Víctor Antich

Els Tinars, el restaurant de parada obligatòria camí de la Costa Brava

Els Tinars, el restaurant de parada obligatòria camí de la Costa Brava

Dissabte, 1 de juliol de 2023 - 05:30

L’entrepà que et farà passar la ressaca és calabrès i es troba a la Vila de Gràcia

L’entrepà que et farà passar la ressaca és calabrès i es troba a la Vila de Gràcia

Dissabte, 24 de juny de 2023 - 05:30

Per fi obre el bar Pinotxo al mercat de Sant Antoni

Per fi obre el bar Pinotxo al mercat de Sant Antoni

L'estimat bar Pinotxo obrirà de nou al setembre després del seu tancament al mercat de la Boqueria

Dijous, 22 de juny de 2023 - 14:51

És la gala gastronòmica més important del món una estafa?

És la gala gastronòmica més important del món una estafa?

Una reflexió sobre The World’s 50 Best Restaurants i la seva essència cada vegada més posada en entredit

Dimarts, 20 de juny de 2023 - 15:46

He plorat d’emoció tastant la cuina del restaurant Gresca

He plorat d’emoció tastant la cuina del restaurant Gresca

Rafa Peña acaba de rebre el Premi Nacional de Gastronomia 2023

Dissabte, 17 de juny de 2023 - 05:30

Rafa Peña, del restaurant Gresca, Premi Nacional de Gastronomia 2023

Rafa Peña, del restaurant Gresca, Premi Nacional de Gastronomia 2023

Els jardins del Palau de Pedralbes han estat l’escenari de la 21a edició del lliurament dels Premis Nacionals de Gastronomia

Dijous, 15 de juny de 2023 - 20:00

Ivan Massagué: "M'enpesco reunions amb els amics per obrir ampolles de vi"

Ivan Massagué: "M'enpesco reunions amb els amics per obrir ampolles de vi"

Dissabte, 10 de juny de 2023 - 05:30

Menorca brilla a la darrera edició del Cooking Films

Menorca brilla a la darrera edició del Cooking Films

Dimarts, 6 de juny de 2023 - 10:19

Coure, el restaurant amb la barra més desitjada de Barcelona

Coure, el restaurant amb la barra més desitjada de Barcelona

Dissabte, 3 de juny de 2023 - 05:30

M’han cobrat la propina i m’han engaltat: "Que passi un bon dia"

M’han cobrat la propina i m’han engaltat: "Que passi un bon dia"

Les xarxes socials treuen fum arran d'una piulada a Twitter que reclamava el cobrament d'un tiquet amb propina inclosa

Dijous, 1 de juny de 2023 - 10:18

La Mundana, el bistrot de Sants on tastaràs la millor cuina del barri

La Mundana, el bistrot de Sants on tastaràs la millor cuina del barri

Dissabte, 27 de maig de 2023 - 05:30

El deixeble de Bittor Arguinzoniz se li pixa a la cara (i diu que plou sake)

El deixeble de Bittor Arguinzoniz se li pixa a la cara (i diu que plou sake)

Dimecres, 24 de maig de 2023 - 11:46

La Boscana, l'espai natural i exclusiu del Pla d'Urgell on descobriràs la millor cuina de Lleida

La Boscana, l'espai natural i exclusiu del Pla d'Urgell on descobriràs la millor cuina de Lleida

Dissabte, 20 de maig de 2023 - 05:30

Casa Almirall: un dels bars més antics de Barcelona és al Raval (i fa 165 anys que serveix copes)

Casa Almirall: un dels bars més antics de Barcelona és al Raval (i fa 165 anys que serveix copes)

Dissabte, 13 de maig de 2023 - 05:30

Acte 2: El restaurant d'Avinyó que està fent història amb la seva cuina

Acte 2: El restaurant d'Avinyó que està fent història amb la seva cuina

Dissabte, 6 de maig de 2023 - 05:30

Juanito Bayén, 'Pinotxo', reneix al mercat de la Boqueria

Juanito Bayén, 'Pinotxo', reneix al mercat de la Boqueria

Així ha estat la presentació de 'La Boqueria del Juanito', el llibre amb la història de Juan Bayén

Dimecres, 3 de maig de 2023 - 10:50

Baló: el restaurant al barri de les Corts que et conquistarà amb la seva cuina de fusió

Baló: el restaurant al barri de les Corts que et conquistarà amb la seva cuina de fusió

El Baló recentment ha rebut el reconeixement Bib Gourmand que atorga la prestigiosa Guia Michelin

Dimecres, 3 de maig de 2023 - 05:30

Copèrnic, el bar de Barcelona amb arrels vilafranquines que està encisant l'Eixample

Copèrnic, el bar de Barcelona amb arrels vilafranquines que està encisant l'Eixample

La Laura vol que el seu bar es converteixi al barri en referència per a la parròquia que aposta per l’economia social

Dimecres, 26 d'abril de 2023 - 05:30

Al Kostat, el restaurant més irresistible de la ciutat és al costat de casa teva

Al Kostat, el restaurant més irresistible de la ciutat és al costat de casa teva

Dissabte, 15 d'abril de 2023 - 05:30

La bíblia dels pastissos de formatge segons Jon Cake

La bíblia dels pastissos de formatge segons Jon Cake

Dissabte, 8 d'abril de 2023 - 17:15

Los Caracoles, el restaurant al centre de Barcelona amb una rostisseria centenària

Los Caracoles, el restaurant al centre de Barcelona amb una rostisseria centenària

A Ciutat Vella, descobrim un dels restaurants més antics de la ciutat comtal que compta amb 170 anys d'història

