Com bullir ous perquè quedin perfectes: el pas a pas de l'Ada Parellada
La xef del Semproniana ens dona els tips més importants
Divendres, 28 de novembre de 2025 - 05:30
Soc filla de la Fonda Europa de Granollers, que té més de 250 anys d’història. El 1993, amb 25 anys, obro Semproniana, un restaurant al centre de l’Eixample. La restauració, per tant, ocupa la part central de la meva feina i la complemento amb múltiples activitats professionals. Col·laboro amb diferents mitjans de comunicació, transmetent la necessitat de recuperar els hàbits culinaris a les llars. Formo part del consell editorial de La Gourmeteria, el projecte gastronòmic d'El Nacional, on em podeu trobar cada setmana amb noves receptes i articles. En la mateixa línia, faig tallers i xerrades a famílies. També he escrit llibres de divulgació culinària, una vintena en total. Actualment, estic molt involucrada en la lluita contra el malbaratament alimentari i és per això que col·laboro amb diferents campanyes de prevenció i sensibilització en aquesta realitat. Amb dos fills que ja han superat l’adolescència i que copen la totalitat de les hores del meu rellotge laboral i vital. El 2021 vaig obrir l’exposició itinerant Què mengem avui?, que reflexiona sobre com mengem i com ens compliquem els humans a l’hora de triar quina alimentació seguir.
Més
La xef del Semproniana ens dona els tips més importants
Divendres, 28 de novembre de 2025 - 05:30
La xef del Semproniana ens dona els tips més importants
Dilluns, 24 de novembre de 2025 - 05:30
De la fam de la postguerra a la globalització alimentària
Diumenge, 23 de novembre de 2025 - 05:30
La xef del Semproniana ens dona els tips més importants
Divendres, 21 de novembre de 2025 - 05:30
La xef del Semproniana ens dona els tips més importants
Dilluns, 17 de novembre de 2025 - 05:30
Divendres, 14 de novembre de 2025 - 05:30
La xef del Semproniana ens dona els tips més importants
Dilluns, 10 de novembre de 2025 - 05:30
Un producte sovint oblidat que és exquisit
Diumenge, 9 de novembre de 2025 - 05:30
La xef del Semproniana ens dona els tips més importants
Divendres, 7 de novembre de 2025 - 05:30
La xef del Semproniana ens dona els tips més importants
Dilluns, 3 de novembre de 2025 - 05:30
Les millors receptes perquè puguis fer-les a casa
Divendres, 31 d'octubre de 2025 - 05:30
Deixem-nos del políticament correcte i abracem el fenomen: convertim el mercat en l'aparador de la cuina catalana
Dimarts, 28 d'octubre de 2025 - 05:30
La xef del Semproniana ens dona els tips més importants
Dilluns, 27 d'octubre de 2025 - 05:30
Les millors receptes perquè puguis fer-les a casa
Divendres, 24 d'octubre de 2025 - 05:30
La xef del Semproniana ens dona els tips més importants
Dilluns, 20 d'octubre de 2025 - 05:30
Les millors receptes perquè puguis fer-les a casa
Divendres, 17 d'octubre de 2025 - 05:30
La xef del Semproniana ens dona els tips més importants
Dilluns, 13 d'octubre de 2025 - 05:30
La salsa tarragonina es reivindica com a pedra angular d’una cuina que beu de la terra i de la memòria
Diumenge, 12 d'octubre de 2025 - 05:30
Les millors receptes perquè puguis fer-les a casa
Divendres, 10 d'octubre de 2025 - 05:30
La xef del Semproniana ens dona els tips més importants
Dilluns, 6 d'octubre de 2025 - 05:30
Les millors receptes perquè puguis fer-les a casa
Divendres, 3 d'octubre de 2025 - 05:30
La xef del Semproniana ens dona els tips més importants
Dilluns, 29 de setembre de 2025 - 05:30
Aprofitem els aliments: el repte urgent per consciència, economia i planeta
Diumenge, 28 de setembre de 2025 - 05:30
Les millors receptes perquè puguis fer-les a casa
Divendres, 26 de setembre de 2025 - 05:30
La xef del Semproniana ens dona els tips més importants
Dilluns, 22 de setembre de 2025 - 05:30
Les millors receptes perquè puguis fer-les a casa
Divendres, 19 de setembre de 2025 - 05:30
La xef del Semproniana ens dona els tips més importants
Dilluns, 15 de setembre de 2025 - 05:30
La dràstica davallada del consum de peix a les llars amenaça un ofici mil·lenari i la diversitat dels nostres mars
Diumenge, 14 de setembre de 2025 - 05:30
Les millors receptes perquè puguis fer-les a casa
Divendres, 12 de setembre de 2025 - 05:30
La xef del Semproniana ens dona els tips més importants
Dilluns, 8 de setembre de 2025 - 05:30
Les millors receptes perquè puguis fer-les a casa
Divendres, 5 de setembre de 2025 - 05:30
La xef del Semproniana ens dona els tips més importants
Dilluns, 1 de setembre de 2025 - 05:30
Les millors receptes perquè puguis fer-les a casa
Divendres, 29 d'agost de 2025 - 05:30
La xef del Semproniana ens dona els tips més importants
Dilluns, 25 d'agost de 2025 - 05:30
Les millors receptes perquè puguis fer-les a casa
Divendres, 22 d'agost de 2025 - 05:30
El consell culinari més important de la setmana
Dilluns, 18 d'agost de 2025 - 05:30
Un patrimoni únic que uneix natura, història i ofici, i que avui lluita per sobreviure
Diumenge, 17 d'agost de 2025 - 05:30
Les millors receptes perquè puguis fer-les a casa
Divendres, 15 d'agost de 2025 - 05:30