Actualitat

Jordi Cruz revela el secret per fer el salmorejo perfecte: el tomàquet que utilitza

Jordi Cruz revela el secret per fer el salmorejo perfecte: el tomàquet que utilitza

Una recepta diferent que a l'estiu agafa protagonisme

Jordi Prió

Dilluns, 2 de juny de 2025 - 05:30

La fantàstica recepta del mes de juny: cuina catalana que agrada a tothom

La fantàstica recepta del mes de juny: cuina catalana que agrada a tothom

Un plat fresc, saborós i de temporada per gaudir de la cuina catalana

Jordi Tubella

Dilluns, 2 de juny de 2025 - 05:30

Com congelar el pa precuit del supermercat i que tingui el gust com acabat de fer

Com congelar el pa precuit del supermercat i que tingui el gust com acabat de fer

El truc perquè el pa del supermercat sembli com tot just sortit del forn

Jordi Prió

Dilluns, 2 de juny de 2025 - 05:30

Com fer quefir a casa: el probiòtic casolà que revoluciona les cuines saludables

Com fer quefir a casa: el probiòtic casolà que revoluciona les cuines saludables

És un dels grans protagonistes de la dieta sana

Jordi Prió

Diumenge, 1 de juny de 2025 - 05:30

Així es fa el pastís de maduixes més fàcil de l'estiu: sense forn i amb només un ou

Així es fa el pastís de maduixes més fàcil de l'estiu: sense forn i amb només un ou

Una recepta dolça ideal per a l'estiu que sorprendrà tots els teus comensals

Jordi Prió

Diumenge, 1 de juny de 2025 - 05:30

Què li passa al teu cos quan deixes de beure llet?

Què li passa al teu cos quan deixes de beure llet?

Els efectes reals de deixar de consumir llet segons la ciència i el teu metabolisme

Jordi Tubella

Diumenge, 1 de juny de 2025 - 05:30

La crítica de Maria Nicolau als restaurants gastronòmics: "En surts amb gana"

La crítica de Maria Nicolau als restaurants gastronòmics: "En surts amb gana"

La cuinera explica el perquè d'aquesta pràctica

Oriol Foix

Dissabte, 31 de maig de 2025 - 05:30

L'error habitual amb el carabassó que el fa indigerible per a moltes persones

L'error habitual amb el carabassó que el fa indigerible per a moltes persones

Un error comú que moltes persones cometen en preparar-lo

Jordi Prió

Dissabte, 31 de maig de 2025 - 05:30

Aquest peix barat té més omega-3 que el salmó i gairebé ningú no el compra

Aquest peix barat té més omega-3 que el salmó i gairebé ningú no el compra

Una autèntica joia nutricional i molt assequible

Jordi Prió

Dissabte, 31 de maig de 2025 - 05:30

'La Terrassa d’Estrella Damm–El restaurant', la nova proposta gastronòmica de Primavera Sound

'La Terrassa d’Estrella Damm–El restaurant', la nova proposta gastronòmica de Primavera Sound

L'espai gastronòmic oferirà plats de cuiners destacats del panorama culinari català

El Nacional

Divendres, 30 de maig de 2025 - 14:30

Has rentat malament les maduixes tota la vida: el secret per desinfectar-les

Has rentat malament les maduixes tota la vida: el secret per desinfectar-les

Evita alguns dels errors més freqüents quan rentem les maduixes

Jordi Prió

Divendres, 30 de maig de 2025 - 05:30

Els millors plans per combatre la calor: menjar, beure i molta xerinola

Els millors plans per combatre la calor: menjar, beure i molta xerinola

Les millors fires gastronòmiques del país

Oriol Foix

Divendres, 30 de maig de 2025 - 05:30

Sabies que el plàtan no creix en un arbre? El que pocs saben sobre aquesta fruita

Sabies que el plàtan no creix en un arbre? El que pocs saben sobre aquesta fruita

Descobrim en quin tipus de planta creixen els plàtans

Jordi Prió

Divendres, 30 de maig de 2025 - 05:30

pastilla video
Nous ingredients milloren la qualitat del pa i altres productes sense gluten

