Els Tinars, el restaurant de parada obligatòria camí de la Costa Brava
Dissabte, 1 de juliol de 2023 - 05:30
Dissabte, 1 de juliol de 2023 - 05:30
Dissabte, 24 de juny de 2023 - 05:30
L'estimat bar Pinotxo obrirà de nou al setembre després del seu tancament al mercat de la Boqueria
Dijous, 22 de juny de 2023 - 14:51
Una reflexió sobre The World’s 50 Best Restaurants i la seva essència cada vegada més posada en entredit
Dimarts, 20 de juny de 2023 - 15:46
Rafa Peña acaba de rebre el Premi Nacional de Gastronomia 2023
Dissabte, 17 de juny de 2023 - 05:30
Els jardins del Palau de Pedralbes han estat l’escenari de la 21a edició del lliurament dels Premis Nacionals de Gastronomia
Dijous, 15 de juny de 2023 - 20:00
Dissabte, 10 de juny de 2023 - 05:30
Les xarxes socials treuen fum arran d'una piulada a Twitter que reclamava el cobrament d'un tiquet amb propina inclosa
Dijous, 1 de juny de 2023 - 10:18
Dissabte, 27 de maig de 2023 - 05:30
Dimecres, 24 de maig de 2023 - 11:46
Dissabte, 20 de maig de 2023 - 05:30
Dissabte, 13 de maig de 2023 - 05:30
Dissabte, 6 de maig de 2023 - 05:30
Així ha estat la presentació de 'La Boqueria del Juanito', el llibre amb la història de Juan Bayén
Dimecres, 3 de maig de 2023 - 10:50
El Baló recentment ha rebut el reconeixement Bib Gourmand que atorga la prestigiosa Guia Michelin
Dimecres, 3 de maig de 2023 - 05:30
La Laura vol que el seu bar es converteixi al barri en referència per a la parròquia que aposta per l’economia social
Dimecres, 26 d'abril de 2023 - 05:30
Dissabte, 15 d'abril de 2023 - 05:30
A Ciutat Vella, descobrim un dels restaurants més antics de la ciutat comtal que compta amb 170 anys d'història
Dissabte, 1 d'abril de 2023 - 05:30
Lupulus, formatge de vaca eco semicurat i rentat amb cervesa elaborat per Formatges Muntanyola, arriba a Les Grands Buffets
Dimarts, 28 de març de 2023 - 11:44
Dissabte, 25 de març de 2023 - 05:30
Prodigi vol transportar el comensal de la cuina tradicional catalana a una aventura creativa moderna
Dissabte, 11 de març de 2023 - 05:30
Estem d'enhorabona, el Semproniana està a punt de celebrar trenta anys
Dissabte, 4 de març de 2023 - 05:30
Una setmana després de la polèmica, el Pinotxo torna a aixecar la persiana
Dimecres, 1 de març de 2023 - 13:08
El rei de la trufa ens presenta aquesta nit a Barcelona el nou restaurant Don Giovanni
Dissabte, 25 de febrer de 2023 - 05:30
Dissabte, 18 de febrer de 2023 - 05:30
L’Albert fa cuina transfronterera perquè utilitza un producte francès amb una tècnica catalana i viceversa
Dissabte, 11 de febrer de 2023 - 05:30
El Quirat fa un any que ha obert portes de la mà de Víctor Torres, xef del restaurant Les Magnòlies amb una estrella Michelin
Dissabte, 4 de febrer de 2023 - 05:30
Dissabte, 28 de gener de 2023 - 05:30
Els tres ex Gresca Carles Morote, Gemma López i Sergi Puig han obert el Suru Bar
Dissabte, 21 de gener de 2023 - 05:30
Una cuina tradicional que funciona, un bon tracte amb la gent i una bona relació qualitat-preu
Dissabte, 14 de gener de 2023 - 05:30
A causa de la grip aviària restaurants i bars han eliminat el foie de les seves cartes
Dissabte, 7 de gener de 2023 - 05:30
Després de vuitanta anys darrere la barra, Joan Bayén diu adeu al mític Bar Pinotxo. El relleu està garantit amb la familia.
Dissabte, 31 de desembre de 2022 - 05:30
"Som dos xavals del Carmel que teníem un somni i l’hem aconseguit"
Dissabte, 24 de desembre de 2022 - 05:30
Les Grands Buffets de Narbona preserva "l'ànec a la sang", un plat tradicional francès en perill d'extinció
Dimarts, 20 de desembre de 2022 - 13:20
"Hem rebut propostes reals per obrir Tickets al món i en tinc dues bastant tancades"
Dissabte, 17 de desembre de 2022 - 05:30