La catalana Anna Casabona es proclama tercera millor sommelier de l'Estat
Casabona s'ha imposat a una cinquantena de participants en les semifinals i ha entrat al podi
Dijous, 25 d'abril de 2024 - 15:07
Casabona s'ha imposat a una cinquantena de participants en les semifinals i ha entrat al podi
Dijous, 25 d'abril de 2024 - 15:07
Un obrador d'Agramunt elabora la millor pasta de te de l'estat
Dijous, 25 d'abril de 2024 - 05:30
Existeixen nombroses maneres creatives de gaudir de l'aigua de coco, una beguda molt saludable
Dijous, 25 d'abril de 2024 - 05:30
Lluitar contra el malbaratament d'aliments i ser més sostenible
Dijous, 25 d'abril de 2024 - 05:30
En el dia mundial del 'hot-dog', descobreix aquestes varietats de salsitxa
Dimecres, 24 d'abril de 2024 - 05:30
Un plat típic de la cuina catalana i del qual t'expliquem alguns trucs perquè et surti perfecte
Dimecres, 24 d'abril de 2024 - 05:30
El 'crookie' aterra a Barcelona en aquesta pastisseria de Gràcia
Dimecres, 24 d'abril de 2024 - 05:30
Dimarts, 23 d'abril de 2024 - 12:06
L'oli Cosmos ha guanyat la medalla de plata en un concurs internacional a Nova York
Dimarts, 23 d'abril de 2024 - 10:22
L'estil dels primers formatges mundials i la data mil·lenària dels seus inicis
Dimarts, 23 d'abril de 2024 - 05:30
Petites accions que acostumes a fer que entorpeixen el servei
Dimarts, 23 d'abril de 2024 - 05:30
Saps que es pot aconseguir pa acabat d'enfornar i esponjós sense la necessitat d'un forn?
Dimarts, 23 d'abril de 2024 - 05:30
Per què canvien la cullera per la ploma? Per què han decidit escriure el llibre? En revelem els detalls
Dimarts, 23 d'abril de 2024 - 05:30
La pastisseria Larrosa, de Flix, ha guanyat el concurs que s'ha celebrat a Vic
Dilluns, 22 d'abril de 2024 - 09:43
El jurat i el públic han catalogat aquestes dues com les millors pizzeries del Barcelonès
Dilluns, 22 d'abril de 2024 - 09:28
No necessitarem molts ingredients ni elaboració per sorprendre els nostres convidats
Dilluns, 22 d'abril de 2024 - 05:30
La xef del Semproniana ens dona els tips més importants
Dilluns, 22 d'abril de 2024 - 05:30
En congelar el peix, s'allarga la seva vida útil, la qual cosa ajuda a reduir el desaprofitament d'aliments
Diumenge, 21 d'abril de 2024 - 05:30
Posa't el davantal i gaudeix de la cuina amb aquestes receptes
Diumenge, 21 d'abril de 2024 - 05:30
El Grana Padano és un formatge italià amb moltes possibilitats a la cuina: des de pastes fins a sopes o pizzes
Dissabte, 20 d'abril de 2024 - 05:30
La segona edició del festival Pizzas Fest arranca a Barcelona des del 19 fins al 21 d'abril
Divendres, 19 d'abril de 2024 - 13:20
Un forn de Guinardó és el guanyador de la setena edició del concurs de millor pa de Sant Jordi 2024
Divendres, 19 d'abril de 2024 - 08:28
Fer un pa de pessic de carabassa pot ser una idea perfecta per a les teves visites a casa
Divendres, 19 d'abril de 2024 - 05:30
Aquestes són les fires del cap de setmana
Divendres, 19 d'abril de 2024 - 05:30
Hi ha diverses raons per les quals deixar de banda els fregits
Dijous, 18 d'abril de 2024 - 05:30
Restaurants on s'ha de reservar amb mesos d'antelació (o no) per poder tenir una taula
Dijous, 18 d'abril de 2024 - 05:30
La pasta konjac és un aliment de moda que ha guanyat popularitat en els últims anys
Dijous, 18 d'abril de 2024 - 05:30
L'Ajuntament de Barcelona prorroga durant 5 anys el contracte del Bar Marsella
Dimecres, 17 d'abril de 2024 - 12:17
Hi ha algunes fruites disfressades de verdures que moltes vegades ens porten a confusió
Dimecres, 17 d'abril de 2024 - 05:30
Primer baròmetre sobre hàbits de consum i coneixement del pernil ibèric a Espanya
Dimecres, 17 d'abril de 2024 - 05:30
Publicat el segon estudi sobre el perfil dels visitants als cellers de Catalunya el 2023
Dimecres, 17 d'abril de 2024 - 05:30
Un aliment que consumim cada dia augmenta el risc de patir diabetis tipus 2
Dimarts, 16 d'abril de 2024 - 05:30
El sushi és el plat més típic de la cuina japonesa. T'atreveixes a preparar-lo a casa?
Dimarts, 16 d'abril de 2024 - 05:30
Els intolerants a la lactosa curiosament són els qui no tenen cap mutació genètica
Dimarts, 16 d'abril de 2024 - 05:30
Una moda gastronòmica que aterra a Catalunya
Dilluns, 15 d'abril de 2024 - 05:30
La xef del Semproniana ens dona els tips més importants
Dilluns, 15 d'abril de 2024 - 05:30
Si ets dels qui no suporta veure com les patates germinen al teu rebost, això t'interessa
Dilluns, 15 d'abril de 2024 - 05:30
Aquesta recepta et transporta a un món de sabors i emocions que volem compartir
Dilluns, 15 d'abril de 2024 - 05:30
El kiwi és una fruita exòtica que sovint es consumeix pelada per gaudir de la seva textura suau i sucosa
Diumenge, 14 d'abril de 2024 - 05:30