Actualitat

Les dues receptes increïbles que han conquerit internet: no sabràs quina tastar primer

Les dues receptes increïbles que han conquerit internet: no sabràs quina tastar primer

Dos plats deliciosos que pots fer a casa

Oriol Foix

Dimarts, 17 de juny de 2025 - 05:30

L'excel·lència de la dolçor catalana: una crònica del triomf de Lluc Crusellas

L'excel·lència de la dolçor catalana: una crònica del triomf de Lluc Crusellas

'Lluc, una crònica de la pastisseria' és el documental que recorda l'èxit del pastisser osonenc

Jordi Tubella

Dilluns, 16 de juny de 2025 - 14:01

El nou producte de Mercadona ric en proteïnes i sense greixos que substitueix la carn

El nou producte de Mercadona ric en proteïnes i sense greixos que substitueix la carn

Un aliment sense carn, però ple de proteïnes i molt versàtil a la cuina

Jordi Prió

Dilluns, 16 de juny de 2025 - 05:30

L'error més comú en tallar meló: així perd dolçor i es fa malbé abans de temps

L'error més comú en tallar meló: així perd dolçor i es fa malbé abans de temps

Molts dels trucs que tenim per estalviar temps se'ns tornen en contra i aquest és un bon exemple

María Coca

Dilluns, 16 de juny de 2025 - 05:30

El poble de Girona on menjar arrossos d'un xef Michelin per 22 € amb vistes al mar

El poble de Girona on menjar arrossos d'un xef Michelin per 22 € amb vistes al mar

Una destinació gastronòmica que promet atreure els amants de la cuina catalana més exclusiva

Jordi Prió

Dilluns, 16 de juny de 2025 - 05:30

Com gaudir dels carbohidrats sense culpa: l'error de menjar fideus acabats de coure

Com gaudir dels carbohidrats sense culpa: l'error de menjar fideus acabats de coure

Un truc que comença a guanyar rellevància entre nutricionistes i experts en fitness

Jordi Prió

Diumenge, 15 de juny de 2025 - 05:30

La xurreria més famosa de Barcelona que triomfa a Gràcia: xurros a 1,50 €

La xurreria més famosa de Barcelona que triomfa a Gràcia: xurros a 1,50 €

Una xurreria al cor de Barcelona amb una proposta que no et deixarà indiferent

Jordi Prió

Diumenge, 15 de juny de 2025 - 05:30

L'hamburguesa més cara del món se serveix a Barcelona i costa 9.450 €

L'hamburguesa més cara del món se serveix a Barcelona i costa 9.450 €

T'expliquem el perquè d'aquest preu tan desorbitat en una hamburguesa

Jordi Prió

Dissabte, 14 de juny de 2025 - 05:30

Com aprofitar al màxim el cogombre a la cuina: un aliment versàtil i refrescant

Com aprofitar al màxim el cogombre a la cuina: un aliment versàtil i refrescant

Una hortalissa d'estiu deliciosa

Oriol Foix

Dissabte, 14 de juny de 2025 - 05:30

Una font de cervesa al seu jardí secret: el restaurant més peculiar de Barcelona

Una font de cervesa al seu jardí secret: el restaurant més peculiar de Barcelona

Una convivència entre cafeteries de tota la vida i propostes gastronòmiques nouvingudes

Jordi Prió

Dissabte, 14 de juny de 2025 - 05:30

Aquest és el calaix del congelador on has de guardar el peix i el marisc

Aquest és el calaix del congelador on has de guardar el peix i el marisc

Els gelats i el marisc tenen un calaix concret del congelador i s'ha de respectar

Jordi Tubella

Divendres, 13 de juny de 2025 - 05:30

El truc definitiu per pelar la fruita que et canviarà la vida

El truc definitiu per pelar la fruita que et canviarà la vida

Ara ja no tindràs problema per pelar la fruita i refrescar-te aquest estiu de forma saludable

Jordi Prió

Divendres, 13 de juny de 2025 - 05:30

Les barbacoes a l'aire lliure més espectaculars del país les trobaràs en aquesta fira de Barcelona

Les barbacoes a l'aire lliure més espectaculars del país les trobaràs en aquesta fira de Barcelona

Les millors fires gastronòmiques del país

Oriol Foix

Divendres, 13 de juny de 2025 - 05:30

El plat amb gust d'espaguetis que té 20 vegades menys calories: el sopar fit que arrasa

El plat amb gust d'espaguetis que té 20 vegades menys calories: el sopar fit que arrasa

De vegades, la pasta pot estar feta amb altres ingredients que sorprenen

Jordi Prió

Divendres, 13 de juny de 2025 - 05:30

La cuina catalana, present a la selectivitat: per què s'estan perdent els plats tradicionals?

