Víctor Antich

El meu nom és Víctor Antich i soc nascut a la Seu d'Urgell, on vaig passar la meva infantesa i joventut entre lletres a la llibreria del meu pare. Després em vaig aficionar a jugar a la botifarra i a tocar la guitarra; i ja de més grandet vaig passar setze anys de la meva vida treballant entre bambolines al Gran Teatre del Liceu.
Però el que m’ha dut on soc és la passió pel bon menjar i per la música. M'agrada cuinar i fer pa, de fet, em vaig formar per ser forner.
Treballo a ElNacional.cat des dels seus inicis i actualment coordino La Gourmeteria, la secció gastronòmica del diari, on parlo de menjar i beure, però també de literatura i música; i on comparteixo la meva opinió sobre restaurants, especialment sobre aquells que més m'agraden i on penso que val la pena anar-hi a gaudir.

la gourmeteria

El foie, gran absent d’aquestes festes

Víctor Antich
La Gourmeteria

La Textil: nou temple cerveser i gastronòmic

Víctor Antich
restaurants

Ca l'Amador: la muntanya al plat

Víctor Antich