Actualitat

Maria Nicolau dicta sentència: aquest és el plat nacional de Catalunya

Maria Nicolau dicta sentència: aquest és el plat nacional de Catalunya

És una veritat antològica sovint passada per alt

Jordi Tubella

Diumenge, 11 de maig de 2025 - 05:30

Mai no descongelis la carn així: l'error que comet gairebé tothom

Mai no descongelis la carn així: l'error que comet gairebé tothom

La forma en què descongelem la carn afecta a nivell de sabor, textura, i salut

jordi prio

Dissabte, 10 de maig de 2025 - 05:30

Com conservar el peix: els consells per menjar-lo en les millors condicions

Com conservar el peix: els consells per menjar-lo en les millors condicions

L’ideal és comprar i menjar-lo al mateix dia perquè és quan més nutrients conserva

Jordi Tubella

Dissabte, 10 de maig de 2025 - 05:30

El truc dels xefs perquè els ous no s'enganxin a la paella

El truc dels xefs perquè els ous no s'enganxin a la paella

Un consell molt senzill que no t'imagines

Jordi Prió

Dissabte, 10 de maig de 2025 - 05:30

Agregar sal a l'aigua fa que bulli abans? Hi influeix, però no com t'imagines

Agregar sal a l'aigua fa que bulli abans? Hi influeix, però no com t'imagines

La ciència té la resposta a aquest dubte

Jordi Prió

Divendres, 9 de maig de 2025 - 05:30

Els millors plans gastronòmics per fer durant el cap de setmana: Catalunya s'omple de menjar

Els millors plans gastronòmics per fer durant el cap de setmana: Catalunya s'omple de menjar

Les millors fires gastronòmiques del país

Oriol Foix

Divendres, 9 de maig de 2025 - 05:30

Així reacciona el teu cervell quan menges bona xocolata negra

Així reacciona el teu cervell quan menges bona xocolata negra

Menjar xocolata negra no només és agradable

Jordi Prió

Divendres, 9 de maig de 2025 - 05:30

Quina fruita afecta més el teu nivell de sucre? Hauries de controlar-ne el consum

Quina fruita afecta més el teu nivell de sucre? Hauries de controlar-ne el consum

La nutrició és una part important de la gastronomia

Oriol Foix

Dijous, 8 de maig de 2025 - 12:56

2 restaurants famosos de Barcelona se situen entre els millors nous locals d'Europa

2 restaurants famosos de Barcelona se situen entre els millors nous locals d'Europa

Les 30 novetats més destacades del mercat europeu d'enguany

Jordi Tubella

Dijous, 8 de maig de 2025 - 05:30

Com fer croquetes de pollastre sense gluten: la recepta perfecta

Com fer croquetes de pollastre sense gluten: la recepta perfecta

La recepta ideal per a aquest bàsic de pica-pica que es resistia a ser sense gluten

María Coca

Dijous, 8 de maig de 2025 - 05:30

Per què hauries de tirar sal al cafè? El truc dels baristes més exigents

Per què hauries de tirar sal al cafè? El truc dels baristes més exigents

El cafè és un ingredient tan versàtil com habitual

Jordi Prió

Dijous, 8 de maig de 2025 - 05:30

Alta gastronomia a Reus: un cap de setmana deliciós de vi i roses

Alta gastronomia a Reus: un cap de setmana deliciós de vi i roses

La bellesa de les flors i el plaer de la gastronomia es fusionen

Jordi Tubella

Dijous, 8 de maig de 2025 - 05:30

Els 5 tipus de gana: per què mengem fins i tot quan no tenim gana

Els 5 tipus de gana: per què mengem fins i tot quan no tenim gana

Descobrim els motius que ens impulsen a menjar

Jordi Prió

Dijous, 8 de maig de 2025 - 05:30

pastilla video
Aquestes són les escorces dels formatges que no has de menjar: la selecció final d'un expert

Aquestes són les escorces dels formatges que no has de menjar: la selecció final d'un expert

