Víctor Antich

L'original restaurant que sacseja el Pallars amb la seva barra més desitjada

L'original restaurant que sacseja el Pallars amb la seva barra més desitjada

Dimecres, 27 de març de 2024 - 05:30

El bar més canalla de la Barceloneta celebra 50 anys seduint la clientela a ritme de canyes, rumba i flamenc

El bar més canalla de la Barceloneta celebra 50 anys seduint la clientela a ritme de canyes, rumba i flamenc

Dissabte, 23 de març de 2024 - 05:30

El restaurant del petit poble de Tiurana amb unes vistes espectaculars i una cuina singular

El restaurant del petit poble de Tiurana amb unes vistes espectaculars i una cuina singular

Dimecres, 20 de març de 2024 - 05:30

El restaurant amagat a la cara sud del Cadí on tastaràs l'autèntica cuina de muntanya

El restaurant amagat a la cara sud del Cadí on tastaràs l'autèntica cuina de muntanya

Dimecres, 13 de març de 2024 - 05:30

El restaurant de l’Eixample on cuinen el millor peix a la brasa arribat directament de la llotja

El restaurant de l’Eixample on cuinen el millor peix a la brasa arribat directament de la llotja

Dissabte, 9 de març de 2024 - 05:30

La petita bodega de l'Hospitalet on tastaràs el millor marisc i plats de cullera per sucar-hi pa

La petita bodega de l'Hospitalet on tastaràs el millor marisc i plats de cullera per sucar-hi pa

Dimecres, 6 de març de 2024 - 05:30

La bodega centenària al bell mig de la Barceloneta, amagada dels turistes, on fer un bon vermut

La bodega centenària al bell mig de la Barceloneta, amagada dels turistes, on fer un bon vermut

Dissabte, 2 de març de 2024 - 05:30

pastilla video
El restaurant d’Andorra a 2.600 metres d'altitud on tastaràs les carns més exclusives del món

El restaurant d’Andorra a 2.600 metres d'altitud on tastaràs les carns més exclusives del món

Dimecres, 28 de febrer de 2024 - 05:30

El restaurant del Raval amb la millor cuina del barri i la més bestial

El restaurant del Raval amb la millor cuina del barri i la més bestial

Dissabte, 24 de febrer de 2024 - 12:40

L'Estanc: el restaurant de carretera del Pirineu on tastaràs el millor esmorzar de forquilla

L'Estanc: el restaurant de carretera del Pirineu on tastaràs el millor esmorzar de forquilla

Dimecres, 21 de febrer de 2024 - 05:30

El concurs de tast per parelles més prestigiós que bat tots els rècords se celebra a Barcelona

El concurs de tast per parelles més prestigiós que bat tots els rècords se celebra a Barcelona

Dissabte, 17 de febrer de 2024 - 05:30

Can Fusté: el restaurant que és història viva del Barça celebra 50 anys captivant club i afició

Can Fusté: el restaurant que és història viva del Barça celebra 50 anys captivant club i afició

Dijous, 15 de febrer de 2024 - 05:30

La bodega llegendària que desferma el país sencer amb els seus esmorzars de forquilla

La bodega llegendària que desferma el país sencer amb els seus esmorzars de forquilla

Dissabte, 10 de febrer de 2024 - 05:30

El bar de Sant Antoni que et farà plorar d'alegria amb els seus esmorzars de forquilla

El bar de Sant Antoni que et farà plorar d'alegria amb els seus esmorzars de forquilla

Dimecres, 7 de febrer de 2024 - 05:30

Guia Macarfi 2024: els millors restaurants de Barcelona i Girona

Guia Macarfi 2024: els millors restaurants de Barcelona i Girona

Dilluns, 5 de febrer de 2024 - 21:30

Bona Plata: el bar de carretera perdut al mig del Bages amb uns esmorzars de forquilla memorables

Bona Plata: el bar de carretera perdut al mig del Bages amb uns esmorzars de forquilla memorables

Dissabte, 3 de febrer de 2024 - 05:30

El conegut restaurant de Solsona que està revolucionant la comarca sencera

El conegut restaurant de Solsona que està revolucionant la comarca sencera

Dimecres, 31 de gener de 2024 - 05:30

Compartir: descobreix el millor restaurant al cor de l'Eixample de Barcelona del qual tothom parla

Compartir: descobreix el millor restaurant al cor de l'Eixample de Barcelona del qual tothom parla

Dissabte, 27 de gener de 2024 - 05:30

Coya: el restaurant més exclusiu de Barcelona per creuar el món amb uns plats acollonants

Coya: el restaurant més exclusiu de Barcelona per creuar el món amb uns plats acollonants

Dimecres, 24 de gener de 2024 - 05:30

Bodega Casas: la tradicional bodega de Gràcia que celebra seixanta-cinc anys i continua en plena forma

Bodega Casas: la tradicional bodega de Gràcia que celebra seixanta-cinc anys i continua en plena forma

Dissabte, 20 de gener de 2024 - 05:30

Haddock: la taverna més canalla de Barcelona és a l’Antiga Esquerra de l’Eixample: llamps i trons!

