Actualitat

La catalana Anna Casabona es proclama tercera millor sommelier de l'Estat

La catalana Anna Casabona es proclama tercera millor sommelier de l'Estat

Casabona s'ha imposat a una cinquantena de participants en les semifinals i ha entrat al podi

Oriol Foix

Dijous, 25 d'abril de 2024 - 15:07

Catalunya triomfa de nou i guanya un insòlit concurs gastronòmic estatal

Catalunya triomfa de nou i guanya un insòlit concurs gastronòmic estatal

Un obrador d'Agramunt elabora la millor pasta de te de l'estat

Oriol Foix

Dijous, 25 d'abril de 2024 - 05:30

Com prendre l'aigua de coco: idees originals

Com prendre l'aigua de coco: idees originals

Existeixen nombroses maneres creatives de gaudir de l'aigua de coco, una beguda molt saludable

Jordi Prió

Dijous, 25 d'abril de 2024 - 05:30

He començat a utilitzar aplicacions per salvar aliments i aquesta és la meva experiència

He començat a utilitzar aplicacions per salvar aliments i aquesta és la meva experiència

Lluitar contra el malbaratament d'aliments i ser més sostenible

María Coca

Dijous, 25 d'abril de 2024 - 05:30

Coneix les varietats de salsitxa que has de fer servir per fer el millor 'hot dog'

Coneix les varietats de salsitxa que has de fer servir per fer el millor 'hot dog'

En el dia mundial del 'hot-dog', descobreix aquestes varietats de salsitxa

Oriol Foix

Dimecres, 24 d'abril de 2024 - 05:30

3 trucs perquè el fricandó et quedi tan melós com el que feia la teva àvia

3 trucs perquè el fricandó et quedi tan melós com el que feia la teva àvia

Un plat típic de la cuina catalana i del qual t'expliquem alguns trucs perquè et surti perfecte

Jordi Prió

Dimecres, 24 d'abril de 2024 - 05:30

Aquesta és la primera pastisseria que ofereix el nou dolç de moda a Catalunya

Aquesta és la primera pastisseria que ofereix el nou dolç de moda a Catalunya

El 'crookie' aterra a Barcelona en aquesta pastisseria de Gràcia

Oriol Foix

Dimecres, 24 d'abril de 2024 - 05:30

pastilla video
Estrenem col·laboració! Descobreix la millor gastronomia de Girona de la mà de Jordi Àvila

Estrenem col·laboració! Descobreix la millor gastronomia de Girona de la mà de Jordi Àvila

La Gourmeteria

Dimarts, 23 d'abril de 2024 - 12:06

Un dels millors olis del món és català i està al top d'aquest rànquing internacional

Un dels millors olis del món és català i està al top d'aquest rànquing internacional

L'oli Cosmos ha guanyat la medalla de plata en un concurs internacional a Nova York

Oriol Foix

Dimarts, 23 d'abril de 2024 - 10:22

pastilla video
Com vam començar a menjar formatge fa 7.500 anys? El misteri revelat!

Com vam començar a menjar formatge fa 7.500 anys? El misteri revelat!

L'estil dels primers formatges mundials i la data mil·lenària dels seus inicis

Xevi Miró

Dimarts, 23 d'abril de 2024 - 05:30

7 coses que fas als restaurants i que molesten enormement els cambrers

7 coses que fas als restaurants i que molesten enormement els cambrers

Petites accions que acostumes a fer que entorpeixen el servei

Oriol Foix

Dimarts, 23 d'abril de 2024 - 05:30

Fer pans en paella és possible: aquí tens la recepta de pa sense forn que et canviarà la vida

Fer pans en paella és possible: aquí tens la recepta de pa sense forn que et canviarà la vida

Saps que es pot aconseguir pa acabat d'enfornar i esponjós sense la necessitat d'un forn?

