Actualitat

Com coure la pasta al microones amb un truc facilíssim

Com coure la pasta al microones amb un truc facilíssim

El món de la cuina és ple de trucs que ens sorprenen

Jordi Prió

Dimecres, 19 de juny de 2024 - 05:30

Descobreixen el vi més antic del món, amb més de dos mil anys de 'maduració'

Descobreixen el vi més antic del món, amb més de dos mil anys de 'maduració'

L'han trobat en un jaciment arqueològic a Sevilla

Oriol Foix

Dimarts, 18 de juny de 2024 - 10:14

El sushi no es menja com et pensaves: 5 curiositats que no coneixies sobre aquest producte

El sushi no es menja com et pensaves: 5 curiositats que no coneixies sobre aquest producte

Celebra el dia mundial del sushi

Oriol Foix

Dimarts, 18 de juny de 2024 - 05:30

Hi ha alguna manera de fer patates fregides sense oli?

Hi ha alguna manera de fer patates fregides sense oli?

Tres tècniques diferents, senzilles i delicioses per fer patates fregides sense oli

Jordi Tubella

Dimarts, 18 de juny de 2024 - 05:30

Què és la flor elèctrica i per què se serveix en alguns restaurants abans de menjar?

Què és la flor elèctrica i per què se serveix en alguns restaurants abans de menjar?

Una capacitat per provocar una sensació de formigueig a la boca

Jordi Prió

Dimarts, 18 de juny de 2024 - 05:30

Barcelona acull el campionat nacional de cuiners de sushi

Barcelona acull el campionat nacional de cuiners de sushi

La Llotja de Mar serà l'escenari de la tercera edició del concurs

La Gourmeteria

Dilluns, 17 de juny de 2024 - 09:09

Els sabors prohibits: plats exòtics que desafien les lleis en alguns països

Els sabors prohibits: plats exòtics que desafien les lleis en alguns països

La gastronomia, com no l'havies pensat mai: plats que coquetegen amb la legalitat

Jordi Prió

Dilluns, 17 de juny de 2024 - 05:30

Catalunya i Galícia, terres agermanades en aquests àpats especials a Barcelona

Catalunya i Galícia, terres agermanades en aquests àpats especials a Barcelona

Els restaurants Batea i Ceibe creen una experiència a quatre mans

Oriol Foix

Dilluns, 17 de juny de 2024 - 05:30

pastilla video
Com clavar la truita francesa: els consells de l'Ada Parellada perquè quedi perfecta

Com clavar la truita francesa: els consells de l'Ada Parellada perquè quedi perfecta

La xef del Semproniana ens dona els tips més importants

Ada Parellada

Dilluns, 17 de juny de 2024 - 05:30

He tastat la maionesa proteica que triomfa a les xarxes: aquí en tens la recepta!

He tastat la maionesa proteica que triomfa a les xarxes: aquí en tens la recepta!

És la més fàcil i la que és més saborosa

María Coca

Dilluns, 17 de juny de 2024 - 05:30

Gaspatxo italià i gaspatxo turc: sorpresa!

Gaspatxo italià i gaspatxo turc: sorpresa!

Dos països amb una gastronomia capdavantera al món

Jordi Prió

Diumenge, 16 de juny de 2024 - 05:30

El perill de menjar massa cireres: atenció amb la quantitat que ingereixes!

El perill de menjar massa cireres: atenció amb la quantitat que ingereixes!

Ara és l'època òptima d'aquest fruit amb un sabor dolç i sucós

Jordi Tubella

Dissabte, 15 de juny de 2024 - 05:30

El madrileny DiverXO apuja fortament els preus d'un menú que ja era molt car

El madrileny DiverXO apuja fortament els preus d'un menú que ja era molt car

El quart millor restaurant del món apuja més de 50 € el preu del menú

Oriol Foix

Dissabte, 15 de juny de 2024 - 05:30

Ensalada russa: els trucs perquè et quedi com la que feia l'àvia

Ensalada russa: els trucs perquè et quedi com la que feia l'àvia

Un plat molt típic de la nostra gastronomia i que a l'estiu guanya protagonisme a les cuines

