Actualitat

Saps què és un scoby i per què viu al teu kombutxa?

Saps què és un scoby i per què viu al teu kombutxa?

El scoby és una biopel·lícula gruixuda, gelatinosa i una mica viscosa de la qual hem volgut saber més

Jordi Prió

Divendres, 17 de maig de 2024 - 05:30

Hamburgueses, entrada gratis i copes de cava: festa i bon ambient en aquests llocs de Barcelona

Hamburgueses, entrada gratis i copes de cava: festa i bon ambient en aquests llocs de Barcelona

Oriol Foix

Divendres, 17 de maig de 2024 - 05:30

El truc del vinagre perquè les patates fregides quedin molt cruixents

El truc del vinagre perquè les patates fregides quedin molt cruixents

Es tracta d'una tècnica que han anat perfeccionant els millors xefs

María Coca

Dijous, 16 de maig de 2024 - 05:30

Com fer uns dorayakis increïbles a casa que farien salivar el mateix Doraemon

Com fer uns dorayakis increïbles a casa que farien salivar el mateix Doraemon

Aquesta recepta japonesa s'ha fet coneguda després d'aparèixer en diferents capítols de Doraemon

Jordi Prió

Dijous, 16 de maig de 2024 - 05:30

Menjar cinc quilos de pizza en una hora: la cara oculta de la gastronomia més extrema

Menjar cinc quilos de pizza en una hora: la cara oculta de la gastronomia més extrema

L'insòlit món dels reptes gastronòmics amaga alguns secrets

Oriol Foix

Dijous, 16 de maig de 2024 - 05:30

Maionesa de kimtxi: la recepta fàcil per fer-la a casa i com utilitzar-la a la cuina

Maionesa de kimtxi: la recepta fàcil per fer-la a casa i com utilitzar-la a la cuina

Una salsa per acompanyar molts dels teus plats

Jordi Prió

Dimecres, 15 de maig de 2024 - 05:30

La millor hamburguesa d'Europa 2024 aterra a Barcelona (amb entrada gratuïta)

La millor hamburguesa d'Europa 2024 aterra a Barcelona (amb entrada gratuïta)

The Champions Burger aterra a la Fira Barcelona fins al 26 de maig

Jordi Tubella

Dimecres, 15 de maig de 2024 - 05:30

Els pagesos diuen prou: neix el Gremi de Vinyataires Lliures, productors artesans contra la indústria del vi

Els pagesos diuen prou: neix el Gremi de Vinyataires Lliures, productors artesans contra la indústria del vi

Oriol Foix

Dimecres, 15 de maig de 2024 - 05:30

Dues pizzeries catalanes entren al top de les millors d'Europa

Dues pizzeries catalanes entren al top de les millors d'Europa

Sartoria Panatieri i la Balmesina ocupen el segon i el novè lloc respectivament

Oriol Foix

Dimarts, 14 de maig de 2024 - 10:02

Per què menjar les llenties amb arròs és una decisió sàvia: aquests són els beneficis

Per què menjar les llenties amb arròs és una decisió sàvia: aquests són els beneficis

Llenties i arròs són aliments que hauríem de tenir sempre presents a la nostra dieta

Jordi Prió

Dimarts, 14 de maig de 2024 - 05:30

pastilla video
Caduquen els formatges? La resposta definitiva a la gran pregunta

Caduquen els formatges? La resposta definitiva a la gran pregunta

Quants dies o setmanes poden aguantar els formatges i el concepte clau de l'evolució

Xevi Miró

Dimarts, 14 de maig de 2024 - 05:30

pastilla video
Com dessalar el bacallà? Els dies que han de passar i tots els consells de l'Ada Parellada

Com dessalar el bacallà? Els dies que han de passar i tots els consells de l'Ada Parellada

La xef del Semproniana ens dona els tips més importants

Ada Parellada

Dilluns, 13 de maig de 2024 - 05:30

Una sucamulla de campionat amb aquest plat deliciós que pots fer de mil maneres

Una sucamulla de campionat amb aquest plat deliciós que pots fer de mil maneres

Prepara hummus amb aquestes receptes delicioses

Oriol Foix

Dilluns, 13 de maig de 2024 - 05:30

5 senyals que alerten que la carn està en mal estat

5 senyals que alerten que la carn està en mal estat

Una mala manipulació de la carn pot provocar intoxicacions o un ingrés hospitalari

