Actualitat

Com tallar el tomàquet com un xef: tota la vida que ho fem malament

Com tallar el tomàquet com un xef: tota la vida que ho fem malament

Dues passes imprescindibles i una tècnica precisa

Jordi Tubella

Dijous, 3 d'abril de 2025 - 05:30

Júlia Farré, nutricionista: “No prenguis el cafè a aquesta hora del dia”

Júlia Farré, nutricionista: “No prenguis el cafè a aquesta hora del dia”

Els amants del cafè haurien de revisar el seu horari

María Coca

Dijous, 3 d'abril de 2025 - 05:30

Les desconegudes postres d'Eivissa que són unes de les millors del món

Les desconegudes postres d'Eivissa que són unes de les millors del món

Les postres associades a la Quaresma que van sobreviure el pas dels segles

Jordi Prió

Dijous, 3 d'abril de 2025 - 05:30

El truc del vinagre per aconseguir uns ous cuits perfectes: paraula de nutricionista

El truc del vinagre per aconseguir uns ous cuits perfectes: paraula de nutricionista

El problema dels ous que es trenquen en coure'ls té una explicació científica

Jordi Prió

Dijous, 3 d'abril de 2025 - 05:30

pastilla video
Tots els formatges estan florits: un bosc de fongs a les escorces

Tots els formatges estan florits: un bosc de fongs a les escorces

Els fongs i els llevats conviuen junts sota un mateix ecosistema

Xevi Miró

Dijous, 3 d'abril de 2025 - 05:30

pastilla video
Sembla pizza, però és una recepta lleugera i rica en proteïnes: es prepara en minuts

Sembla pizza, però és una recepta lleugera i rica en proteïnes: es prepara en minuts

Pizzes individuals a casa sanes i lleugeres

Jordi Prió

Dijous, 3 d'abril de 2025 - 05:30

No ets català si no saps cuinar això: la recepta viral que és un èxit

No ets català si no saps cuinar això: la recepta viral que és un èxit

Un plat que forma part dels històrics de la gastronomia de Catalunya

Jordi Tubella

Dimecres, 2 d'abril de 2025 - 05:30

De plat senzill a menja exclusiva: objecte del desig de gurmets

De plat senzill a menja exclusiva: objecte del desig de gurmets

L'aliment de desig de tot gurmet que a l'antiga Roma era bàsic de gent sense recursos

Jordi Prió

Dimecres, 2 d'abril de 2025 - 05:30

No ho llencis: la part de l'aliment que sempre rebutges i és molt nutritiva

No ho llencis: la part de l'aliment que sempre rebutges i és molt nutritiva

Un aliment que mai no tenim en compte i que pot aportar-nos grans beneficis

Jordi Prió

Dimecres, 2 d'abril de 2025 - 05:30

Una xef explica per què surt a compte comprar a preu de ganga els plàtans que són molt madurs

Una xef explica per què surt a compte comprar a preu de ganga els plàtans que són molt madurs

La tècnica és simple i requereix mínims ingredients i esforç

Jordi Prió

Dimecres, 2 d'abril de 2025 - 05:30

Ni verds ni vermells: el color dels aliments que retarda l'envelliment

Ni verds ni vermells: el color dels aliments que retarda l'envelliment

Una estratègia senzilla i deliciosa per mantenir el cos jove i saludable

Jordi Prió

Dimecres, 2 d'abril de 2025 - 05:30

Un restaurant de la Boqueria s'acomiada: l'últim servei, aquesta setmana

Un restaurant de la Boqueria s'acomiada: l'últim servei, aquesta setmana

Un restaurant singular i minúscul s'acomiada del Mercat de la Boqueria

Jordi Tubella

Dimarts, 1 d'abril de 2025 - 18:53

Barcelona tanca amb un gran èxit la segona edició del saló DO Bizkaiko Txakolina

Barcelona tanca amb un gran èxit la segona edició del saló DO Bizkaiko Txakolina

Una cita imprescindible per als amants del bon vi

Oriol Foix

Dimarts, 1 d'abril de 2025 - 14:59

pastilla video
Aquestes són les 3 pitjors marques de llet del supermercat segons un estudi de l'OCU

