Posar els ous a coure en aigua freda o en aigua calenta? La ciència respon
Aquesta pregunta ha generat debat en cuines de tot el món i aquí tenim el punt de vista científic
Dimecres, 23 d'abril de 2025 - 05:30
Aquesta pregunta ha generat debat en cuines de tot el món i aquí tenim el punt de vista científic
Dimecres, 23 d'abril de 2025 - 05:30
Una guia gastronòmica deliciosa per Sant Jordi
Dimarts, 22 d'abril de 2025 - 15:53
Aquesta xef italiana ens adverteix dels processos que es produeixen quan escalfem la salsa pesto
Dimarts, 22 d'abril de 2025 - 05:30
Contrari al que molta gent creu, les ostres no creixen de forma autònoma i lliure dins de l'aigua
Dimarts, 22 d'abril de 2025 - 05:30
Aquest peix conté un tresor secret que molts no coneixen i que acaben llençant a les escombraries
Dimarts, 22 d'abril de 2025 - 05:30
Una idea simple, creativa i elegant que demostra que la màgia a la cuina no sempre necessita ingredients exòtics
Dimarts, 22 d'abril de 2025 - 05:30
Cada segon compta quan vols esprémer al màxim les seves propietats
Dilluns, 21 d'abril de 2025 - 05:30
A simple vista pot semblar que n'hi ha prou amb passar-la per aigua calenta i una mica de sabó després de cada ús
Dilluns, 21 d'abril de 2025 - 05:30
Avui dia es pot trobar a molts cafès tradicionals del Vietnam, però aquí és més difícil
Dilluns, 21 d'abril de 2025 - 05:30
És un mètode molt senzill que l'únic que requereix és esperar perquè el procés segueixi el seu curs
Dilluns, 21 d'abril de 2025 - 05:30
Un estudi recent revela que certs aliments poden estar potenciant el teu envelliment
Dilluns, 21 d'abril de 2025 - 05:30
Cuinera, empresària i pionera de la gastronomia catalana, va obrir el restaurant 'El Internacional' a Tribeca
Diumenge, 20 d'abril de 2025 - 12:06
Per molt que els seus plats fossin boníssims, no sempre eren els més nutritius
Diumenge, 20 d'abril de 2025 - 05:30
Aquest aminoàcid també protegeix la pell gràcies al seu paper en la síntesi de col·lagen
Diumenge, 20 d'abril de 2025 - 05:30
Aquest tipus de preparació forma part d'aquestes joies oblidades del receptari popular català
Diumenge, 20 d'abril de 2025 - 05:30
Aquesta creadora de contingut et dona la clau de com tornar les pastanagues toves al seu estat cruixent
Diumenge, 20 d'abril de 2025 - 05:30
Visualment no t'adonaràs de la diferència, però aquesta cansalada és purament vegana
Dissabte, 19 d'abril de 2025 - 05:30
Aquests brots de palmera poden presentar-se com un entrant sofisticat
Dissabte, 19 d'abril de 2025 - 05:30
En general, una airfryer té una potència que oscil·la entre els 800 i els 2.000 watts
Dissabte, 19 d'abril de 2025 - 05:30
Hem de posar atenció a com ho preparem i cuinem
Dissabte, 19 d'abril de 2025 - 05:30
La pròxima vegada que vagis al mercat, potser t'ho penses dues vegades abans d'agafar el primer enciam que vegis
Divendres, 18 d'abril de 2025 - 05:30
Aquesta coloració és típica d'una raça de gallines originàries de Xile i es deu a un procés biològic únic
Divendres, 18 d'abril de 2025 - 05:30
Algunes són tan absurdes que costa creure que continuïn presents avui dia
Divendres, 18 d'abril de 2025 - 05:30
Et mostrem el mètode per cuinar la pasta que estan utilitzant cada vegada més cuiners
Divendres, 18 d'abril de 2025 - 05:30
No és ciència-ficció, sinó un procés natural de maduració. T'expliquem per què passa
Dijous, 17 d'abril de 2025 - 05:30
La ciència cada vegada mostra més que diferents aspectes poden afectar tant com la qualitat del menjar
Dijous, 17 d'abril de 2025 - 05:30
Avui dia, les maduixes floreixen des de finals de l'hivern fins a l'inici de l'estiu
Dijous, 17 d'abril de 2025 - 05:30
Existeix una solució nutritiva i avalada per la ciència
Dijous, 17 d'abril de 2025 - 05:30
Hi ha errors que són freqüents i que es consideren de mala educació en alguns contextos
Dijous, 17 d'abril de 2025 - 05:30
Un formatge envoltat de prejudicis
Dijous, 17 d'abril de 2025 - 05:30
La pujada del lloguer ha obligat el bar a tancar
Dimecres, 16 d'abril de 2025 - 14:04
La carismàtica figura de Popeye sempre ha estat relacionada amb el consum d'espinacs
Dimecres, 16 d'abril de 2025 - 05:30
Establiments perfectes per trobar una bona mona de Pasqua
Dimecres, 16 d'abril de 2025 - 05:30
Darrere d'aquest desig irresistible s'amaga un ingredient molt comú en la indústria alimentària
Dimecres, 16 d'abril de 2025 - 05:30
Un creador de contingut comprova aquest truc d'un cambrer alemany i hi dona el vistiplau
Dimecres, 16 d'abril de 2025 - 05:30
Et presentem una recepta per als teus esmorzars supersenzilla de preparar i carregada de nutrients
Dimecres, 16 d'abril de 2025 - 05:30
La cuina volcànica va néixer fa més de 25 anys unint tradició, sostenibilitat i creativitat
Dimarts, 15 d'abril de 2025 - 05:30
Aquesta recepta és una joia de la gastronomia catalana, malgrat la seva senzillesa
Dimarts, 15 d'abril de 2025 - 05:30
Un peix deliciós que s'ha convertit en tot un símbol
Dimarts, 15 d'abril de 2025 - 05:30