María Coca

Dilluns, 13 de maig de 2024 - 05:30

Aquest és l'aliment fregit que sí que et convé: la ciència ho confirma

Aquest és l'aliment fregit que sí que et convé: la ciència ho confirma

El fregit ha estat vist amb recel a causa de la seva associació amb aliments greixosos i poc saludables

Jordi Prió

Dilluns, 13 de maig de 2024 - 05:30

Aquests són els 7 additius alimentaris que augmenten el risc de diabetis

Aquests són els 7 additius alimentaris que augmenten el risc de diabetis

La diabetis preocupa a milers de persones a tot el món

Jordi Prió

Diumenge, 12 de maig de 2024 - 05:30

El truc científic per conservar les nectarines i els préssecs durant molt més temps

El truc científic per conservar les nectarines i els préssecs durant molt més temps

Arriba l'època d'algunes fruites com nectarines o préssecs que et mostrarem com conservar

Jordi Prió

Dissabte, 11 de maig de 2024 - 05:30

Els aliments que van més bé per cuidar la pell de cara a l'estiu

Els aliments que van més bé per cuidar la pell de cara a l'estiu

Amb un clima cada cop més assolellat convé saber quins aliments van bé per la pell

Oriol Foix

Dissabte, 11 de maig de 2024 - 05:30

pastilla video
Cervesa, vi i molta teca en aquestes festes a tot Catalunya

Cervesa, vi i molta teca en aquestes festes a tot Catalunya

Les millors fires gastronòmiques del país

Oriol Foix

Divendres, 10 de maig de 2024 - 05:30

pastilla video
Aquests són els restaurants preferits dels candidats a les eleccions catalanes

Aquests són els restaurants preferits dels candidats a les eleccions catalanes

Restaurants diversos repartits per Catalunya

La Gourmeteria

Divendres, 10 de maig de 2024 - 05:30

Com fer 'gyozes' a casa: la recepta que farà que no les tornis a demanar al restaurant mai més

Com fer 'gyozes' a casa: la recepta que farà que no les tornis a demanar al restaurant mai més

Gaudeix d'aquest plat a casa

Jordi Prió

Divendres, 10 de maig de 2024 - 05:30

Tanca un bar històric de Sant Andreu després de més de 50 anys sent un referent al barri

Tanca un bar històric de Sant Andreu després de més de 50 anys sent un referent al barri

Obert des de 1970, tanca ara per jubilació del seu propietari

Jordi Tubella

Dijous, 9 de maig de 2024 - 09:18

És millor beure l'aigua freda o del temps? Un famós nutricionista explica per què

És millor beure l'aigua freda o del temps? Un famós nutricionista explica per què

L'antull de les begudes fredes ens pot sortir molt car

María Coca

Dijous, 9 de maig de 2024 - 05:30

La Boqueria s'alça com el millor mercat d'aliments del món, segons aquest rànquing intercional

La Boqueria s'alça com el millor mercat d'aliments del món, segons aquest rànquing intercional

Un top 10 mundial que lidera el mercat barceloní de La Boqueria

Jordi Tubella

Dijous, 9 de maig de 2024 - 05:30

Com fer una truita de patates sense utilitzar paella: dues opcions fantàstiques

Com fer una truita de patates sense utilitzar paella: dues opcions fantàstiques

Tant amb el microones com amb una olla, pots preparar una fantàstica truita de patates

Jordi Prió

Dijous, 9 de maig de 2024 - 05:30

Aquests són els 5 punts de cocció de la carn que pots demanar als restaurants

Aquests són els 5 punts de cocció de la carn que pots demanar als restaurants

Maneres diferents de servir un tall de carn en funció dels gustos del comensal

Oriol Foix

Dimecres, 8 de maig de 2024 - 05:30

És bo menjar-se la pell del peix? Els experts en dicten sentència

És bo menjar-se la pell del peix? Els experts en dicten sentència

Pros i contres de menjar-se la pell del peix

Jordi Tubella

Dimecres, 8 de maig de 2024 - 05:30

Així has de cuinar les llenties per absorbir el seu ferro: els trucs que no coneixies

