Rosa Molinero Trias

Rosa Molinero

Rosa Molinero Trias (1992). La gastronomia em crida als 13 anys i m'atrapa sense remei. Als 18 publico les meves primeres ressenyes de restaurants i als 22 acabo el grau en Humanitats i inicio una trajectòria com a escriptora del menjar i les seves perifèries en diversos formats: premsa escrita i digital, guió, publicitat, comunicació, assessoria, entre altres. Col·laboro amb ElNacional.cat, a la secció de la Gourmeteria, amb ressenyes de restaurants i bars de Barcelona. També col·laboro amb Comer La Vanguardia, Tapas Magazine, Bon Viveur Arrels. He escrit per El Comidista d'El País i NEO2. Vaig redactar el llibre Disfrutar 2014–2017 (Abalon Books), guanyador del Premi Nacional de Gastronomia en Comunicació 2021. Tenia una gata anomenada Bar, practico el ciclisme i ho ensumo tot.

Més
Un camp de blat a Manhattan o el poder del menjar

Un camp de blat a Manhattan o el poder del menjar

L’obra profètica que va plantar l’artista Agnes Denes el 1982

Diumenge, 24 d'agost de 2025 - 05:30

El restaurant on gaudir d'un arròs a la fresca amb una piscina per postres

El restaurant on gaudir d'un arròs a la fresca amb una piscina per postres

Menú d’estiu refrescant amb l’aigua a tocar dels peus

Dimecres, 20 d'agost de 2025 - 05:30

La bodega de Sant Andreu amb teca fina i les millors mandonguilles de la zona

La bodega de Sant Andreu amb teca fina i les millors mandonguilles de la zona

Un mollete que val el viatge i uns plats famosos per llepar-se’n els dits

Dilluns, 18 d'agost de 2025 - 05:30

El bar que conquereix Hostafrancs a cop de forquilla i copa de vi

El bar que conquereix Hostafrancs a cop de forquilla i copa de vi

Cuina i vins dels nostres veïns mediterranis

Dimecres, 13 d'agost de 2025 - 05:30

El nou restaurant de la Vila de Gràcia que sedueix amb una proposta gastronòmica deliciosa

El nou restaurant de la Vila de Gràcia que sedueix amb una proposta gastronòmica deliciosa

Goig i hedonisme al voltant d'un restaurant de vins que s’eleva com l’escuma a Gràcia

Diumenge, 10 d'agost de 2025 - 05:30

El restaurant al bell mig del Poblenou amb un entrepà espectacular de gairebé un segle

El restaurant al bell mig del Poblenou amb un entrepà espectacular de gairebé un segle

Un encreuament de cultures deliciós

Divendres, 1 d'agost de 2025 - 05:30

El bar amb entrepans d'alta cuina per repetir i repetir al baix Sant Gervasi

El bar amb entrepans d'alta cuina per repetir i repetir al baix Sant Gervasi

L’obsessió per fer-ho tot a casa guia aquest bar amb una ànima irrepetible

Dilluns, 28 de juliol de 2025 - 05:30

El rastre que deixa un restaurant

El rastre que deixa un restaurant

De l’atracció per les coses exagerades i gens singulars

Diumenge, 27 de juliol de 2025 - 05:30

Una carta que parla clar i català al cor de Mataró

Una carta que parla clar i català al cor de Mataró

Un restaurant amb una oferta excel·lent

Dijous, 17 de juliol de 2025 - 05:30

El restaurant de Cerdanyola del Vallès amb la cuina catalana més famosa de tota la comarca

El restaurant de Cerdanyola del Vallès amb la cuina catalana més famosa de tota la comarca

Paella, conill a la brasa i maduixetes per un preu mòdic

Diumenge, 13 de juliol de 2025 - 05:30

El restaurant del Fòrum a través del qual fer un viatge pel Mediterrani

El restaurant del Fòrum a través del qual fer un viatge pel Mediterrani

Una oportunitat per comprovar i gaudir de les semblances de la cuina mediterrània de diversos països

Diumenge, 6 de juliol de 2025 - 05:30

El restaurant d'Arenys de Mar amb la millor fideuada de tota la comarca

El restaurant d'Arenys de Mar amb la millor fideuada de tota la comarca

Producte i simpatia en aquest bistrot de cuina marinera

Dijous, 3 de juliol de 2025 - 05:30

L’única cosa que no passa de moda al món de la gastronomia és el romanç?

