Actualitat

5 diferències entre menjar de dieta i menjar saludable

5 diferències entre menjar de dieta i menjar saludable

Ni són el mateix ni s'obtenen els mateixos resultats

María Coca

Dilluns, 3 de juny de 2024 - 05:30

Per què menjar les patates cuites fredes és millor per a tu

Per què menjar les patates cuites fredes és millor per a tu

Les patates cuites són un dels aliments més populars a nivell internacional

Jordi Prió

Dilluns, 3 de juny de 2024 - 05:30

Per què no hauries d'abusar de les sardines en llauna: aquestes en són les raons

Per què no hauries d'abusar de les sardines en llauna: aquestes en són les raons

Reduir el consum de les sardines en llauna és fonamental per al benestar individual i col·lectiu

Jordi Tubella

Dilluns, 3 de juny de 2024 - 05:30

Juny: aquests són els aliments que pots plantar aquest mes

Juny: aquests són els aliments que pots plantar aquest mes

El mes de juny ofereix temperatures càlides i dies llargs que afavoreixen el creixement de molts cultius

Jordi Prió

Diumenge, 2 de juny de 2024 - 05:30

Com munyir una planta: tot el que has de saber sobre la llet vegetal

Com munyir una planta: tot el que has de saber sobre la llet vegetal

La llet vegetal, per definició, no és llet

Oriol Foix

Dissabte, 1 de juny de 2024 - 05:30

Com fer unes anxoves casolanes exquisides i molt més barates

Com fer unes anxoves casolanes exquisides i molt més barates

Les anxoves són un aliment amb un sabor molt particular i del qual pots gaudir-ne a casa

Jordi Prió

Dissabte, 1 de juny de 2024 - 05:30

Les 6 empreses més destacades que revolucionen el sector gastronòmic amb aquestes idees

Les 6 empreses més destacades que revolucionen el sector gastronòmic amb aquestes idees

Companyies que impulsen la innovació i la digitalització a la indústria alimentària

Jordi Tubella

Dissabte, 1 de juny de 2024 - 05:30

Aquesta és la millor coca de Sant Joan de Catalunya del 2024

Aquesta és la millor coca de Sant Joan de Catalunya del 2024

El concurs ha premiat aquestes pastisseries catalanes

Oriol Foix

Divendres, 31 de maig de 2024 - 15:59

El sopar amb sardines de llauna que et salvarà més d'una vegada

El sopar amb sardines de llauna que et salvarà més d'una vegada

Són una opció excel·lent no només pel seu sabor, sinó també pels seus beneficis nutricionals

Jordi Prió

Divendres, 31 de maig de 2024 - 05:30

La fira més pagesa del país i altres esdeveniments que no et pots perdre

La fira més pagesa del país i altres esdeveniments que no et pots perdre

Arriba un juny carregat de festa

Oriol Foix

Divendres, 31 de maig de 2024 - 05:30

Els xefs del Disfrutar presenten el nou número d'aquesta revista gastronòmica

Els xefs del Disfrutar presenten el nou número d'aquesta revista gastronòmica

Es tracta del tercer número d'Apart, de la revista Cuina

Oriol Foix

Dijous, 30 de maig de 2024 - 12:09

Panolis gratis pel Corpus 2024 a Barcelona: descobreix el dolç més tradicional

Panolis gratis pel Corpus 2024 a Barcelona: descobreix el dolç més tradicional

Un dolç desconegut es reparteix gratis aquest dissabte a Barcelona

Jordi Tubella

Dijous, 30 de maig de 2024 - 11:09

Els joves no saben cuinar: un estudi explica els mals hàbits alimentaris dels universitaris

Els joves no saben cuinar: un estudi explica els mals hàbits alimentaris dels universitaris

