Actualitat

En què es diferencien un plàtan i una banana?

En què es diferencien un plàtan i una banana?

Semblen la mateixa fruita, però tenen propietats diferents

Oriol Foix

Dimecres, 1 de maig de 2024 - 05:30

Pel teu bé, hauries de deixar d'escalfar l'aigua al microones: els experts t'expliquen per què

Pel teu bé, hauries de deixar d'escalfar l'aigua al microones: els experts t'expliquen per què

Una acció més perillosa del que pot semblar

Jordi Tubella

Dimecres, 1 de maig de 2024 - 05:30

La nova moda gastronòmica que ja ha arribat a Catalunya: adeu-siau als brunch?

La nova moda gastronòmica que ja ha arribat a Catalunya: adeu-siau als brunch?

El drunch destaca entre els amants del bon menjar i les experiències culinàries úniques

Jordi Prió

Dimecres, 1 de maig de 2024 - 05:30

Fermí Puig es jubila i tanca el seu restaurant a Barcelona

Fermí Puig es jubila i tanca el seu restaurant a Barcelona

El restaurant tanca portes després d'onze anys d'activitat

Oriol Foix

Dimarts, 30 d'abril de 2024 - 11:25

pastilla video
La Gourmeteria creix! 'Menja amb Gust' ens porta els millors vídeos gastronòmics

La Gourmeteria creix! 'Menja amb Gust' ens porta els millors vídeos gastronòmics

La Gourmeteria

Dimarts, 30 d'abril de 2024 - 11:07

3 receptes delicioses amb panses per donar un gir dolç als teus menús sense sucres afegits

3 receptes delicioses amb panses per donar un gir dolç als teus menús sense sucres afegits

Celebra el dia mundial de les panses amb aquestes receptes

Oriol Foix

Dimarts, 30 d'abril de 2024 - 05:30

Per què mai no et queden les postres com en la foto: els 4 errors més comuns en rebosteria

Per què mai no et queden les postres com en la foto: els 4 errors més comuns en rebosteria

Si evites aquests errors et poden ser d'ajuda

Jordi Prió

Dimarts, 30 d'abril de 2024 - 05:30

pastilla video
L'ofici formatger que cau en l'oblit: quin és i per què és important?

L'ofici formatger que cau en l'oblit: quin és i per què és important?

Un cop elaborat el formatge, entra en joc aquesta figura que resulta clau

Xevi Miró

Dimarts, 30 d'abril de 2024 - 05:30

Aquests són els restaurants de Barcelona que tanquen més tard perquè puguis aprofitar al màxim el sopar

Aquests són els restaurants de Barcelona que tanquen més tard perquè puguis aprofitar al màxim el sopar

Oriol Foix

Dilluns, 29 d'abril de 2024 - 05:30

Els 3 aliments més picants del món segons l'escala Soville: t'atreviries a menjar-los?

Els 3 aliments més picants del món segons l'escala Soville: t'atreviries a menjar-los?

Si ets un amant del picant, t'encantarà conèixer aquest podi d'aliments més picants del món

Jordi Prió

Dilluns, 29 d'abril de 2024 - 05:30

pastilla video
Com aprofitar un formatge sec? Els consells de l'Ada Parellada per treure'n el màxim gust

Com aprofitar un formatge sec? Els consells de l'Ada Parellada per treure'n el màxim gust

La xef del Semproniana ens dona els tips més importants

Ada Parellada

Dilluns, 29 d'abril de 2024 - 05:30

Els 5 aliments que hauríem de deixar de menjar, segons un nutricionista

Els 5 aliments que hauríem de deixar de menjar, segons un nutricionista

Oriol Foix

Diumenge, 28 d'abril de 2024 - 05:30

Com combinar el dolç i el salat a la cuina: 3 idees genials

Com combinar el dolç i el salat a la cuina: 3 idees genials

Postres, amanides, salses: hi ha moltes maneres de combinar el sabor salat amb el dolç

Jordi Prió

Diumenge, 28 d'abril de 2024 - 05:30

Mor Felicià Bofarull, copropietari del restaurant centenari Los Caracoles de Barcelona

Mor Felicià Bofarull, copropietari del restaurant centenari Los Caracoles de Barcelona

