Restaurants

Teike: el Nadal més basc

Teike: el Nadal més basc

Les festes a Euskadi celebren el millor de la costa, com demostra aquest restaurant a Balmaseda

Anna Tomàs

Dijous, 29 de desembre de 2022 - 05:30

El restaurant que dona vida i sentit a la gastronomia de Barcelona

El restaurant que dona vida i sentit a la gastronomia de Barcelona

Des de fa uns dies, Tendiez té un petit però valuós espai en la meva memòria. Ara, també vull que ho tingui en la vostra

Clara Fernández

Dimarts, 27 de desembre de 2022 - 05:30

El restaurant que Barcelona necessitava

El restaurant que Barcelona necessitava

La Pau neix per donar una oportunitat als joves que han estat expulsats del sistema social. Una llar d'esperança a Barcelona

Clara Fernández

Divendres, 16 de desembre de 2022 - 05:30

El Nadal més deliciós es tasta a Alella

El Nadal més deliciós es tasta a Alella

El restaurant Can Balcells, a l’hotel Arrey d’aquesta localitat, ofereix el bo i millor de la tradició catalana

Anna Tomàs

Divendres, 2 de desembre de 2022 - 05:30

La revolució del frànkfurt convencional té nom de dona

La revolució del frànkfurt convencional té nom de dona

Frankfurt Rita arriba a Poblenou, un local on la salsitxa, el pa i el farcit li han donat la volta al frànkfurt convencional

Clara Fernández

Dimecres, 30 de novembre de 2022 - 05:30

El restaurant Casa de Vivi, el secret més ben guardat del Barri Gòtic de Barcelona

El restaurant Casa de Vivi, el secret més ben guardat del Barri Gòtic de Barcelona

La nova opció que no pots perdre't a Barcelona, viu l'experiència del restaurant que et farà sentir com a casa d'un amic

Francesc Invernon

Dissabte, 26 de novembre de 2022 - 05:30

Carmina, tornar a les arrels mediterrànies

Carmina, tornar a les arrels mediterrànies

Aquest restaurant ofereix un òptim fricandó per a degustar acompanyat del bo i millor del país de la bota

Anna Tomàs

Divendres, 25 de novembre de 2022 - 05:30

El diamant en brut de Barcelona

El diamant en brut de Barcelona

Al carrer de Verdaguer i Callís hi ha una porta que et trasllada directament a Itàlia. I Le Cucine Mandarosso té la clau

Clara Fernández

Dimarts, 22 de novembre de 2022 - 05:30

Els 7 plats internacionals que has de tastar al nou BAR MONO

Els 7 plats internacionals que has de tastar al nou BAR MONO

Aquest restaurant convida a fer la volta al món gaudint del bo i millor de tota la gastronomia

Anna Tomàs

Dijous, 17 de novembre de 2022 - 05:30

Mataràs per això

Mataràs per això

Agrada a tots, la seva olor sedueix qualsevol i el seu sabor característic et tornarà addicte. Efectivament, parlo del pernil

Clara Fernández

Dimecres, 16 de novembre de 2022 - 05:30

Carbònic: delícies a la brasa al cor de Salou

Carbònic: delícies a la brasa al cor de Salou

Graella basca i forn de carbó ressalten el sabor dels millors peixos i peces de carn

Anna Tomàs

Dijous, 10 de novembre de 2022 - 05:30

Sartoria Panatieri aterra al Mandarin Oriental Barcelona

Sartoria Panatieri aterra al Mandarin Oriental Barcelona

Sota el format La Tavola, una de les millors pizzeries del món s’instal·la fins al 27 de novembre en aquest exclusiu hotel

Anna Tomàs

Dijous, 3 de novembre de 2022 - 05:30

Buenos Aires a Barcelona: trasllada't a la capital argentina en plena Diagonal

Buenos Aires a Barcelona: trasllada't a la capital argentina en plena Diagonal

La seva cuina basada en la senzillesa, honestedat i qualitat han fet d'aquest restaurant un clàssic de l'Avinguda Diagonal

