El compte enrere per menjar la mona s'accelera i cada cop queden menys dies. Els nens i les nenes frisen perquè ja sigui dilluns 1 d'abril i puguin omplir-se la boca de dolços, xocolata i desenes i desenes de mones de Pasqua. Però perquè hi hagi una mona damunt la taula, o bé la pots anar a comprar a alguna pastisseria o, si ho prefereixes, pots encarregar les mones de Pasqua de Barcelona a domicili per estalviar-te el viatge.

5 mones de Pasqua de Barcelona a domicili

Més grans, més petites, amb forma ovalada o d'un dibuix animat, de xocolata blanca o xocolata amb llet, etc. Les mones són de totes les maneres possibles i pots tenir-la a casa per al teu fillol o fillola sense haver de sortir de casa. A continuació, descobreix algunes pastisseries de Barcelona que fan mones de Pasqua 2024 per emportar.

Pastisseria La Palma

El gran valor de la pastisseria La Palma és que conserva el bon fer de la pastisseria tradicional artesana, cada cop menys freqüent a les grans ciutats. Una professió que, a la seva família, ha passat de pares a fills, fins a arribar ara a la tercera generació de mestres pastissers al timó de la pastisseria. I la següent generació ja comença a interessar-se pel negoci, així doncs, esperen seguir servint a Barcelona durant molts anys. 

La Pastisseria Palma ofereix l’oportunitat d’enviar a casa les clàssiques mones decorades amb pollets, plomes i ous amb pa de pessic de fruita confitada, mantega o fins i tot de trufa vegana. També cal destacar que es poden demanar mones sacher i Sara sense gluten per a persones celíaques.

Entre les figures de xocolata artesana que també es poden adquirir en línia, aquest any destaquen els ous del Barça o el Girona, l’ou dedicat al personatge Bluey o a la Barbie, i també els diferents models de casetes de xocolata i trens.

📍 C/ del Clot, 72

 

La Colmena

La Pastisseria La Colmena és una de les més antigues de Barcelona i fa més d'un segle que ofereix els seus pastissos a la plaça de l’Àngel. El Toni Roig, besnet del pastisser Francesc Roig que el 1927 va adquirir el negoci junt amb el seu germà, és qui ara s’encarrega de la pastisseria. Mantenint la tradició, però adaptant-se als nous temps, aquesta pastisseria ofereix ara la possibilitat d’enviar mones de Pasqua arreu del món.

A través del seu web es poden demanar mones clàssiques, però per aquesta temporada han preparat també figures de xocolata dedicades a  Lilo & Stitch, Bluey, Súper Mario, i una nova versió en 3D de Pikachu.

📍 Plaça de l'Àngel, 12


Sant Croi by Albert Roca

L’Albert Roca és cap d’obrador de Sant Croi des de fa més de 22 anys i actualment dirigeix 2 pastisseries a Barcelona. Al seu obrador només es fan servir productes naturals i s'utilitzen ingredients de màxima qualitat.

A través de la seva web es poden demanar mones de Pasqua tradicionals, però també figures de xocolata molt originals, com la“bola màgica” de xocolata. Es tracta d’una creació en exclusiva del xef pastisser Albert Roca de xocolata del 70% amb moltes sorpreses al seu interior. Si es trenca amb el morter es descobreixen els dolços.

📍 Pàdua 91, Barcelona

Pastisseria Paic

A la pastisseria Paic elaboren de forma manual, i seguint mètodes i receptes tradicionals, cada producte, per la qual cosa cada peça obtinguda és única, aconseguint el caràcter exclusiu i personal dels dolços. Després de passar per la docència professional durant 13 anys com a professor de pastisseria a la prestigiosa Escola de Restauració i Hostelatge de Barcelona, va obrir una pastisseria tradicional l'any 1999. A Paic ofereixen serveis de pastisseria artesana tradicional amb matisos actuals: pastissos tradicionals, pastissos d'actualitat, postres tradicionals que realitzaven les nostres àvies, postres i pastissos internacionals i un llarg etc., així com serveis de càtering a mida del client.

A la pastisseria Paic fan tota mena de mones de Pasqua per enviar a domicili: de mantega, de mantega i ametlla (tipus Sara), de melmelada amb crema pastissera caramel·litzada, de trufa i de trufa amb crema pastissera torrada. El punt pràctic d’aquesta pastisseria és que es poden demanar sense sucre, ideals per a regalar a les cases on hi ha alguna persona diabètica.

📍 C/ de Múrcia, 38-40 

Chocolat Factory

A Chocolat Factory hi treballen persones apassionades de la xocolata que van a buscar la millor qualitat. Des de 2020, arran de la pandèmia, ofereixen servei a domicili i envien tota mena de creacions dolces amb xocolata.

Les seves figures de xocolata per Pasqua tenen una línia molt moderna i creativa. Minions, Pokemons, divertits animals, trolls, violins, castells, dinosaures... l’oferta en línia d’aquesta casa especialitzada en figures de xocolata és vertaderament àmplia.  

📍 C/  Lepant, 196 08223 Terrassa - Barcelona