Haddock: la taverna més canalla de Barcelona és a l’Antiga Esquerra de l’Eixample: llamps i trons!

Dimecres, 17 de gener de 2024 - 05:30

El restaurant del Poble-sec guardonat recentment que inicia una revolta gastronòmica

El restaurant del Poble-sec guardonat recentment que inicia una revolta gastronòmica

Dissabte, 13 de gener de 2024 - 05:30

Bar Iberia: el millor esmorzar de forquilla i un menú de migdia pletòric a la Barcelona més autèntica

Bar Iberia: el millor esmorzar de forquilla i un menú de migdia pletòric a la Barcelona més autèntica

Dijous, 11 de gener de 2024 - 05:30

Lo Ponts: el restaurant camí de l’Alt Urgell i Andorra on fer parada i fonda

Lo Ponts: el restaurant camí de l’Alt Urgell i Andorra on fer parada i fonda

Dissabte, 6 de gener de 2024 - 05:30

“A fuego lento”: quan l’amor i la cuina van de la mà camí als Oscars

“A fuego lento”: quan l’amor i la cuina van de la mà camí als Oscars

Dimecres, 3 de gener de 2024 - 16:10

Les publicacions gastronòmiques que et faran la boca aigua i que pots regalar per Reis

Les publicacions gastronòmiques que et faran la boca aigua i que pots regalar per Reis

Els millors llibres, calendaris i revistes catalanes per regalar per Reis

Dissabte, 30 de desembre de 2023 - 05:30

La millor manera d’acabar l’any a Barcelona: 'pescaíto frito', cervesa i xerinola

La millor manera d’acabar l’any a Barcelona: 'pescaíto frito', cervesa i xerinola

Dissabte, 23 de desembre de 2023 - 05:30

La presentació del catàleg de vins més esperat amb portada de Joan Miró

La presentació del catàleg de vins més esperat amb portada de Joan Miró

Dimecres, 20 de desembre de 2023 - 05:30

La Pubilla: esmorzars gloriosos i el menú de migdia més atractiu de Barcelona

La Pubilla: esmorzars gloriosos i el menú de migdia més atractiu de Barcelona

Dissabte, 16 de desembre de 2023 - 05:30

Vuitanta anys oferint els millors esmorzars de forquilla a Barcelona

Vuitanta anys oferint els millors esmorzars de forquilla a Barcelona

Dimecres, 13 de desembre de 2023 - 05:30

Estimar Barcelona: descobreix el restaurant al cor del Born amb la millor cuina de mar

Estimar Barcelona: descobreix el restaurant al cor del Born amb la millor cuina de mar

Dissabte, 9 de desembre de 2023 - 05:30

O Gaveto: El restaurant on menjar el millor marisc de Porto i que no t’aixequin la camisa

O Gaveto: El restaurant on menjar el millor marisc de Porto i que no t’aixequin la camisa

Dimarts, 5 de desembre de 2023 - 11:00

pastilla video
Les Grands Buffets fa les maletes i s’acomiada de Narbona

Les Grands Buffets fa les maletes i s’acomiada de Narbona

La ubicació definitiva encara s'ha de decidir, però dues ciutats són les favorites

Dimarts, 5 de desembre de 2023 - 08:50

Can Manel: el restaurant d'Andorra que no et pots perdre si t'agrada la cuina de muntanya

Can Manel: el restaurant d'Andorra que no et pots perdre si t'agrada la cuina de muntanya

Dimarts, 5 de desembre de 2023 - 08:50

L’altra gala Michelin de la qual ningú parla: no morir en l'intent

L’altra gala Michelin de la qual ningú parla: no morir en l'intent

Diumenge, 3 de desembre de 2023 - 09:20

Sintonia: el secret més ben guardat de l'Eixample que bat rècords amb un dels seus plats icònics

Sintonia: el secret més ben guardat de l'Eixample que bat rècords amb un dels seus plats icònics

Dissabte, 2 de desembre de 2023 - 05:30

Homenatge a la fundadora de l'única escola de gastronomia del món amb Estrella Michelin

Homenatge a la fundadora de l'única escola de gastronomia del món amb Estrella Michelin

Ofereixen una formació de qualitat i una experiència gastronòmica excepcional als seus clients

Dilluns, 27 de novembre de 2023 - 14:00

Vermuteria del Tano: la bodega centenària de la Vila de Gràcia que vol preservar el seu llegat

Vermuteria del Tano: la bodega centenària de la Vila de Gràcia que vol preservar el seu llegat

Dissabte, 25 de novembre de 2023 - 05:30

Casa Mari i Rufo: quaranta anys cuinant el peix i marisc més frescs de Barcelona

Casa Mari i Rufo: quaranta anys cuinant el peix i marisc més frescs de Barcelona

Dijous, 23 de novembre de 2023 - 05:30

Raffaelli: enamora't de la Toscana sense sortir de Barcelona tastant la seva cuina més tradicional

Raffaelli: enamora't de la Toscana sense sortir de Barcelona tastant la seva cuina més tradicional

Dissabte, 18 de novembre de 2023 - 05:30