La pizza i l'hamburguesa són els pecats capitals de la gastronomia mundial; els cavalls de batalla del menjar greixós, poc saludable i que sempre ve de gust. Són l'alternativa més senzilla per salvar un àpat urgent, però de vegades es converteixen en una opció massa evident. Sigui amb els condiments que sigui, una pizza i una hamburguesa acaben sent sempre el mateix. Per això avui et portem 3 restaurants informals que trenquen tots els esquemes del que entenies com a menjar ràpid.

Menjar ràpid que trenca esquemes

Una pizza saborosa feta amb un estil inusual; una hamburguesa per emportar amb uns ingredients trencadors; o un restaurant que cuina uns plats deliciosos en menys temps del que et pots imaginar. Tres propostes sorprenents, d'allò més cridaneres, que et sorprendran gratament per diferents motius.

Four Corners

Un restaurant informal únic a Barcelona. El Four Corners s'ubica en un lloc estratègic de la ciutat: al costat de la Torre Glòries, a l'avinguda Diagonal. Lloc de pas de treballadors i gent de negocis de la zona del Poblenou, el Four Corners és un restaurant amb unes pizzes a l'estil Detroit molt poc habituals a casa nostra. Platets per compartir, amanides, pizzes i postres delicioses configuren una oferta per arribar, seure, menjar quatre coses en poc més de mitja hora i seguir amb l'atrafegada vida d'una ciutat com Barcelona. A més, fins al 15 de març hi podràs tastar la proposta gastronòmica que ofereixen en col·laboració amb Funky, per acostar-te la millor cuina d'Istanbul, amb una deliciosa pizza especial.

Pizza Four Corners
La pizza del Four Corners és ideal per compartir amb els amics o companys de feina / Foto: The Hoxton

Vegan Junk Food Bar

La cuina vegana també té el seu racó dins del menjar ràpid. El Vegan Junk Food Bar (VJFB) és una marca holandesa que va aterrar a Barcelona per aterrir els detractors del veganisme. Hamburgueses delirants, fetes amb productes vegetals, substitueixen la vedella per proteïna vegetal i el pa de tota la vida per una amalgama de colors molt cridaners. Menjar-se una hamburguesa del VJFB és com devorar un producte alienígena, amb salses blaves i un pa rosa d'allò més sorprenent. Una oferta que es pot gaudir en qualsevol dels dos locals de Barcelona i que també es pot demanar a domicili.

Menjar Vegan Junk Food Bar
El menjar del Vegan Junk Food Bar és una explosió aclaparadora de colors llampants / Foto: VJFB

Alas Hermanos Torres

L'última proposta de menjar ràpid és completament diferent de la resta. El producte que fan a l'Alas no és greixós ni típic de les cadenes de menjar ràpid. No obstant això, no deixa de ser menjar molt ràpid, perquè pots cruspir-te un primer, un segon i unes postres en menys de mitja hora. I quina és la gràcia d'un servei tan veloç? Que el restaurant s'ubica dins de l'Aeroport del Prat. Es tracta d'un negoci dels germans Torres, amb tres Estrelles Michelin a Barcelona. A l'Alas hi tenen un producte de primeríssima qualitat que, en comparació amb la resta d'oferta de la zona de vols internacionals, converteix el restaurant en el millor lloc per menjar bé, però també ràpid, de l'aeroport. Hamburgueses, però també amanides, pop, carn i peix. Productes típics de tota la vida cuinats amb excel·lència Michelin i l'experta mà del xef Santiago Ercoli.

El xef Santiago Ercoli i el seu equip a la cuina de l'Alas Hermanos Torres
El xef Santiago Ercoli i el seu equip a la cuina de l'Alas Hermanos Torres / Foto: Oriol Foix

Tots tres restaurants són únics a la ciutat i tenen trets característics sorprenents i dignes de tastar.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!