Marta Garreta

Marta Garreta

Marta Garreta (Mollet del Vallès, 1976) és una àvida lectora i comensal, que tot i cursar una llicenciatura de Dret i un Grau Superior en Disseny Gràfic va decidir recuperar, ara farà deu anys, un somni infantil: escriure i tenir la seva pròpia editorial. Ajuntant les seves dues passions, és una divulgadora especialitzada (i apassionada) en gastronomia i col·labora des de fa dos anys amb altres publicacions com The New Barcelona Post, National Geographic o la BCN Foodie Guide, de la qual és editora. Aquesta faceta li ha reportat un sobrepès físic i anímic: al llarg d'un any ressenya al voltant de 200 restaurants, gaudint-ne i alhora, aprenent de totes aquestes experiències. Una comensal afortunada que gaudeix reflexionant sobre com n'és d'important el que mengem per a explicar-nos quina societat som.

la gourmeteria

3 pizzeries de Barcelona per traslladar-te a l'essència 'gastro' més italiana

Marta Garreta / Víctor Recort / Jordi Tubella