Actualitat

Per què no hauries de treure la cua de la maduixa abans de rentar-la?

Per què no hauries de treure la cua de la maduixa abans de rentar-la?

Pot semblar un gest innocent, però perjudica i molt al sabor de la fruita

María Coca

Dilluns, 23 de juny de 2025 - 05:30

Aquest és l'aliment ideal per prevenir la ressaca: un estudi ho demostra científicament

Aquest és l'aliment ideal per prevenir la ressaca: un estudi ho demostra científicament

Un article de Journal of Functional Foods explica els beneficis d'aquest producte

Oriol Foix

Dilluns, 23 de juny de 2025 - 05:30

Els 5 aliments que has d'evitar per mantenir la panxa plana després dels 50

Els 5 aliments que has d'evitar per mantenir la panxa plana després dels 50

A partir de certa edat és millor evitar aquests aliments

Jordi Prió

Dilluns, 23 de juny de 2025 - 05:30

Com fer una amanida de patata espectacular: 7 trucs de cuina que et sorprendran

Com fer una amanida de patata espectacular: 7 trucs de cuina que et sorprendran

Les claus per a un resultat excel·lent

Jordi Prió

Diumenge, 22 de juny de 2025 - 05:30

Per què tanca el restaurant de MasterChef després de set anys i 500.000 clients?

Per què tanca el restaurant de MasterChef després de set anys i 500.000 clients?

El restaurant MasterChef va traslladar als fogons reals l'esperit del programa de RTVE

Jordi Prió

Diumenge, 22 de juny de 2025 - 05:30

El sopar amb cigrons que et salvarà les nits d'estiu: ràpida i amb molta proteïna

El sopar amb cigrons que et salvarà les nits d'estiu: ràpida i amb molta proteïna

Una de les opcions més recomanables per a les nits d'estiu

Jordi Prió

Dissabte, 21 de juny de 2025 - 05:30

Què es menjava a Barcelona fa 1.600 anys? El menú d'una taverna humil

Què es menjava a Barcelona fa 1.600 anys? El menú d'una taverna humil

La seva oferta estava molt relacionada amb la capacitat econòmica de la seva clientela

Marc Pons

Dissabte, 21 de juny de 2025 - 05:30

El truc infal·lible perquè els plàtans no es posin negres i durin més

El truc infal·lible perquè els plàtans no es posin negres i durin més

Un consell per allargar la seva vida útil sense esforç ni despesa

Jordi Prió

Dissabte, 21 de juny de 2025 - 05:30

Un expert explica per què el plàtan costa més que la banana

Un expert explica per què el plàtan costa més que la banana

La diferència no obeeix només a estratègies comercials ni és casual

Jordi Prió

Divendres, 20 de juny de 2025 - 05:30

4 receptes lleugeres a la fregidora d'aire per desinflar la panxa abans de l'estiu

4 receptes lleugeres a la fregidora d'aire per desinflar la panxa abans de l'estiu

La fregidora d'aire s'ha convertit en una aliada imprescindible per a moltes persones a la cuina

Jordi Prió

Divendres, 20 de juny de 2025 - 05:30

Quant costa i què es menja al millor restaurant del món?

Quant costa i què es menja al millor restaurant del món?

Així es menja al nou guanyador del The World's 50 Best Restaurants

Oriol Foix

Dijous, 19 de juny de 2025 - 22:29

The World's 50 Best Restaurants 2025: la llista amb tots els guanyadors i premis

The World's 50 Best Restaurants 2025: la llista amb tots els guanyadors i premis

La 23a edició del The World's 50 Best Restaurants ha catalogat el peruà Maido com a flamant guanyador

Jordi Tubella

Dijous, 19 de juny de 2025 - 22:18

El Maido, proclamat nou millor restaurant del món

El Maido, proclamat nou millor restaurant del món

El restaurant pren el relleu del català Disfrutar

Oriol Foix

Dijous, 19 de juny de 2025 - 22:17

L'Enigma, únic restaurant català entre els 50 millors del món amb una destacada 34a posició

L'Enigma, únic restaurant català entre els 50 millors del món amb una destacada 34a posició

