Com fer una bona ensaladilla russa casolana: el pas a pas de l'Ada Parellada
La xef del Semproniana ens dona els tips més importants
Dilluns, 7 de juliol de 2025 - 05:30
Soc filla de la Fonda Europa de Granollers, que té més de 250 anys d’història. El 1993, amb 25 anys, obro Semproniana, un restaurant al centre de l’Eixample. La restauració, per tant, ocupa la part central de la meva feina i la complemento amb múltiples activitats professionals. Col·laboro amb diferents mitjans de comunicació, transmetent la necessitat de recuperar els hàbits culinaris a les llars. Formo part del consell editorial de La Gourmeteria, el projecte gastronòmic d'El Nacional, on em podeu trobar cada setmana amb noves receptes i articles. En la mateixa línia, faig tallers i xerrades a famílies. També he escrit llibres de divulgació culinària, una vintena en total. Actualment, estic molt involucrada en la lluita contra el malbaratament alimentari i és per això que col·laboro amb diferents campanyes de prevenció i sensibilització en aquesta realitat. Amb dos fills que ja han superat l’adolescència i que copen la totalitat de les hores del meu rellotge laboral i vital. El 2021 vaig obrir l’exposició itinerant Què mengem avui?, que reflexiona sobre com mengem i com ens compliquem els humans a l’hora de triar quina alimentació seguir.
MésLa xef del Semproniana ens dona els tips més importants
Dilluns, 7 de juliol de 2025 - 05:30
El senglar al rebost bé podria ser una solució o esdevenir un delicte
Diumenge, 6 de juliol de 2025 - 05:30
3 receptes perquè puguis fer-les a casa còmodament
Divendres, 4 de juliol de 2025 - 05:30
El truc més important perquè surti la millor recepta
Dilluns, 30 de juny de 2025 - 05:30
3 receptes perquè puguis fer-les a casa còmodament
Divendres, 27 de juny de 2025 - 05:30
La xef del Semproniana ens dona els tips més importants
Dilluns, 23 de juny de 2025 - 05:30
Els caragols atien les brases
Diumenge, 22 de juny de 2025 - 05:30
3 receptes perquè puguis fer-les a casa còmodament
Divendres, 20 de juny de 2025 - 05:30
La xef del Semproniana ens dona els tips més importants
Dilluns, 16 de juny de 2025 - 05:30
3 receptes perquè puguis fer-les a casa còmodament
Divendres, 13 de juny de 2025 - 05:30
La xef del Semproniana ens dona els tips més importants
Dilluns, 9 de juny de 2025 - 05:30
Gaudim ara de les patates noves, que són les millors de la temporada
Diumenge, 8 de juny de 2025 - 05:30
3 receptes perquè puguis fer-les a casa còmodament
Divendres, 6 de juny de 2025 - 05:30
La xef del Semproniana ens dona els tips més importants
Dilluns, 2 de juny de 2025 - 05:30
Com elaborar 3 receptes perquè puguis fer-les a casa còmodament
Divendres, 30 de maig de 2025 - 05:30
La xef del Semproniana ens dona els 'tips' més importants
Dilluns, 26 de maig de 2025 - 05:30
M’entristeix el fet de desestacionalitzar el consum de gelat
Diumenge, 25 de maig de 2025 - 05:30
Com elaborar 3 receptes perquè puguis fer-les a casa còmodament
Divendres, 23 de maig de 2025 - 05:30
La xef del Semproniana ens dona els tips més importants
Dilluns, 19 de maig de 2025 - 05:30
Com elaborar 3 receptes perquè puguis fer-les a casa còmodament
Divendres, 16 de maig de 2025 - 05:30
La xef del Semproniana ens dona els tips més importants
Dilluns, 12 de maig de 2025 - 05:30
Diumenge, 11 de maig de 2025 - 05:30
Com elaborar 3 receptes perquè puguis fer-les a casa còmodament
Divendres, 9 de maig de 2025 - 05:30
La xef del Semproniana ens dona els tips més importants
Dilluns, 5 de maig de 2025 - 05:30
Com elaborar 3 receptes perquè puguis fer-les a casa còmodament
Divendres, 2 de maig de 2025 - 05:30
La xef del Semproniana ens dona els tips més importants
Dilluns, 28 d'abril de 2025 - 05:30
Diumenge, 27 d'abril de 2025 - 05:30
Com elaborar 3 receptes perquè puguis fer-les a casa còmodament
Divendres, 25 d'abril de 2025 - 05:30
La xef del Semproniana ens dona els tips més importants
Dilluns, 21 d'abril de 2025 - 05:30
Com elaborar 3 receptes perquè puguis fer-les a casa còmodament
Divendres, 18 d'abril de 2025 - 05:30
La xef del Semproniana ens dona els tips més importants
Dilluns, 14 d'abril de 2025 - 05:30
La comunitat gitana ha aplaudit el consens del gremi de pastissers
Diumenge, 13 d'abril de 2025 - 05:30
Com elaborar 3 receptes perquè puguis fer-les a casa còmodament
Divendres, 11 d'abril de 2025 - 05:30
La xef del Semproniana ens dona els tips més importants
Dilluns, 7 d'abril de 2025 - 05:30
Com elaborar 3 receptes perquè puguis fer-les a casa còmodament
Divendres, 4 d'abril de 2025 - 05:30
La xef del Semproniana ens dona els tips més importants
Dilluns, 31 de març de 2025 - 05:30
Quan llencem paguem l’aliment dues vegades: quan el comprem i quan el llencem
Diumenge, 30 de març de 2025 - 05:30
Com elaborar 3 receptes perquè puguis fer-les a casa còmodament
Divendres, 28 de març de 2025 - 05:30
La xef del Semproniana ens dona els tips més importants
Dilluns, 24 de març de 2025 - 05:30