Maridem el producte del mes: salmó reial i bombolles rosades
Els vins escumosos respecten el sabor del salmó i n'equilibren la textura
Dissabte, 17 de maig de 2025 - 05:30
Laura Serrano López (Girona, 1985). Em vaig llicenciar en Publicitat i Relacions Públiques l’any 2008. Després de 14 anys eterns treballant a la banca, el 2021 vaig decidir fer un canvi de vida cursant el Diploma de Sommelier a Girona i, posteriorment, el WSET 3. En aquests moments uneixo, professionalment, dues passions: la comunicació i el vi. M’encanta sortir de la zona de confort, aprendre, sumar experiències i anar creixent com a persona i com a comunicadora. Visc amb la maleta amunt i avall, però casa meva es troba al lloc que més m’agrada del món: Cadaqués. Arrenco aquest 2025 amb una col·laboració setmanal a La Gourmeteria per acostar el vi a totes les cases.
MésEls vins escumosos respecten el sabor del salmó i n'equilibren la textura
Dissabte, 17 de maig de 2025 - 05:30
Una experiència de quasi vint anys a l'esquena elaborant vins
Dissabte, 10 de maig de 2025 - 05:30
Tres propostes catalanes, modestes, valentes i amb molta ànima
Dimecres, 7 de maig de 2025 - 05:30
La màxima distinció que pot obtenir un vi català
Dissabte, 26 d'abril de 2025 - 05:30
Un projecte molt especial que és molt més que vi
Dissabte, 19 d'abril de 2025 - 05:30
Dues recomanacions excel·lents per acompanyar la gran protagonista del Dilluns de Pasqua
Dissabte, 12 d'abril de 2025 - 05:30
La Carlota és la segona generació de Vinyes d’Olivardots, situat a Capmany, a l’Alt Empordà
Dissabte, 5 d'abril de 2025 - 05:30
Massa sovint els vins rosats són els grans oblidats del sector
Dissabte, 29 de març de 2025 - 05:30
Descobrim tres vins formidables de la varietat estrella del Penedès
Dissabte, 22 de març de 2025 - 05:30
Dissabte, 15 de març de 2025 - 05:30
Recuperem la secció amb els millors vins i les tendències més fresques del sector
Dissabte, 8 de març de 2025 - 05:30