Catalunya brilla a la gala del 50 Best Restaurants

Jordi Tubella

Dijous, 19 de juny de 2025 - 21:20

pastilla video
Mor Paco Solé Parellada, propietari del restaurant 7 Portes, a 81 anys

Mor Paco Solé Parellada, propietari del restaurant 7 Portes, a 81 anys

La cuina catalana perd un dels seus grans referents

Oriol Foix

Dijous, 19 de juny de 2025 - 12:19

Joan Manuel Serrat revela el seu plat preferit: "Va ser el meu sopar durant 20 anys"

Joan Manuel Serrat revela el seu plat preferit: "Va ser el meu sopar durant 20 anys"

Serrat va confessar en una entrevista que domina com pocs aquesta recepta tan quotidiana

Jordi Prió

Dijous, 19 de juny de 2025 - 05:30

Com es diu l'arbre que dona nous? El seu nom sorprèn molts

Com es diu l'arbre que dona nous? El seu nom sorprèn molts

Molts se sorprenen per la poca relació entre el nom de l'arbre i del fruit sec

Jordi Prió

Dijous, 19 de juny de 2025 - 05:30

pastilla video
Un ingredient sorpresa als formatges que se surt de la norma: aquesta és la seva lògica

Un ingredient sorpresa als formatges que se surt de la norma: aquesta és la seva lògica

Els quatre elements del formatge i una sorpresa espontània amb criteri

Xevi Miró

Dijous, 19 de juny de 2025 - 05:30

Aquesta pasta de full d'espàrrecs i formatge és perfecta per a un sopar fàcil

Aquesta pasta de full d'espàrrecs i formatge és perfecta per a un sopar fàcil

Es poden preparar diferents versions i no sabràs quin escollir-ne

María Coca

Dijous, 19 de juny de 2025 - 05:30

On es pot fer pícnic i on no: tot el que has de saber sobre aquesta pràctica

On es pot fer pícnic i on no: tot el que has de saber sobre aquesta pràctica

Gaudeix de la natura de manera responsable

Oriol Foix

Dijous, 19 de juny de 2025 - 05:30

Els restaurants de Barcelona on menjar bon sushi i no morir en l’intent

Els restaurants de Barcelona on menjar bon sushi i no morir en l’intent

4 locals que són aposta segura amb el millor sushi de la ciutat

Jordi Tubella

Dimecres, 18 de juny de 2025 - 05:30

La recepta de gelat de maduixes sense sucre que arrasa aquest estiu

La recepta de gelat de maduixes sense sucre que arrasa aquest estiu

Aquest gelat aprofita la dolçor natural de les fruites per no afegir sucre extra

Jordi Prió

Dimecres, 18 de juny de 2025 - 05:30

El truc d'un químic per refredar cerveses ràpid amb un aliment del rebost

El truc d'un químic per refredar cerveses ràpid amb un aliment del rebost

Un consell infal·lible i molt útil a l'estiu

Jordi Prió

Dimecres, 18 de juny de 2025 - 05:30

Les dues receptes increïbles que han conquerit internet: no sabràs quina tastar primer

Les dues receptes increïbles que han conquerit internet: no sabràs quina tastar primer

Dos plats deliciosos que pots fer a casa

Oriol Foix

Dimarts, 17 de juny de 2025 - 05:30

El truc de l'àvia per escalfar la pasta i que quedi com acabada de fer

El truc de l'àvia per escalfar la pasta i que quedi com acabada de fer

Evita el microones i obtindràs la clau de l'èxit amb la pasta reescalfada

Jordi Prió

Dimarts, 17 de juny de 2025 - 05:30

El creador de gelats Frigo revela el problema que gairebé va fer fracassar el Magnum

El creador de gelats Frigo revela el problema que gairebé va fer fracassar el Magnum

El principal obstacle tècnic va sorgir amb l'ingredient estrella

Jordi Prió

Dimarts, 17 de juny de 2025 - 05:30

El Disfrutar ja no apareix entre els millors restaurants del món: què ha passat?

El Disfrutar ja no apareix entre els millors restaurants del món: què ha passat?

