Ada Parellada

Soc filla de la Fonda Europa de Granollers, que té més de 250 anys d’història.
El 1993, amb 25 anys, obro Semproniana, un restaurant al centre de l’Eixample. 
La restauració, per tant, ocupa la part central de la meva feina, complementant-la amb múltiples activitats professionals.
Col·laboro amb diferents mitjans de comunicació, transmetent la necessitat de recuperar els hàbits culinaris a les llars. En la mateixa línia, faig tallers i xerrades a famílies. També he escrit llibres de divulgació culinària, una vintena en total.
Actualment, estic molt involucrada en la lluita contra el malbaratament alimentari i és per això que col·laboro amb diferents campanyes de prevenció i sensibilització en aquesta realitat.
Amb dos fills que ja han superat l’adolescència i que copen la totalitat de les hores del meu rellotge laboral i vital.
El 2021 vaig obrir l’exposició itinerant Què mengem avui?, que reflexiona sobre com mengem i com ens compliquem els humans a l’hora de triar quina alimentació seguir.

La Gourmeteria

La generació Brocco

Ada Parellada
La Gourmeteria

Els estris que et canviaran la vida

Ada Parellada
La Gourmeteria

El dia que comença el futur

Ada Parellada
La Gourmeteria

Amb dinerets, torronets

Ada Parellada
La Gourmeteria

Vet aquí l'Homo Sopiens

Ada Parellada
La Gourmeteria

Cafè en perill d'extinció

Ada Parellada
La Gourmeteria

La boca o la visa

Ada Parellada
La Gourmeteria

Premis gastronòmics: píndola o sobredosi?

Ada Parellada
La Gourmeteria

Llops amb pell de xai

Ada Parellada
La Gourmeteria

La castanya dels panellets

Ada Parellada
La Gourmeteria

Tocats del bolet...

Ada Parellada
La Gourmeteria

Ha mort només un restaurant?

Ada Parellada
La Gourmeteria

Som cuina

Ada Parellada