Actualitat

El truc definitiu per fer patates fregides segons un xef Michelin

El truc definitiu per fer patates fregides segons un xef Michelin

Ben cruixents per fora, però sucoses per dins

María Coca

Dilluns, 15 de juliol de 2024 - 05:30

Com aprofitar les llimones a les teves receptes

Com aprofitar les llimones a les teves receptes

Les llimones són un ingredient clau a la cuina per a moltes persones

Jordi Prió

Diumenge, 14 de juliol de 2024 - 05:30

Com deshidratar herbes fresques al microones en segons

Com deshidratar herbes fresques al microones en segons

Creus que aprofites el teu microones al màxim? Així és com et pot ajudar amb les teves herbes fresques

Jordi Prió

Dissabte, 13 de juliol de 2024 - 05:30

Els trucs secrets de la cafetera italiana per aconseguir fer un cafè perfecte

Els trucs secrets de la cafetera italiana per aconseguir fer un cafè perfecte

Petits detalls a l'hora de fer el cafè que marquen una gran diferència

Oriol Foix

Dissabte, 13 de juliol de 2024 - 05:30

No tots els caves són iguals: aquests són els factors a tenir en compte quan en compris

No tots els caves són iguals: aquests són els factors a tenir en compte quan en compris

Celebra el dia mundial del cava

Oriol Foix

Divendres, 12 de juliol de 2024 - 05:30

pastilla video
Els hotels de Barcelona podran tenir un nou segell gastronòmic de qualitat

Els hotels de Barcelona podran tenir un nou segell gastronòmic de qualitat

El Gremi d'Hotels ha presentat dos nous distintius, el 'Gastronòmic' i el 'Cultural'

Oriol Foix / ACN

Dijous, 11 de juliol de 2024 - 16:40

Dues pizzeries de Nàpols empaten en primera posició al rànquing italià de les millors del món

Dues pizzeries de Nàpols empaten en primera posició al rànquing italià de les millors del món

La pizza napolitana arrasa en aquest prestigiós rànquing

Oriol Foix

Dijous, 11 de juliol de 2024 - 10:18

Els 3 llocs de la teva cuina on s'amaguen els bacteris: et sorprendrà

Els 3 llocs de la teva cuina on s'amaguen els bacteris: et sorprendrà

La neteja és fonamental a la cuina i aquests són alguns llocs que has de vigilar amb atenció

Jordi Prió

Dijous, 11 de juliol de 2024 - 05:30

La fórmula definitiva per preparar el còctel més popular del món

La fórmula definitiva per preparar el còctel més popular del món

Un còctel ideal per prendre a l'estiu

Jordi Tubella

Dijous, 11 de juliol de 2024 - 05:30

5 trucs molt creatius per pelar un ou dur: facilíssim

5 trucs molt creatius per pelar un ou dur: facilíssim

Ja no queden excuses per gaudir d'un menjar complet i sa cada dia

María Coca

Dijous, 11 de juliol de 2024 - 05:30

El futur ja és aquí: la carn autèntica impresa en 3D és una realitat

El futur ja és aquí: la carn autèntica impresa en 3D és una realitat

Empreses punteres del sector han aconseguit replicar la carn a partir de cèl·lules mare

Oriol Foix

Dijous, 11 de juliol de 2024 - 05:30

Quin sabor tenen els vins volcànics? Un viatge des de Sitges fins a Lanzarote i Europa

Quin sabor tenen els vins volcànics? Un viatge des de Sitges fins a Lanzarote i Europa

Una mirada de 360 graus des del bressol dels vins volcànics

Jordi Tubella

Dimecres, 10 de juliol de 2024 - 18:04

Neix el primer formatge català fet amb llet de vaca de raça autòctona dels Pirineus

Neix el primer formatge català fet amb llet de vaca de raça autòctona dels Pirineus

La formatgeria Mas Rovira elabora formatge amb llet de vaca Bruna

Oriol Foix / ACN

Dimecres, 10 de juliol de 2024 - 10:17

Dos plats que et van dir que eren xinesos i en realitat no ho són

Dos plats que et van dir que eren xinesos i en realitat no ho són

L'origen d'alguns plats és una de les moltes creences falses en el món de la gastronomia