La UOC publica un estudi sobre la mala alimentació dels universitaris

Oriol Foix

Dijous, 30 de maig de 2024 - 05:30

Aquests dos vermuts elaborats a Lleida són els millors del món

Aquests dos vermuts elaborats a Lleida són els millors del món

S'han proclamat guanyadors dels World Vermouth Awards

Jordi Tubella

Dijous, 30 de maig de 2024 - 05:30

Tast a la Rambla 2024: l'edició més internacional i amb més novetats

Tast a la Rambla 2024: l'edició més internacional i amb més novetats

12 gastronomies mundials i un nou premi, punts atractius per al 10è aniversari

Jordi Tubella

Dijous, 30 de maig de 2024 - 05:30

3 trucs definitius per fer un allioli català com cal

3 trucs definitius per fer un allioli català com cal

Aquest acompanyament és un dels preferits per a molts

Jordi Prió

Dijous, 30 de maig de 2024 - 05:30

5 amanides sense enciam que igualment resulten molt fresques

5 amanides sense enciam que igualment resulten molt fresques

Malgrat que l'enciam és un clàssic de les amanides, hi ha maneres alternatives de preparar aquest plat tan estiuenc

Jordi Prió

Dimecres, 29 de maig de 2024 - 05:30

Perelada serà el proveïdor oficial de vi d'aquest equip de la Copa Amèrica de Vela

Perelada serà el proveïdor oficial de vi d'aquest equip de la Copa Amèrica de Vela

American Magic és l'equip que ha guanyat més vegades la competició

Oriol Foix

Dimecres, 29 de maig de 2024 - 05:30

El restaurant que celebra 20 anys guanyant-se l’admiració de cuiners i comensals

El restaurant que celebra 20 anys guanyant-se l’admiració de cuiners i comensals

Víctor Antich

Dimecres, 29 de maig de 2024 - 05:30

Aquesta és la millor hamburguesa de Barcelona segons The Champions Burger

Aquesta és la millor hamburguesa de Barcelona segons The Champions Burger

Dues hamburgueses s'han classificat per a la final estatal

Oriol Foix

Dimarts, 28 de maig de 2024 - 11:55

Com evitar l'olor intensa de gambes quan les fas a casa

Com evitar l'olor intensa de gambes quan les fas a casa

Som molts els qui gaudim del sabor de les gambes, però l'olor pot arribar a ser molest

Jordi Prió

Dimarts, 28 de maig de 2024 - 05:30

pastilla video
Existeix el millor formatge del món? Les trampes per escalar fins al número u

Existeix el millor formatge del món? Les trampes per escalar fins al número u

Amb tota aquesta subjectivitat i varietat, sorgeix una veritat ineludible

Xevi Miró

Dimarts, 28 de maig de 2024 - 05:30

Què és el coriandre americà i per què no l'has de confondre amb el coriandre europeu?

Què és el coriandre americà i per què no l'has de confondre amb el coriandre europeu?

És una planta herbàcia tropical originària d'Amèrica Central i del Sud

Jordi Prió

Dilluns, 27 de maig de 2024 - 05:30

pastilla video
Com fer allioli tradicional a mà? Els consells de l'Ada Parellada per clavar-ne el resultat

Com fer allioli tradicional a mà? Els consells de l'Ada Parellada per clavar-ne el resultat

La xef del Semproniana ens dona els tips més importants

Ada Parellada

Dilluns, 27 de maig de 2024 - 05:30

El truc definitiu per conservar les patates cuites i pelades durant més temps

El truc definitiu per conservar les patates cuites i pelades durant més temps

I així aprofitar quan en fem de més i no tirar res de res

María Coca

Dilluns, 27 de maig de 2024 - 05:30

pastilla video
Com gaudir l'Aplec del Caragol si no ets de cap colla

Com gaudir l'Aplec del Caragol si no ets de cap colla

L'Aplec ofereix opcions per als visitants que vulguin viure l'experiència per primer cop

Oriol Foix

Diumenge, 26 de maig de 2024 - 05:30

Aquestes són les millors proteïnes vegetals per substituir la carn o el peix

Aquestes són les millors proteïnes vegetals per substituir la carn o el peix

Cada vegada són més les persones que decideixen frenar el consum de carn i peix a tot el món

Jordi Prió

Diumenge, 26 de maig de 2024 - 05:30

pastilla video
La gastronomia de Vilaplana debuta al GP de Catalunya amb una experiència per als cinc sentits

La gastronomia de Vilaplana debuta al GP de Catalunya amb una experiència per als cinc sentits

L'experiència VIP oferta pel càtering de Vilaplana ofereix degustacions dels xefs Juanlu Fernández i Rafel Muria

Jorge Enríquez

Dissabte, 25 de maig de 2024 - 15:32

L'OCU revela quina és la millor xocolata del mercat: costa menys d'un euro!

