Reyno Gourmet no va poder presentar la segona Ruta de l'Espàrrec de Navarra en l'Hofmann Culinary School de Barcelona a causa de l'apagada elèctrica que va afectar a tot l'Estat dilluns passat 28 d'abril. Malgrat això, des d'ahir i fins al pròxim 29 de maig més d'una vintena d'establiments de la ciutat comtal participen en la Ruta de l'Espàrrec de Navarra, on cuinaran diferents plats preparats amb verdures de primavera de l'horta navarresa. Una iniciativa del departament de Desenvolupament Rural i Medi Ambient del Govern de Navarra, a través de la marca de qualitat Reyno Gourmet i gestionada per l'empresa pública INTIA S.A., per promoure la gastronomia entorn d'una de les verdures més emblemàtiques de la seva horta.
II Ruta de l'Espàrrec de Navarra a Barcelona
Després de l'èxit collit l'any passat amb la primera edició, torna a organitzar-se una ruta gastronòmica per promoure el consum d'aquesta verdura emblemàtica de l'horta navarresa, a més de donar notorietat a la marca Reyno Gourmet. L'acollida d'aquesta nova edició ha estat extraordinària en augmentar el nombre de participants de l'any passat i afegir-se 23 restaurants a aquesta cita, entre ells 3 establiments amb Estrella Michelin. Els restaurants que participen en aquesta nova edició són:

- Hofmann. 1 Estrella Michelin. C. Granada del Penedès, 14-16. Barcelona.
- MAE. 1 Estrella Michelin. C. Sant Elies, 22. Barcelona.
- Quirat. 1 Estrella Michelin. Avda. de Rius i Taulat, 1-3. Barcelona.
- Alma. C. Mallorca, 271. Barcelona.
- Bar Pimentel. C. Carders, 11. Barcelona.
- By Solà Espacio Gastronómico. C. Provença, 318. Barcelona.
- Camarasa. Pl. Francesc Macià, 1. Barcelona.
- Carballeira. C. de la Reina Cristina, 3. Barcelona.
- Casa Rafuel. C. Casanova, 211. Barcelona.
- Catalina Gavà Mar. C. Calafell, 21. Gavà (Barcelona).
- ERRE&Urrechu. Av. Diagonal, 671. Barcelona.
- Gurí. C. Rector Triadó, 72. Barcelona.
- Leche de Tigre. C. Casanova, 262. Barcelona.
- Nectari. C. València, 28. Barcelona.
- Nuara. Moll de Gregal, local 11. Barcelona.
- Público. C. Enric Granados, 30. Barcelona.
- Pura Brasa. Gran Vía de les Corts Catalanes, 373-385. Barcelona.
- Somni del Hotel The One, C. Provença, 277. Barcelona.
- Suculent. Rambla del Raval, 45. Barcelona.
- Tragaldabas. C. Mallorca, 96. Barcelona.
- Uchu. C. Balmes, 327. Barcelona.
- Virens. Gran Vía de les Corts Catalanes, 619. Barcelona.
- Volta. Passeig de Picasso, 26-30. Barcelona.
Més d'una vintena d'establiments de la ciutat comtal participen en la Ruta de l'Espàrrec de Navarra, on cuinaran diferents plats preparats amb verdures de primavera de l'horta navarresa
Formacions en escoles professionals de Barcelona i promoció en botigues gurmet
Reyno Gourmet està duent a terme un programa de formació per a l'alumnat de diferents centres formatius amb xerrades demostratives sobre el tractament i aplicació d'aquestes verdures emblemàtiques a la cuina, conceptes bàsics per a la seva correcta transformació. La primera de les formacions va tenir lloc el passat 24 d'abril a Barcelona Culinary Hub, escola de Cuina i Management Gastronòmic. A més, el pròxim 13 de maig impartiran la formació al restaurant Escola Torre Mossèn Homs i Hofmann Culinary School, també al maig. Addicionalment, Reyno Gourmet, a través d'aquesta iniciativa, també serà present durant aquest temps les botigues gurmet barcelonines Camarasa (Pl. Francesc Macià, 1 Barcelona) i Loan (C/ Francesc Pérez Cabrero, 6. Barcelona), les quals són conegudes com a botigues, de llarga trajectòria i prestigi amb verdures de temporada com l'Espàrrec de Navarra.