Després d'una dècada de silenci culinari, l'emblemàtic restaurant Quo Vadis ha tornat a obrir les portes al cor de Barcelona. Ubicat al pintoresc i carregat barri del Raval, aquest establiment ha estat durant molt de temps un punt de referència gastronòmic per a locals i turistes. L'establiment que van inaugurar Martí Forcada i Mercè Bonastre va ser fundat el 1956 i, 57 anys més tard, el 2013, van abaixar les portes del local. Ara, però, tal com ha avançat Tot Barcelona, aquest restaurant històric de la ciutat comtal reneix.

Una setmana de reobertures a Barcelona

Amb una nova imatge i una proposta culinària més o menys renovada, el Quo Vadis promet delectar els comensals amb sabors autèntics i una experiència gastronòmica única. La reobertura del restaurant ha generat una gran expectativa a la comunitat local, que ja ha rebut dues notícies del mateix impacte en només dos dies, després de l'anunci de la tornada en escena del mític restaurant de La Font del Gat. Els plats de l'emblemàtic Quo Vadis fusionaran noves tècniques i sabors característics del pas dels anys, però també se serviran plats tradicionals originaris del local, com per exemple la seva espatlla de cabrit. No obstant això, queden per descobrir moltes creacions que l'equip culinari té preparades.

L'emblemàtic restaurant Quo Vadis ha tornat a obrir les portes al cor de Barcelona després de més de 10 anys tancat

Amb el seu ambient acollidor i la seva exquisida oferta gastronòmica, el Quo Vadis apunta a perfilar-se com una destinació imprescindible per als amants del bon menjar i l'hospitalitat. La seva reobertura marca una fita a l'escena gastronòmica de Barcelona i promet revitalitzar l'encant culinari de l'històric barri del Raval. No és casualitat, segurament, que en quaranta-vuit hores tres restaurants de gran calibre anunciïn la seva tornada al sector i és que la restauració comença a treure el cap després d'uns anys dolents i tocada. El darrer, el restaurant Casa Leopoldo, que el Raval rep amb els braços oberts.

Una retirada forçada i un ressorgir nou

"Ja toca retirar-me, vull dedicar-me a la família, a llegir, a algun viatge. La crisi ha ajudat a prendre la decisió, però no és la principal raó. Anem tirant, podríem seguir, però...", lamentava un Martí Forcada ara fa més de deu anys. Ara, però, Manel Puig, Tomás de la Vega i Gonzalo Ramos són els socis que, segons el citat mitjà, ​​tornaran a la vida aquest establiment que a tocar del Liceu que desprenia música gastronòmica per totes direccions.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!