Jordi Prió

Dissabte, 15 de juny de 2024 - 05:30

El celler amb el millor escumós del país celebra 100 anys arrelat al territori

El celler amb el millor escumós del país celebra 100 anys arrelat al territori

Recaredo celebra el seu centenari i presenta un vi homenatge especial

Oriol Foix

Divendres, 14 de juny de 2024 - 11:00

Adeu a les patates fregides de bossa i els snacks amb gustos artificials

Adeu a les patates fregides de bossa i els snacks amb gustos artificials

La prohibició de la UE per a la utilització de vuit aromes fumats utilitzats en productes alimentaris serà progressiva

Ketty Calatayud

Divendres, 14 de juny de 2024 - 09:50

Prepara l'envinagrat més deliciós amb aquesta recepta de cogombres

Prepara l'envinagrat més deliciós amb aquesta recepta de cogombres

Un condiment perfecte per a les amanides de l'estiu

Oriol Foix

Divendres, 14 de juny de 2024 - 05:30

Els aliments que fan que la suor faci més pudor

Els aliments que fan que la suor faci més pudor

Coneixes els aliments que empitjoren l'olor de la suor?

Jordi Prió

Divendres, 14 de juny de 2024 - 05:30

Cervesa, vi i ratafia: aquests són els llocs on gaudir de la millor beguda catalana

Cervesa, vi i ratafia: aquests són els llocs on gaudir de la millor beguda catalana

Gaudeix de les fires gastronòmiques del cap de setmana

Oriol Foix

Divendres, 14 de juny de 2024 - 05:30

Els guardonats als Premis Nacionals de Gastronomia Catalana 2024: noms i restaurants il·lustres

Els guardonats als Premis Nacionals de Gastronomia Catalana 2024: noms i restaurants il·lustres

22a edició del lliurament dels Premis Nacionals de Gastronomia

Víctor Antich

Dijous, 13 de juny de 2024 - 21:00

Què és millor menjar: la pasta blanca o la pasta integral?

Què és millor menjar: la pasta blanca o la pasta integral?

El dilema arriba a l'hora d'escollir entre pasta blanca i pasta integral, i la decisió depèn de diversos factors

Jordi Tubella

Dijous, 13 de juny de 2024 - 05:30

Atenció a aquests aliments ultraprocessats: són els que més has d'evitar

Atenció a aquests aliments ultraprocessats: són els que més has d'evitar

Els aliments ultraprocessats s'han convertit en una part omnipresent de la dieta moderna

Jordi Prió

Dijous, 13 de juny de 2024 - 05:30

Per què hauríem de menjar més peix amb omega-3: les raons de pes

Per què hauríem de menjar més peix amb omega-3: les raons de pes

Aquest àcid gras ens ofereix molts més beneficis i no només ho trobem al salmó

María Coca

Dijous, 13 de juny de 2024 - 05:30

Dinamarca retira productes d'una coneguda marca de ramen per ser massa picants

Dinamarca retira productes d'una coneguda marca de ramen per ser massa picants

Les autoritats daneses alerten que els nivells de capsaïcina que contenen poden "intoxicar"

Jordi Martín

Dimecres, 12 de juny de 2024 - 14:29

Tasta diferents cerveses locals a la fàbrica més antiga de Barcelona

Tasta diferents cerveses locals a la fàbrica més antiga de Barcelona

A la fàbrica de Moritz hi podràs degustar fins a quatre tipus de cervesa

Oriol Foix

Dimecres, 12 de juny de 2024 - 05:30

De què tenen gust els colors i altres coses que explora la sinestèsia culinària

De què tenen gust els colors i altres coses que explora la sinestèsia culinària

Una exploració de la relació entre els colors i els sabors

Jordi Prió

Dimecres, 12 de juny de 2024 - 05:30

Bogeria gastronòmica a Barcelona: el públic més golafre es deixa milers d'euros en aquestes fires

Bogeria gastronòmica a Barcelona: el públic més golafre es deixa milers d'euros en aquestes fires

