Actualitat

Com fer la teva pròpia llet vegetal a casa: és més fàcil del que penses

Com fer la teva pròpia llet vegetal a casa: és més fàcil del que penses

El consum de llet vegetal s'ha estès a tot el món, però saps com es pot preparar a casa?

Jordi Prió

Dijous, 21 de març de 2024 - 05:30

Dos forners de Sabadell superen els francesos en fer la seva pròpia brioixeria

Dos forners de Sabadell superen els francesos en fer la seva pròpia brioixeria

David Hernández i Roger Vilardosa són dos dels millors flequers del món

Oriol Foix

Dimecres, 20 de març de 2024 - 12:22

El formatge català fet amb una recepta centenària que ha rebut una distinció europea

El formatge català fet amb una recepta centenària que ha rebut una distinció europea

És el segon formatge a Catalunya amb aquest privilegi

Jordi Tubella

Dimecres, 20 de març de 2024 - 11:33

Un tast espectacular de la xocolata més exclusiva i prestigiosa del món

Un tast espectacular de la xocolata més exclusiva i prestigiosa del món

5 sabors per endinsar-se en la xocolata més llorejada del planeta

Jordi Tubella

Dimecres, 20 de març de 2024 - 05:30

La farina més enllà del blat: n'hi ha un tipus per a cada dia de la setmana (l'últim et sorprendrà)

La farina més enllà del blat: n'hi ha un tipus per a cada dia de la setmana (l'últim et sorprendrà)

És l'ingredient base de moltes receptes

Oriol Foix

Dimecres, 20 de març de 2024 - 05:30

Elena Arzak: "Estic molt preocupada perquè hem tingut pèsols al febrer"

Elena Arzak: "Estic molt preocupada perquè hem tingut pèsols al febrer"

La xef basca ha fet un 'showcooking' a la fira Alimentaria & Hostelco

Oriol Foix

Dimecres, 20 de març de 2024 - 05:30

Receptes creatives per aprofitar al màxim les restes de menjar

Receptes creatives per aprofitar al màxim les restes de menjar

Les sobres poden transformar-se en deliciosos plats com els que et presentem a continuació

Jordi Prió

Dimecres, 20 de març de 2024 - 05:30

Descobreix com fer un pa de pessic en vas o mug cake al microones: imperdible!

Descobreix com fer un pa de pessic en vas o mug cake al microones: imperdible!

Aquesta recepta et permet preparar un deliciós pastís individual en una tassa i cuinar-lo al microones en minuts

Jordi Prió

Dimarts, 19 de març de 2024 - 05:30

pastilla video
Els formatges frescos imperdibles que són ideals per a una amanida o unes postres

Els formatges frescos imperdibles que són ideals per a una amanida o unes postres

Desglossem els formatges frescos més interessants i les seves característiques

Xevi Miró

Dimarts, 19 de març de 2024 - 05:30

La revolucionària ginebra catalana feta amb olives d'Alcarràs que ho peta al mercat

La revolucionària ginebra catalana feta amb olives d'Alcarràs que ho peta al mercat

Carles Bonnin i la Destilateca de Terrassa han creat un nou beure català sorprenent

Jordi Tubella

Dimarts, 19 de març de 2024 - 05:30

3 curiositats de la gamba més famosa de Catalunya i que utilitzen els millors xefs del país

3 curiositats de la gamba més famosa de Catalunya i que utilitzen els millors xefs del país

Un producte autòcton de gran qualitat

Oriol Foix

Dimarts, 19 de març de 2024 - 05:30

Un robot cambrer se 'suïcida' en directe: "No sé què ha passat"

Un robot cambrer se 'suïcida' en directe: "No sé què ha passat"

Un robot cambrer fot de nassos sense motiu aparent, en la cobertura de TV3 de la fira Alimentaria

Berto Sagrera

Dilluns, 18 de març de 2024 - 19:21

Com són les receptes al millor restaurant de Catalunya? Aquests són els trucs del Disfrutar

Com són les receptes al millor restaurant de Catalunya? Aquests són els trucs del Disfrutar

El Disfrutar és el segon millor restaurant del món

Oriol Foix

Dilluns, 18 de març de 2024 - 16:36

Les millors receptes amb tòfona negra: deliciosament originals

Les millors receptes amb tòfona negra: deliciosament originals

La tòfona negra és un dels ingredients més cobejats i luxosos al món culinari

Jordi Prió

Dilluns, 18 de març de 2024 - 05:30

pastilla video
Com picar una ceba i fer un sofregit fàcil? El consell d'Ada Parellada per fer-ho perfecte

Com picar una ceba i fer un sofregit fàcil? El consell d'Ada Parellada per fer-ho perfecte

Ada Parellada

Dilluns, 18 de març de 2024 - 05:30

Què són els macarons que sempre confons amb la pasta?