Jordi Prió

Dimecres, 10 de juliol de 2024 - 05:30

Com refredar la cervesa calenta en menys de cinc minuts sense fer servir el congelador

Com refredar la cervesa calenta en menys de cinc minuts sense fer servir el congelador

Hi ha diversos mètodes per aconseguir un resultat increïble

Oriol Foix

Dimecres, 10 de juliol de 2024 - 05:30

La Copa Amèrica de Vela aterra a la terrassa més icònica de Barcelona amb aquest còctel

La Copa Amèrica de Vela aterra a la terrassa més icònica de Barcelona amb aquest còctel

Una beguda que ens transporta al mar

Oriol Foix

Dimecres, 10 de juliol de 2024 - 05:30

Martina Puigvert: "Els productes de la Garrotxa aporten sabor i bellesa a la cuina catalana"

Martina Puigvert: "Els productes de la Garrotxa aporten sabor i bellesa a la cuina catalana"

El secret més ben guardat de Les Cols al descobert en la segona jornada volcànica al Worldcanic

Jordi Tubella

Dimarts, 9 de juliol de 2024 - 18:26

La beguda dels Països Catalans avalada per la NASA perquè és un superaliment

La beguda dels Països Catalans avalada per la NASA perquè és un superaliment

Es tracta d'una beguda recomanada per emportar en els vols espacials de la NASA

Jordi Tubella

Dimarts, 9 de juliol de 2024 - 05:30

Aquesta és la millor alternativa al gel per refredar els aliments a l'estiu si fas servir una nevera portàtil

Aquesta és la millor alternativa al gel per refredar els aliments a l'estiu si fas servir una nevera portàtil

Una opció més eficient i segura

Oriol Foix

Dimarts, 9 de juliol de 2024 - 05:30

Les 5 salses vinagreta més increïbles que transformaran les teves amanides

Les 5 salses vinagreta més increïbles que transformaran les teves amanides

Com millorar el sabor de les teves amanides perquè deixin de ser avorrides

Jordi Prió

Dimarts, 9 de juliol de 2024 - 05:30

Arrenca el Worldcanic amb cuines explosives i l'arrel volcànica del Disfrutar

Arrenca el Worldcanic amb cuines explosives i l'arrel volcànica del Disfrutar

Classes magistrals de cuina volcànica amb propostes basades en productes locals i catalans

Jordi Tubella

Dilluns, 8 de juliol de 2024 - 19:14

Concert gratuït amb vi del Penedès en aquest emblemàtic edifici del centre de Barcelona

Concert gratuït amb vi del Penedès en aquest emblemàtic edifici del centre de Barcelona

El celler U MES U enceta el seu cicle cultural

Oriol Foix

Dilluns, 8 de juliol de 2024 - 10:01

El truc per tallar bé els espàrrecs de marge: el gran secret revelat

El truc per tallar bé els espàrrecs de marge: el gran secret revelat

Aprenem a tallar bé els espàrrecs verds i també què es pot fer amb la part que sobra

María Coca

Dilluns, 8 de juliol de 2024 - 05:30

pastilla video
La millor mongeta tendra amb patates es fa així: els consells de l'Ada Parellada perquè quedi exquisida

La millor mongeta tendra amb patates es fa així: els consells de l'Ada Parellada perquè quedi exquisida

Ada Parellada

Dilluns, 8 de juliol de 2024 - 05:30

Recepta de faves amb pernil: sabor assegurat en menys de 30 minuts

Recepta de faves amb pernil: sabor assegurat en menys de 30 minuts

Un plat nutritiu i ple de sabor que pots preparar de forma fàcil i ràpida a casa

Jordi Prió

Dilluns, 8 de juliol de 2024 - 05:30

5 aliments que tenen la pitjor nota al Nutriscore: no te'ls esperes

5 aliments que tenen la pitjor nota al Nutriscore: no te'ls esperes

En els últims anys la preocupació per un estil de vida saludable ha augmentat entre la població