Oriol Foix

Dimecres, 12 de juny de 2024 - 05:30

Crema de llet casolana: la recepta de crema líquida casolana més fàcil del món

Crema de llet casolana: la recepta de crema líquida casolana més fàcil del món

No sempre és fàcil trobar crema de llet de bona qualitat al supermercat

Jordi Prió

Dimarts, 11 de juny de 2024 - 05:30

Aquest és l'únic aeroport del món amb una fàbrica de cervesa i un restaurant Michelin

Aquest és l'únic aeroport del món amb una fàbrica de cervesa i un restaurant Michelin

Un esmorzar icònic de la ciutat, brètzels i cervesa de blat

Jordi Tubella

Dimarts, 11 de juny de 2024 - 05:30

pastilla video
Vacances i formatges: les millors formatgeries per visitar aquest estiu

Vacances i formatges: les millors formatgeries per visitar aquest estiu

Més enllà de Catalunya o Galícia, hi ha quatre països europeus molt potents pel que fa a formatges

Xevi Miró

Dimarts, 11 de juny de 2024 - 05:30

La família Puigdemont, entre les premiades a la Gran Gala de la Pastisseria catalana

La família Puigdemont, entre les premiades a la Gran Gala de la Pastisseria catalana

Els Escribà i els Brugués, entre d'altres, també han rebut un reconeixement

Oriol Foix

Dilluns, 10 de juny de 2024 - 11:39

pastilla video
Com aprofitar els maduixots per no deixar-ne ni les fulles: els consells de l'Ada Parellada per fer-ho

Com aprofitar els maduixots per no deixar-ne ni les fulles: els consells de l'Ada Parellada per fer-ho

La xef del Semproniana ens dona els tips més importants

Ada Parellada

Dilluns, 10 de juny de 2024 - 05:30

Es pot beure l'aigua de les escopinyes o de les olives?

Es pot beure l'aigua de les escopinyes o de les olives?

Algunes idees per continuar aprofitant aquest líquid i no tirar res de la llauna

María Coca

Dilluns, 10 de juny de 2024 - 05:30

El truc definitiu perquè el filet de porc quedi molt tendre

El truc definitiu perquè el filet de porc quedi molt tendre

Aconseguir que quedi tendre i sucós pot ser un desafiament considerable

Jordi Prió

Dilluns, 10 de juny de 2024 - 05:30

Què és la fruita d'or i per què diuen que ajuda a mantenir la pell jove

Què és la fruita d'or i per què diuen que ajuda a mantenir la pell jove

Una fruita que cuida la teva pell, a més d'aportar-te vitamines i antioxidants

Jordi Prió

Diumenge, 9 de juny de 2024 - 05:30

Així t'enganyen al supermercat quan vas a comprar sucre morè

Així t'enganyen al supermercat quan vas a comprar sucre morè

L'enganyifa del sucre blanc tenyit com si fos morè

Oriol Foix

Dissabte, 8 de juny de 2024 - 05:30

Les 4 begudes prohibides: les coneixes?

Les 4 begudes prohibides: les coneixes?

No totes les begudes que podem consumir en el dia a dia són beneficioses per a la nostra salut

Jordi Prió

Dissabte, 8 de juny de 2024 - 05:30

Les 2 úniques pizzes recomanades segons l'OCU: adeu-siau a les clàssiques

Les 2 úniques pizzes recomanades segons l'OCU: adeu-siau a les clàssiques

Més de 150 pizzes a examen i només dues se salven

Jordi Tubella

Dissabte, 8 de juny de 2024 - 05:30

El bar Versalles reobrirà a Sant Andreu amb aquest projecte gastronòmic

El bar Versalles reobrirà a Sant Andreu amb aquest projecte gastronòmic

La Madurada pren el relleu del bar i pretén mantenir-ne l'essència

Oriol Foix

Divendres, 7 de juny de 2024 - 12:24

El truc dels bars perquè demanis més cervesa: ho pots evitar de manera fàcil!

El truc dels bars perquè demanis més cervesa: ho pots evitar de manera fàcil!

Dues estratègies infal·libles en les quals els clients hi caiem de quatre potes

Jordi Tubella

Divendres, 7 de juny de 2024 - 09:13