Rosa Molinero Trias

Rosa Molinero

Rosa Molinero Trias (1992). La gastronomia em crida als 13 anys i m'atrapa sense remei. Als 18 publico les meves primeres ressenyes de restaurants i als 22 acabo el Grau en Humanitats i inicio una trajectòria com a escriptora del menjar i les seves perifèries en diversos formats: premsa escrita i digital, guió, publicitat, comunicació, assessoria, entre d'altres. Col·laboro amb El Nacional, a la secció de la Gourmeteria, amb ressenyes de restaurants i bars de Barcelona. També col·laboro amb Comer La Vanguardia, Tapas Magazine, Bon Viveur, Arrels . He escrit per El Comidista d'El País i NEO2. Vaig redactar el llibre Disfrutar 2014–2017 (Abalon Books), guanyador del Premi Nacional de Gastronomia en Comunicació 2021. Tenia una gata anomenada Bar, practico el ciclisme i ho ensuma tot.

Més
Un menú de migdia bo, bonic, barat i ràpid al cor del Raval

Un menú de migdia bo, bonic, barat i ràpid al cor del Raval

Un exemple de bar amb ànima

Dijous, 6 de juny de 2024 - 05:30

La capsa japonesa que fa de plat únic en un xamfrà de l’Eixample

La capsa japonesa que fa de plat únic en un xamfrà de l’Eixample

Menges japoneses que fan sentir com a part de l’anime que la generació dels 90 van consumir a tort i a dret

Dilluns, 3 de juny de 2024 - 05:30

El restaurant de Vic que se situa en uns baixos senyorials amb plats d'arreu

El restaurant de Vic que se situa en uns baixos senyorials amb plats d'arreu

Tacos i makis en una carta poc nostrada, però amb una tria ben feta

Dijous, 23 de maig de 2024 - 05:30

El rap de l’anisakis a un restaurant

El rap de l’anisakis a un restaurant

O per què seguim menjant peix contaminat

Dilluns, 20 de maig de 2024 - 05:30

El restaurant de Palma amb el menú més singular de plats i còctels

El restaurant de Palma amb el menú més singular de plats i còctels

Posa’t a les mans dels cuiners per menjar el millor producte que hi ha al mercat aquell dia

Diumenge, 19 de maig de 2024 - 05:30

El restaurant de la Dreta de l'Eixample amb una brava barra italiana

El restaurant de la Dreta de l'Eixample amb una brava barra italiana

Menjar una tria d'aquí i d'allà a una bodega que no és una bodega

Dijous, 9 de maig de 2024 - 05:30

Un mar i muntanya èpic al cor del Born

Un mar i muntanya èpic al cor del Born

De llenties amb gamba i cansalada i la millor fritura de bacallà de la ciutat

Diumenge, 5 de maig de 2024 - 05:30

Una promesa de felicitat en forma de pizza al barri de Gràcia

Una promesa de felicitat en forma de pizza al barri de Gràcia

Una pizzeria on fer una margarida excepcional i uns vins naturals

Dimarts, 30 d'abril de 2024 - 05:30

Els 3 millors plats mallorquins els pots tastar en aquest famós restaurant de Palma

Els 3 millors plats mallorquins els pots tastar en aquest famós restaurant de Palma

La varietat d’edats sempre és un bon identificador d’un lloc que és veritablement popular

Dimecres, 24 d'abril de 2024 - 05:30

Un bar de vins i formatges artesans on quedar-s’hi a viure

Un bar de vins i formatges artesans on quedar-s’hi a viure

Una mirada que treu profit de la importància del producte de qualitat

Dimarts, 16 d'abril de 2024 - 05:30

El reconegut restaurant que mai falla per fer un bon dinar i que obre tots els dies de la setmana

El reconegut restaurant que mai falla per fer un bon dinar i que obre tots els dies de la setmana

Un lloc que s’omple de clients àvids per tastar un dels millors hummus de la ciutat

