Albert Vilas

Albert Vilas

Soc l'Albert Vilas, nascut a Molins de Rei fa 49 anys. Col·laboro amb La Gourmeteria d'ElNacional.cat amb una nova recepta cada setmana. He publicat el llibre Les receptes del calendari pastisser (Cossetània Edicions). He sigut pastisser professional i m’apassiona la cuina. El meu projecte neix com a homenatge als fogons de les nostres àvies i, en particular, als de la meva mare, Pilar, una persona que va dedicar tota la seva vida a cuidar els seus, entre altres maneres, a través del menjar. La meva pretensió és que ens posem a elaborar els plats de tota la vida. La cuina és un hàbit que s'està perdent i és important mantenir-lo, perquè l'acte de cuinar afecta les relacions humanes, les relacions familiars i socials, la cultura i, esclar, la salut. Per tant, hem de trobar una mica de temps per cuinar, almenys durant el cap de setmana. Penseu que, afortunadament, a Catalunya tenim una cultura gastronòmica extraordinària, i que n'hem de gaudir, cuinant-la i tastant-la!

Més
Calamars a la planxa

Calamars a la planxa

Dilluns, 6 d'octubre de 2025 - 18:07

Coca de rossinyols i botifarra de Calaf

Coca de rossinyols i botifarra de Calaf

Divendres, 3 d'octubre de 2025 - 09:46

Saltat de popets picants amb pernil i xoriço

Saltat de popets picants amb pernil i xoriço

Divendres, 26 de setembre de 2025 - 16:16

Amanida de cigrons i formatge

Amanida de cigrons i formatge

Divendres, 26 de setembre de 2025 - 16:13

Natilles

Natilles

Divendres, 19 de setembre de 2025 - 15:48

Tomàquets amb matrimonis

Tomàquets amb matrimonis

Dijous, 18 de setembre de 2025 - 16:12

Cremós de formatge i mores

Cremós de formatge i mores

Dimarts, 9 de setembre de 2025 - 16:04

Radiatori amb salsa de gorgonzola i espinacs i pipes de carabassa

Radiatori amb salsa de gorgonzola i espinacs i pipes de carabassa

Divendres, 8 d'agost de 2025 - 16:53

Salsa de gorgonzola i espinacs

Salsa de gorgonzola i espinacs

Divendres, 8 d'agost de 2025 - 16:52

Bruixa al forn

Bruixa al forn

Divendres, 1 d'agost de 2025 - 08:27

Carn magra en escabetx

Carn magra en escabetx

Divendres, 25 de juliol de 2025 - 18:22

Pasta a la zozzona

Pasta a la zozzona

Dijous, 17 de juliol de 2025 - 10:51

Conill amb xampinyons

Conill amb xampinyons

Divendres, 11 de juliol de 2025 - 08:56

Aperitiu de crostes amb amanida de llagostins

Aperitiu de crostes amb amanida de llagostins

Dijous, 3 de juliol de 2025 - 19:49

Cloïsses amb mongetes

Cloïsses amb mongetes

Dijous, 3 de juliol de 2025 - 19:49

Provolone amb breves

Provolone amb breves

Divendres, 27 de juny de 2025 - 11:35

Pipirrana

Pipirrana

Dilluns, 23 de juny de 2025 - 14:17

Llobarro amb salsa de mantega i llimona

Llobarro amb salsa de mantega i llimona

Dilluns, 23 de juny de 2025 - 14:17

Espaguetis amb mandonguilles

Espaguetis amb mandonguilles

Divendres, 6 de juny de 2025 - 14:10

Conill amb naps i peres

Conill amb naps i peres

Divendres, 30 de maig de 2025 - 13:13

Ranxet de bacallà, gambes i shimeji

Ranxet de bacallà, gambes i shimeji

Divendres, 23 de maig de 2025 - 15:01

Pollastre guisat amb patates i trompetes de la mort

Pollastre guisat amb patates i trompetes de la mort

Divendres, 16 de maig de 2025 - 16:29

Calamars amb all i vi

Calamars amb all i vi

Divendres, 9 de maig de 2025 - 15:45

Arròs de cabra

Arròs de cabra

Divendres, 9 de maig de 2025 - 15:45

Rostes en airfryer

Rostes en airfryer

Divendres, 2 de maig de 2025 - 08:01

Bacallà al pil-pil

Bacallà al pil-pil

Dijous, 1 de maig de 2025 - 21:19

Patates Hasselback

Patates Hasselback

Divendres, 25 d'abril de 2025 - 15:15

Llobarro al forn farcit de patata i moniato

Llobarro al forn farcit de patata i moniato

Divendres, 25 d'abril de 2025 - 15:08

Coca de pera, gorgonzola, nous i mel

Coca de pera, gorgonzola, nous i mel

Divendres, 11 d'abril de 2025 - 15:28

Pa bao amb vedella esfilagarsada

Pa bao amb vedella esfilagarsada

Divendres, 11 d'abril de 2025 - 15:27

Pa bao

Pa bao

Divendres, 11 d'abril de 2025 - 15:26

Patates de pastor

Patates de pastor

Divendres, 4 d'abril de 2025 - 13:46

Aletes de pollastre amb salsa teriyaki

Aletes de pollastre amb salsa teriyaki

Divendres, 4 d'abril de 2025 - 13:29

Salsa teriyaki

Salsa teriyaki

Divendres, 4 d'abril de 2025 - 13:23

Ous a la flamenca

Ous a la flamenca

Dilluns, 31 de març de 2025 - 15:57

Coca de recapte de botifarra d'ou, ceba i pebrots del piquillo

Coca de recapte de botifarra d'ou, ceba i pebrots del piquillo

Dilluns, 31 de març de 2025 - 15:47

Cloïsses a la gallega

Cloïsses a la gallega

Divendres, 21 de març de 2025 - 16:53

Daus de peix amb allioli d'anxoves i tàperes

Daus de peix amb allioli d'anxoves i tàperes

Divendres, 21 de març de 2025 - 16:53

Allioli d'anxoves i tàperes

Allioli d'anxoves i tàperes

Divendres, 21 de març de 2025 - 16:53

Salsa americana

Salsa americana

Dimarts, 18 de març de 2025 - 11:41