Víctor Antich

pastilla video
Albert Adrià: "Vaig a totes i vull que Enigma sigui un referent dins de la cuina mundial"

Albert Adrià: "Vaig a totes i vull que Enigma sigui un referent dins de la cuina mundial"

"Hem rebut propostes reals per obrir Tickets al món i en tinc dues bastant tancades"

Dissabte, 17 de desembre de 2022 - 05:30

Bon pa i bon vi escurcen el camí: Dinant  al restaurant Adobo i tastant els millors vins d’Emilio Moro

Bon pa i bon vi escurcen el camí: Dinant al restaurant Adobo i tastant els millors vins d’Emilio Moro

Les Bodegues Emilio Moro ens presenten a Barcelona la nova anyada dels seus negres més icònics

Dissabte, 10 de desembre de 2022 - 05:30

A bon bocí, bon glop de vi: dinant al restaurant Oria i tastant els nous vins de Muga

A bon bocí, bon glop de vi: dinant al restaurant Oria i tastant els nous vins de Muga

En cada mossegada i cada glop aconseguim harmonitzar la tradició i la innovació amb una picada d’ull a la cuina catalana.

Dissabte, 12 de novembre de 2022 - 05:30

Un temple (gastronòmic) de la Ruta del Cister: Cal Travé, la meravellosa cuina de tota la vida

Un temple (gastronòmic) de la Ruta del Cister: Cal Travé, la meravellosa cuina de tota la vida

La família Sans Travé desprèn passió per tot el que fa i la contagia als seus parroquians

Dissabte, 5 de novembre de 2022 - 05:30

Tres bars de culte en mig quilòmetre quadrat: el triangle màgic de Gràcia on gaudir del bon beure

Tres bars de culte en mig quilòmetre quadrat: el triangle màgic de Gràcia on gaudir del bon beure

Les tres bodegues formen un triumvirat etílic i misteriós l'èxit del qual s'estudiarà a les universitats

Dissabte, 29 d'octubre de 2022 - 05:30

Un matí de Sant Ermengol tastant els millors formatges del Pirineu

Un matí de Sant Ermengol tastant els millors formatges del Pirineu

Som un país clarament formatger, les primeres referències sobre formatges són dels segles XIV i XV al llibre de 'Sent Soví'

Dissabte, 22 d'octubre de 2022 - 05:30

La Textil: nou temple cerveser i gastronòmic

La Textil: nou temple cerveser i gastronòmic

Dilluns, 17 d'octubre de 2022 - 15:50

El restaurant Telefèric celebra a Barcelona el seu desè aniversari

El restaurant Telefèric celebra a Barcelona el seu desè aniversari

Ens ofereixen el “Menú de la memòria", amb les elaboracions més emblemàtiques d’aquests deu anys

Dissabte, 15 d'octubre de 2022 - 05:30

Slow and low, el restaurant secret on mengen els xefs

Slow and low, el restaurant secret on mengen els xefs

L'S&L ofereix una experiència irreverent i única, ambiciosa i exclusiva, apte per a les papil·les gustatives més exigents

Dijous, 8 de setembre de 2022 - 05:30

pastilla video
Raül Balam: “No em sentia digne de continuar el llegat del Restaurant Sant Pau”

Raül Balam: “No em sentia digne de continuar el llegat del Restaurant Sant Pau”

El fill de Carme Ruscalleda obre el Cuina Sant Pau en el mateix emplaçament on va haver-hi el mític Restaurant Sant Pau

Dimecres, 29 de juny de 2022 - 05:30

L’Acadèmia Catalana de Gastronomia premia Albert Sastregener i Surroca del restaurant Bo.Tic de Corçà, Girona

L’Acadèmia Catalana de Gastronomia premia Albert Sastregener i Surroca del restaurant Bo.Tic de Corçà, Girona

La 20ª edició dels premis de l’Acadèmia catalana de gastronomia s’han lliurat aquest dimecres

Diumenge, 19 de juny de 2022 - 05:30

Lo Paller del Coc, una experiència divina al cor del Pallars

Lo Paller del Coc, una experiència divina al cor del Pallars

Surp és un petit poble de la desconeguda Vall d'Àssua al bell mig del Pallars Sobirà

Dijous, 9 de juny de 2022 - 05:30

Els 5 llibres recomanats per Sant Jordi 2022 per engrescar-se a la cuina

Els 5 llibres recomanats per Sant Jordi 2022 per engrescar-se a la cuina

Seleccionem cinc llibres de gastronomia per Sant Jordi 2022 recomanats per ElNacional.cat

Diumenge, 17 d'abril de 2022 - 05:30

The Egg Lab t'ofereix el brunch més internacional de Barcelona

The Egg Lab t'ofereix el brunch més internacional de Barcelona

The Egg Lab proposa un viatge mostrant sabors i receptes del món amb l’ou com a ingredient vehicular

Dimecres, 6 d'abril de 2022 - 05:30

Miles Davis ressuscita per inaugurar el restaurant Yubi al barri més 'cool' de Barcelona

Miles Davis ressuscita per inaugurar el restaurant Yubi al barri més 'cool' de Barcelona

Obre el restaurant Yubi, a l'Esquerra de l’Eixample, i ens sorprèn amb la seva cuina francojaponesa amb tocs catalans

Divendres, 25 de febrer de 2022 - 05:30

El restaurant la Xarxa reobre a la plaça Molina amb una proposta renovada i la millor terrassa de St. Gervasi

El restaurant la Xarxa reobre a la plaça Molina amb una proposta renovada i la millor terrassa de St. Gervasi

Dissabte, 5 de febrer de 2022 - 05:30

Ruar: la millor 'street food' internacional de Barcelona

Ruar: la millor 'street food' internacional de Barcelona

El xef Fabio Souza ha obert el restaurant Ruar Street Food, on serveix les millors hamburgueses de Barcelona

Divendres, 21 de gener de 2022 - 05:30

O’Peregrino es posiciona com la marisqueria més interessant de Barcelona

O’Peregrino es posiciona com la marisqueria més interessant de Barcelona

La millor opció per a aquestes festes

Dijous, 23 de desembre de 2021 - 05:00

El nou Asador de Aranda obre portes al 'West end' barceloní amb una proposta trencadora

El nou Asador de Aranda obre portes al 'West end' barceloní amb una proposta trencadora

Dissabte, 6 de novembre de 2021 - 05:30

Bar Bar: el restaurant indi més recomanable de Barcelona obre a l'Eixample

Bar Bar: el restaurant indi més recomanable de Barcelona obre a l'Eixample

Dissabte, 23 d'octubre de 2021 - 05:30

Carlota Akaneya: El millor japonès de Barcelona celebra el desè aniversari

Carlota Akaneya: El millor japonès de Barcelona celebra el desè aniversari

Dimarts, 12 d'octubre de 2021 - 05:20

Ca l'Amador: la muntanya al plat

Ca l'Amador: la muntanya al plat

Dissabte, 21 d'agost de 2021 - 05:30

El Celleret: el plaer de fer un 'trou normand' mediterrani al Penedès

El Celleret: el plaer de fer un 'trou normand' mediterrani al Penedès

Dilluns, 9 d'agost de 2021 - 05:30