Baló: el restaurant al barri de les Corts que et conquistarà amb la seva cuina de fusió
El Baló recentment ha rebut el reconeixement Bib Gourmand que atorga la prestigiosa Guia Michelin
Dimecres, 3 de maig de 2023 - 05:30
El Baló recentment ha rebut el reconeixement Bib Gourmand que atorga la prestigiosa Guia Michelin
Dimecres, 3 de maig de 2023 - 05:30
La Laura vol que el seu bar es converteixi al barri en referència per a la parròquia que aposta per l’economia social
Dimecres, 26 d'abril de 2023 - 05:30
Dissabte, 15 d'abril de 2023 - 05:30
A Ciutat Vella, descobrim un dels restaurants més antics de la ciutat comtal que compta amb 170 anys d'història
Dissabte, 1 d'abril de 2023 - 05:30
Lupulus, formatge de vaca eco semicurat i rentat amb cervesa elaborat per Formatges Muntanyola, arriba a Les Grands Buffets
Dimarts, 28 de març de 2023 - 11:44
Dissabte, 25 de març de 2023 - 05:30
Prodigi vol transportar el comensal de la cuina tradicional catalana a una aventura creativa moderna
Dissabte, 11 de març de 2023 - 05:30
Estem d'enhorabona, el Semproniana està a punt de celebrar trenta anys
Dissabte, 4 de març de 2023 - 05:30
Una setmana després de la polèmica, el Pinotxo torna a aixecar la persiana
Dimecres, 1 de març de 2023 - 13:08
El rei de la trufa ens presenta aquesta nit a Barcelona el nou restaurant Don Giovanni
Dissabte, 25 de febrer de 2023 - 05:30
Dissabte, 18 de febrer de 2023 - 05:30
L’Albert fa cuina transfronterera perquè utilitza un producte francès amb una tècnica catalana i viceversa
Dissabte, 11 de febrer de 2023 - 05:30
El Quirat fa un any que ha obert portes de la mà de Víctor Torres, xef del restaurant Les Magnòlies amb una estrella Michelin
Dissabte, 4 de febrer de 2023 - 05:30
Dissabte, 28 de gener de 2023 - 05:30
Els tres ex Gresca Carles Morote, Gemma López i Sergi Puig han obert el Suru Bar
Dissabte, 21 de gener de 2023 - 05:30
Una cuina tradicional que funciona, un bon tracte amb la gent i una bona relació qualitat-preu
Dissabte, 14 de gener de 2023 - 05:30
A causa de la grip aviària restaurants i bars han eliminat el foie de les seves cartes
Dissabte, 7 de gener de 2023 - 05:30
Després de vuitanta anys darrere la barra, Joan Bayén diu adeu al mític Bar Pinotxo. El relleu està garantit amb la familia.
Dissabte, 31 de desembre de 2022 - 05:30
"Som dos xavals del Carmel que teníem un somni i l’hem aconseguit"
Dissabte, 24 de desembre de 2022 - 05:30
Les Grands Buffets de Narbona preserva "l'ànec a la sang", un plat tradicional francès en perill d'extinció
Dimarts, 20 de desembre de 2022 - 13:20
"Hem rebut propostes reals per obrir Tickets al món i en tinc dues bastant tancades"
Dissabte, 17 de desembre de 2022 - 05:30
Les Bodegues Emilio Moro ens presenten a Barcelona la nova anyada dels seus negres més icònics
Dissabte, 10 de desembre de 2022 - 05:30
En cada mossegada i cada glop aconseguim harmonitzar la tradició i la innovació amb una picada d’ull a la cuina catalana.
Dissabte, 12 de novembre de 2022 - 05:30
La família Sans Travé desprèn passió per tot el que fa i la contagia als seus parroquians
Dissabte, 5 de novembre de 2022 - 05:30
Les tres bodegues formen un triumvirat etílic i misteriós l'èxit del qual s'estudiarà a les universitats
Dissabte, 29 d'octubre de 2022 - 05:30
Som un país clarament formatger, les primeres referències sobre formatges són dels segles XIV i XV al llibre de 'Sent Soví'
Dissabte, 22 d'octubre de 2022 - 05:30
Ens ofereixen el “Menú de la memòria", amb les elaboracions més emblemàtiques d’aquests deu anys
Dissabte, 15 d'octubre de 2022 - 05:30
Ofereix una experiència irreverent i única, ambiciosa i exclusiva, apte per a les papil·les gustatives més exigents
Dijous, 8 de setembre de 2022 - 05:30
El fill de Carme Ruscalleda obre el Cuina Sant Pau en el mateix emplaçament on va haver-hi el mític Restaurant Sant Pau
Dimecres, 29 de juny de 2022 - 05:30
La 20ª edició dels premis de l’Acadèmia catalana de gastronomia s’han lliurat aquest dimecres
Diumenge, 19 de juny de 2022 - 05:30
Surp és un petit poble de la desconeguda Vall d'Àssua al bell mig del Pallars Sobirà
Dijous, 9 de juny de 2022 - 05:30
Seleccionem cinc llibres de gastronomia per Sant Jordi 2022 recomanats per ElNacional.cat
Diumenge, 17 d'abril de 2022 - 05:30
The Egg Lab proposa un viatge mostrant sabors i receptes del món amb l’ou com a ingredient vehicular
Dimecres, 6 d'abril de 2022 - 05:30
Divendres, 25 de febrer de 2022 - 05:30
Dissabte, 5 de febrer de 2022 - 05:30
El xef Fabio Souza ha obert el restaurant Ruar Street Food, on serveix les millors hamburgueses de Barcelona
Divendres, 21 de gener de 2022 - 05:30