Albert Vilas

Albert Vilas

Soc l'Albert Vilas, nascut a Molins de Rei fa 49 anys. Col·laboro amb La Gourmeteria i he publicat el llibre Les receptes del calendari pastisser (Cossetània Edicions). He sigut pastisser professional i m’apassiona la cuina.

El meu projecte neix com a homenatge als fogons de les nostres àvies i, en particular, als de la meva marePilar, una persona que va dedicar tota la seva vida a cuidar els seus, entre altres maneres, a través del menjar.

La meva pretensió és que ens posem a elaborar els plats de tota la vida. La cuina és un hàbit que s'està perdent i és important mantenir-lo, perquè l'acte de cuinar afecta les relacions humanes, les relacions familiars i socials, la cultura i, esclar, la salut.

Per tant, hem de trobar una mica de temps per cuinar, almenys durant el cap de setmana.

Penseu que, afortunadament, a Catalunya tenim una cultura gastronòmica extraordinària, i que n'hem de gaudir, cuinant-la i tastant-la!

Carns

Cuscús de xai i pollastre

Albert Vilas
Aperitius

Castanyes a la sal

Albert Vilas
Ous

Ous remenats amb fredolics

Albert Vilas
Carns

Guatlles escabetxades

Albert Vilas
Carns

Garrinet al forn

Albert Vilas
Carns

Empanada de salsa bolonyesa

Albert Vilas
Carns

Cua de bou a la cassola

Albert Vilas
Carns

Guatlles estofades

Albert Vilas
Peix i marisc

Galeres fregides amb fesols cuits

Albert Vilas
Carns

Xai al forn amb Mostarda

Albert Vilas
Peix i marisc

Estofat de sípia amb patates

Albert Vilas
Carns

Peus de porc amb prunes

Albert Vilas
Carns

Salsitxes de porc amb samfaina

Albert Vilas
Carns

Rotllets de vedella

Albert Vilas
Carns

Conill al forn a la mel

Albert Vilas
Postres i dolços

Coulis de maduixa

Albert Vilas
Peix i marisc

Cargolins de punxes (canyailles)

Albert Vilas
Pasta

Espaguetis amb tinta de sípia

Albert Vilas
Peix i marisc

Cranc blau

Albert Vilas
Llegums

Germinats de pèsols negres

Albert Vilas
Peix i marisc

Gambes a la sal

Albert Vilas
Carns

Xai al forn amb romaní

Albert Vilas
Llegums

Escudella de fesolets negres

Albert Vilas
Carns

Shawarma o Kebab

Albert Vilas
Carns

Llomillo amb salsa de tomàquet

Albert Vilas
Carns

Conill amb xocolata

Albert Vilas
Carns

Conill ofegat a la cassola

Albert Vilas
Peix i marisc

Crancs amb suquet vermell

Albert Vilas
Peix i marisc

Llamàntol a la barbacoa

Albert Vilas