Actualitat

Aquest és l'aliment fregit que sí que et convé: la ciència ho confirma

Aquest és l'aliment fregit que sí que et convé: la ciència ho confirma

El fregit ha estat vist amb recel a causa de la seva associació amb aliments greixosos i poc saludables

Jordi Prió

Dilluns, 13 de maig de 2024 - 05:30

Aquests són els 7 additius alimentaris que augmenten el risc de diabetis

Aquests són els 7 additius alimentaris que augmenten el risc de diabetis

La diabetis preocupa a milers de persones a tot el món

Jordi Prió

Diumenge, 12 de maig de 2024 - 05:30

El truc científic per conservar les nectarines i els préssecs durant molt més temps

El truc científic per conservar les nectarines i els préssecs durant molt més temps

Arriba l'època d'algunes fruites com nectarines o préssecs que et mostrarem com conservar

Jordi Prió

Dissabte, 11 de maig de 2024 - 05:30

Els aliments que van més bé per cuidar la pell de cara a l'estiu

Els aliments que van més bé per cuidar la pell de cara a l'estiu

Amb un clima cada cop més assolellat convé saber quins aliments van bé per la pell

Oriol Foix

Dissabte, 11 de maig de 2024 - 05:30

pastilla video
Aquests són els restaurants preferits dels candidats a les eleccions catalanes

Aquests són els restaurants preferits dels candidats a les eleccions catalanes

Restaurants diversos repartits per Catalunya

La Gourmeteria

Divendres, 10 de maig de 2024 - 05:30

pastilla video
Cervesa, vi i molta teca en aquestes festes a tot Catalunya

Cervesa, vi i molta teca en aquestes festes a tot Catalunya

Les millors fires gastronòmiques del país

Oriol Foix

Divendres, 10 de maig de 2024 - 05:30

Com fer 'gyozes' a casa: la recepta que farà que no les tornis a demanar al restaurant mai més

Com fer 'gyozes' a casa: la recepta que farà que no les tornis a demanar al restaurant mai més

Gaudeix d'aquest plat a casa

Jordi Prió

Divendres, 10 de maig de 2024 - 05:30

Tanca un bar històric de Sant Andreu després de més de 50 anys sent un referent al barri

Tanca un bar històric de Sant Andreu després de més de 50 anys sent un referent al barri

Obert des de 1970, tanca ara per jubilació del seu propietari

Jordi Tubella

Dijous, 9 de maig de 2024 - 09:18

Com fer una truita de patates sense utilitzar paella: dues opcions fantàstiques

Com fer una truita de patates sense utilitzar paella: dues opcions fantàstiques

Tant amb el microones com amb una olla, pots preparar una fantàstica truita de patates

Jordi Prió

Dijous, 9 de maig de 2024 - 05:30

És millor beure l'aigua freda o del temps? Un famós nutricionista explica per què

És millor beure l'aigua freda o del temps? Un famós nutricionista explica per què

L'antull de les begudes fredes ens pot sortir molt car

María Coca

Dijous, 9 de maig de 2024 - 05:30

La Boqueria s'alça com el millor mercat d'aliments del món, segons aquest rànquing intercional

La Boqueria s'alça com el millor mercat d'aliments del món, segons aquest rànquing intercional

Un top 10 mundial que lidera el mercat barceloní de La Boqueria

Jordi Tubella

Dijous, 9 de maig de 2024 - 05:30

Així has de cuinar les llenties per absorbir el seu ferro: els trucs que no coneixies

Així has de cuinar les llenties per absorbir el seu ferro: els trucs que no coneixies

Conèixer diferents maneres de cuinar llenties et servirà per integrar-les a la teva dieta

Jordi Prió

Dimecres, 8 de maig de 2024 - 05:30

Aquests són els 5 punts de cocció de la carn que pots demanar als restaurants

Aquests són els 5 punts de cocció de la carn que pots demanar als restaurants

Maneres diferents de servir un tall de carn en funció dels gustos del comensal

Oriol Foix

Dimecres, 8 de maig de 2024 - 05:30

És bo menjar-se la pell del peix? Els experts en dicten sentència

És bo menjar-se la pell del peix? Els experts en dicten sentència

Pros i contres de menjar-se la pell del peix

Jordi Tubella

Dimecres, 8 de maig de 2024 - 05:30

Com triar el millor meló: els trucs infal·libles

Com triar el millor meló: els trucs infal·libles

Alguns trucs et poden ajudar a escollir els millors melons durant la temporada que començarà aviat