Aquestes són les 3 pitjors marques de llet del supermercat segons un estudi de l'OCU

L'estudi compara 37 marques de tot l'Estat

Oriol Foix

Dimarts, 1 d'abril de 2025 - 12:35

3 receptes que sempre surten bé: comprovat per ineptes a la cuina

3 receptes que sempre surten bé: comprovat per ineptes a la cuina

Existeixen plats tan senzills i amb marge d'error tan baix que qualsevol pot fer-los amb èxit

Jordi Prió

Dimarts, 1 d'abril de 2025 - 05:30

Saps com fer gelatina casolana? Aquesta és la manera correcta de cuinar-la

Saps com fer gelatina casolana? Aquesta és la manera correcta de cuinar-la

Un producte curiós ideal per a les postres

Oriol Foix

Dimarts, 1 d'abril de 2025 - 05:30

Ni sucre ni edulcorants: l'ingredient secret per endolcir sense culpa

Ni sucre ni edulcorants: l'ingredient secret per endolcir sense culpa

Aquest ingredient és ideal per endolcir les teves postres sense sentir la culpabilitat del sucre

Jordi Prió

Dimarts, 1 d'abril de 2025 - 05:30

Aquest és el marisc més exclusiu de Catalunya (i gairebé ningú no sap què és)

Aquest és el marisc més exclusiu de Catalunya (i gairebé ningú no sap què és)

Al seu interior amaga una carn tendra i delicada que els experts valoren pel seu sabor únic

Jordi Prió

Dimarts, 1 d'abril de 2025 - 05:30

L'error que comets amb aquest aliment i que el fa menys saludable

L'error que comets amb aquest aliment i que el fa menys saludable

Tenim costums que fan a un aliment perdre les seves propietats

Jordi Prió

Dimarts, 1 d'abril de 2025 - 05:30

Aquests són els 24 plats catalans més mal valorats: hi estàs d'acord?

Aquests són els 24 plats catalans més mal valorats: hi estàs d'acord?

Trobem plats de tota mena entre els més mal valorats de la cuina catalana, tant mar com muntanya

Jordi Prió

Dilluns, 31 de març de 2025 - 05:30

El truc de geni per triar sempre la cua més ràpida al supermercat: és ciència

El truc de geni per triar sempre la cua més ràpida al supermercat: és ciència

La majoria de les persones opta per la fila amb menys gent, pensant que serà més ràpida

Jordi Prió

Dilluns, 31 de març de 2025 - 05:30

Menja més de 34.000 Big Macs i bat un rècord indigest: 50 anys menjant-les diàriament

Menja més de 34.000 Big Macs i bat un rècord indigest: 50 anys menjant-les diàriament

Una història única lligada a les hamburgueses amb el que es va batre un rècord difícil de superar

Jordi Prió

Dilluns, 31 de març de 2025 - 05:30

Alex Yáñez, nutricionista: "Evita aquests aliments si no vols patir la Síndrome del restaurant xinès"

Alex Yáñez, nutricionista: "Evita aquests aliments si no vols patir la Síndrome del restaurant xinès"

Jordi Prió

Dilluns, 31 de març de 2025 - 05:30

Per què els alvocats ja no haurien d'existir en absolut

Per què els alvocats ja no haurien d'existir en absolut

La naturalesa pràcticament els va condemnar a l'extinció fa ja milers d'anys

Jordi Prió

Diumenge, 30 de març de 2025 - 05:30

Sense farina i sense sucre: els brownies més sans i deliciosos que no necessiten forn

Sense farina i sense sucre: els brownies més sans i deliciosos que no necessiten forn

Et donem la recepta de brownies més sana que hagis trobat mai i són boníssims

Jordi Prió

Diumenge, 30 de març de 2025 - 05:30

No és l'ou: l'ingredient que els puristes de l'allioli mai no acceptarien i alguns hi afegeixen

No és l'ou: l'ingredient que els puristes de l'allioli mai no acceptarien i alguns hi afegeixen

Permet una emulsió més fàcil i estable, però és considerat una heretgia per alguns

Jordi Prió

Diumenge, 30 de març de 2025 - 05:30

Mai no barregis plàtan amb sprite: aquesta és l'explicació científica

Mai no barregis plàtan amb sprite: aquesta és l'explicació científica

Una beguda carbonatada que, combinada amb plàtan, el resultat pot ser desagradable

Jordi Prió

Diumenge, 30 de març de 2025 - 05:30

És perillós menjar-se les llavors de la síndria?

