'Cheat day' o per què la infidelitat gastronòmica està de moda
La cultura del fet d'estar prim i el fer molt exercici s’ha unit al fet que ara tots hem d’estar musculosos i forts
Dilluns, 22 de juliol de 2024 - 05:30
Rosa Molinero Trias (1992). La gastronomia em crida als 13 anys i m'atrapa sense remei. Als 18 publico les meves primeres ressenyes de restaurants i als 22 acabo el grau en Humanitats i inicio una trajectòria com a escriptora del menjar i les seves perifèries en diversos formats: premsa escrita i digital, guió, publicitat, comunicació, assessoria, entre altres. Col·laboro amb ElNacional.cat, a la secció de la Gourmeteria, amb ressenyes de restaurants i bars de Barcelona. També col·laboro amb Comer La Vanguardia, Tapas Magazine, Bon Viveur o Arrels. He escrit per El Comidista d'El País i NEO2. Vaig redactar el llibre Disfrutar 2014–2017 (Abalon Books), guanyador del Premi Nacional de Gastronomia en Comunicació 2021. Tenia una gata anomenada Bar, practico el ciclisme i ho ensumo tot.
MésLa cultura del fet d'estar prim i el fer molt exercici s’ha unit al fet que ara tots hem d’estar musculosos i forts
Dilluns, 22 de juliol de 2024 - 05:30
Carnívors i vegetarians, un restaurant de tots els colors a altes temperatures
Dijous, 18 de juliol de 2024 - 05:30
Un rostidor contemporani i espectacular a la ciutat
Diumenge, 14 de juliol de 2024 - 05:30
Un total de 27 còctels, amb una oferta lleugera, diversa i amable
Dilluns, 8 de juliol de 2024 - 05:30
Qui vol anar al bar Llardós o al restaurant Salmó Nel·la?
Dijous, 4 de juliol de 2024 - 05:30
Un restaurant que obre portes demà
Diumenge, 30 de juny de 2024 - 05:30
Un excel·lent menú de migdia de 14 euros al bell mig de l'Eixample
Dimecres, 26 de juny de 2024 - 05:30
En Nacho Jodar regenta una cafeteria danesa des de fa un any i es desmarca com una de les millors de la ciutat
Dijous, 20 de juny de 2024 - 05:30
S’ha d’estimar la cuina, el cinema, la dansa, per tal que sorgeixi una crítica veritable
Diumenge, 16 de juny de 2024 - 05:30
Un exemple de bar amb ànima
Dijous, 6 de juny de 2024 - 05:30
Menges japoneses que fan sentir com a part de l’anime que la generació dels 90 van consumir a tort i a dret
Dilluns, 3 de juny de 2024 - 05:30
Tacos i makis en una carta poc nostrada, però amb una tria ben feta
Dijous, 23 de maig de 2024 - 05:30
O per què seguim menjant peix contaminat
Dilluns, 20 de maig de 2024 - 05:30
Posa’t a les mans dels cuiners per menjar el millor producte que hi ha al mercat aquell dia
Diumenge, 19 de maig de 2024 - 05:30
Menjar una tria d'aquí i d'allà a una bodega que no és una bodega
Dijous, 9 de maig de 2024 - 05:30
De llenties amb gamba i cansalada i la millor fritura de bacallà de la ciutat
Diumenge, 5 de maig de 2024 - 05:30
Una pizzeria on fer una margarida excepcional i uns vins naturals
Dimarts, 30 d'abril de 2024 - 05:30
La varietat d’edats sempre és un bon identificador d’un lloc que és veritablement popular
Dimecres, 24 d'abril de 2024 - 05:30
Una mirada que treu profit de la importància del producte de qualitat
Dimarts, 16 d'abril de 2024 - 05:30
Un lloc que s’omple de clients àvids per tastar un dels millors hummus de la ciutat
Dijous, 11 d'abril de 2024 - 05:30
Quan els entrepans són molt més que entrepans
Dijous, 4 d'abril de 2024 - 05:30
Busca el fanalet vermell i trobaràs glòria líquida servida amb mestria en aquest paradís urbà
Diumenge, 31 de març de 2024 - 05:30
Clàssics del Perú en una versió 2.0 reformulada
Dijous, 28 de març de 2024 - 05:30
Cuscús i tajin bons i econòmics que alleugeren l'ànima
Dijous, 21 de març de 2024 - 05:30
Els plats de cuina popular catalana estan més de moda que mai
Dijous, 14 de març de 2024 - 05:30
Sobre la manca de sentit comú dels consumidors que volen apoltronar-se de franc
Dilluns, 11 de març de 2024 - 05:30
Un pla de sol, cultura i tiberi per gaudir del barri més marítim
Dijous, 7 de març de 2024 - 05:30
Cafè, vi, birra, pasta fresca, còctels i sofàs en un espai enorme al bell mig de l’Eixample
Dijous, 29 de febrer de 2024 - 05:30
Un menú impecable per 24,90 €
Dijous, 22 de febrer de 2024 - 05:30
El públic local cau rendit davant de la seva combinació de sabors coreans, japonesos i xinesos regats amb vins naturals
Dilluns, 19 de febrer de 2024 - 05:30
El restaurant dels 90 i de 625 pessetes que va fer un salt cap a la cuina de mercat
Dilluns, 12 de febrer de 2024 - 05:30
Armando Álvarez executa amb perfecció una carta on fa brillar el producte amb tècnica fina i elaboracions curades
Dilluns, 5 de febrer de 2024 - 05:30
Dimecres, 31 de gener de 2024 - 05:30
Nova reafirmació de l'auge gastronòmic d'aquest indret barceloní
Dilluns, 29 de gener de 2024 - 05:30
L’enigma del caldo de sopa i un guisat de patata i pop reconfortant
Dilluns, 22 de gener de 2024 - 05:30
I unes postres de codony inigualables
Dijous, 18 de gener de 2024 - 05:30
El remei per fer passar el fred té fideus, carn i brou, i va ser inventat pels xinesos
Dilluns, 15 de gener de 2024 - 05:30
La demonització del cebiche i l'autèntic indret de Barcelona per degustar-lo
Dilluns, 8 de gener de 2024 - 05:30
L'últim racó de Barcelona amb l'autèntica essència de barri d'abans
Dilluns, 1 de gener de 2024 - 05:30