Hi ha escorces que sí que es mengen, i d'altres que no

Xevi Miró

Dijous, 8 de maig de 2025 - 05:30

Més de 20 restaurants de Barcelona acullen la Ruta de l'Espàrrec de Navarra de Reyno Gourmet

Més de 20 restaurants de Barcelona acullen la Ruta de l'Espàrrec de Navarra de Reyno Gourmet

Segona edició d'aquesta proposta amb un èxit aclaparador

Jordi Tubella

Dimecres, 7 de maig de 2025 - 17:53

Quins aliments estan prohibits durant el conclave? Aquesta és la dieta dels cardenals

Quins aliments estan prohibits durant el conclave? Aquesta és la dieta dels cardenals

Un ritual molt estricte

Oriol Foix

Dimecres, 7 de maig de 2025 - 12:47

Menjar patates fregides i llaminadures: això li passa al teu cervell

Menjar patates fregides i llaminadures: això li passa al teu cervell

El consum habitual d'aliments alts en greixos saturats i sucres refinats pot afectar el teu cervell

Jordi Prió

Dimecres, 7 de maig de 2025 - 05:30

Els trucs de cuina més desconeguts que et canviaran la vida: són molt útils

Els trucs de cuina més desconeguts que et canviaran la vida: són molt útils

Consells que ens facilitaran el dia a dia a la cuina

Jordi Tubella

Dimecres, 7 de maig de 2025 - 05:30

Com fer cansalada cruixent al microones en menys de 5 minuts

Com fer cansalada cruixent al microones en menys de 5 minuts

Només necessitaràs el microones, paper de cuina i un plat per fer la cansalada

Jordi Prió

Dimecres, 7 de maig de 2025 - 05:30

L'ingredient secret per cuinar els pèsols: el sabor és increïble i agrada a tothom

L'ingredient secret per cuinar els pèsols: el sabor és increïble i agrada a tothom

Una tècnica que en canvia la percepció i que els fa més deliciosos

Jordi Tubella

Dimarts, 6 de maig de 2025 - 05:30

Per què el gel a casa es fon més ràpid que el gel comercial: això diu la ciència

Per què el gel a casa es fon més ràpid que el gel comercial: això diu la ciència

En descobrim les diferències

Jordi Prió

Dimarts, 6 de maig de 2025 - 05:30

L'advertència viral sobre les llaunes de tonyina: això has de saber si en tens a casa

L'advertència viral sobre les llaunes de tonyina: això has de saber si en tens a casa

No tot el que sembla saludable ho és: els perills de les llaunes de tonyina

Jordi Tubella

Dimarts, 6 de maig de 2025 - 05:30

Què és la cinquena gamma? Els productes precuinats que ja utilitzen alguns restaurants

Què és la cinquena gamma? Els productes precuinats que ja utilitzen alguns restaurants

Aliments que són cada cop més habituals

Oriol Foix

Dimarts, 6 de maig de 2025 - 05:30

L'esmorzar de moda entre corredors que et sorprendrà

L'esmorzar de moda entre corredors que et sorprendrà

Un esmorzar que amb prou feines té sucre ni greixos saturats

Jordi Prió

Dimarts, 6 de maig de 2025 - 05:30

Així pots fer boletes de llimona estil caviar a casa: l'alta cuina més senzilla

Així pots fer boletes de llimona estil caviar a casa: l'alta cuina més senzilla

Una recepta per quedar com un xef de categoria

Jordi Prió

Dilluns, 5 de maig de 2025 - 05:30

El truc de peixatera per depurar el marisc: molt fàcil

El truc de peixatera per depurar el marisc: molt fàcil

Un enfocament diferent que ofereix millors resultats i en menys temps

Jordi Prió

Dilluns, 5 de maig de 2025 - 05:30

Per què tothom està rostint el moll de l'os de la vaca?

Per què tothom està rostint el moll de l'os de la vaca?