Dijous, 11 d'abril de 2024 - 05:30

Màxims honors al millor entrepà al cor del Born

Màxims honors al millor entrepà al cor del Born

Quan els entrepans són molt més que entrepans

Dijous, 4 d'abril de 2024 - 05:30

Còctels de senzillesa sofisticada a la millor cocteleria de Barcelona

Còctels de senzillesa sofisticada a la millor cocteleria de Barcelona

Busca el fanalet vermell i trobaràs glòria líquida servida amb mestria en aquest paradís urbà

Diumenge, 31 de març de 2024 - 05:30

Un restaurant de cuina fusió per al·lucinar els paladars més terrenals

Un restaurant de cuina fusió per al·lucinar els paladars més terrenals

Clàssics del Perú en una versió 2.0 reformulada

Dijous, 28 de març de 2024 - 05:30

Un bar de plats senzills i barats que omplen el cor al bell mig del Raval

Un bar de plats senzills i barats que omplen el cor al bell mig del Raval

Cuscús i tajin bons i econòmics que alleugeren l'ànima

Dijous, 21 de març de 2024 - 05:30

El millor menú de migdia de Barcelona és en aquesta fonda

El millor menú de migdia de Barcelona és en aquesta fonda

Els plats de cuina popular catalana estan més de moda que mai

Dijous, 14 de març de 2024 - 05:30

Per què no podem anar a treballar amb l'ordinador a una cafeteria?

Per què no podem anar a treballar amb l'ordinador a una cafeteria?

Sobre la manca de sentit comú dels consumidors que volen apoltronar-se de franc

Dilluns, 11 de març de 2024 - 05:30

Un arròs de senyorets amb vistes al Port de Barcelona

Un arròs de senyorets amb vistes al Port de Barcelona

Un pla de sol, cultura i tiberi per gaudir del barri més marítim

Dijous, 7 de març de 2024 - 05:30

Un bar obert tot el dia on menjar pasta fresca fenomenal

Un bar obert tot el dia on menjar pasta fresca fenomenal

Cafè, vi, birra, pasta fresca, còctels i sofàs en un espai enorme al bell mig de l’Eixample

Dijous, 29 de febrer de 2024 - 05:30

El menú del dia d'alta cuina més barat de Barcelona

El menú del dia d'alta cuina més barat de Barcelona

Un menú impecable per 24,90 €

Dijous, 22 de febrer de 2024 - 05:30

Un viatge al nord-est d’Àsia des del xamfrà daurat de l’Eixample

Un viatge al nord-est d’Àsia des del xamfrà daurat de l’Eixample

El públic local cau rendit davant de la seva combinació de sabors coreans, japonesos i xinesos regats amb vins naturals

Dilluns, 19 de febrer de 2024 - 05:30

Llagosta amb ous i patates fregides o com coronar-se un diumenge

Llagosta amb ous i patates fregides o com coronar-se un diumenge

El restaurant dels 90 i de 625 pessetes que va fer un salt cap a la cuina de mercat

Dilluns, 12 de febrer de 2024 - 05:30

Una aposta segura i deliciosa al turistificat barri Gòtic

Una aposta segura i deliciosa al turistificat barri Gòtic

Armando Álvarez executa amb perfecció una carta on fa brillar el producte amb tècnica fina i elaboracions curades

Dilluns, 5 de febrer de 2024 - 05:30

L’aire dels bunyols: val la pena pagar per intangibles als restaurants?

L’aire dels bunyols: val la pena pagar per intangibles als restaurants?

Dimecres, 31 de gener de 2024 - 05:30

El restaurant que ha posat de moda el Clot (i que sedueix els millors gastrònoms)

El restaurant que ha posat de moda el Clot (i que sedueix els millors gastrònoms)