Adeu-siau a la presència del Disfrutar a la llista del The World's 50 Best

Jordi Tubella

Dimarts, 17 de juny de 2025 - 05:30

L'excel·lència de la dolçor catalana: una crònica del triomf de Lluc Crusellas

L'excel·lència de la dolçor catalana: una crònica del triomf de Lluc Crusellas

'Lluc, una crònica de la pastisseria' és el documental que recorda l'èxit del pastisser osonenc

Jordi Tubella

Dilluns, 16 de juny de 2025 - 14:01

El nou producte de Mercadona ric en proteïnes i sense greixos que substitueix la carn

El nou producte de Mercadona ric en proteïnes i sense greixos que substitueix la carn

Un aliment sense carn, però ple de proteïnes i molt versàtil a la cuina

Jordi Prió

Dilluns, 16 de juny de 2025 - 05:30

L'error més comú en tallar meló: així perd dolçor i es fa malbé abans de temps

L'error més comú en tallar meló: així perd dolçor i es fa malbé abans de temps

Molts dels trucs que tenim per estalviar temps se'ns tornen en contra i aquest és un bon exemple

María Coca

Dilluns, 16 de juny de 2025 - 05:30

El poble de Girona on menjar arrossos d'un xef Michelin per 22 € amb vistes al mar

El poble de Girona on menjar arrossos d'un xef Michelin per 22 € amb vistes al mar

Una destinació gastronòmica que promet atreure els amants de la cuina catalana més exclusiva

Jordi Prió

Dilluns, 16 de juny de 2025 - 05:30

Com gaudir dels carbohidrats sense culpa: l'error de menjar fideus acabats de coure

Com gaudir dels carbohidrats sense culpa: l'error de menjar fideus acabats de coure

Un truc que comença a guanyar rellevància entre nutricionistes i experts en fitness

Jordi Prió

Diumenge, 15 de juny de 2025 - 05:30

La xurreria més famosa de Barcelona que triomfa a Gràcia: xurros a 1,50 €

La xurreria més famosa de Barcelona que triomfa a Gràcia: xurros a 1,50 €

Una xurreria al cor de Barcelona amb una proposta que no et deixarà indiferent

Jordi Prió

Diumenge, 15 de juny de 2025 - 05:30

L'hamburguesa més cara del món se serveix a Barcelona i costa 9.450 €

L'hamburguesa més cara del món se serveix a Barcelona i costa 9.450 €

T'expliquem el perquè d'aquest preu tan desorbitat en una hamburguesa

Jordi Prió

Dissabte, 14 de juny de 2025 - 05:30

Una font de cervesa al seu jardí secret: el restaurant més peculiar de Barcelona

Una font de cervesa al seu jardí secret: el restaurant més peculiar de Barcelona

Una convivència entre cafeteries de tota la vida i propostes gastronòmiques nouvingudes

Jordi Prió

Dissabte, 14 de juny de 2025 - 05:30

Com aprofitar al màxim el cogombre a la cuina: un aliment versàtil i refrescant

Com aprofitar al màxim el cogombre a la cuina: un aliment versàtil i refrescant

Una hortalissa d'estiu deliciosa

Oriol Foix

Dissabte, 14 de juny de 2025 - 05:30

El plat amb gust d'espaguetis que té 20 vegades menys calories: el sopar fit que arrasa

El plat amb gust d'espaguetis que té 20 vegades menys calories: el sopar fit que arrasa

De vegades, la pasta pot estar feta amb altres ingredients que sorprenen

Jordi Prió

Divendres, 13 de juny de 2025 - 05:30

Les barbacoes a l'aire lliure més espectaculars del país les trobaràs en aquesta fira de Barcelona

Les barbacoes a l'aire lliure més espectaculars del país les trobaràs en aquesta fira de Barcelona

Les millors fires gastronòmiques del país

Oriol Foix

Divendres, 13 de juny de 2025 - 05:30

El truc definitiu per pelar la fruita que et canviarà la vida

El truc definitiu per pelar la fruita que et canviarà la vida

Ara ja no tindràs problema per pelar la fruita i refrescar-te aquest estiu de forma saludable

Jordi Prió

Divendres, 13 de juny de 2025 - 05:30

Aquest és el calaix del congelador on has de guardar el peix i el marisc

Aquest és el calaix del congelador on has de guardar el peix i el marisc

Els gelats i el marisc tenen un calaix concret del congelador i s'ha de respectar

Jordi Tubella

Divendres, 13 de juny de 2025 - 05:30