Jordi Prió

Dimarts, 23 d'abril de 2024 - 05:30

Famosos cuiners revelen les seves receptes secretes als seus llibres: descobrim els seus motius

Famosos cuiners revelen les seves receptes secretes als seus llibres: descobrim els seus motius

Per què canvien la cullera per la ploma? Per què han decidit escriure el llibre? En revelem els detalls

Jordi Tubella

Dimarts, 23 d'abril de 2024 - 05:30

El millor pastís de formatge de Catalunya es fa en aquest poble de les Terres de l'Ebre

El millor pastís de formatge de Catalunya es fa en aquest poble de les Terres de l'Ebre

La pastisseria Larrosa, de Flix, ha guanyat el concurs que s'ha celebrat a Vic

Oriol Foix

Dilluns, 22 d'abril de 2024 - 09:43

Aquests són els dos locals on fan les millors pizzes del Barcelonès

Aquests són els dos locals on fan les millors pizzes del Barcelonès

El jurat i el públic han catalogat aquestes dues com les millors pizzeries del Barcelonès

Jordi Tubella

Dilluns, 22 d'abril de 2024 - 09:28

Descobreix un exquisit sopar que pots preparar amb només 3 ingredients

Descobreix un exquisit sopar que pots preparar amb només 3 ingredients

No necessitarem molts ingredients ni elaboració per sorprendre els nostres convidats

Jordi Prió

Dilluns, 22 d'abril de 2024 - 05:30

pastilla video
Com fer una massa de pizza perfecta? Els trucs d'Ada Parellada que són infal·libles

Com fer una massa de pizza perfecta? Els trucs d'Ada Parellada que són infal·libles

La xef del Semproniana ens dona els tips més importants

Ada Parellada

Dilluns, 22 d'abril de 2024 - 05:30

És saludable el peix congelat?

És saludable el peix congelat?

En congelar el peix, s'allarga la seva vida útil, la qual cosa ajuda a reduir el desaprofitament d'aliments

Jordi Prió

Diumenge, 21 d'abril de 2024 - 05:30

No tens excusa: prepara aquestes 5 receptes senzilles i delicioses amb plàtan

No tens excusa: prepara aquestes 5 receptes senzilles i delicioses amb plàtan

Posa't el davantal i gaudeix de la cuina amb aquestes receptes

Oriol Foix

Diumenge, 21 d'abril de 2024 - 05:30

Idees per utilitzar el Grana Padano a les teves receptes

Idees per utilitzar el Grana Padano a les teves receptes

El Grana Padano és un formatge italià amb moltes possibilitats a la cuina: des de pastes fins a sopes o pizzes

Jordi Prió

Dissabte, 20 d'abril de 2024 - 05:30

El Pizzas Fest 2024 arriba a Barcelona: entrades, preus, horaris i tot el que has de saber

El Pizzas Fest 2024 arriba a Barcelona: entrades, preus, horaris i tot el que has de saber

La segona edició del festival Pizzas Fest arranca a Barcelona des del 19 fins al 21 d'abril

Pau Colominas

Divendres, 19 d'abril de 2024 - 13:20

Aquest forn tradicional de Barcelona elabora el millor pa de Sant Jordi de Catalunya

Aquest forn tradicional de Barcelona elabora el millor pa de Sant Jordi de Catalunya

Un forn de Guinardó és el guanyador de la setena edició del concurs de millor pa de Sant Jordi 2024

Jordi Tubella

Divendres, 19 d'abril de 2024 - 08:28

Com fer un pa de pessic de carabassa molt esponjós

Com fer un pa de pessic de carabassa molt esponjós

Fer un pa de pessic de carabassa pot ser una idea perfecta per a les teves visites a casa

Jordi Prió

Divendres, 19 d'abril de 2024 - 05:30

Pizza i cervesa amb entrada gratuïta en aquest festival de menjar a Barcelona

Pizza i cervesa amb entrada gratuïta en aquest festival de menjar a Barcelona

Aquestes són les fires del cap de setmana

Oriol Foix

Divendres, 19 d'abril de 2024 - 05:30

He decidit deixar de fregir i així són ara els meus menús

He decidit deixar de fregir i així són ara els meus menús

Hi ha diverses raons per les quals deixar de banda els fregits

María Coca

Dijous, 18 d'abril de 2024 - 05:30

Aquesta és la sorprenent llista d'espera dels millors restaurants de Catalunya

Aquesta és la sorprenent llista d'espera dels millors restaurants de Catalunya

Restaurants on s'ha de reservar amb mesos d'antelació (o no) per poder tenir una taula

Oriol Foix

Dijous, 18 d'abril de 2024 - 05:30

Què és la pasta konjac i com cuinar aquest aliment de moda

Què és la pasta konjac i com cuinar aquest aliment de moda

La pasta konjac és un aliment de moda que ha guanyat popularitat en els últims anys

