Actualitat

5 mones de Barcelona a domicili que t'estalviaran el viatge a la pastisseria

5 mones de Barcelona a domicili que t'estalviaran el viatge a la pastisseria

Pots tenir la mona de Pasqua 2024 a la taula per al teu fillol o fillola sense haver de sortir de casa

Jordi Tubella

Dijous, 28 de març de 2024 - 12:45

pastilla video
Son Goku i  'Bola de Drac', Aitana Bonmatí, Lamine Yamal i Barbie són les mones de moda

Son Goku i 'Bola de Drac', Aitana Bonmatí, Lamine Yamal i Barbie són les mones de moda

Es preveu que es venguin prop de 800.000 mones a tot Catalunya, cent mil més que el 2023

Ketty Calatayud

Dijous, 28 de març de 2024 - 10:40

Un restaurant del Raval del 1950 reobre després de 10 anys tancat

Un restaurant del Raval del 1950 reobre després de 10 anys tancat

És la segona reobertura destacada a Barcelona en només 48 hores

Jordi Tubella

Dijous, 28 de març de 2024 - 09:03

Quants dies es pot guardar el caldo a la nevera? Una nutricionista dona la solució definitiva

Quants dies es pot guardar el caldo a la nevera? Una nutricionista dona la solució definitiva

Si t'agrada tenir sempre brou a la nevera això t'interessa

María Coca

Dijous, 28 de març de 2024 - 05:30

Pernil York, pernil cuit, pernil dolç: quines diferències hi ha i quin és el millor?

Pernil York, pernil cuit, pernil dolç: quines diferències hi ha i quin és el millor?

Moltes persones no coneixen algunes diferències bàsiques entre aquests aliments tan consumits

Jordi Prió

Dijous, 28 de març de 2024 - 05:30

La Unió Europea blinda els 35 aliments de qualitat que es troben a Catalunya

La Unió Europea blinda els 35 aliments de qualitat que es troben a Catalunya

La UE reforça les DOP i IGP catalanes i europees davant de la competència deslleial

Jordi Tubella

Dimecres, 27 de març de 2024 - 10:18

L'aliment que recomana Harvard per reduir el colesterol i els triglicèrids

L'aliment que recomana Harvard per reduir el colesterol i els triglicèrids

Reduir el colesterol i els triglicèrids és fonamental per al benestar de moltes persones

Jordi Prió

Dimecres, 27 de març de 2024 - 05:30

Cinc formatges deliciosos que no coneixies i has d'incorporar a la teva dieta

Cinc formatges deliciosos que no coneixies i has d'incorporar a la teva dieta

Celebra el dia mundial del formatge

Oriol Foix

Dimecres, 27 de març de 2024 - 05:30

Reobertura d'un restaurant centenari a Barcelona, després de quatre anys tancat

Reobertura d'un restaurant centenari a Barcelona, després de quatre anys tancat

El restaurant històric permet contemplar la majestuosa Barcelona als seus peus

Jordi Tubella

Dimarts, 26 de març de 2024 - 09:23

Receptes delicioses i saludables amb la verdura més verda de l'hort

Receptes delicioses i saludables amb la verdura més verda de l'hort

Gaudeix dels espinacs amb els plats més suculents

Oriol Foix

Dimarts, 26 de març de 2024 - 05:30

Com fer un ou escumat perfecte amb un motlle de magdalena

Com fer un ou escumat perfecte amb un motlle de magdalena

Degustar un ou escumat perfecte és un dels plaers més grans per a molts dels amants d'aquest aliment

Jordi Prió

Dimarts, 26 de març de 2024 - 05:30

Les millors sidreries del País Basc per gaudir d'una festa que dignifica el territori

Les millors sidreries del País Basc per gaudir d'una festa que dignifica el territori

El txotx, un crit que alegra un país a través de la festa de la sidra

Marta Garreta

Dimarts, 26 de març de 2024 - 05:30

Divendres Sant: com comprar el peix de les llotges de Catalunya

Divendres Sant: com comprar el peix de les llotges de Catalunya

Compra el peix dels pescadors catalans

Oriol Foix

Dimarts, 26 de març de 2024 - 05:30

pastilla video
Descobreix aquest formatge únic europeu fet a Catalunya i el perquè del seu nom 'fals'

Descobreix aquest formatge únic europeu fet a Catalunya i el perquè del seu nom 'fals'

Les característiques més importants del formatge així com la rocambolesca història del seu nom

Xevi Miró

Dimarts, 26 de març de 2024 - 05:30

Croissants gratis a Barcelona i arreu de Catalunya: més de 30.000!