L’única cosa que no passa de moda al món de la gastronomia és el romanç?

“Massa flama ho esguerra tot” o de com la nostàlgia a la cuina no sempre és bona

Diumenge, 29 de juny de 2025 - 05:30

Un bar a l'ombra de la Sagrada Família amb plats que fan trempera

Un bar a l'ombra de la Sagrada Família amb plats que fan trempera

Cervesa txeca i fresca i el millor goulash per al cap de setmana

Diumenge, 22 de juny de 2025 - 05:30

El restaurant de Montjuïc envoltat de les millors vistes artístiques de la ciutat

El restaurant de Montjuïc envoltat de les millors vistes artístiques de la ciutat

La màgia de les bones pintures

Dilluns, 16 de juny de 2025 - 05:30

Sortim a aprendre i no a demostrar

Sortim a aprendre i no a demostrar

Llocs comuns del vi i per què hem de deixar que els sommeliers facin la seva feina

Diumenge, 15 de juny de 2025 - 05:30

El restaurant del Born amb les millors carns que farien salivar Maradona

El restaurant del Born amb les millors carns que farien salivar Maradona

El local que ha dut el bo i millor de la cuina argentina a la ciutat

Diumenge, 8 de juny de 2025 - 05:30

Cuina sensible, honesta i potent a la zona més gastronòmica de l’Eixample

Cuina sensible, honesta i potent a la zona més gastronòmica de l’Eixample

Un dels meus restaurants al top 5 de Barcelona

Divendres, 30 de maig de 2025 - 05:30

Un nou bar de vins a Girona amb una sommelier de molta trajectòria

Un nou bar de vins a Girona amb una sommelier de molta trajectòria

“El vi no ens ha de fer mai por, no ens ha d’intimidar”

Diumenge, 25 de maig de 2025 - 05:30

Esperit Roca: el restaurant dels germans Roca al castell de Sant Julià de Ramis

Esperit Roca: el restaurant dels germans Roca al castell de Sant Julià de Ramis

Una oportunitat d’or per degustar plats mítics del Celler de Can Roca

Dilluns, 19 de maig de 2025 - 05:30

Cent anys d’un cava radicalment gastronòmic

Cent anys d’un cava radicalment gastronòmic

El temps és un ingredient de Mestres, que ha celebrat el seu centenari amb un menú a 9 mans a l’Esperit Roca

Dimarts, 13 de maig de 2025 - 12:47

El millor menú del dia del barri que ho dona tot per molt poc al Guinardó

El millor menú del dia del barri que ho dona tot per molt poc al Guinardó

Saber on dinar al barri és tota una joia

Dijous, 8 de maig de 2025 - 05:30

Ha de morir el menú degustació?

Ha de morir el menú degustació?

Del miracle creatiu a la rutina esgotadora: sostenir en el temps una cuina creativa efectiva és extenuant

Dilluns, 5 de maig de 2025 - 05:30

El millor restaurant de cuina catalana a Madrid amb uns plats que dignifiquen Catalunya

El millor restaurant de cuina catalana a Madrid amb uns plats que dignifiquen Catalunya

Biquini de botifarra i mandonguilles de fricandó

Divendres, 2 de maig de 2025 - 05:30

El bar al cor del Born amb la millor cuina de mercat

El bar al cor del Born amb la millor cuina de mercat

Plats mediterranis que no fallen a tocar del Mercat de Santa Caterina

Dijous, 24 d'abril de 2025 - 05:30

Que lletja és la llamprea o sobre menjar coses belles

Que lletja és la llamprea o sobre menjar coses belles

Una espècie singular

Diumenge, 20 d'abril de 2025 - 05:30

El restaurant amb receptes inèdites a Sant Antoni que et farà tornar-hi un cop i un altre