Què són els macarons que sempre confons amb la pasta?

Un dolç francès molt particular

Oriol Foix

Dilluns, 18 de març de 2024 - 05:30

Una nutricionista explica el mètode del plat de Harvard i així revoluciono els meus menús

Una nutricionista explica el mètode del plat de Harvard i així revoluciono els meus menús

Senzill, pràctic i visual, és més fàcil preparar menjars saludables i equilibrats

María Coca

Dilluns, 18 de març de 2024 - 05:30

Com fer costelles a la barbacoa perquè quedin espectaculars

Com fer costelles a la barbacoa perquè quedin espectaculars

Cada pas és crucial per obtenir unes costelles sucoses, tendres i plenes de sabor

Jordi Prió

Diumenge, 17 de març de 2024 - 05:30

El lloc correcte de la nevera on guardar la llet: ho hem fet malament tota la vida

El lloc correcte de la nevera on guardar la llet: ho hem fet malament tota la vida

La porta de la nevera no és el millor lloc on guardar-la

Jordi Tubella

Dissabte, 16 de març de 2024 - 05:30

Un mes ple de carxofa a Sant Boi, el paradís d'aquesta flor d'hivern

Un mes ple de carxofa a Sant Boi, el paradís d'aquesta flor d'hivern

Sant Boi de Llobregat celebra el mes de la carxofa

Oriol Foix

Dissabte, 16 de març de 2024 - 05:30

Què és la 'mantecatura'? El truc més desconegut de la cuina italiana

Què és la 'mantecatura'? El truc més desconegut de la cuina italiana

La mantecatura implica incorporar una quantitat generosa de mantega freda o crema espessa al final de la cocció

Jordi Prió

Dissabte, 16 de març de 2024 - 05:30

Les 10 claus de l'èxit d'un restaurant: compleixen tots els requisits?

Les 10 claus de l'èxit d'un restaurant: compleixen tots els requisits?

És un estudi que recull les preferències i prioritats dels clients en un restaurant

Jordi Tubella

Dissabte, 16 de març de 2024 - 05:30

Què és i com funciona la fira alimentària més important de Catalunya

Què és i com funciona la fira alimentària més important de Catalunya

La setmana que ve se celebra Alimentaria & Hostelco al recinte firal de Gran Via

Oriol Foix

Divendres, 15 de març de 2024 - 05:30

Un festival mundial de la barbacoa dins d'un parc: 'what the foc'?

Un festival mundial de la barbacoa dins d'un parc: 'what the foc'?

Aquestes són les fires gastronòmiques que se celebren a Catalunya durant el cap de setmana

Oriol Foix

Divendres, 15 de març de 2024 - 05:30

És segur treure la floridura del formatge ratllat i menjar-ne la resta?

És segur treure la floridura del formatge ratllat i menjar-ne la resta?

És important considerar alguns factors abans de decidir si és segur menjar el formatge després de treure la floridura

Jordi Prió

Divendres, 15 de març de 2024 - 05:30

El menú més car del món es fa a Eivissa i costa 1.650 euros

El menú més car del món es fa a Eivissa i costa 1.650 euros

Es tracta del menú del restaurant Sublimotion de Paco Roncero

Oriol Foix

Dijous, 14 de març de 2024 - 05:30

Com fer lasanya freda sense forn: no hi ha plat més bo i fàcil

Com fer lasanya freda sense forn: no hi ha plat més bo i fàcil

La lasanya freda és una opció versàtil i fàcil de preparar que ofereix tots els sabors del plat tradicional

