Els restaurants hot-pot cada vegada són més populars a Barcelona. Llocs de cuina oriental on gaudir d'una experiència diferent de la de la resta de restaurants convencionals. El hot-pot consisteix a cuinar els aliments en una olla ubicada al centre de la taula. El mateix comensal és qui decideix com de cru o cuit es menjarà els aliments. Una cuina que es fa a mitges entre cuiner i client que ofereix una varietat de locals molt diversa a Barcelona

Restaurants hot-pot a Barcelona

L'olla de Sichuan

A tocar de la plaça del Doctor Letamendi, a l'Eixample de Barcelona, hi ha un restaurant hot-pot que es diu L'olla de Sichuan. Es tracta d'una regió xinesa molt famosa per la seva gastronomia única, que pots tastar en aquest hot-pot barceloní al centre de la ciutat. Carns, peixos i mariscs en una ubicació ideal.

📍 Plaça del Doctor Letamendi, 11 amb C/ d'Aragó, 224

Hi Hot-Pot

Si t'agrada la gastronomia xinesa i busques un lloc on tastar el hot-pot a prop de plaça Espanya, el Hi Hot-Pot és el teu restaurant. Un local modern amb el color lila com a protagonista que et transportarà a l'Extrem Orient amb els seus plats de hot-pot.

📍 Gran Via de les Corts Catalanes, 408

El hot-pot consisteix a cuinar els aliments en una olla ubicada al centre de la taula. El mateix comensal és qui decideix com de cru o cuit es menjarà els aliments

Shudaxia

De nou, un restaurant de cuina shichuanesa. El Shudaxia Hot-Pot, a més tenir hot-pot com a tal, ofereix una varietat de plats exòtics -pel client occidental, ja que són tradicionals de la Xina- com l'intestí d'oca o la llet de vedella. Un lloc amb l'equilibri entre tradició i modernitat que podràs gaudir al cor de l'Eixample.

📍 C/ de Muntaner, 102

Shuyu

El Shuyu Hot-Pot és un lloc especial, no només pel menjar que hi fan sinó per la manera com el serveixen. La gràcia de la vaixella del Shuyu és que és d'estil imperial, una vaixella tradicional de Pequín que evoca temps passats entre mossegada i mossegada dels productes típics xinesos.

📍 C/ Muntaner, 174

Una cuina que es fa a mitges entre cuiner i client que ofereix una varietat de locals molt diversa a Barcelona

Shuler

Un local modern amb grans taules ideals per fer àpats amb força gent. Un lloc perfecte per gaudir d'un àpat en companyia al més pur estil xinès. El Shuler ofereix cuina tradicional xinesa a l'estil hot-pot en un estil pensat per posar els plats al centre i gaudir del dinar, o del sopar, entre tots. El lloc ideal per als qui els agrada demanar diferents coses per compartir i tastar-ho tot. 

📍 Gran Via de les Corts Catalanes, 692

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!