Víctor Antich

Baló: el restaurant al barri de les Corts que et conquistarà amb la seva cuina de fusió

Baló: el restaurant al barri de les Corts que et conquistarà amb la seva cuina de fusió

El Baló recentment ha rebut el reconeixement Bib Gourmand que atorga la prestigiosa Guia Michelin

Dimecres, 3 de maig de 2023 - 05:30

Copèrnic: El bar de Barcelona amb arrels vilafranquines que està encisant l'Eixample

Copèrnic: El bar de Barcelona amb arrels vilafranquines que està encisant l'Eixample

La Laura vol que el seu bar es converteixi al barri en referència per a la parròquia que aposta per l’economia social

Dimecres, 26 d'abril de 2023 - 05:30

Al Kostat: El restaurant més irresistible de la ciutat és al costat de casa teva

Al Kostat: El restaurant més irresistible de la ciutat és al costat de casa teva

Dissabte, 15 d'abril de 2023 - 05:30

La bíblia dels pastissos de formatge segons Jon Cake

La bíblia dels pastissos de formatge segons Jon Cake

Dissabte, 8 d'abril de 2023 - 17:15

Los Caracoles: el restaurant al centre de Barcelona amb una rostisseria centenària

Los Caracoles: el restaurant al centre de Barcelona amb una rostisseria centenària

A Ciutat Vella, descobrim un dels restaurants més antics de la ciutat comtal que compta amb 170 anys d'història

Dissabte, 1 d'abril de 2023 - 05:30

Un formatge català irromp per sorpresa a Les Grands Buffets de Narbona

Un formatge català irromp per sorpresa a Les Grands Buffets de Narbona

Lupulus, formatge de vaca eco semicurat i rentat amb cervesa elaborat per Formatges Muntanyola, arriba a Les Grands Buffets

Dimarts, 28 de març de 2023 - 11:44

“Per Feina”, un menú d’estrella Michelín a Barcelona per a totes les butxaques

“Per Feina”, un menú d’estrella Michelín a Barcelona per a totes les butxaques

Dissabte, 25 de març de 2023 - 05:30

La Cocteleria Boadas canvia d'horari per manca de parroquians

La Cocteleria Boadas canvia d'horari per manca de parroquians

Dilluns, 13 de març de 2023 - 12:45

El millor debut en restauració de l'any? A Prodigi trobareu alta cuina a preus populars

El millor debut en restauració de l'any? A Prodigi trobareu alta cuina a preus populars

Prodigi vol transportar el comensal de la cuina tradicional catalana a una aventura creativa moderna

Dissabte, 11 de març de 2023 - 05:30

Semproniana: Una escudella de 250 anys al cor de l’Eixample

Semproniana: Una escudella de 250 anys al cor de l’Eixample

Estem d'enhorabona, el Semproniana està a punt de celebrar trenta anys

Dissabte, 4 de març de 2023 - 05:30

Reobre el bar Pinotxo de la Boqueria per sorpresa després de les disputes familiars

Reobre el bar Pinotxo de la Boqueria per sorpresa després de les disputes familiars

Una setmana després de la polèmica, el Pinotxo torna a aixecar la persiana

Dimecres, 1 de març de 2023 - 13:08

Sobredosi de tòfona al costat del Camp Nou: Don Giovanni, una òpera gastronòmica dins el plat

Sobredosi de tòfona al costat del Camp Nou: Don Giovanni, una òpera gastronòmica dins el plat

El rei de la trufa ens presenta aquesta nit a Barcelona el nou restaurant Don Giovanni

Dissabte, 25 de febrer de 2023 - 05:30

De reporter de guerra a cuiner amb estrella Michelin: Casa Nova el restaurant més verd del Penedès

De reporter de guerra a cuiner amb estrella Michelin: Casa Nova el restaurant més verd del Penedès

Dissabte, 18 de febrer de 2023 - 05:30

L’Ambassade de Llívia, una ambaixada de la bona gastronomia

L’Ambassade de Llívia, una ambaixada de la bona gastronomia

L’Albert fa cuina transfronterera perquè utilitza un producte francès amb una tècnica catalana i viceversa