Jordi Prió

Dimarts, 7 de maig de 2024 - 05:30

pastilla video
Aquests són els 5 únics formatges tradicionals catalans: varietat de sabors exquisits

Aquests són els 5 únics formatges tradicionals catalans: varietat de sabors exquisits

Catalunya no és un país formatger, però compta amb grans formatges tradicionals

Xevi Miró

Dimarts, 7 de maig de 2024 - 05:30

Una salsa catalana entre les 10 millors del món segons aquest rànquing internacional

Una salsa catalana entre les 10 millors del món segons aquest rànquing internacional

La samfaina és una salsa molt apreciada

Oriol Foix

Dimarts, 7 de maig de 2024 - 05:30

Els germans Roca obren un nou restaurant a Girona

Els germans Roca obren un nou restaurant a Girona

Així serà 'Esperit Roca', el nou projecte de la família Roca

Oriol Foix

Dilluns, 6 de maig de 2024 - 13:24

pastilla video
Com fer la millor truita de patates? La versió definitiva de l'Ada Parellada

Com fer la millor truita de patates? La versió definitiva de l'Ada Parellada

La xef del Semproniana ens dona els tips més importants

Ada Parellada

Dilluns, 6 de maig de 2024 - 05:30

Aquesta és la recepta de l'esgarraet valencià: el plat perfecte per a la primavera

Aquesta és la recepta de l'esgarraet valencià: el plat perfecte per a la primavera

Un plat molt típic en terres valencianes que coneixem més en profunditat

Jordi Prió

Dilluns, 6 de maig de 2024 - 05:30

L'increïble pa de bròcoli que prepara una cuinera catalana i com fer-ho: sa i boníssim

L'increïble pa de bròcoli que prepara una cuinera catalana i com fer-ho: sa i boníssim

Aquest pa t'encantarà i el seu color no deixarà indiferent ningú

María Coca

Dilluns, 6 de maig de 2024 - 05:30

D'on ve l'expressió "donar gat per llebre" i de quina manera ens poden seguir enganyant als restaurants

D'on ve l'expressió "donar gat per llebre" i de quina manera ens poden seguir enganyant als restaurants

Oriol Foix

Diumenge, 5 de maig de 2024 - 05:30

Com fer ceba caramel·litzada sense sucre: el secret més ben guardat pels cuiners

Com fer ceba caramel·litzada sense sucre: el secret més ben guardat pels cuiners

Amb aquesta recepta podràs fer un salt de qualitat als teus plats quan tinguis convidats

Jordi Prió

Diumenge, 5 de maig de 2024 - 05:30

Els bolets de primavera 2024 a Catalunya: tot el que necessites saber

Els bolets de primavera 2024 a Catalunya: tot el que necessites saber

El bolet de neu, el de Sant Jordi, el que et troba a tu o el bolet aromàtic són alguns sobrenoms dels bolets de primavera

Jordi Tubella

Diumenge, 5 de maig de 2024 - 05:30

5 aliments que no trenquen el dejuni intermitent

5 aliments que no trenquen el dejuni intermitent

El dejuni intermitent és una pràctica alimentària que ha guanyat popularitat en els últims anys

Jordi Prió

Dissabte, 4 de maig de 2024 - 05:30

Per què has de deixar de prendre suc de taronja: atenció a l'alerta dels experts

Per què has de deixar de prendre suc de taronja: atenció a l'alerta dels experts

Diferències i perills entre la taronja sencera i el suc de taronja

Jordi Tubella

Dissabte, 4 de maig de 2024 - 05:30

Què és la salicòrnia? L'ingredient estrella dels xefs d'alta cuina

Què és la salicòrnia? L'ingredient estrella dels xefs d'alta cuina

És una planta salada cada vegada més popular en fogons de luxe

Oriol Foix

Dissabte, 4 de maig de 2024 - 05:30

Aquest arròs inflat casolà serà el teu nou vici: èxit garantit

Aquest arròs inflat casolà serà el teu nou vici: èxit garantit

L'arròs inflat és una bona font de carbohidrats complexos, la qual cosa el converteix en una opció energètica