Croissants gratis a Barcelona i arreu de Catalunya: més de 30.000!

No hi ha millor manera de començar la setmana que amb una oferta tan dolça

Jordi Tubella

Dilluns, 25 de març de 2024 - 11:17

pastilla video
Com saber si un ou és fresc o vell? Els consells d'Ada Parellada per sortir de dubtes

Com saber si un ou és fresc o vell? Els consells d'Ada Parellada per sortir de dubtes

La xef del Semproniana ens dona els tips més importants

Ada Parellada

Dilluns, 25 de març de 2024 - 05:30

Les sobres de menjar que no hauries de llençar mai perquè els pots donar un nou ús

Les sobres de menjar que no hauries de llençar mai perquè els pots donar un nou ús

Donar un nou ús al menjar pot ser una cosa beneficiosa per al planeta i per a la teva butxaca

Jordi Prió

Dilluns, 25 de març de 2024 - 05:30

El pecat dolç més suculent amb el qual cauràs rendit si t'agrada la xocolata

El pecat dolç més suculent amb el qual cauràs rendit si t'agrada la xocolata

Celebra el dia mundial del gofre

Oriol Foix

Dilluns, 25 de març de 2024 - 05:30

Quant temps poden durar les fruites i verdures a la nevera?

Quant temps poden durar les fruites i verdures a la nevera?

Com que no porten etiqueta de caducitat és més saber quin és el moment per dir adeu a determinats aliments

María Coca

Dilluns, 25 de març de 2024 - 05:30

Aquests són els peixos amb més omega-3 que el salmó: són molt més barats

Aquests són els peixos amb més omega-3 que el salmó: són molt més barats

A més del salmó, hi ha altres peixos que ens poden ajudar amb les nostres necessitats d'omega-3

Jordi Prió

Diumenge, 24 de març de 2024 - 05:30

Com fer un fricandó amb bolets melós amb una olla lenta: recepta inoblidable

Com fer un fricandó amb bolets melós amb una olla lenta: recepta inoblidable

Coneixes aquest plat tan típic de la cuina catalana? Si no és així, t'expliquem com fer-lo

Jordi Prió

Dissabte, 23 de març de 2024 - 05:30

pastilla video
Carles Gaig publica les seves millors receptes en aquest llibre de cuina tradicional catalana

Carles Gaig publica les seves millors receptes en aquest llibre de cuina tradicional catalana

El primer llibre del cuiner català

Oriol Foix

Divendres, 22 de març de 2024 - 11:04

Un cuiner de Tarragona entra al pòdium de millors xefs de l'Estat del 2024

Un cuiner de Tarragona entra al pòdium de millors xefs de l'Estat del 2024

És xef del restaurant Citrus del Tancat a Alcanar

Jordi Tubella

Divendres, 22 de març de 2024 - 09:47

Qui és el millor cambrer de l'Estat? Un concurs en proclama el guanyador

Qui és el millor cambrer de l'Estat? Un concurs en proclama el guanyador

La fira Alimentaria ha acollit el concurs del Millor Cambrer de l'Estat de 2024

Jordi Tubella

Divendres, 22 de març de 2024 - 09:02

Què és el sapote: la fruita que s'assembla a l'alvocat, però té gust de figa

Què és el sapote: la fruita que s'assembla a l'alvocat, però té gust de figa

Una fruita exòtica de la qual et volem parlar. Coneixes el que t'aporta i què és el sapote?