Clara Fernández

Dimarts, 1 de novembre de 2022 - 05:30

Benzina: l'iconoclasta paladar italià

Benzina: l'iconoclasta paladar italià

Aquest restaurant italià proposa una carta amb clàssics versionats i els millors productes de temporada

Anna Tomàs

Dijous, 27 d'octubre de 2022 - 05:30

Un tast d'Alella a Barcelona: temple vinícola imprescindible

Un tast d'Alella a Barcelona: temple vinícola imprescindible

"Benaventurats els hispans per als qui viure és sinònim de beure", Juli Cèsar

Clara Fernández

Dimecres, 26 d'octubre de 2022 - 05:30

MR PORTER: el temple dels veritables carnívors

MR PORTER: el temple dels veritables carnívors

Un restaurant que serveix increïbles peces de carn i un munt de plats per a un àpat de luxe

Anna Tomàs

Dijous, 20 d'octubre de 2022 - 05:30

La Textil: nou temple cerveser i gastronòmic

La Textil: nou temple cerveser i gastronòmic

Víctor Antich

Dilluns, 17 d'octubre de 2022 - 15:50

El restaurant Telefèric celebra a Barcelona el seu desè aniversari

El restaurant Telefèric celebra a Barcelona el seu desè aniversari

Ens ofereixen el “Menú de la memòria", amb les elaboracions més emblemàtiques d’aquests deu anys

Víctor Antich

Dissabte, 15 d'octubre de 2022 - 05:30

Doppietta, l'esperit culinari de la Mille Miglia

Doppietta, l'esperit culinari de la Mille Miglia

La nova sensació italiana a Barcelona, un restaurant que arrenca motors amb el millor dels rebostos transalpins

Anna Tomàs

Dijous, 13 d'octubre de 2022 - 05:30

Rooster & Bubbles, el restaurant 'fast fine' que reinventa el pollastre a l'ast

Rooster & Bubbles, el restaurant 'fast fine' que reinventa el pollastre a l'ast

Rooster & Bubbles és el projecte de Marc Martínez, net de Joan Casas, propietari del mític Kikiriki

La Gourmeteria

Dimecres, 12 d'octubre de 2022 - 05:30

La Vietnamita: la cuina del Sudest asiàtic per a totes les butxaques

La Vietnamita: la cuina del Sudest asiàtic per a totes les butxaques

Al cor de Gràcia trobem un restaurant amb menú i carta molt assequibles per endinsar-nos en la cuina del Vietnam

Anna Tomàs

Dimecres, 12 d'octubre de 2022 - 05:30

Koy Shunka: la remor de les onades

Koy Shunka: la remor de les onades

Descobrim aquest temple sagrat dels amants del sushi que ens trasllada al cor dels restaurants de Tokio en tan sols un mos

Anna Tomàs

Dijous, 6 d'octubre de 2022 - 10:20

Slow and low, el restaurant secret on mengen els xefs

Slow and low, el restaurant secret on mengen els xefs

L'S&L ofereix una experiència irreverent i única, ambiciosa i exclusiva, apte per a les papil·les gustatives més exigents

Víctor Antich

Dijous, 8 de setembre de 2022 - 05:30

El restaurant Disfrutar, el tercer millor del món

El restaurant Disfrutar, el tercer millor del món

El resturant Disfrutar, dels xefs Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch, escala de la cinquena a la tercera posició

Pepa Masó / ACN

Dimarts, 19 de juliol de 2022 - 07:54

pastilla video
Raül Balam: “No em sentia digne de continuar el llegat del Restaurant Sant Pau”

Raül Balam: “No em sentia digne de continuar el llegat del Restaurant Sant Pau”

El fill de Carme Ruscalleda obre el Cuina Sant Pau en el mateix emplaçament on va haver-hi el mític Restaurant Sant Pau

Víctor Antich / Pep Antoni Roig

Dimecres, 29 de juny de 2022 - 05:30

Lo Paller del Coc, una experiència divina al cor del Pallars

Lo Paller del Coc, una experiència divina al cor del Pallars

Surp és un petit poble de la desconeguda Vall d'Àssua al bell mig del Pallars Sobirà

Víctor Antich

Dijous, 9 de juny de 2022 - 05:30

Varela, la novetat de Grup Varela a la Plaça Molina

Varela, la novetat de Grup Varela a la Plaça Molina

Des d'aquest mes de maig Casa Varela s'enfunda nou interiorisme i nou nom: Varela.