Jordi Prió

Divendres, 3 de maig de 2024 - 05:30

Vi de qualitat i de la màxima proximitat en aquesta festa lleidatana

Vi de qualitat i de la màxima proximitat en aquesta festa lleidatana

El maig arriba carregat de festa, menjar i molt de vi

Oriol Foix

Divendres, 3 de maig de 2024 - 05:30

Aquest és el restaurant amb la llista d'espera més llarga del món

Aquest és el restaurant amb la llista d'espera més llarga del món

Un restaurant de Bristol ha demostrat ser un dels llocs més buscats de tot el planeta

Jordi Tubella

Divendres, 3 de maig de 2024 - 05:30

Els millors trucs de cuina d'Ada Parellada: fàcils, curiosos i increïbles

Els millors trucs de cuina d'Ada Parellada: fàcils, curiosos i increïbles

La xef Ada Parellada ens porta els consells de cuina més pràctics que et canviaran la vida

La Gourmeteria

Dijous, 2 de maig de 2024 - 11:43

Per què ens agrada la cervesa freda? La química té la resposta

Per què ens agrada la cervesa freda? La química té la resposta

La forma de distribuir-se les molècules d'aigua i etanol alteren el sabor de les begudes alcohòliques

Marta Sánchez Iranzo

Dijous, 2 de maig de 2024 - 09:37

Com fer que el pa blanc sigui més sa: un metge en revela el secret

Com fer que el pa blanc sigui més sa: un metge en revela el secret

Aquest expert ha trobat la solució per donar-li la volta a la reputació del pa blanc

María Coca

Dijous, 2 de maig de 2024 - 05:30

Maig: aquests són els aliments que pots plantar aquest mes

Maig: aquests són els aliments que pots plantar aquest mes

Amb temperatures més càlides i dies més llargs, al maig tenim una àmplia gamma de possibilitats

Jordi Prió

Dijous, 2 de maig de 2024 - 05:30

Tonyina a 3.000 euros el quilo: el preu desorbitat de l'exemplar més car del món

Tonyina a 3.000 euros el quilo: el preu desorbitat de l'exemplar més car del món

La tonyina més cara del 2024 es va vendre al Japó a principis d'any

Oriol Foix

Dijous, 2 de maig de 2024 - 05:30

En què es diferencien un plàtan i una banana?

En què es diferencien un plàtan i una banana?

Semblen la mateixa fruita, però tenen propietats diferents

Oriol Foix

Dimecres, 1 de maig de 2024 - 05:30

La nova moda gastronòmica que ja ha arribat a Catalunya: adeu-siau als brunch?

La nova moda gastronòmica que ja ha arribat a Catalunya: adeu-siau als brunch?

El drunch destaca entre els amants del bon menjar i les experiències culinàries úniques

Jordi Prió

Dimecres, 1 de maig de 2024 - 05:30

Pel teu bé, hauries de deixar d'escalfar l'aigua al microones: els experts t'expliquen per què

Pel teu bé, hauries de deixar d'escalfar l'aigua al microones: els experts t'expliquen per què

Una acció més perillosa del que pot semblar

Jordi Tubella

Dimecres, 1 de maig de 2024 - 05:30

Fermí Puig es jubila i tanca el seu restaurant a Barcelona

Fermí Puig es jubila i tanca el seu restaurant a Barcelona

El restaurant tanca portes després d'onze anys d'activitat

Oriol Foix

Dimarts, 30 d'abril de 2024 - 11:25

pastilla video
La Gourmeteria creix! 'Menja amb Gust' ens porta els millors vídeos gastronòmics

La Gourmeteria creix! 'Menja amb Gust' ens porta els millors vídeos gastronòmics

La Gourmeteria

Dimarts, 30 d'abril de 2024 - 11:07