Nous ingredients milloren la qualitat del pa i altres productes sense gluten

El 2025 marca un punt d’inflexió en l’oferta d’aliments sense gluten

Jordi Tubella

Divendres, 30 de maig de 2025 - 05:30

La millor cuina del món és la d'aquest país: uns plats desapareguts a Barcelona

La millor cuina del món és la d'aquest país: uns plats desapareguts a Barcelona

Una guia gastronòmica ofereix el llistat amb les 100 millors cuines del planeta

Jordi Tubella

Dijous, 29 de maig de 2025 - 13:27

La guia gastronòmica internacional que menysprea Catalunya: només un plat català al seu rànquing

La guia gastronòmica internacional que menysprea Catalunya: només un plat català al seu rànquing

Unes postres entren al top 10 estatal

Oriol Foix

Dijous, 29 de maig de 2025 - 11:13

La recepta catalana amb pèsols que s'està recuperant als menús de primavera

La recepta catalana amb pèsols que s'està recuperant als menús de primavera

Aquesta recepta era habitual a les cases catalanes durant els mesos de març i abril

Jordi Prió

Dijous, 29 de maig de 2025 - 05:30

pastilla video
Llegir etiquetes, clau per evitar el gluten en la dieta de les persones celíaques

Llegir etiquetes, clau per evitar el gluten en la dieta de les persones celíaques

La normativa obliga a identificar el gluten i regular l’etiquetatge “sense gluten”

Jordi Tubella

Dijous, 29 de maig de 2025 - 05:30

És millor comprar els llegums secs o cuits? Aquesta és l'opció més barata

És millor comprar els llegums secs o cuits? Aquesta és l'opció més barata

Escollir bé els llegums és clau per cuinar uns plats perfectes

Oriol Foix

Dijous, 29 de maig de 2025 - 05:30

On menjar un bon fricandó a Barcelona com el de l'àvia (sense gastar una fortuna)

On menjar un bon fricandó a Barcelona com el de l'àvia (sense gastar una fortuna)

Existeixen llocs a Barcelona on trobar aquest plat fet amb mim i sense que s'infli el compte

Jordi Prió

Dijous, 29 de maig de 2025 - 05:30

pastilla video
Així pots identificar i eliminar els àcars en els formatges: les claus definitives

Així pots identificar i eliminar els àcars en els formatges: les claus definitives

L'àcar és un menjador de formatges com ho som nosaltres

Xevi Miró

Dijous, 29 de maig de 2025 - 05:30

El truc de Karlos Arguiñano perquè les croquetes no es trenquin en fregir-les

El truc de Karlos Arguiñano perquè les croquetes no es trenquin en fregir-les

Una idea reveladora en directe durant el seu programa que és de gran ajuda

Jordi Prió

Dimecres, 28 de maig de 2025 - 05:30

pastilla video
Celiaquia i sensibilitat al gluten no celíaca: dues realitats sovint confoses

Celiaquia i sensibilitat al gluten no celíaca: dues realitats sovint confoses

Experts i pacients expliquen com el gluten condiciona el seu dia a dia

Jordi Tubella

Dimecres, 28 de maig de 2025 - 05:30

Com fer hamburgueses casolanes: el mètode tradicional perquè quedin millor que les del súper

Com fer hamburgueses casolanes: el mètode tradicional perquè quedin millor que les del súper

Celebra el dia de l'hamburguesa amb aquesta recepta

Oriol Foix

Dimecres, 28 de maig de 2025 - 05:30

El plat típic de Barcelona que triomfa a la primavera: saludable i llest en 20 minuts

El plat típic de Barcelona que triomfa a la primavera: saludable i llest en 20 minuts

Un plat molt nutritiu i facilíssim de preparar

Jordi Prió

Dimecres, 28 de maig de 2025 - 05:30

Fer servir paper d'alumini per cuinar al forn: els perills dels quals alerta la ciència

Fer servir paper d'alumini per cuinar al forn: els perills dels quals alerta la ciència

Descobreix amb quins aliments és millor no fer-lo servir i les alternatives al paper d'alumini

Jordi Tubella

Dimecres, 28 de maig de 2025 - 05:30

Sabies que la carxofa és una flor que encara no ha florit?

Sabies que la carxofa és una flor que encara no ha florit?