El Nacional

Dijous, 2 de juny de 2022 - 05:30

Una nit a La Tagliatella: l’origen català del restaurant italià menys italià

Una nit a La Tagliatella: l’origen català del restaurant italià menys italià

Per què la famosa franquícia de restaurants italians "La Tagliatella" és en realitat una simulació d'Itàlia?

Pep Antoni Roig

Dissabte, 30 d'abril de 2022 - 05:30

Funky Bakers obre el seu primer Eatery a la Dreta de l'Eixample de Barcelona

Funky Bakers obre el seu primer Eatery a la Dreta de l'Eixample de Barcelona

Funky Bakers Deli i la seva carta és un autèntic viatge gastronòmic per tot el planeta

El Nacional

Divendres, 29 d'abril de 2022 - 05:30

The Egg Lab t'ofereix el brunch més internacional de Barcelona

The Egg Lab t'ofereix el brunch més internacional de Barcelona

The Egg Lab proposa un viatge mostrant sabors i receptes del món amb l’ou com a ingredient vehicular

Víctor Antich

Dimecres, 6 d'abril de 2022 - 05:30

Pantumaca i Circ: culers, coulants i sans-culottes

Pantumaca i Circ: culers, coulants i sans-culottes

Oliver Mancebo

Dissabte, 26 de març de 2022 - 11:32

Ah-Un, el restaurant japonès que popularitzarà el yakiniku a Barcelona

Ah-Un, el restaurant japonès que popularitzarà el yakiniku a Barcelona

El Nacional

Dimarts, 8 de març de 2022 - 11:01

Miles Davis ressuscita per inaugurar el restaurant Yubi al barri més 'cool' de Barcelona

Miles Davis ressuscita per inaugurar el restaurant Yubi al barri més 'cool' de Barcelona

Obre el restaurant Yubi, a l'Esquerra de l’Eixample, i ens sorprèn amb la seva cuina francojaponesa amb tocs catalans

Víctor Antich

Divendres, 25 de febrer de 2022 - 05:30

El restaurant la Xarxa reobre a la plaça Molina amb una proposta renovada i la millor terrassa de St. Gervasi

El restaurant la Xarxa reobre a la plaça Molina amb una proposta renovada i la millor terrassa de St. Gervasi

Víctor Antich

Dissabte, 5 de febrer de 2022 - 05:30

Can Jubany, el restaurant favorit dels espanyols el 2021 segons TheFork

Can Jubany, el restaurant favorit dels espanyols el 2021 segons TheFork

26 restaurants catalans figuren al top del rànquing de millors restaurants de la plataforma de reserves TheFork

El Nacional

Dimarts, 25 de gener de 2022 - 13:08

Ruar: la millor 'street food' internacional de Barcelona

Ruar: la millor 'street food' internacional de Barcelona

El xef Fabio Souza ha obert el restaurant Ruar Street Food, on serveix les millors hamburgueses de Barcelona

Víctor Antich

Divendres, 21 de gener de 2022 - 05:30

O’Peregrino es posiciona com la marisqueria més interessant de Barcelona

O’Peregrino es posiciona com la marisqueria més interessant de Barcelona

La millor opció per a aquestes festes

Víctor Antich

Dijous, 23 de desembre de 2021 - 05:00

El nou Asador de Aranda obre portes al 'West end' barceloní amb una proposta trencadora

El nou Asador de Aranda obre portes al 'West end' barceloní amb una proposta trencadora

Víctor Antich

Dissabte, 6 de novembre de 2021 - 05:30

Nous restaurants de fusió per estrenar aquesta tardor

Nous restaurants de fusió per estrenar aquesta tardor

Sònia Parladé

Dilluns, 25 d'octubre de 2021 - 17:09

Bar Bar: el restaurant indi més recomanable de Barcelona obre a l'Eixample

Bar Bar: el restaurant indi més recomanable de Barcelona obre a l'Eixample

Víctor Antich

Dissabte, 23 d'octubre de 2021 - 05:30