Júlia Peñascal

Dissabte, 27 d'abril de 2024 - 17:50

Arròs fregit casolà: la recepta fàcil per portar la gastronomia xinesa a casa

Arròs fregit casolà: la recepta fàcil per portar la gastronomia xinesa a casa

Una de les receptes més populars de la gastronomia xinesa és l'arròs fregit casolà

Jordi Prió

Dissabte, 27 d'abril de 2024 - 05:30

Com descongelar el pa i que quedi com acabat de fer: una nutricionista comparteix el seu secret

Com descongelar el pa i que quedi com acabat de fer: una nutricionista comparteix el seu secret

Consells bàsics per congelar el pa i que puguis tastar-lo amb més bon gust

Jordi Tubella

Dissabte, 27 d'abril de 2024 - 05:30

Com rectificar un plat que t'ha quedat salat?

Com rectificar un plat que t'ha quedat salat?

Amb algunes tècniques simples i creatives podem rectificar un plat que hagi quedat salat

Jordi Prió

Divendres, 26 d'abril de 2024 - 05:30

Tasta la millor cassola de pagès que es decideix diumenge en aquest poble del Pla d'Urgell

Tasta la millor cassola de pagès que es decideix diumenge en aquest poble del Pla d'Urgell

Golmés celebra la festa de les cassoles i Catalunya s'omple de fires gastronòmiques

Oriol Foix

Divendres, 26 d'abril de 2024 - 05:30

Prepara un pa diferent a casa amb aquesta recepta singular

Prepara un pa diferent a casa amb aquesta recepta singular

Celebra el dia mundial del brètzel amb aquesta recepta casolana

Oriol Foix

Divendres, 26 d'abril de 2024 - 05:30

La catalana Anna Casabona es proclama tercera millor sommelier de l'Estat

La catalana Anna Casabona es proclama tercera millor sommelier de l'Estat

Casabona s'ha imposat a una cinquantena de participants en les semifinals i ha entrat al podi

Oriol Foix

Dijous, 25 d'abril de 2024 - 15:07

Com prendre l'aigua de coco: idees originals

Com prendre l'aigua de coco: idees originals

Existeixen nombroses maneres creatives de gaudir de l'aigua de coco, una beguda molt saludable

Jordi Prió

Dijous, 25 d'abril de 2024 - 05:30

Catalunya triomfa de nou i guanya un insòlit concurs gastronòmic estatal

Catalunya triomfa de nou i guanya un insòlit concurs gastronòmic estatal

Un obrador d'Agramunt elabora la millor pasta de te de l'estat

Oriol Foix

Dijous, 25 d'abril de 2024 - 05:30

He començat a utilitzar aplicacions per salvar aliments i aquesta és la meva experiència

He començat a utilitzar aplicacions per salvar aliments i aquesta és la meva experiència

Lluitar contra el malbaratament d'aliments i ser més sostenible

María Coca

Dijous, 25 d'abril de 2024 - 05:30

Coneix les varietats de salsitxa que has de fer servir per fer el millor 'hot dog'

Coneix les varietats de salsitxa que has de fer servir per fer el millor 'hot dog'

En el dia mundial del 'hot-dog', descobreix aquestes varietats de salsitxa

Oriol Foix

Dimecres, 24 d'abril de 2024 - 05:30

Aquesta és la primera pastisseria que ofereix el nou dolç de moda a Catalunya

Aquesta és la primera pastisseria que ofereix el nou dolç de moda a Catalunya

El 'crookie' aterra a Barcelona en aquesta pastisseria de Gràcia

Oriol Foix

Dimecres, 24 d'abril de 2024 - 05:30

3 trucs perquè el fricandó et quedi tan melós com el que feia la teva àvia

3 trucs perquè el fricandó et quedi tan melós com el que feia la teva àvia

Un plat típic de la cuina catalana i del qual t'expliquem alguns trucs perquè et surti perfecte

Jordi Prió

Dimecres, 24 d'abril de 2024 - 05:30

pastilla video
Estrenem col·laboració! Descobreix la millor gastronomia de Girona de la mà de Jordi Àvila

Estrenem col·laboració! Descobreix la millor gastronomia de Girona de la mà de Jordi Àvila

La Gourmeteria

Dimarts, 23 d'abril de 2024 - 12:06

Un dels millors olis del món és català i està al top d'aquest rànquing internacional

