Víctor Antich

Víctor Antich

De la Seu d'Urgell, collita del 1965. Amb formació de forner i un passat en la tribu mod catalana. Vinc de pares llibreters i des de sempre he estat molt vinculat al món de la cultura, vaig formar part, durant un bon grapat d'anys, de l'equip del Gran Teatre del Liceu. Actualment, soc el coordinador editorial de La Gourmeteria, la secció gastronòmica d'ElNacional.cat, on també em trobareu escrivint i descobrint-vos alguns dels millors restaurants del país. També col·laboro amb la Fundació Fluidra, una fundació dedicada a projectes de piscina social.

Més
La millor taverna de Barcelona que és un autèntic santuari de les tapes sense turistes

La millor taverna de Barcelona que és un autèntic santuari de les tapes sense turistes

Dimecres, 24 de juliol de 2024 - 05:30

El restaurant de la vila de Gràcia que captiva Barcelona amb la seva cuina imprescindible i privilegiada

El restaurant de la vila de Gràcia que captiva Barcelona amb la seva cuina imprescindible i privilegiada

Dissabte, 20 de juliol de 2024 - 05:30

El bar perdut d'Horta-Guinardó que engresca el barri més petit de Barcelona amb tapes de poble

El bar perdut d'Horta-Guinardó que engresca el barri més petit de Barcelona amb tapes de poble

Dimecres, 17 de juliol de 2024 - 05:30

El restaurant de Llançà que és tot un referent de la Costa Brava on menjar la millor cuina marinera

El restaurant de Llançà que és tot un referent de la Costa Brava on menjar la millor cuina marinera

Dissabte, 13 de juliol de 2024 - 05:30

La llegendària bodega de Sarrià-Sant Gervasi celebra 75 anys entre menús del dia i botes de vi

La llegendària bodega de Sarrià-Sant Gervasi celebra 75 anys entre menús del dia i botes de vi

Dimecres, 10 de juliol de 2024 - 05:30

El restaurant de Begur que enamora la Costa Brava amb el seu menú dels diumenges

El restaurant de Begur que enamora la Costa Brava amb el seu menú dels diumenges

Dissabte, 6 de juliol de 2024 - 05:30

L'Hostal de La Gavina acull els cent anys de S'Agaró: una vila cent per cent gurmet

L'Hostal de La Gavina acull els cent anys de S'Agaró: una vila cent per cent gurmet

Un repàs històric i deliciós de S'Agaró i l'Hostal de La Gavina

Divendres, 5 de juliol de 2024 - 13:09

El restaurant Aürt celebra cinc anys satisfent la clientela amb la seva cuina radical i mediterrània

El restaurant Aürt celebra cinc anys satisfent la clientela amb la seva cuina radical i mediterrània

Dimecres, 3 de juliol de 2024 - 05:30

El millor restaurant camí de la Costa Brava que és tot un clàssic on fer parada i fonda

El millor restaurant camí de la Costa Brava que és tot un clàssic on fer parada i fonda

Dissabte, 29 de juny de 2024 - 05:30

La marisqueria més barata de Barcelona que és tota una institució al barri del Guinardó

La marisqueria més barata de Barcelona que és tota una institució al barri del Guinardó

Dissabte, 22 de juny de 2024 - 05:30

El bar emblemàtic de la Barceloneta que enamora el barri i ignora els turistes

El bar emblemàtic de la Barceloneta que enamora el barri i ignora els turistes

Dimecres, 19 de juny de 2024 - 05:30

La mítica bodega d’Horta que aviat farà cent anys servint vermuts i esmorzars de forquilla

La mítica bodega d’Horta que aviat farà cent anys servint vermuts i esmorzars de forquilla

Dissabte, 15 de juny de 2024 - 05:30

Els guardonats als Premis Nacionals de Gastronomia Catalana 2024: noms i restaurants il·lustres

Els guardonats als Premis Nacionals de Gastronomia Catalana 2024: noms i restaurants il·lustres

22a edició del lliurament dels Premis Nacionals de Gastronomia

Dijous, 13 de juny de 2024 - 21:00

El millor restaurant de l’Alt Urgell es converteix en l’epicentre de l'autèntica cuina de muntanya

El millor restaurant de l’Alt Urgell es converteix en l’epicentre de l'autèntica cuina de muntanya

Dimecres, 12 de juny de 2024 - 05:30

El restaurant de la Garrotxa que enlluerna amb la seva cuina i el seu enclavament natural

El restaurant de la Garrotxa que enlluerna amb la seva cuina i el seu enclavament natural

Dissabte, 8 de juny de 2024 - 05:30

La bodega centenària del Putxet i el Farró amb un menú de migdia infal·lible

La bodega centenària del Putxet i el Farró amb un menú de migdia infal·lible

Dimecres, 5 de juny de 2024 - 05:30

La ruta gastronòmica més desitjada la trobaràs en aquest restaurant únic de Barcelona

La ruta gastronòmica més desitjada la trobaràs en aquest restaurant únic de Barcelona

Dissabte, 1 de juny de 2024 - 05:30

El restaurant que celebra 20 anys guanyant-se l’admiració de cuiners i comensals

El restaurant que celebra 20 anys guanyant-se l’admiració de cuiners i comensals

Dimecres, 29 de maig de 2024 - 05:30

La jubilació més sonada a Barcelona ens deixa orfes de la millor cuina tradicional catalana

