Per què plorem en pelar la ceba i com evitar-ho, segons la ciència
La ceba ens ho fa passar molt malament a la cuina, però hi ha solució
Dilluns, 18 d'agost de 2025 - 05:30
Em vaig llicenciar en Periodisme i no he deixat d'escriure des d’aleshores. M'apassiona el món de l'alimentació, tant saber què hi ha dins d'un carabassó o una gamba, com el que amaga el món de la indústria alimentària. Quan no estic cuinant o menjant, m'encanta escapar-me amb la família. Ja sigui en un pla improvisat a prop de casa o en un gran viatge, la gastronomia sempre és present. Soc més de salat que de dolç i sempre prefereixo la cervesa al vi. Em podeu llegir, parlant de gastronomia, òbviament, a La Gourmeteria d'El Nacional.
MésLa ceba ens ho fa passar molt malament a la cuina, però hi ha solució
Dilluns, 18 d'agost de 2025 - 05:30
S'ha acabat el fet de quedar-te en blanc davant de la muntanya de melons al supermercat
Dijous, 14 d'agost de 2025 - 05:30
Un nom rar amb una pinta química que tira enrere, però que és extremadament útil
Dilluns, 11 d'agost de 2025 - 05:30
Un expert li posa nom al que tant preocupa els consumidors: mala qualitat
Dijous, 7 d'agost de 2025 - 05:30
No tot al país nipó té una història mil·lenària
Dilluns, 4 d'agost de 2025 - 05:30
Tot són beneficis; el plat guanya en sabor, en textura i en propietats nutricionals
Dijous, 31 de juliol de 2025 - 05:30
Cada vegada en sabem més sobre el que mengem i també sobre el que fem malament a la cuina
Dilluns, 28 de juliol de 2025 - 05:30
No tot el que veiem a les xarxes és tan bonic i segur com sembla
Dijous, 24 de juliol de 2025 - 05:30
Cal espai i paciència, però el resultat sempre és motiu d'orgull
Dilluns, 21 de juliol de 2025 - 05:30
Un aliment molt saborós i que ajuda a regular el pes
Dijous, 17 de juliol de 2025 - 05:30
És nutritiva i tan versàtil que pots afegir-la a qualsevol plat
Dilluns, 14 de juliol de 2025 - 05:30
És el primer pas de moltes receptes i, per tant, canviarà per complet el resultat final
Dijous, 10 de juliol de 2025 - 05:30
També seran més completes nutricionalment i fins i tot més contundents
Dilluns, 7 de juliol de 2025 - 05:30
Els clàssics mereixen un respecte, però també poden sorprendre amb petits canvis
Dijous, 3 de juliol de 2025 - 05:30
És molt fàcil tacar-se, però tot val la pena i és que el seu sabor és una bogeria
Dijous, 26 de juny de 2025 - 05:30
Pot semblar un gest innocent, però perjudica i molt al sabor de la fruita
Dilluns, 23 de juny de 2025 - 05:30
Es poden preparar diferents versions i no sabràs quin escollir-ne
Dijous, 19 de juny de 2025 - 05:30
Molts dels trucs que tenim per estalviar temps se'ns tornen en contra i aquest és un bon exemple
Dilluns, 16 de juny de 2025 - 05:30
Són un vici, una obsessió de la qual no s'escapa ningú
Dijous, 12 de juny de 2025 - 05:30
Un secret que es queda a Galícia
Dilluns, 9 de juny de 2025 - 05:30
La nostra sopa freda per excel·lència té molts beneficis per a la salut
Dijous, 5 de juny de 2025 - 05:30
És un gest automàtic que fem creient que és el millor per a la nostra fruita acabada de comprar
Dilluns, 2 de juny de 2025 - 05:30
La qüestió i el debat és tan intens com si parlem aquí de truita i ceba
Dilluns, 26 de maig de 2025 - 05:30
Són fins i tot a la sopa i no ens fan cap bé
Dijous, 22 de maig de 2025 - 05:30
El final de l'eterna discussió és entre aquestes línies i algú pot sortir escaldat amb la resposta
Dilluns, 19 de maig de 2025 - 05:30
Acompanya tot el que cuinis a les brases i és molt més lleugera i saludable que les salses comercials
Dijous, 15 de maig de 2025 - 05:30
La versió casolana t'assegura 100 % ametlla i res de sucres ocults
Dilluns, 12 de maig de 2025 - 05:30
La recepta ideal per a aquest bàsic de pica-pica que es resistia a ser sense gluten
Dijous, 8 de maig de 2025 - 05:30
Passa als menús dels restaurants més moderns: el moll de l'os de vaca rostit és l'última sensació viral
Dilluns, 5 de maig de 2025 - 05:30
I et queden tan transparents i perfectes com els que et serveixen en un restaurant
Dijous, 1 de maig de 2025 - 05:30
Estan molt de moda, però cal saber compensar els seus nutrients perquè no passin factura a la nostra salut
Dilluns, 28 d'abril de 2025 - 05:30
Una recepta molt antiga en la qual ha variat, precisament, allò que la diferencia de la resta
Dijous, 24 d'abril de 2025 - 05:30
Cada segon compta quan vols esprémer al màxim les seves propietats
Dilluns, 21 d'abril de 2025 - 05:30
Existeix una solució nutritiva i avalada per la ciència
Dijous, 17 d'abril de 2025 - 05:30
Un estudi analitza com afecta la manera de consumir el tomàquet
Dilluns, 14 d'abril de 2025 - 05:30
Un dels dolços que està més de moda amb una textura única i un sabor que enganxa
Dijous, 10 d'abril de 2025 - 05:30
A les comarques de Girona hi ha un embotit tan singular com desconegut
Dilluns, 7 d'abril de 2025 - 05:30
Els amants del cafè haurien de revisar el seu horari
Dijous, 3 d'abril de 2025 - 05:30
Dijous, 27 de març de 2025 - 05:30