Passa als menús dels restaurants més moderns: el moll de l'os de vaca rostit és l'última sensació viral

María Coca

Dilluns, 5 de maig de 2025 - 05:30

Pel bé de tots, has de deixar de comprar suc de taronja: aquí en tens la raó

Pel bé de tots, has de deixar de comprar suc de taronja: aquí en tens la raó

El procés de fabricació elimina la fibra de la fruita i concentra els sucres naturals

Jordi Tubella

Diumenge, 4 de maig de 2025 - 05:30

La pasta creix en els arbres? La broma de la BBC que va convèncer tota l'audiència

La pasta creix en els arbres? La broma de la BBC que va convèncer tota l'audiència

D'una simple anècdota a una lliçó sobre el poder dels mitjans

Jordi Prió

Diumenge, 4 de maig de 2025 - 05:30

Començaràs a estalviar: així pots fer salmó fumat a casa de forma fàcil

Començaràs a estalviar: així pots fer salmó fumat a casa de forma fàcil

Deixar de comprar salmó fumat per fer-ne el teu casolà

Jordi Prió

Diumenge, 4 de maig de 2025 - 05:30

El truc definitiu per conservar els plàtans molt temps: és fàcil i no ho fa ningú

El truc definitiu per conservar els plàtans molt temps: és fàcil i no ho fa ningú

Un mètode eficaç per preservar l'estat òptim dels plàtans

Jordi Tubella

Dissabte, 3 de maig de 2025 - 05:30

L'any de la revolució de la gastronomia i el producte de Tarragona

L'any de la revolució de la gastronomia i el producte de Tarragona

Màxima esplendor de la cuina del Camp de Tarragona

Jordi Tubella

Dissabte, 3 de maig de 2025 - 05:30

Com fer tonyina en llauna casolana: de la peixateria al teu rebost en 5 passos

Com fer tonyina en llauna casolana: de la peixateria al teu rebost en 5 passos

Una conserva que pots fer a casa

Oriol Foix

Dissabte, 3 de maig de 2025 - 05:30

Com germinar els cigrons per menjar-los en una amanida

Com germinar els cigrons per menjar-los en una amanida

Un procés amb el qual gaudir d'uns cigrons encara més saludables

Jordi Prió

Dissabte, 3 de maig de 2025 - 05:30

El truc del bicarbonat a la carn: el secret més ben guardat

El truc del bicarbonat a la carn: el secret més ben guardat

Com fer que la carn quedi molt tendra

Jordi Prió

Dissabte, 3 de maig de 2025 - 05:30

El restaurant de Barcelona que celebra 5 anys amb la unió del local més de moda del país

El restaurant de Barcelona que celebra 5 anys amb la unió del local més de moda del país

Un referent per la seva cuina salvatge, aquella que venera el producte

Jordi Tubella

Divendres, 2 de maig de 2025 - 08:37

El truc culinari més sorprenent del xef Dani García: "Em direu boig..."

El truc culinari més sorprenent del xef Dani García: "Em direu boig..."

Un truc de cuina sorprenent com pocs que el xef anima a provar

Jordi Prió

Divendres, 2 de maig de 2025 - 05:30

Llet ecològica o convencional? Les característiques que has de conèixer

Llet ecològica o convencional? Les característiques que has de conèixer

A Catalunya hi ha diversos productors ecològics

Oriol Foix

Divendres, 2 de maig de 2025 - 05:30

La recepta amb més de 2.000 anys d'antiguitat que molts creuen que s'acaba d'inventar

La recepta amb més de 2.000 anys d'antiguitat que molts creuen que s'acaba d'inventar

Aquestes senzilles postres ja es preparaven a l'Antiga Roma

Jordi Prió

Divendres, 2 de maig de 2025 - 05:30

pastilla video
Formatges, vi i caragols: producte de qualitat català en aquestes fires

Formatges, vi i caragols: producte de qualitat català en aquestes fires

Les millors fires gastronòmiques del país

Oriol Foix

Divendres, 2 de maig de 2025 - 05:30