Soc l'Albert Vilas, nascut a Molins de Rei fa 49 anys. Col·laboro amb La Gourmeteria i he publicat el llibre Les receptes del calendari pastisser (Cossetània Edicions). He sigut pastisser professional i m’apassiona la cuina.
El meu projecte neix com a homenatge als fogons de les nostres àvies i, en particular, als de la meva mare, Pilar, una persona que va dedicar tota la seva vida a cuidar els seus, entre altres maneres, a través del menjar.
La meva pretensió és que ens posem a elaborar els plats de tota la vida. La cuina és un hàbit que s'està perdent i és important mantenir-lo, perquè l'acte de cuinar afecta les relacions humanes, les relacions familiars i socials, la cultura i, esclar, la salut.
Per tant, hem de trobar una mica de temps per cuinar, almenys durant el cap de setmana.
Penseu que, afortunadament, a Catalunya tenim una cultura gastronòmica extraordinària, i que n'hem de gaudir, cuinant-la i tastant-la!