És perillós menjar-se les llavors de la síndria?

Les llavors de la síndria no només són segures, sinó que aporten beneficis nutricionals

Jordi Prió

Dissabte, 29 de març de 2025 - 05:30

Els millors aliments per combatre el canvi d'horari: un rebost imprescindible

Els millors aliments per combatre el canvi d'horari: un rebost imprescindible

Una llista d'aliments que són beneficiosos per fer front al canvi d'horari

Jordi Tubella

Dissabte, 29 de març de 2025 - 05:30

L'error en ratllar la llimona o la taronja que no tens en compte: és important

L'error en ratllar la llimona o la taronja que no tens en compte: és important

La seva closca és molt utilitzada en rebosteria o per donar aroma a plats coneguts

Jordi Prió

Dissabte, 29 de març de 2025 - 05:30

Pa de formatge en paella: l'addictiva recepta fàcil en 10 minuts

Pa de formatge en paella: l'addictiva recepta fàcil en 10 minuts

Un pa cruixent per fora, tendre per dins i amb formatge fos

Jordi Prió

Dissabte, 29 de març de 2025 - 05:30

Albergínia esclafada: la recepta més fàcil que tots estan cuinant

Albergínia esclafada: la recepta més fàcil que tots estan cuinant

Amb tan sols una albergínia i un ou es pot preparar un plat ple de matisos i amb una textura irresistible

Jordi Prió

Dissabte, 29 de març de 2025 - 05:30

Aquest restaurant de Barcelona elabora el millor plat amb Tête de Moine AOP

Aquest restaurant de Barcelona elabora el millor plat amb Tête de Moine AOP

El cèlebre formatge suís Tête de Moine AOP ha estat protagonista absolut

Jordi Tubella

Divendres, 28 de març de 2025 - 09:46

5 aliments de primavera que ja pots començar a incloure en els teus plats

5 aliments de primavera que ja pots començar a incloure en els teus plats

Si vols renovar la teva alimentació amb productes frescos i saborosos, la primavera t'ho posa fàcil

Jordi Prió

Divendres, 28 de març de 2025 - 05:30

Els tres millors plats catalans aptes per a vegetarians, segons TasteAtlas

Els tres millors plats catalans aptes per a vegetarians, segons TasteAtlas

Destaquen pel seu sabor i són 100% aptes per a vegetarians

Jordi Prió

Divendres, 28 de març de 2025 - 05:30

Gaudeix del millor producte català de temporada en aquestes fires gastronòmiques

Gaudeix del millor producte català de temporada en aquestes fires gastronòmiques

Bon menjar arreu de Catalunya

Oriol Foix

Divendres, 28 de març de 2025 - 05:30

El truc asiàtic que sembla mentida que no coneguem: el temporitzador d'ou dur d'un euro

El truc asiàtic que sembla mentida que no coneguem: el temporitzador d'ou dur d'un euro

Un artefacte molt popular al Japó i la Xina útil als fogons de casa

Jordi Prió

Divendres, 28 de març de 2025 - 05:30

Com fer una truita de tefló perfecta

Com fer una truita de tefló perfecta

Encara que en principi aquest és un mètode segur, cal tenir certes precaucions

Jordi Prió

Divendres, 28 de març de 2025 - 05:30

Un famós xef català amb estrella Michelin obre un restaurant a l'edifici del MNAC

Un famós xef català amb estrella Michelin obre un restaurant a l'edifici del MNAC

El MNAC estrena restaurant de la mà d'Albert Raurich

Oriol Foix

Dijous, 27 de març de 2025 - 10:32

Aquest és l'origen de la maionesa segons els científics: la primera recepta és en català

Aquest és l'origen de la maionesa segons els científics: la primera recepta és en català

Una de les salses més consumides del món té origen als Països Catalans

Oriol Foix

Dijous, 27 de març de 2025 - 09:58