Dissabte, 11 de febrer de 2023 - 05:30

Quirat: el restaurant del Poble-sec on Víctor Torres fa xalar tot Barcelona

Quirat: el restaurant del Poble-sec on Víctor Torres fa xalar tot Barcelona

El Quirat fa un any que ha obert portes de la mà de Víctor Torres, xef del restaurant Les Magnòlies amb una estrella Michelin

Dissabte, 4 de febrer de 2023 - 05:30

Una taverna sagrada al Poble-sec: El Sortidor, més de cent anys abeurant el barri

Una taverna sagrada al Poble-sec: El Sortidor, més de cent anys abeurant el barri

Dissabte, 28 de gener de 2023 - 05:30

Un restaurant clandestí al mercat del Ninot

Un restaurant clandestí al mercat del Ninot

Els tres ex Gresca Carles Morote, Gemma López i Sergi Puig han obert el Suru Bar

Dissabte, 21 de gener de 2023 - 05:30

Can Culleretes, la llegenda d’un restaurant immortal (o no)

Can Culleretes, la llegenda d’un restaurant immortal (o no)

Una cuina tradicional que funciona, un bon tracte amb la gent i una bona relació qualitat-preu

Dissabte, 14 de gener de 2023 - 05:30

El foie, gran absent d’aquestes festes

El foie, gran absent d’aquestes festes

A causa de la grip aviària restaurants i bars han eliminat el foie de les seves cartes

Dissabte, 7 de gener de 2023 - 05:30

Pinotxo penja el davantal i s’acomiada de la Boqueria

Pinotxo penja el davantal i s’acomiada de la Boqueria

Després de vuitanta anys darrere la barra, Joan Bayén diu adeu al mític Bar Pinotxo. El relleu està garantit amb la familia.

Dissabte, 31 de desembre de 2022 - 05:30

pastilla video
Germans Torres: "A casa tot passava al voltant de la cuina, tot"

Germans Torres: "A casa tot passava al voltant de la cuina, tot"

"Som dos xavals del Carmel que teníem un somni i l’hem aconseguit"

Dissabte, 24 de desembre de 2022 - 05:30

pastilla video
Les Grands Buffets de Narbona arrasa amb l'ànec a la sang: la recepta en exclusiva!

Les Grands Buffets de Narbona arrasa amb l'ànec a la sang: la recepta en exclusiva!

Les Grands Buffets de Narbona preserva "l'ànec a la sang", un plat tradicional francès en perill d'extinció

Dimarts, 20 de desembre de 2022 - 13:20

pastilla video
Albert Adrià: "Vaig a totes i vull que Enigma sigui un referent dins de la cuina mundial"

Albert Adrià: "Vaig a totes i vull que Enigma sigui un referent dins de la cuina mundial"

"Hem rebut propostes reals per obrir Tickets al món i en tinc dues bastant tancades"

Dissabte, 17 de desembre de 2022 - 05:30

Bon pa i bon vi escurcen el camí: Dinant  al restaurant Adobo i tastant els millors vins d’Emilio Moro

Bon pa i bon vi escurcen el camí: Dinant al restaurant Adobo i tastant els millors vins d’Emilio Moro

Les Bodegues Emilio Moro ens presenten a Barcelona la nova anyada dels seus negres més icònics

Dissabte, 10 de desembre de 2022 - 05:30

A bon bocí, bon glop de vi: dinant al restaurant Oria i tastant els nous vins de Muga

A bon bocí, bon glop de vi: dinant al restaurant Oria i tastant els nous vins de Muga

En cada mossegada i cada glop aconseguim harmonitzar la tradició i la innovació amb una picada d’ull a la cuina catalana.

Dissabte, 12 de novembre de 2022 - 05:30

Un temple (gastronòmic) de la Ruta del Cister: Cal Travé, la meravellosa cuina de tota la vida

Un temple (gastronòmic) de la Ruta del Cister: Cal Travé, la meravellosa cuina de tota la vida

La família Sans Travé desprèn passió per tot el que fa i la contagia als seus parroquians

Dissabte, 5 de novembre de 2022 - 05:30

Tres bars de culte en mig quilòmetre quadrat: el triangle màgic de Gràcia on gaudir del bon beure

Tres bars de culte en mig quilòmetre quadrat: el triangle màgic de Gràcia on gaudir del bon beure

