Albert Adrià: "Vaig a totes i vull que Enigma sigui un referent dins de la cuina mundial"
"Hem rebut propostes reals per obrir Tickets al món i en tinc dues bastant tancades"
Dissabte, 17 de desembre de 2022 - 05:30
"Hem rebut propostes reals per obrir Tickets al món i en tinc dues bastant tancades"
Dissabte, 17 de desembre de 2022 - 05:30
Les Bodegues Emilio Moro ens presenten a Barcelona la nova anyada dels seus negres més icònics
Dissabte, 10 de desembre de 2022 - 05:30
En cada mossegada i cada glop aconseguim harmonitzar la tradició i la innovació amb una picada d’ull a la cuina catalana.
Dissabte, 12 de novembre de 2022 - 05:30
La família Sans Travé desprèn passió per tot el que fa i la contagia als seus parroquians
Dissabte, 5 de novembre de 2022 - 05:30
Les tres bodegues formen un triumvirat etílic i misteriós l'èxit del qual s'estudiarà a les universitats
Dissabte, 29 d'octubre de 2022 - 05:30
Som un país clarament formatger, les primeres referències sobre formatges són dels segles XIV i XV al llibre de 'Sent Soví'
Dissabte, 22 d'octubre de 2022 - 05:30
Ens ofereixen el “Menú de la memòria", amb les elaboracions més emblemàtiques d’aquests deu anys
Dissabte, 15 d'octubre de 2022 - 05:30
L'S&L ofereix una experiència irreverent i única, ambiciosa i exclusiva, apte per a les papil·les gustatives més exigents
Dijous, 8 de setembre de 2022 - 05:30
El fill de Carme Ruscalleda obre el Cuina Sant Pau en el mateix emplaçament on va haver-hi el mític Restaurant Sant Pau
Dimecres, 29 de juny de 2022 - 05:30
La 20ª edició dels premis de l’Acadèmia catalana de gastronomia s’han lliurat aquest dimecres
Diumenge, 19 de juny de 2022 - 05:30
Surp és un petit poble de la desconeguda Vall d'Àssua al bell mig del Pallars Sobirà
Dijous, 9 de juny de 2022 - 05:30
Seleccionem cinc llibres de gastronomia per Sant Jordi 2022 recomanats per ElNacional.cat
Diumenge, 17 d'abril de 2022 - 05:30
The Egg Lab proposa un viatge mostrant sabors i receptes del món amb l’ou com a ingredient vehicular
Dimecres, 6 d'abril de 2022 - 05:30
Obre el restaurant Yubi, a l'Esquerra de l’Eixample, i ens sorprèn amb la seva cuina francojaponesa amb tocs catalans
Divendres, 25 de febrer de 2022 - 05:30
Dissabte, 5 de febrer de 2022 - 05:30
El xef Fabio Souza ha obert el restaurant Ruar Street Food, on serveix les millors hamburgueses de Barcelona
Divendres, 21 de gener de 2022 - 05:30
La millor opció per a aquestes festes
Dijous, 23 de desembre de 2021 - 05:00
Dissabte, 6 de novembre de 2021 - 05:30
Dissabte, 23 d'octubre de 2021 - 05:30
Dimarts, 12 d'octubre de 2021 - 05:20