Jordi Prió

Dijous, 18 d'abril de 2024 - 05:30

pastilla video
El bar més antic de Barcelona prorroga la seva activitat durant 5 anys més

El bar més antic de Barcelona prorroga la seva activitat durant 5 anys més

L'Ajuntament de Barcelona prorroga durant 5 anys el contracte del Bar Marsella

Oriol Foix

Dimecres, 17 d'abril de 2024 - 12:17

4 aliments que creus que són verdures, però en realitat són fruites

4 aliments que creus que són verdures, però en realitat són fruites

Hi ha algunes fruites disfressades de verdures que moltes vegades ens porten a confusió

Jordi Prió

Dimecres, 17 d'abril de 2024 - 05:30

Ignorar la teva pròpia identitat i essència: els espanyols es deceben a ells mateixos

Ignorar la teva pròpia identitat i essència: els espanyols es deceben a ells mateixos

Primer baròmetre sobre hàbits de consum i coneixement del pernil ibèric a Espanya

Jordi Tubella

Dimecres, 17 d'abril de 2024 - 05:30

Europa embogeix amb els cellers i els vins catalans

Europa embogeix amb els cellers i els vins catalans

Publicat el segon estudi sobre el perfil dels visitants als cellers de Catalunya el 2023

Jordi Tubella

Dimecres, 17 d'abril de 2024 - 05:30

Aquest és l'aliment bàsic i universal que pot ser nociu per al teu cos segons la ciència

Aquest és l'aliment bàsic i universal que pot ser nociu per al teu cos segons la ciència

Un aliment que consumim cada dia augmenta el risc de patir diabetis tipus 2

Oriol Foix

Dimarts, 16 d'abril de 2024 - 05:30

Com fer arròs per a sushi en una olla arrossera: els millors trucs

Com fer arròs per a sushi en una olla arrossera: els millors trucs

El sushi és el plat més típic de la cuina japonesa. T'atreveixes a preparar-lo a casa?

Jordi Prió

Dimarts, 16 d'abril de 2024 - 05:30

pastilla video
Què és la lactosa i per què algunes persones no poden digerir bé alguns làctics?

Què és la lactosa i per què algunes persones no poden digerir bé alguns làctics?

Els intolerants a la lactosa curiosament són els qui no tenen cap mutació genètica

Xevi Miró

Dimarts, 16 d'abril de 2024 - 05:30

El 'tequeño' és la nova fal·lera gastronòmica a Barcelona: què és i on tastar-ne els millors

El 'tequeño' és la nova fal·lera gastronòmica a Barcelona: què és i on tastar-ne els millors

Una moda gastronòmica que aterra a Catalunya

Oriol Foix

Dilluns, 15 d'abril de 2024 - 05:30

pastilla video
Com fer el millor arròs bullit? Els trucs d'Ada Parellada que ho canvien tot

Com fer el millor arròs bullit? Els trucs d'Ada Parellada que ho canvien tot

La xef del Semproniana ens dona els tips més importants

Ada Parellada

Dilluns, 15 d'abril de 2024 - 05:30

El truc científic per conservar les patates durant molt més temps

El truc científic per conservar les patates durant molt més temps

Si ets dels qui no suporta veure com les patates germinen al teu rebost, això t'interessa

María Coca

Dilluns, 15 d'abril de 2024 - 05:30

Pa de llimona amb llavors de rosella: la recepta inspirada en una novel·la que et robarà el cor

Pa de llimona amb llavors de rosella: la recepta inspirada en una novel·la que et robarà el cor

Aquesta recepta et transporta a un món de sabors i emocions que volem compartir

Jordi Prió

Dilluns, 15 d'abril de 2024 - 05:30

Es pot menjar la pell del kiwi?

Es pot menjar la pell del kiwi?

El kiwi és una fruita exòtica que sovint es consumeix pelada per gaudir de la seva textura suau i sucosa

Jordi Prió

Diumenge, 14 d'abril de 2024 - 05:30

El motiu real de per què Catalunya té més restaurants Michelin del que sembla (en són més de 200)

El motiu real de per què Catalunya té més restaurants Michelin del que sembla (en són més de 200)

Barcelona i Catalunya arrasen un any més acaparant els focus de la Michelin

Jordi Tubella

Dissabte, 13 d'abril de 2024 - 05:30