El restaurant amb receptes inèdites a Sant Antoni que et farà tornar-hi un cop i un altre

Pollastre fregit i sopa de peix impressionants

Diumenge, 13 d'abril de 2025 - 05:30

"Som fills del sofregit": el fricandó més revolucionari de Barcelona és en aquest restaurant

"Som fills del sofregit": el fricandó més revolucionari de Barcelona és en aquest restaurant

Una cuina que fa volar arreu del món des de l’Esquerra de l’Eixample

Diumenge, 6 d'abril de 2025 - 05:30

El restaurant memorable amb les idees més potents de Barcelona

El restaurant memorable amb les idees més potents de Barcelona

Ànima, reflexió i valor a l’Enigma d’Albert Adrià

Dilluns, 31 de març de 2025 - 05:30

Cuina casolana, senzilla i econòmica al Mercat del Ninot

Cuina casolana, senzilla i econòmica al Mercat del Ninot

Les mil truites al cor de l'Eixample

Dilluns, 24 de març de 2025 - 05:30

Intangibles que es perden

Intangibles que es perden

Interpretar la persona i dir-li les coses adequades per fer-la sentir a gust

Diumenge, 23 de març de 2025 - 05:30

Un menú esplèndid al Poble-sec que és un homenatge al millor producte del mar

Un menú esplèndid al Poble-sec que és un homenatge al millor producte del mar

Intel·ligència, traça i professionalitat en una cuina d’alçada amb una mirada gallega

Divendres, 14 de març de 2025 - 05:30

Cuina catalana tradicional i econòmica des de fa més de tres segles al cor del Gòtic

Cuina catalana tradicional i econòmica des de fa més de tres segles al cor del Gòtic

Plats icònics per mantenir forta la pròpia cultura gastronòmica

Dissabte, 8 de març de 2025 - 05:30

El restaurant singular i minúscul als porxos de La Boqueria amb arrels catalanes

El restaurant singular i minúscul als porxos de La Boqueria amb arrels catalanes

Una barra mediterrània que s’inspira en el Japó

Dilluns, 3 de març de 2025 - 05:30

Impresentables: reserves pagades per plantar cara als no-shows

Impresentables: reserves pagades per plantar cara als no-shows

Per què a l'hostaleria es paga després de l'àpat?

Dilluns, 24 de febrer de 2025 - 05:30

Delicadesa i refinament a un restaurant amb estrella al cor del Gòtic

Delicadesa i refinament a un restaurant amb estrella al cor del Gòtic

El secret més ben guardat de la cuina nipona a Barcelona

Dilluns, 17 de febrer de 2025 - 05:30

El nou restaurant de l'Eixample que reflecteix el canvi generacional dels locals barcelonins

El nou restaurant de l'Eixample que reflecteix el canvi generacional dels locals barcelonins

Cuina de tall afrancesat i nòrdic

Dijous, 13 de febrer de 2025 - 05:30

El kebab català i a la llenya que vol revolucionar la ciutat

El kebab català i a la llenya que vol revolucionar la ciutat

Un clàssic del menjar ràpid que inclou una recepta molt catalana

Dilluns, 10 de febrer de 2025 - 05:30

Un 'asador' basc amb totes les lletres a peu de platja

Un 'asador' basc amb totes les lletres a peu de platja

Peix òptim a la brasa amb unes vistes perfectes del port

Dilluns, 3 de febrer de 2025 - 05:30

Cuina catalana afinada i per a tots els públics a un restaurant del Poblenou

Cuina catalana afinada i per a tots els públics a un restaurant del Poblenou

El cuiner Joan Vallès demostra que la tradició pot tractar-se amb elegància

Dijous, 30 de gener de 2025 - 05:30