Un aliment curiós que ha acabat la temporada

Oriol Foix

Dimecres, 28 de maig de 2025 - 05:30

Aquests són els guanyadors de la XI edició dels premis Cartavi

Aquests són els guanyadors de la XI edició dels premis Cartavi

Uns guardons que premien les millors cartes de diferents restaurants de Catalunya

Oriol Foix

Dimarts, 27 de maig de 2025 - 15:57

Catalunya estrena ruta gastronòmica amb l'arròs com a protagonista: així és la Ruta de la Sega

Catalunya estrena ruta gastronòmica amb l'arròs com a protagonista: així és la Ruta de la Sega

Unes jornades per reivindicar els productes del Delta

Oriol Foix

Dimarts, 27 de maig de 2025 - 15:21

El bar sense turistes a la part alta de Barcelona amb menú casolà a 15 €

El bar sense turistes a la part alta de Barcelona amb menú casolà a 15 €

A la part alta de la ciutat trobaràs aquest bar que s'ha popularitzat pel seu menú diari

Jordi Prió

Dimarts, 27 de maig de 2025 - 05:30

L'error que comets amb l'amanida: per això no se't posa bé a la nit

L'error que comets amb l'amanida: per això no se't posa bé a la nit

Pot convertir-se en una bomba digestiva just abans de dormir en funció dels ingredients

Jordi Prió

Dimarts, 27 de maig de 2025 - 05:30

Saps què passa als teus ronyons si menges taronges cada dia?

Saps què passa als teus ronyons si menges taronges cada dia?

Un tresor cítric amb un petit parèntesi per a la salut renal

Jordi Tubella

Dimarts, 27 de maig de 2025 - 05:30

La glorificació artística d'una cocteleria històrica a Barcelona

La glorificació artística d'una cocteleria històrica a Barcelona

Un espai gastronòmic de referència transformat en un escenari artístic fascinant

Jordi Tubella

Dilluns, 26 de maig de 2025 - 12:03

L'aliment que ajuda a cremar greix i dormir millor (i gairebé ningú l'aprofita bé)

L'aliment que ajuda a cremar greix i dormir millor (i gairebé ningú l'aprofita bé)

Aquest aliment destaca pel seu alt contingut en proteïnes i pel seu efecte sadollant

Jordi Prió

Dilluns, 26 de maig de 2025 - 05:30

Per què hauries de deixar de prendre suc de taronja en dejú

Per què hauries de deixar de prendre suc de taronja en dejú

En beure un suc sense haver ingerit res més hi ha certs efectes que hem de considerar

Jordi Prió

Dilluns, 26 de maig de 2025 - 05:30

El truc de les àvies perquè les carxofes no es posin negres en pelar-les

El truc de les àvies perquè les carxofes no es posin negres en pelar-les

Un gest que manté intacta la frescor i el color d’aquesta hortalissa

Jordi Tubella

Dilluns, 26 de maig de 2025 - 05:30

pastilla video
Com netejar una sípia per aprofitar-ne tots els tresors: els trucs de l'Ada Parellada

Com netejar una sípia per aprofitar-ne tots els tresors: els trucs de l'Ada Parellada

La xef del Semproniana ens dona els 'tips' més importants

Ada Parellada

Dilluns, 26 de maig de 2025 - 05:30

Ni tacos ni burritos: aquest és el menjar de Mèxic que divideix el país

Ni tacos ni burritos: aquest és el menjar de Mèxic que divideix el país

La qüestió i el debat és tan intens com si parlem aquí de truita i ceba

María Coca

Dilluns, 26 de maig de 2025 - 05:30

És legal servir insectes al restaurant? Aquest és el reconegut local de Barcelona que ho fa

És legal servir insectes al restaurant? Aquest és el reconegut local de Barcelona que ho fa

Un producte exòtic i poc habitual

Oriol Foix

Diumenge, 25 de maig de 2025 - 05:30

Aquesta fruita estiuenca és perfecta per netejar el còlon sense recórrer a suplements

Aquesta fruita estiuenca és perfecta per netejar el còlon sense recórrer a suplements

Diverses malalties poden afectar el còlon, però aquesta fruita t'ajudarà a mantenir la seva salut

Jordi Prió

Diumenge, 25 de maig de 2025 - 05:30