María Coca

Es va llicenciar en Periodisme i no ha deixat d'escriure des d’aleshores. L'apassiona el món de l'alimentació, tant saber què hi ha dins d'un carabassó o una gamba com el que amaga el món de la indústria alimentària. Quan no està cuinant o menjant, li encanta escapar-se amb la seva família. Ja sigui en un pla improvisat prop de casa o un gran viatge, la gastronomia sempre és present. És més de salat que de dolç i sempre prefereix la cervesa al vi.

LA GOURMETERIA

Alvocat: la moda més beneficiosa

María Coca
LA GOURMETERIA

Per què no ens agrada el bròcoli?

María Coca
LA GOURMETERIA

Pèsols: el llegum disfressat de verdura

María Coca
La gourmeteria

Set infusions que sí ajuden

María Coca
La Gourmeteria

7 propòsits foodies per a aquest 2023

María Coca
La Gourmeteria

Mandarines, el desig dolç dels dies freds

María Coca
La Gourmeteria

La carabassa, més enllà de Halloween

María Coca
La Gourmeteria

La pastanaga, té realment superpoders?

María Coca