La cuina catalana, present a la selectivitat: per què s'estan perdent els plats tradicionals?

Es tracta d'una pregunta de l'examen d'anglès

Oriol Foix

Dijous, 12 de juny de 2025 - 10:35

'Crackers' de gratacul o quètxup d'aranyó: els 30 productes que es fan amb recursos del bosc

'Crackers' de gratacul o quètxup d'aranyó: els 30 productes que es fan amb recursos del bosc

El projecte Plantes Oblidades impulsa l'ús de recursos alimentaris forestals

Oriol Foix

Dijous, 12 de juny de 2025 - 05:30

La recepta d'amanida de cireres més original per a un sopar d'estiu

La recepta d'amanida de cireres més original per a un sopar d'estiu

Una presentació que entra pels ulls

Jordi Prió

Dijous, 12 de juny de 2025 - 05:30

Aquestes patates cruixents sense fregir són l'snack viral que voldràs fer una vegada i una altra

Aquestes patates cruixents sense fregir són l'snack viral que voldràs fer una vegada i una altra

Són un vici, una obsessió de la qual no s'escapa ningú

María Coca

Dijous, 12 de juny de 2025 - 05:30

El truc perquè el gaspatxo et quedi suau, perfecte i sense grumolls

El truc perquè el gaspatxo et quedi suau, perfecte i sense grumolls

Un dels errors més comuns és barrejar tot alhora i batre'l de qualsevol manera

Jordi Prió

Dijous, 12 de juny de 2025 - 05:30

Com fer una truita de patates sense ous ni patates: Maria Nicolau en revela el secret

Com fer una truita de patates sense ous ni patates: Maria Nicolau en revela el secret

Una recepta que es feia servir durant la guerra i la postguerra

Jordi Tubella

Dijous, 12 de juny de 2025 - 05:30

pastilla video
El formatge que va caure en l'oblit i ara està de moda: és cultura gastronòmica catalana

El formatge que va caure en l'oblit i ara està de moda: és cultura gastronòmica catalana

El seu sabor és fort i intens, persistent i agressiu

Xevi Miró

Dijous, 12 de juny de 2025 - 05:30

Premis Nacionals de Gastronomia de Catalunya 2025: llista de tots els premiats

Premis Nacionals de Gastronomia de Catalunya 2025: llista de tots els premiats

Víctor Antich

Dimecres, 11 de juny de 2025 - 20:00

Per què l'oli d'oliva verge extra canvia de sabor a l'estiu

Per què l'oli d'oliva verge extra canvia de sabor a l'estiu

Així reacciona aquest ingredient bàsic durant el període estival

Jordi Prió

Dimecres, 11 de juny de 2025 - 05:30

El truc perquè les maduixes durin més fresques a l'estiu i no s'espatllin en un dia

El truc perquè les maduixes durin més fresques a l'estiu i no s'espatllin en un dia

Una fruita de temporada deliciosa

Jordi Prió

Dimecres, 11 de juny de 2025 - 05:30

El receptari més antic d'Europa està escrit en català: un llibre medieval de cuina catalana

El receptari més antic d'Europa està escrit en català: un llibre medieval de cuina catalana

Es tracta de la primera obra culinària europea escrita en una llengua diferent del llatí

Oriol Foix

Dimecres, 11 de juny de 2025 - 05:30

Una defensa acèrrima dels pastors catalans: els restaurants de l'Alta Garrotxa alcen la veu

Una defensa acèrrima dels pastors catalans: els restaurants de l'Alta Garrotxa alcen la veu

Plats elaborats amb productes de ramaders locals

Jordi Tubella

Dimarts, 10 de juny de 2025 - 17:03

pastilla video
Un restaurant de la Cerdanya guanya el concurs del millor capipota de Catalunya

