El Nacional
Tancar sessió
Sí
No
Iniciar sessió
No ets membre d'ElNacional.cat?
Uneix-te al Club
Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí
No
Política
En directe
Economia
Esports
En Blau
Societat
Cultura
Internacional
El Temps
Eleccions
Notícies Barcelona
La Gourmeteria
Estil de vida
Consum
Salut
Benestar
Tecnologia
Motor
Opinió
José Antich
Jordi Barbeta
David González
Iu Forn
Pilar Rahola
Enric Vila
Xavier Antich
Elisa Beni
Gonzalo Boye
Montse Castellà
Agustí Colomines
Bernat Dedéu
Pep Antoni Roig
Bea Talegón
Míriam Díez
Carles Boix
Gemma Marfany
Àngels Martínez Castells
Montserrat Nebrera
Montserrat Dameson
Emília Olivé
Marc Pons
Joan J. Queralt
Josep Gisbert
Cristina Sánchez Miret
Marçal Sintes
Sergi Sol
Tian Riba
ON ECONOMIA
El Caso
Stories
Loteries
Top 20
Efemèrides
L'ull de l'agulla
Newsletter
Club El Nacional
Ada Parellada
Menjar cargols és sentir que pertanys a una terra i a una gent
Diumenge, 14 Maig 2023
Batch Cooking d'Ada Parellada: 3 receptes sanes i molt variades amb l'arròs com a base
Dijous, 11 Maig 2023
5 records (i una propina) de 30 anys de Semproniana
Diumenge, 7 Maig 2023
Batch Cooking d'Ada Parellada: descobreix totes les receptes d'aquesta setmana
Divendres, 5 Maig 2023
Jo tampoc penso tornar a beure alcohol mai més
Diumenge, 30 Abril 2023
Batch Cooking d'Ada Parellada: prepara en una tarda el menú de tota la setmana
Divendres, 28 Abril 2023
Novel·les per celebrar Sant Jordi on el menjar és un personatge més
Diumenge, 23 Abril 2023
Batch Cooking d'Ada Parellada: un menú per no haver de cuinar en tota la setmana
Divendres, 21 Abril 2023
Per què cal recuperar l’orgull del producte local i el patrimoni culinari català
Diumenge, 16 Abril 2023
Menú de Batch Cooking: l'Ada Parellada et prepara el menú per fer 5 àpats ben deliciosos
Divendres, 14 Abril 2023
Els apriorismes culturals no permeten menjar mascotes
Diumenge, 9 Abril 2023
Batch Cooking d'Ada Parellada: a l'abril, receptes mil
Divendres, 7 Abril 2023
Si ja no es fan a casa, d’on surten els milions de croquetes que es mengen?
Diumenge, 2 Abril 2023
Batch Cooking: cuina en un dia els 10 plats de l'Ada Parellada
Divendres, 31 Març 2023
Està en perill el futur de la cuina catalana tradicional?
Diumenge, 26 Març 2023
Batch Cooking: les 10 receptes de la setmana, per Ada Parellada
Divendres, 24 Març 2023
Aquest article és crema (però no catalana)
Diumenge, 19 Març 2023
Has de cuinar aquest cap de setmana? Aquest article t'interessa
Divendres, 17 Març 2023
Dedicat als homes que es vanten de no saber on és la cuina de casa seva
Diumenge, 12 Març 2023
Ets 'team' romesco? L'Ada Parellada et proposa un menú setmanal que t'encantarà
Divendres, 10 Març 2023
Per què hem de perdre la por a la rajada?
Diumenge, 5 Març 2023
Menú de Batch Cooking: comença el març menjant com l'Ada Parellada
Divendres, 3 Març 2023
Menjar-se el món (o per què una de les principals causes de la crisi climàtica és l’alimentació)
Diumenge, 26 Febrer 2023
Menú de Batch Cooking: l'Ada Parellada i les seves 10 receptes per a la setmana
Divendres, 24 Febrer 2023
Llardons: un mos intens, plaent, saborós i carnal
Diumenge, 19 Febrer 2023
Menú de Batch Cooking: els 10 plats de la setmana, per Ada Parellada
Divendres, 17 Febrer 2023
La justa mesura: l'immens plaer d'haver-me entaulat amb Espinàs
Diumenge, 12 Febrer 2023
Menú de Batch Cooking: l'Ada Parellada et prepara uns plats variats per a tota la setmana
Divendres, 10 Febrer 2023
Contra la cuina asèptica, una arenga: llarga vida als menuts!
Diumenge, 5 Febrer 2023
Menú de Batch Cooking: l'Ada Parellada enceta el febrer amb unes receptes delicioses
Divendres, 3 Febrer 2023
S'ha acabat el bròquil: allò que tots els restauradors comentem en veu baixa
Diumenge, 29 Gener 2023
Menú de Batch Cooking: l'Ada Parellada et prepara el menú de tota la setmana
Divendres, 27 Gener 2023
Tornarem a la terra? Reflexions luddites sobre cuina i intel·ligència artificial
Diumenge, 22 Gener 2023
Menú de Batch Cooking: cuinar un cop com Ada Parellada per dinar i sopar set dies com uns reis
Divendres, 20 Gener 2023
La generació Brocco
Diumenge, 15 Gener 2023
Menú de Batch Cooking: l'Ada Parellada i les seves 28 receptes per a la setmana
Divendres, 13 Gener 2023
«
1
2
3
4
5
»