Un dels millors olis del món és català i està al top d'aquest rànquing internacional

L'oli Cosmos ha guanyat la medalla de plata en un concurs internacional a Nova York

Oriol Foix

Dimarts, 23 d'abril de 2024 - 10:22

Famosos cuiners revelen les seves receptes secretes als seus llibres: descobrim els seus motius

Famosos cuiners revelen les seves receptes secretes als seus llibres: descobrim els seus motius

Per què canvien la cullera per la ploma? Per què han decidit escriure el llibre? En revelem els detalls

Jordi Tubella

Dimarts, 23 d'abril de 2024 - 05:30

pastilla video
Com vam començar a menjar formatge fa 7.500 anys? El misteri revelat!

Com vam començar a menjar formatge fa 7.500 anys? El misteri revelat!

L'estil dels primers formatges mundials i la data mil·lenària dels seus inicis

Xevi Miró

Dimarts, 23 d'abril de 2024 - 05:30

Fer pans en paella és possible: aquí tens la recepta de pa sense forn que et canviarà la vida

Fer pans en paella és possible: aquí tens la recepta de pa sense forn que et canviarà la vida

Saps que es pot aconseguir pa acabat d'enfornar i esponjós sense la necessitat d'un forn?

Jordi Prió

Dimarts, 23 d'abril de 2024 - 05:30

7 coses que fas als restaurants i que molesten enormement els cambrers

7 coses que fas als restaurants i que molesten enormement els cambrers

Petites accions que acostumes a fer que entorpeixen el servei

Oriol Foix

Dimarts, 23 d'abril de 2024 - 05:30

El millor pastís de formatge de Catalunya es fa en aquest poble de les Terres de l'Ebre

El millor pastís de formatge de Catalunya es fa en aquest poble de les Terres de l'Ebre

La pastisseria Larrosa, de Flix, ha guanyat el concurs que s'ha celebrat a Vic

Oriol Foix

Dilluns, 22 d'abril de 2024 - 09:43

Aquests són els dos locals on fan les millors pizzes del Barcelonès

Aquests són els dos locals on fan les millors pizzes del Barcelonès

El jurat i el públic han catalogat aquestes dues com les millors pizzeries del Barcelonès

Jordi Tubella

Dilluns, 22 d'abril de 2024 - 09:28

Descobreix un exquisit sopar que pots preparar amb només 3 ingredients

Descobreix un exquisit sopar que pots preparar amb només 3 ingredients

No necessitarem molts ingredients ni elaboració per sorprendre els nostres convidats

Jordi Prió

Dilluns, 22 d'abril de 2024 - 05:30

pastilla video
Com fer una massa de pizza perfecta? Els trucs d'Ada Parellada que són infal·libles

Com fer una massa de pizza perfecta? Els trucs d'Ada Parellada que són infal·libles

La xef del Semproniana ens dona els tips més importants

Ada Parellada

Dilluns, 22 d'abril de 2024 - 05:30

És saludable el peix congelat?

És saludable el peix congelat?

En congelar el peix, s'allarga la seva vida útil, la qual cosa ajuda a reduir el desaprofitament d'aliments

Jordi Prió

Diumenge, 21 d'abril de 2024 - 05:30

No tens excusa: prepara aquestes 5 receptes senzilles i delicioses amb plàtan

No tens excusa: prepara aquestes 5 receptes senzilles i delicioses amb plàtan

Posa't el davantal i gaudeix de la cuina amb aquestes receptes

Oriol Foix

Diumenge, 21 d'abril de 2024 - 05:30

Idees per utilitzar el Grana Padano a les teves receptes

Idees per utilitzar el Grana Padano a les teves receptes

El Grana Padano és un formatge italià amb moltes possibilitats a la cuina: des de pastes fins a sopes o pizzes

Jordi Prió

Dissabte, 20 d'abril de 2024 - 05:30

El Pizzas Fest 2024 arriba a Barcelona: entrades, preus, horaris i tot el que has de saber

El Pizzas Fest 2024 arriba a Barcelona: entrades, preus, horaris i tot el que has de saber

La segona edició del festival Pizzas Fest arranca a Barcelona des del 19 fins al 21 d'abril

Pau Colominas

Divendres, 19 d'abril de 2024 - 13:20