Jordi Prió

Diumenge, 7 de juliol de 2024 - 05:30

Les receptes més gormandes amb xocolata per gaudir al màxim dels pecats d'estiu

Les receptes més gormandes amb xocolata per gaudir al màxim dels pecats d'estiu

Celebra el dia mundial del cacau amb aquests plats

Oriol Foix

Diumenge, 7 de juliol de 2024 - 05:30

El socarrat de la paella té secret i segur que no el coneixes

El socarrat de la paella té secret i segur que no el coneixes

La paella és un dels plats més emblemàtics de la gastronomia espanyola

Jordi Prió

Dissabte, 6 de juliol de 2024 - 05:30

L'Hostal de La Gavina acull els cent anys de S'Agaró: una vila cent per cent gurmet

L'Hostal de La Gavina acull els cent anys de S'Agaró: una vila cent per cent gurmet

Un repàs històric i deliciós de S'Agaró i l'Hostal de La Gavina

Víctor Antich / Jordi Tubella

Divendres, 5 de juliol de 2024 - 13:09

Viu l'autèntica gastronomia catalana més enllà de Barcelona

Viu l'autèntica gastronomia catalana més enllà de Barcelona

Aquestes són les fires gastronòmiques del cap de setmana

Oriol Foix

Divendres, 5 de juliol de 2024 - 05:30

Els pans més saludables segons la ciència: aquests són els 5 primers

Els pans més saludables segons la ciència: aquests són els 5 primers

Un aliment meravellós i essencial que ha nodrit la humanitat durant mil·lennis

Jordi Tubella

Divendres, 5 de juliol de 2024 - 05:30

L'origen dels ous Benedict i la recepta més fàcil per fer-los a casa

L'origen dels ous Benedict i la recepta més fàcil per fer-los a casa

És potser un dels plats més bonics visualment que existeixen en la gastronomia

Jordi Prió

Divendres, 5 de juliol de 2024 - 05:30

Aquests són els meus trucs secrets per menjar amb bastonets com un professional

Aquests són els meus trucs secrets per menjar amb bastonets com un professional

Una mica de pràctica i moltes ganes de gaudir de la cuina asiàtica sempre són un plus per aconseguir-ho

María Coca

Dijous, 4 de juliol de 2024 - 05:30

Els consells infal·libles per evitar que la pasta s'enganxi durant la cocció

Els consells infal·libles per evitar que la pasta s'enganxi durant la cocció

És un dels maldecaps més comuns a les cuines d'arreu

Jordi Tubella

Dijous, 4 de juliol de 2024 - 05:30

Adeu als estris de fusta a la cuina: els experts alerten del risc que suposen per a la salut

Adeu als estris de fusta a la cuina: els experts alerten del risc que suposen per a la salut

Els estris d'acer inoxidable i silicona són més segurs

Oriol Foix

Dijous, 4 de juliol de 2024 - 05:30

Sense idees per al sopar? Descobreix 3 sopars ràpids amb pocs ingredients

Sense idees per al sopar? Descobreix 3 sopars ràpids amb pocs ingredients

Receptes completes nutricionalment i molt fàcils de fer

Jordi Prió

Dijous, 4 de juliol de 2024 - 05:30

Els 10 manaments de la cuina de proximitat: el Garraf reivindica la tradició catalana a la cuina

Els 10 manaments de la cuina de proximitat: el Garraf reivindica la tradició catalana a la cuina

Deu punts per defensar la tradició culinària

Oriol Foix

Dimecres, 3 de juliol de 2024 - 05:30

Els perills de la llet vegetal: aquestes són les recomanacions de l'OMS

Els perills de la llet vegetal: aquestes són les recomanacions de l'OMS

Important advertència sobre el consum de begudes vegetals alternatives a la llet animal

Jordi Tubella

Dimecres, 3 de juliol de 2024 - 05:30

Aquests són els autèntics ingredients del mojito: les altres coses són invents

Aquests són els autèntics ingredients del mojito: les altres coses són invents

A l'estiu els còctels prenen protagonisme i mojito és un dels més demandats

Jordi Prió

Dimecres, 3 de juliol de 2024 - 05:30

Un estudi demostra que la mala alimentació mata més gent que el tabac

Un estudi demostra que la mala alimentació mata més gent que el tabac

La investigació publicada a la revista The Lancet avisa dels riscos de portar una mala dieta

Oriol Foix

Dimecres, 3 de juliol de 2024 - 05:30