Jordi Prió

Divendres, 22 de març de 2024 - 05:30

Barcelona Beer Fest 2024: birra a tort i a dret al festival de referència del sector

Barcelona Beer Fest 2024: birra a tort i a dret al festival de referència del sector

Aquestes són les fires gastronòmiques del cap de setmana

Oriol Foix

Divendres, 22 de març de 2024 - 05:30

Tanca una pastisseria històrica del barri de Sants de Barcelona

Tanca una pastisseria històrica del barri de Sants de Barcelona

La pastisseria Kessler Galimany abaixa la persiana després de 74 anys d'història

Oriol Foix

Dijous, 21 de març de 2024 - 11:56

Molèsties digestives? El codi a les etiquetes que has de buscar segons Xevi Verdaguer

Molèsties digestives? El codi a les etiquetes que has de buscar segons Xevi Verdaguer

L'autor de 'Cuida't' té la clau de les teves molèsties estomacals

María Coca

Dijous, 21 de març de 2024 - 05:30

De vendre 20 xuixos al dia a més de 800: el dolç pelegrinatge mundial és a Barcelona

De vendre 20 xuixos al dia a més de 800: el dolç pelegrinatge mundial és a Barcelona

Des de fa 18 anys, la Gisela Bellart prepara els millors xuixos del món

Jordi Tubella

Dijous, 21 de març de 2024 - 05:30

Com fer la teva pròpia llet vegetal a casa: és més fàcil del que penses

Com fer la teva pròpia llet vegetal a casa: és més fàcil del que penses

El consum de llet vegetal s'ha estès a tot el món, però saps com es pot preparar a casa?

Jordi Prió

Dijous, 21 de març de 2024 - 05:30

Dos forners de Sabadell superen els francesos en fer la seva pròpia brioixeria

Dos forners de Sabadell superen els francesos en fer la seva pròpia brioixeria

David Hernández i Roger Vilardosa són dos dels millors flequers del món

Oriol Foix

Dimecres, 20 de març de 2024 - 12:22

El formatge català fet amb una recepta centenària que ha rebut una distinció europea

El formatge català fet amb una recepta centenària que ha rebut una distinció europea

És el segon formatge a Catalunya amb aquest privilegi

Jordi Tubella

Dimecres, 20 de març de 2024 - 11:33

Elena Arzak: "Estic molt preocupada perquè hem tingut pèsols al febrer"

Elena Arzak: "Estic molt preocupada perquè hem tingut pèsols al febrer"

La xef basca ha fet un 'showcooking' a la fira Alimentaria & Hostelco

Oriol Foix

Dimecres, 20 de març de 2024 - 05:30

Un tast espectacular de la xocolata més exclusiva i prestigiosa del món

Un tast espectacular de la xocolata més exclusiva i prestigiosa del món

5 sabors per endinsar-se en la xocolata més llorejada del planeta

Jordi Tubella

Dimecres, 20 de març de 2024 - 05:30

Receptes creatives per aprofitar al màxim les restes de menjar

Receptes creatives per aprofitar al màxim les restes de menjar

Les sobres poden transformar-se en deliciosos plats com els que et presentem a continuació

Jordi Prió

Dimecres, 20 de març de 2024 - 05:30

La farina més enllà del blat: n'hi ha un tipus per a cada dia de la setmana (l'últim et sorprendrà)

La farina més enllà del blat: n'hi ha un tipus per a cada dia de la setmana (l'últim et sorprendrà)

És l'ingredient base de moltes receptes

Oriol Foix

Dimecres, 20 de març de 2024 - 05:30

pastilla video
Els formatges frescos imperdibles que són ideals per a una amanida o unes postres

Els formatges frescos imperdibles que són ideals per a una amanida o unes postres

Desglossem els formatges frescos més interessants i les seves característiques

Xevi Miró

Dimarts, 19 de març de 2024 - 05:30

La revolucionària ginebra catalana feta amb olives d'Alcarràs que ho peta al mercat

La revolucionària ginebra catalana feta amb olives d'Alcarràs que ho peta al mercat

Carles Bonnin i la Destilateca de Terrassa han creat un nou beure català sorprenent

Jordi Tubella

Dimarts, 19 de març de 2024 - 05:30

3 curiositats de la gamba més famosa de Catalunya i que utilitzen els millors xefs del país

3 curiositats de la gamba més famosa de Catalunya i que utilitzen els millors xefs del país

Un producte autòcton de gran qualitat

Oriol Foix

Dimarts, 19 de març de 2024 - 05:30

Descobreix com fer un pa de pessic en vas o mug cake al microones: imperdible!

Descobreix com fer un pa de pessic en vas o mug cake al microones: imperdible!

Aquesta recepta et permet preparar un deliciós pastís individual en una tassa i cuinar-lo al microones en minuts

Jordi Prió

Dimarts, 19 de març de 2024 - 05:30