Les tres bodegues formen un triumvirat etílic i misteriós l'èxit del qual s'estudiarà a les universitats

Dissabte, 29 d'octubre de 2022 - 05:30

Un matí de Sant Ermengol tastant els millors formatges del Pirineu

Un matí de Sant Ermengol tastant els millors formatges del Pirineu

Som un país clarament formatger, les primeres referències sobre formatges són dels segles XIV i XV al llibre de 'Sent Soví'

Dissabte, 22 d'octubre de 2022 - 05:30

La Textil: nou temple cerveser i gastronòmic

La Textil: nou temple cerveser i gastronòmic

Dilluns, 17 d'octubre de 2022 - 15:50

Telefèric: el restaurant de Barcelona que celebra el seu desè aniversari

Telefèric: el restaurant de Barcelona que celebra el seu desè aniversari

Ens ofereixen el “Menú de la memòria", amb les elaboracions més emblemàtiques d’aquests deu anys

Dissabte, 15 d'octubre de 2022 - 05:30

Slow and low: el restaurant secret on mengen els xefs

Slow and low: el restaurant secret on mengen els xefs

Ofereix una experiència irreverent i única, ambiciosa i exclusiva, apte per a les papil·les gustatives més exigents

Dijous, 8 de setembre de 2022 - 05:30

pastilla video
Raül Balam: “No em sentia digne de continuar el llegat del Restaurant Sant Pau”

Raül Balam: “No em sentia digne de continuar el llegat del Restaurant Sant Pau”

El fill de Carme Ruscalleda obre el Cuina Sant Pau en el mateix emplaçament on va haver-hi el mític Restaurant Sant Pau

Dimecres, 29 de juny de 2022 - 05:30

L’Acadèmia Catalana de Gastronomia premia Albert Sastregener i Surroca del restaurant Bo.Tic de Corçà, Girona

L’Acadèmia Catalana de Gastronomia premia Albert Sastregener i Surroca del restaurant Bo.Tic de Corçà, Girona

La 20ª edició dels premis de l’Acadèmia catalana de gastronomia s’han lliurat aquest dimecres

Diumenge, 19 de juny de 2022 - 05:30

Lo Paller del Coc: una experiència divina al cor del Pallars

Lo Paller del Coc: una experiència divina al cor del Pallars

Surp és un petit poble de la desconeguda Vall d'Àssua al bell mig del Pallars Sobirà

Dijous, 9 de juny de 2022 - 05:30

Els 5 llibres recomanats per Sant Jordi 2022 per engrescar-se a la cuina

Els 5 llibres recomanats per Sant Jordi 2022 per engrescar-se a la cuina

Seleccionem cinc llibres de gastronomia per Sant Jordi 2022 recomanats per ElNacional.cat

Diumenge, 17 d'abril de 2022 - 05:30

The Egg Lab t'ofereix el brunch més internacional de Barcelona

The Egg Lab t'ofereix el brunch més internacional de Barcelona

The Egg Lab proposa un viatge mostrant sabors i receptes del món amb l’ou com a ingredient vehicular

Dimecres, 6 d'abril de 2022 - 05:30

Yubi: Miles Davis ressuscita per inaugurar el restaurant al barri més 'cool' de Barcelona

Yubi: Miles Davis ressuscita per inaugurar el restaurant al barri més 'cool' de Barcelona

Divendres, 25 de febrer de 2022 - 05:30

El restaurant la Xarxa reobre a la plaça Molina amb una proposta renovada i la millor terrassa de St. Gervasi

El restaurant la Xarxa reobre a la plaça Molina amb una proposta renovada i la millor terrassa de St. Gervasi

Dissabte, 5 de febrer de 2022 - 05:30

Ruar: la millor 'street food' internacional de Barcelona

Ruar: la millor 'street food' internacional de Barcelona

El xef Fabio Souza ha obert el restaurant Ruar Street Food, on serveix les millors hamburgueses de Barcelona

Divendres, 21 de gener de 2022 - 05:30

O’Peregrino: la marisqueria més interessant de Barcelona

O’Peregrino: la marisqueria més interessant de Barcelona

La millor opció per a aquestes festes

Dijous, 23 de desembre de 2021 - 05:00