Croissants gratis a Barcelona i a tot el país. De tant apareixen aquelles ofertes que no et pots creure. T'has de fregar els ulls, al·lucinat, i tornar a llegir més a poc a poc: Croissants. Gratis. Barcelona. Aquest dilluns 25 de març és el dia de Santa Glòria i la cadena de pastisseries Santagloria ho celebra amb una campanya estratosfèrica. Al llarg de la jornada, l'establiment regalarà 31.000 glòries, els croissants estrella de la marca. Tots els clients que entrin als seus establiments rebran una glòria gratis amb una compra de 4 euros o superior i cadascú podrà escollir la que més li agradi, sigui dolça o salada.

Croissants gratis a Barcelona i Catalunya

A Barcelona, podràs gaudir dels establiments situats a la Plaça Tetuan, 19-20; Gran de Gràcia, 174; Aribau, 72 i carrer del Rosselló, 200. No obstant això, els croissants gratuïts es podran aconseguir als 119 establiments que estan distribuïts per tota la península. Però posant el focus a Catalunya, tenen locals a Cabrils, Granollers, Vic o Lleida, entre altres.

Croissants gratis per tota Barcelona i Catalunya només aquest dilluns 25 de març

A més, la cadena, creada a Barcelona fa més de 60 anys per Pere Gallés i la seva dona Glòria, ha posat en marxa un sorteig a les seves xarxes socials amb motiu de la festivitat de Santa Glòria on un guanyador podrà gaudir d'un any complet de glòries de franc, el nom que reben els seus famosos croissants petits.

Pastisseria SantaGloria
Alguns dels croissants que tenen a la pastisseria SantaGloria / Foto: Cedida

Pastisseria Santagloria, una cadena històrica a Catalunya

Des de 1963, a Santagloria rendeixen culte a les coses ben fetes. "Volem ser la teva pastisseria de confiança", diuen, on trobar sempre la millor selecció de forn i pastisseria feta amb afecte i respecte als ingredients de qualitat i els sabors artesans. Ja fa seixanta anys que Pere Gallés i la seva dona Glòria amassaven amb amor el que per a ells només eren pa i pastes, aliments senzills, però que feien feliços tots els que els tastaven.

Aleshores no sabien que la qualitat de les seves creacions i aquesta passió amb què cuidaven cada detall els elevarien a un altre nivell fins a convertir-se en el que avui és Santagloria. Han canviat moltes coses des del 1963, però, generació rere generació, miren de superar-se, perfeccionar les tècniques i deixar volar la creativitat fins a límits deliciosos, això sí, amb productes naturals i matèries primeres de primera qualitat per fer-nos gaudir a tots de moments de glòria.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!