La jubilació més sonada a Barcelona ens deixa orfes de la millor cuina tradicional catalana

Dissabte, 25 de maig de 2024 - 05:30

L'últim pastor del Cadí-Moixeró: tota una vida dedicada a les muntanyes

L'últim pastor del Cadí-Moixeró: tota una vida dedicada a les muntanyes

Dimecres, 22 de maig de 2024 - 05:30

El restaurant Agreste aterra al centre de Barcelona amb la seva cuina italocatalana

El restaurant Agreste aterra al centre de Barcelona amb la seva cuina italocatalana

Dissabte, 18 de maig de 2024 - 05:30

El misteri dels restaurants sense identitat pròpia i a petar de gent pocs dies després de l’obertura

El misteri dels restaurants sense identitat pròpia i a petar de gent pocs dies després de l’obertura

Dimecres, 15 de maig de 2024 - 05:30

pastilla video
El restaurant de Palamós que està agitant la Costa Brava gràcies a la seva cuina més íntima

El restaurant de Palamós que està agitant la Costa Brava gràcies a la seva cuina més íntima

Dissabte, 11 de maig de 2024 - 05:30

La bodega del Raval que ha sobreviscut cent trenta anys envoltada de meuques i toxicòmans

La bodega del Raval que ha sobreviscut cent trenta anys envoltada de meuques i toxicòmans

Dimecres, 8 de maig de 2024 - 05:30

El restaurant del Berguedà que rebenta el país amb la seva alta cuina de pagès

El restaurant del Berguedà que rebenta el país amb la seva alta cuina de pagès

Dissabte, 4 de maig de 2024 - 05:30

La mítica bodega de Sants que enorgulleix el barri amb la seva hospitalitat i les seves tapes

La mítica bodega de Sants que enorgulleix el barri amb la seva hospitalitat i les seves tapes

Dimecres, 1 de maig de 2024 - 05:30

pastilla video
El restaurant de Barcelona que s’ha fet un nom entre gurmets a cop de cuina alegre i delirant

El restaurant de Barcelona que s’ha fet un nom entre gurmets a cop de cuina alegre i delirant

Dissabte, 27 d'abril de 2024 - 05:30

La fonda convertida en patrimoni del país celebra 250 anys atipant la clientela

La fonda convertida en patrimoni del país celebra 250 anys atipant la clientela

Dijous, 25 d'abril de 2024 - 05:30

El restaurant de Badalona que és l’alegria de viure i que tothom vol visitar per la seva cuina amable

El restaurant de Badalona que és l’alegria de viure i que tothom vol visitar per la seva cuina amable

Dissabte, 20 d'abril de 2024 - 05:30

La bodega més emblemàtica de Sant Andreu on preparen les autèntiques anxoves artesanes

La bodega més emblemàtica de Sant Andreu on preparen les autèntiques anxoves artesanes

Dimecres, 17 d'abril de 2024 - 05:30

La bodega més famosa de Sants on podràs endrapar els seus entrepans revolucionaris

La bodega més famosa de Sants on podràs endrapar els seus entrepans revolucionaris

Dissabte, 13 d'abril de 2024 - 05:30

Tret de sortida oficial a la gran festa de les verdures

Tret de sortida oficial a la gran festa de les verdures

Dijous, 11 d'abril de 2024 - 12:24

Una bona opció al Maresme sota el sol: peix, marisc i arròs a la vora del mar

Una bona opció al Maresme sota el sol: peix, marisc i arròs a la vora del mar

Dimecres, 10 d'abril de 2024 - 05:30

La taverna de l’Eixample que arrasa entre els amants del bon menjar i el bon beure

La taverna de l’Eixample que arrasa entre els amants del bon menjar i el bon beure

Dissabte, 6 d'abril de 2024 - 05:30

El restaurant de l'Upper Diagonal amb un excel·lent menú de migdia a preu popular

El restaurant de l'Upper Diagonal amb un excel·lent menú de migdia a preu popular

Dijous, 4 d'abril de 2024 - 05:30

Les Grands Buffets anuncia per sorpresa la seva ubicació definitiva

Les Grands Buffets anuncia per sorpresa la seva ubicació definitiva

Divendres, 29 de març de 2024 - 21:45

L'original restaurant que sacseja el Pallars amb la seva barra més desitjada

L'original restaurant que sacseja el Pallars amb la seva barra més desitjada

Dimecres, 27 de març de 2024 - 05:30

El bar més canalla de la Barceloneta celebra 50 anys seduint la clientela a ritme de canyes, rumba i flamenc

El bar més canalla de la Barceloneta celebra 50 anys seduint la clientela a ritme de canyes, rumba i flamenc

Dissabte, 23 de març de 2024 - 05:30

El restaurant del petit poble de Tiurana amb unes vistes espectaculars i una cuina singular

El restaurant del petit poble de Tiurana amb unes vistes espectaculars i una cuina singular

Dimecres, 20 de març de 2024 - 05:30

El restaurant del Raval que és tot un clàssic i torna a estar de rabiosa actualitat gràcies a la seva cuina

El restaurant del Raval que és tot un clàssic i torna a estar de rabiosa actualitat gràcies a la seva cuina

Dissabte, 16 de març de 2024 - 05:30