Nova reafirmació de l'auge gastronòmic d'aquest indret barceloní

Dilluns, 29 de gener de 2024 - 05:30

Un menú del dia a 13 € per triomfar al Poblenou dels brunchs

Un menú del dia a 13 € per triomfar al Poblenou dels brunchs

L’enigma del caldo de sopa i un guisat de patata i pop reconfortant

Dilluns, 22 de gener de 2024 - 05:30

El plat de pastanagues més bo de tota Barcelona

El plat de pastanagues més bo de tota Barcelona

I unes postres de codony inigualables

Dijous, 18 de gener de 2024 - 05:30

La taverna japonesa de Barcelona on prendre l’escudella que ha conquerit el món

La taverna japonesa de Barcelona on prendre l’escudella que ha conquerit el món

El remei per fer passar el fred té fideus, carn i brou, i va ser inventat pels xinesos

Dilluns, 15 de gener de 2024 - 05:30

Un vermut directe al cor a la bodega més indescriptible del Raval

Un vermut directe al cor a la bodega més indescriptible del Raval

La demonització del cebiche i l'autèntic indret de Barcelona per degustar-lo

Dilluns, 8 de gener de 2024 - 05:30

Un caldo gallec memorable en un menú d’11,95 pel qual val la pena creuar la ciutat

Un caldo gallec memorable en un menú d’11,95 pel qual val la pena creuar la ciutat

L'últim racó de Barcelona amb l'autèntica essència de barri d'abans

Dilluns, 1 de gener de 2024 - 05:30

El millor bikini de la ciutat de Barcelona és al peu de les jacarandes

El millor bikini de la ciutat de Barcelona és al peu de les jacarandes

La clau rau en les coses invisibles que el fan una delícia

Dilluns, 25 de desembre de 2023 - 05:30

Últimes hores a la Bodega Ca'l Pep, la bodega centenària de Gràcia

Últimes hores a la Bodega Ca'l Pep, la bodega centenària de Gràcia

Una oferta senzilla i eficaç que suporta una cosa molt més complexa i difícil d’aconseguir

Dilluns, 18 de desembre de 2023 - 05:30

Un bar real a Sant Antoni que té més de 120 anys

Un bar real a Sant Antoni que té més de 120 anys

La Principal té més de 120 anys d'història, amb tot el caliu d’un bar que se sap bar

Dilluns, 11 de desembre de 2023 - 05:30

El bar de moda on les truites porten txapela

El bar de moda on les truites porten txapela

Al Bar Pollo s’hi cuina, s’hi menja i tothom s’hi deixa veure (també la Rosalía)

Dilluns, 4 de desembre de 2023 - 05:30

El bar nocturn on els entrepans i el bon vi conviuen feliçment

El bar nocturn on els entrepans i el bon vi conviuen feliçment

Bar Torpedo o com esdevenir una institució de la nit barcelonina

Dilluns, 27 de novembre de 2023 - 05:30

Un bar nou a Gràcia que mira al passat per menjar fi

Un bar nou a Gràcia que mira al passat per menjar fi

Al Fino Bar s’hi treballa amb qualitat, creativitat i coherència

Dilluns, 20 de novembre de 2023 - 05:30

Un bar de tota la vida que tanca i que caldrà recordar per sempre

Un bar de tota la vida que tanca i que caldrà recordar per sempre

A Cal Bonete, a la derruïda Colònia Castells, s’hi menja com a casa (fins divendres)

Dilluns, 13 de novembre de 2023 - 05:30

Una bodega amb llum pròpia que fa brillar el barri de Gràcia

Una bodega amb llum pròpia que fa brillar el barri de Gràcia

Favetes, ostres, anxoves i vermut a doll a la Bodega Quimet

Dilluns, 6 de novembre de 2023 - 05:30

Una taverna basca amb pintxos i racions per a amics, famílies i amants del vi

Una taverna basca amb pintxos i racions per a amics, famílies i amants del vi

Eclèctica, tal com la defineix el seu propietari, satisfà les necessitats de bodeguers i aficionats del vi

Dilluns, 30 d'octubre de 2023 - 05:30

El bar del Clot que et farà viatjar des de l’Amazones fins al Carib

El bar del Clot que et farà viatjar des de l’Amazones fins al Carib

A Muysca s’hi mengen plats quotidians i plats de festa que s’articulen entre el salat, el dolç i l’àcid

Dilluns, 23 d'octubre de 2023 - 05:30