L'OCU revela quina és la millor xocolata del mercat: costa menys d'un euro!

Les tres millors xocolates, segons l'OCU, es troben per sota de l'euro

Jordi Tubella

Dissabte, 25 de maig de 2024 - 05:30

Aquests aliments seria millor que no els barregessis mai

Aquests aliments seria millor que no els barregessis mai

Encara que l'alimentació ha de ser variada, hi ha certs aliments que és millor no barrejar

Jordi Prió

Dissabte, 25 de maig de 2024 - 05:30

Aquest és l'únic restaurant de Barcelona classificat a la llista més prestigiosa del món

Aquest és l'únic restaurant de Barcelona classificat a la llista més prestigiosa del món

Oriol Foix

Divendres, 24 de maig de 2024 - 11:41

Quins peixos poden contenir anisakis? Aquests són els principals candidats

Quins peixos poden contenir anisakis? Aquests són els principals candidats

És cert que sempre que mengem peix correm el risc de patir anisakis?

Jordi Tubella

Divendres, 24 de maig de 2024 - 05:30

Arrenca l'Aplec del Caragol més multitudinari de la història a Lleida

Arrenca l'Aplec del Caragol més multitudinari de la història a Lleida

Milers de persones es congreguen per gaudir de la millor gastronomia del país

Oriol Foix

Divendres, 24 de maig de 2024 - 05:30

És bo menjar pasta cada dia?

És bo menjar pasta cada dia?

La pasta tradicional, feta de blat dur, és una bona font de carbohidrats complexos

Jordi Prió

Divendres, 24 de maig de 2024 - 05:30

pastilla video
Menjar sense gluten, tapes i molt més amb aquests esdeveniments gastronòmics únics

Menjar sense gluten, tapes i molt més amb aquests esdeveniments gastronòmics únics

Oriol Foix

Divendres, 24 de maig de 2024 - 05:30

pastilla video
Can Putades tasta les millors hamburgueses de l'Estat: originalitat i combinació de gustos

Can Putades tasta les millors hamburgueses de l'Estat: originalitat i combinació de gustos

L'espectacular The Champions Burger a la Fira Barcelona

La Gourmeteria

Dijous, 23 de maig de 2024 - 18:48

L'aberrant hamburguesa de Dalsy que et rebentarà el cap (i també la panxa)

L'aberrant hamburguesa de Dalsy que et rebentarà el cap (i també la panxa)

Una creació amb una xeringa clavada al mig

Oriol Foix

Dijous, 23 de maig de 2024 - 11:03

Les delicioses postres per fer a la barbacoa: un clàssic que no t'esperes

Les delicioses postres per fer a la barbacoa: un clàssic que no t'esperes

Fins i tot els més apassionats de la barbacoa tenen encara un món per descobrir

María Coca

Dijous, 23 de maig de 2024 - 05:30

Un pastisser de Tarragona es fa càrrec de la confiteria més mítica de l'Empordà

Un pastisser de Tarragona es fa càrrec de la confiteria més mítica de l'Empordà

Oriol Balaguer pren el relleu al capdavant de Can Sans

Oriol Foix / ACN

Dijous, 23 de maig de 2024 - 05:30

Què és l'all negre i en què es diferencia del normal

Què és l'all negre i en què es diferencia del normal

L'all és un dels ingredients més típics de la gastronomia mediterrània

Jordi Prió

Dijous, 23 de maig de 2024 - 05:30