Així has de cuinar les llenties per absorbir el seu ferro: els trucs que no coneixies

Conèixer diferents maneres de cuinar llenties et servirà per integrar-les a la teva dieta

Jordi Prió

Dimecres, 8 de maig de 2024 - 05:30

Una salsa catalana entre les 10 millors del món segons aquest rànquing internacional

Una salsa catalana entre les 10 millors del món segons aquest rànquing internacional

La samfaina és una salsa molt apreciada

Oriol Foix

Dimarts, 7 de maig de 2024 - 05:30

Com triar el millor meló: els trucs infal·libles

Com triar el millor meló: els trucs infal·libles

Alguns trucs et poden ajudar a escollir els millors melons durant la temporada que començarà aviat

Jordi Prió

Dimarts, 7 de maig de 2024 - 05:30

pastilla video
Aquests són els 5 únics formatges tradicionals catalans: varietat de sabors exquisits

Aquests són els 5 únics formatges tradicionals catalans: varietat de sabors exquisits

Catalunya no és un país formatger, però compta amb grans formatges tradicionals

Xevi Miró

Dimarts, 7 de maig de 2024 - 05:30

Els germans Roca obren un nou restaurant a Girona

Els germans Roca obren un nou restaurant a Girona

Així serà 'Esperit Roca', el nou projecte de la família Roca

Oriol Foix

Dilluns, 6 de maig de 2024 - 13:24

Aquesta és la recepta de l'esgarraet valencià: el plat perfecte per a la primavera

Aquesta és la recepta de l'esgarraet valencià: el plat perfecte per a la primavera

Un plat molt típic en terres valencianes que coneixem més en profunditat

Jordi Prió

Dilluns, 6 de maig de 2024 - 05:30

L'increïble pa de bròcoli que prepara una cuinera catalana i com fer-ho: sa i boníssim

L'increïble pa de bròcoli que prepara una cuinera catalana i com fer-ho: sa i boníssim

Aquest pa t'encantarà i el seu color no deixarà indiferent ningú

María Coca

Dilluns, 6 de maig de 2024 - 05:30

pastilla video
Com fer la millor truita de patates? La versió definitiva de l'Ada Parellada

Com fer la millor truita de patates? La versió definitiva de l'Ada Parellada

La xef del Semproniana ens dona els tips més importants

Ada Parellada

Dilluns, 6 de maig de 2024 - 05:30

Els bolets de primavera 2024 a Catalunya: tot el que necessites saber

Els bolets de primavera 2024 a Catalunya: tot el que necessites saber

El bolet de neu, el de Sant Jordi, el que et troba a tu o el bolet aromàtic són alguns sobrenoms dels bolets de primavera

Jordi Tubella

Diumenge, 5 de maig de 2024 - 05:30

D'on ve l'expressió "donar gat per llebre" i de quina manera ens poden seguir enganyant als restaurants

D'on ve l'expressió "donar gat per llebre" i de quina manera ens poden seguir enganyant als restaurants

Oriol Foix

Diumenge, 5 de maig de 2024 - 05:30

Com fer ceba caramel·litzada sense sucre: el secret més ben guardat pels cuiners

Com fer ceba caramel·litzada sense sucre: el secret més ben guardat pels cuiners

Amb aquesta recepta podràs fer un salt de qualitat als teus plats quan tinguis convidats

Jordi Prió

Diumenge, 5 de maig de 2024 - 05:30

Què és la salicòrnia? L'ingredient estrella dels xefs d'alta cuina

Què és la salicòrnia? L'ingredient estrella dels xefs d'alta cuina

És una planta salada cada vegada més popular en fogons de luxe

Oriol Foix

Dissabte, 4 de maig de 2024 - 05:30

5 aliments que no trenquen el dejuni intermitent

5 aliments que no trenquen el dejuni intermitent

El dejuni intermitent és una pràctica alimentària que ha guanyat popularitat en els últims anys

Jordi Prió

Dissabte, 4 de maig de 2024 - 05:30