Sí, cuinar no és fàcil. El que és senzill és bullir la pasta o fer-se una hamburguesa a la planxa. Ara bé, si es tracta de plats més laboriosos que impliquen tècniques més costoses aquí se'ns complica la cosa i perdem afeccionats als fogons de casa. Per aquesta raó, vídeos com el de l'usuari @recetas_saludablesfit__ ens ajuden a combatre aquesta pèrdua de soldats gurmets. En aquest cas, se centra en nombrosos trucs de cuina molt senzills d'aplicar i que no són gaire coneguts que ens facilitaran el dia a dia la feina quan ens enfundem el davantal.

Trucs de cuina que et canviaran la vida: no els coneix ningú

De vegades, pel fet de passar-nos una o diverses hores cuinant una recepta que després devorem en pocs minuts ja abandonem la missió i deixem de cuinar abans fins i tot de posar-nos-hi. Això és un error perquè no practiquem les nostres capacitats i habilitats de cuiner i, també, perquè conseqüentment abracem desgraciadament la cinquena gamma. Gràcies a aquests comptes presents a les xarxes socials, confiem a remuntar el vol i demostrar que la cuina pot ser més simple del que molts pensen.


Ratllar la mantega i el formatge

Si hagués de dir un ingredient que no pot faltar en una cuina, molt probablement entre els cinc primers hom diria la mantega. No tan important, però igual de necessari i deliciós és el formatge. Ambdós són ingredients fonamentals que ens ajuden a preparar receptes des de la base i també dignificar i optimitzar plats. Ara bé, un impediment podria resultar el fet de ratllar-los que sempre és un procés que fa més mandra i no ve tant de gust. No obstant això, aquest vídeo que ens demostra que amb un simple colador —d'aquests que fem servir per colar el suc de taronja, per exemple— podem ratllar la mantega o el formatge passant-lo per sobre.

Separar el rovell de la clara

La mare dels ous! Són imprescindibles a la cuina per fer pastissos, truita a la francesa, truita de patata i un llarguíssim etcètera. En aquest procés culinari, separar el rovell de la clara sempre és difícil i endarrereix una mica les passes a seguir de la recepta. Però això s'ha acabat! Tan fàcil com passar el dit per un all i podràs separar el rovell de la clara sense cap mena de dificultat. Com un truc de màgia realment fascinant.

Treure els nervis del pollastre

El pollastre és molt saludable i, combinant-lo amb espècies i els ingredients adequats, es converteix en una recepta deliciosa. Així i tot, sempre ens posa en un compromís el moment en el qual hem de treure els nervis del pollastre. Tot i que podem pensar que hem d'anar un a un i ens hi podríem passar molts minuts, la realitat és que en un tres i no res podem dur a terme aquesta tasca: només necessites una forquilla i un tovalló. Amb la forquilla punxes un dels nervis i amb el tovalló fas força cap a fora i arrenques d'una sola tirada tots els nervis.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!