Avui a La Gourmeteria estem de celebració! I no només perquè sigui Sant Jordi, sinó perquè donem la benvinguda a un nou col·laborador que ens acostarà la millor gastronomia de les comarques gironines. Avui us presentem en Jordi Àvila (@jordixavila), un apassionat del bon menjar i els productes locals, i un ferm defensor de la pagesia, la cuina i el comerç locals. Nascut a Salt l'any 1981, Jordi Àvila té una llarga trajectòria en l'àmbit de la comunicació vinculat a la gastronomia. Es va formar en cuina i gastronomia a l'Escola Hostaleria de Girona i ha col·laborat en diferents mitjans locals en programes de divulgació culinària. Actualment, a més, és assessor gastronòmic a la indústria alimentària i col·labora amb el segell de qualitat de productes locals Girona Excel·lent.

A partir de demà mateix, a La Gourmeteria d'ElNacional.cat, trobaràs el millor contingut gastronòmic de les comarques gironines de la mà de Jordi Àvila. Els restaurants més amagats, amb els millors productes i cuinats de les maneres més originals. Llocs que potser coneixes, i d'altres que segur que et sorprendran. Establiments de Girona capital, però també dels pobles i municipis de la Catalunya rural del nord-est del país.

Amb aquest nou fitxatge, La Gourmeteria completa la llista de col·laboradors repartits per totes les províncies de Catalunya. La incorporació de Jordi Àvila a Girona se suma a les col·laboracions de Jonathan Nuevo (@EsmorzarsLleida), -conegut com a EsmorzarsDeForquilla.cat- amb els seus esmorzars de forquilla a Lleida; Josep Lluís Penadès, més conegut com Un Delicioso Mundo (@undeliciosomundo) a l'Àrea Metropolitana de Barcelona; i Maite Escribà (@topcatalanrestaurants) a Tarragona.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!