Després de la gala dels Oscars que se celebra aquesta nit a Los Angeles, el restaurant català Telefèric, a la mateixa ciutat, acollirà una festa en la qual estan convidades gairebé 700 persones. Entre les figures més destacades, algunes de les estrelles iberoamericanes més importants, com Juan Antonio Bayona o Paz Padilla. Personalitats il·lustres que gaudiran de la millor gastronomia de l'estat en un restaurant amb seu a Catalunya.

Un restaurant català ple d'estrelles de Hollywood

La festa que se celebrarà aquesta nit -19:30 h a Los Angeles- després de la gran gala dels Oscars, reunirà a centenars de famosos de Hollywood en un restaurant català. Es tracta del Telefèric, un establiment ubicat a l'exclusiu barri de Brentwood de Los Angeles i que té la seu a Barcelona. La marca va aterrar als Estats Units fa 10 anys i ja té 4 restaurants al nord de Califòrnia i a Los Angeles, i preveu obrir-ne 4 més enguany a Seattle, Long Beach, San Diego i Scottsdale.

Un talent amb origen català que té la seu a la plaça Letamendi número 27 de Barcelona, en ple districte de l'Eixample

Un talent amb origen català que té la seu a la plaça Letamendi número 27 de Barcelona, en ple districte de l'Eixample. El sopar que se servirà a les estrelles de Hollywood consta de croquetes de cranc, pintxos de xistorra, gildes, paella, llamàntol, filet Wellington trufat o turbot. Productes típics de la península Ibèrica que faran les delícies d'estrelles iberoamericanes del cinema com Juan Antonio Bayona o Paz Padilla, entre molts d'altres.

Sospitosos habituals

El Telefèric compta amb una clientela habitual de molt alt nivell. Algunes de les estrelles de Hollywood més conegudes del món, com són Harrison Ford, Kate Hudson, Walter White, Ashton Kutcher o Mila Kunis, freqüenten l'establiment català de Los Angeles. De la mateixa manera, altres personalitats de sectors diferents del del cinema, com Gill Biden, Mark Zuckerberg o Pau Gasol, també han visitat el restaurant.

Maria i Xavier Pedrosa van aterrar als Estats Units fa una dècada i han portat el seu negoci fins a les més altes esferes de la fama del cinema mundial.

La persona encarregada de la cuina del Telefèric és Oscar Cabezas, xef executiu des de fa 10 anys. Els germans Pedrosa són els propietaris dels 4 restaurants americans i els 2 catalans -a Barcelona i a Sant Cugat-. Maria i Xavier Pedrosa van aterrar als Estats Units fa una dècada i han portat el seu negoci fins a les més altes esferes de la fama del cinema mundial.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!