Un restaurant de la Cerdanya guanya el concurs del millor capipota de Catalunya

El restaurant Sant Josep s'endú el primer premi

Oriol Foix

Dimarts, 10 de juny de 2025 - 10:30

El restaurant històric que reneix de les cendres després de gairebé ser oblidat

El restaurant històric que reneix de les cendres després de gairebé ser oblidat

La història del primer restaurant amb 3 estrelles de l'Estat

Oriol Foix

Dimarts, 10 de juny de 2025 - 05:30

La millor mel de Catalunya 2025 es fa en aquest petit poble de Tarragona

La millor mel de Catalunya 2025 es fa en aquest petit poble de Tarragona

Et parlem de la que ha estat reconeguda com la millor mel de Catalunya el 2025

Jordi Prió

Dimarts, 10 de juny de 2025 - 05:30

Com fer el gelat de xocolata perfecte a casa amb només 3 ingredients

Com fer el gelat de xocolata perfecte a casa amb només 3 ingredients

Una recepta fàcil, ràpida i ideal per refrescar-se amb sabor aquest estiu

Jordi Tubella

Dimarts, 10 de juny de 2025 - 05:30

Per què tots parlen de la Salsa Emmy? La salsa per a hamburgueses més addictiva del moment

Per què tots parlen de la Salsa Emmy? La salsa per a hamburgueses més addictiva del moment

Els qui la tasten asseguren que és la millor salsa per a hamburgueses

Jordi Prió

Dimarts, 10 de juny de 2025 - 05:30

Així és el pernil més car del món: porcs alimentats amb llagostes i marisc

Així és el pernil més car del món: porcs alimentats amb llagostes i marisc

El seu origen és a la Xina, on un grup de productors ha portat l'alimentació animal a un altre nivell

Jordi Prió

Dilluns, 9 de juny de 2025 - 05:30

El truc dels xefs gallecs per obrir musclos sense que perdin el seu suc natural

El truc dels xefs gallecs per obrir musclos sense que perdin el seu suc natural

Un secret que es queda a Galícia

María Coca

Dilluns, 9 de juny de 2025 - 05:30

Una experta alimentària alerta sobre aquest error en menjar mandarines que tothom comet

Una experta alimentària alerta sobre aquest error en menjar mandarines que tothom comet

Deixa de tirar tots els filets blancs de la mandarina

Jordi Prió

Dilluns, 9 de juny de 2025 - 05:30

Així es fa la lasanya freda que arrasa aquest estiu: ve de gust només de veure-la!

Així es fa la lasanya freda que arrasa aquest estiu: ve de gust només de veure-la!

Havies pensat alguna vegada que la lasanya podia ser un plat fresquet per a l'estiu?

Jordi Prió

Diumenge, 8 de juny de 2025 - 05:30

Per què l'etiqueta d'Angostura Bitters és tan gran i no encaixa amb l'ampolla?

Per què l'etiqueta d'Angostura Bitters és tan gran i no encaixa amb l'ampolla?

Aquesta etiqueta és una de les més fàcilment reconeixibles del mercat

Jordi Prió

Diumenge, 8 de juny de 2025 - 05:30

pastilla video
El nebot d'aquest famós futbolista ha obert a Barcelona la primera gelateria libanesa de l'Estat

El nebot d'aquest famós futbolista ha obert a Barcelona la primera gelateria libanesa de l'Estat

Azah ha obert portes a l'Eixample

Oriol Foix

Diumenge, 8 de juny de 2025 - 05:30

Maria Nicolau encén les xarxes socials: "En un restaurant de 60 € no poden fer això"

Maria Nicolau encén les xarxes socials: "En un restaurant de 60 € no poden fer això"

La xef catalana posa límits als restaurants cars

Jordi Tubella

Dissabte, 7 de juny de 2025 - 05:30

El plat típic català que triomfa a Espanya i és ric en potassi i baix en calories

El plat típic català que triomfa a Espanya i és ric en potassi i baix en calories

Una recepta originària de Lleida i molt popular també a Tarragona

Jordi Prió

Dissabte, 7 de juny de 2025 - 05:30

Compte amb guardar les cireres a la nevera: el truc perquè no perdin sabor ni textura

Compte amb guardar les cireres a la nevera: el truc perquè no perdin sabor ni textura

Posar-les a la nevera no sempre és tan senzill com sembla

Jordi Prió

Dissabte, 7 de juny de 2025 - 05:30