Jordi Prió

Dijous, 14 de març de 2024 - 05:30

He deixat de prendre sucre i no el trobo gens a faltar: així ho he aconseguit

He deixat de prendre sucre i no el trobo gens a faltar: així ho he aconseguit

Encara que costi creure-ho, el nostre organisme no necessita sucre afegit per sobreviure

María Coca

Dijous, 14 de març de 2024 - 05:30

Berenar per menys de 10 euros al passeig de Gràcia de la mà del millor xocolater del món

Berenar per menys de 10 euros al passeig de Gràcia de la mà del millor xocolater del món

Lluc Crusellas dissenya unes propostes de berenar per a totes les butxaques

Jordi Tubella

Dimecres, 13 de març de 2024 - 14:08

La nova poma cent per cent catalana capaç de sobreviure al canvi climàtic

La nova poma cent per cent catalana capaç de sobreviure al canvi climàtic

Es tracta de la varietat Tutti, una poma que resisteix temperatures superiors a 40 graus

Oriol Foix / ACN

Dimecres, 13 de març de 2024 - 10:47

Per què no has de menjar aliments cremats: el perill de l'acrilamida

Per què no has de menjar aliments cremats: el perill de l'acrilamida

Aquesta substància pot contribuir al desenvolupament de problemes de salut que ens han de mantenir alerta

Jordi Prió

Dimecres, 13 de març de 2024 - 05:30

Catalunya s'erigeix en "líder suprema" del sector alimentari

Catalunya s'erigeix en "líder suprema" del sector alimentari

Catalunya lidera les exportacions del sector en l'àmbit estatal

Oriol Foix

Dimarts, 12 de març de 2024 - 13:40

Producte català de qualitat excel·lent per rememorar la tradició artesana

Producte català de qualitat excel·lent per rememorar la tradició artesana

Petits productors artesans exposen els seus aliments al Fòrum Gastronòmic de Girona

Oriol Foix

Dimarts, 12 de març de 2024 - 05:30

pastilla video
Com fer una raclette? El formatge català ideal per fer aquest plat deliciós

Com fer una raclette? El formatge català ideal per fer aquest plat deliciós

Un dels plaers formatgers més exquisit

Xevi Miró

Dimarts, 12 de març de 2024 - 05:30

Per què els tomàquets ja no tenen el gust d'abans: això és el que diuen els experts

Per què els tomàquets ja no tenen el gust d'abans: això és el que diuen els experts

El sabor dels tomàquets és clau per gaudir d'uns plats nutritius i que agradin a tothom

Jordi Prió

Dimarts, 12 de març de 2024 - 05:30

Quants anys han de passar perquè un restaurant sigui rendible?

Quants anys han de passar perquè un restaurant sigui rendible?

L'èxit d'un restaurant és una fita molt difícil d'aconseguir i la mitjana oscil·la al voltant d'aquesta quantitat de dies

Jordi Tubella

Dimarts, 12 de març de 2024 - 05:30

Diego Alías publica 'Bacallà, Salut i Sort!', una reivindicació a la gastronomia de casa

Diego Alías publica 'Bacallà, Salut i Sort!', una reivindicació a la gastronomia de casa

Una reflexió sobre els canvis en la cuina del bacallà i una exaltació dels sabors i les arrels catalanes

Jordi Tubella

Dilluns, 11 de març de 2024 - 11:08

Aquesta pastisseria de Barcelona fa el millor xuixo del món: "És perfecte"

Aquesta pastisseria de Barcelona fa el millor xuixo del món: "És perfecte"

Quarta edició del Concurs Mundial del Xuixo, amb la ciutat de Barcelona premiada per primer cop

Jordi Tubella

Dilluns, 11 de març de 2024 - 09:23

Com fer ous al microones sense espifiar-la: el que ningú no t'explica

Com fer ous al microones sense espifiar-la: el que ningú no t'explica

De les moltes formes que hi ha de cuinar ous, et volem parlar del microones

Jordi Prió

Dilluns, 11 de març de 2024 - 05:30

És bo prendre fruita de postres? Per fi una nutricionista resol els dubtes

És bo prendre fruita de postres? Per fi una nutricionista resol els dubtes

Hi ha moltes opinions diferents, però què en diuen els experts?

María Coca

Dilluns, 11 de març de 2024 - 05:30