, 8 de maig de 2025 - 05:30
Passa als menús dels restaurants més moderns: el moll de l'os de vaca rostit és l'última sensació viral
Dilluns, 5 de maig de 2025 - 05:30
I et queden tan transparents i perfectes com els que et serveixen en un restaurant
Dijous, 1 de maig de 2025 - 05:30
Estan molt de moda, però cal saber compensar els seus nutrients perquè no passin factura a la nostra salut
Dilluns, 28 d'abril de 2025 - 05:30
Una recepta molt antiga en la qual ha variat, precisament, allò que la diferencia de la resta
Dijous, 24 d'abril de 2025 - 05:30