Dissabte, 1 d'abril de 2023 - 05:30

Un formatge català irromp per sorpresa a Les Grands Buffets de Narbona

Un formatge català irromp per sorpresa a Les Grands Buffets de Narbona

Lupulus, formatge de vaca eco semicurat i rentat amb cervesa elaborat per Formatges Muntanyola, arriba a Les Grands Buffets

Dimarts, 28 de març de 2023 - 11:44

“Per Feina”, un menú d’estrella Michelín a Barcelona per a totes les butxaques

“Per Feina”, un menú d’estrella Michelín a Barcelona per a totes les butxaques

Dissabte, 25 de març de 2023 - 05:30

La Cocteleria Boadas canvia d'horari per manca de parroquians

La Cocteleria Boadas canvia d'horari per manca de parroquians

Dilluns, 13 de març de 2023 - 12:45

El millor debut en restauració de l'any? A Prodigi trobareu alta cuina a preus populars

El millor debut en restauració de l'any? A Prodigi trobareu alta cuina a preus populars

Prodigi vol transportar el comensal de la cuina tradicional catalana a una aventura creativa moderna

Dissabte, 11 de març de 2023 - 05:30

Semproniana: Una escudella de 250 anys al cor de l’Eixample

Semproniana: Una escudella de 250 anys al cor de l’Eixample

Estem d'enhorabona, el Semproniana està a punt de celebrar trenta anys

Dissabte, 4 de març de 2023 - 05:30

Reobre el bar Pinotxo de la Boqueria per sorpresa després de les disputes familiars

Reobre el bar Pinotxo de la Boqueria per sorpresa després de les disputes familiars

Una setmana després de la polèmica, el Pinotxo torna a aixecar la persiana

Dimecres, 1 de març de 2023 - 13:08

Sobredosi de tòfona al costat del Camp Nou: Don Giovanni, una òpera gastronòmica dins el plat

Sobredosi de tòfona al costat del Camp Nou: Don Giovanni, una òpera gastronòmica dins el plat

El rei de la trufa ens presenta aquesta nit a Barcelona el nou restaurant Don Giovanni

Dissabte, 25 de febrer de 2023 - 05:30

De reporter de guerra a cuiner amb estrella Michelin: Casa Nova el restaurant més verd del Penedès

De reporter de guerra a cuiner amb estrella Michelin: Casa Nova el restaurant més verd del Penedès

Dissabte, 18 de febrer de 2023 - 05:30

L’Ambassade de Llívia, una ambaixada de la bona gastronomia

L’Ambassade de Llívia, una ambaixada de la bona gastronomia

L’Albert fa cuina transfronterera perquè utilitza un producte francès amb una tècnica catalana i viceversa

Dissabte, 11 de febrer de 2023 - 05:30

Quirat: el restaurant del Poble-sec on Víctor Torres fa xalar tot Barcelona

Quirat: el restaurant del Poble-sec on Víctor Torres fa xalar tot Barcelona

El Quirat fa un any que ha obert portes de la mà de Víctor Torres, xef del restaurant Les Magnòlies amb una estrella Michelin

Dissabte, 4 de febrer de 2023 - 05:30

Una taverna sagrada al Poble-sec: El Sortidor, més de cent anys abeurant el barri

Una taverna sagrada al Poble-sec: El Sortidor, més de cent anys abeurant el barri

Dissabte, 28 de gener de 2023 - 05:30

Un restaurant clandestí al mercat del Ninot

Un restaurant clandestí al mercat del Ninot

Els tres ex Gresca Carles Morote, Gemma López i Sergi Puig han obert el Suru Bar

Dissabte, 21 de gener de 2023 - 05:30

Can Culleretes, la llegenda d’un restaurant immortal (o no)

Can Culleretes, la llegenda d’un restaurant immortal (o no)

Una cuina tradicional que funciona, un bon tracte amb la gent i una bona relació qualitat-preu

Dissabte, 14 de gener de 2023 - 05:30

El foie, gran absent d’aquestes festes

El foie, gran absent d’aquestes festes

A causa de la grip aviària restaurants i bars han eliminat el foie de les seves cartes

Dissabte, 7 de gener de 2023 - 05:30

Pinotxo penja el davantal i s’acomiada de la Boqueria

Pinotxo penja el davantal i s’acomiada de la Boqueria

Després de vuitanta anys darrere la barra, Joan Bayén diu adeu al mític Bar Pinotxo. El relleu està garantit amb la familia.

Dissabte, 31 de desembre de 2022 - 05:30

pastilla video
Germans Torres: "A casa tot passava al voltant de la cuina, tot"

Germans Torres: "A casa tot passava al voltant de la cuina, tot"

"Som dos xavals del Carmel que teníem un somni i l’hem aconseguit"

Dissabte, 24 de desembre de 2022 - 05:30

pastilla video
Les Grands Buffets de Narbona arrasa amb l'ànec a la sang: la recepta en exclusiva!

Les Grands Buffets de Narbona arrasa amb l'ànec a la sang: la recepta en exclusiva!

Les Grands Buffets de Narbona preserva "l'ànec a la sang", un plat tradicional francès en perill d'extinció

Dimarts, 20 de desembre de 2022 - 13:20

pastilla video
Albert Adrià: "Vaig a totes i vull que Enigma sigui un referent dins de la cuina mundial"

Albert Adrià: "Vaig a totes i vull que Enigma sigui un referent dins de la cuina mundial"

"Hem rebut propostes reals per obrir Tickets al món i en tinc dues bastant tancades"

Dissabte, 17 de desembre de 2022 - 05:30

Bon pa i bon vi escurcen el camí: Dinant  al restaurant Adobo i tastant els millors vins d’Emilio Moro

Bon pa i bon vi escurcen el camí: Dinant al restaurant Adobo i tastant els millors vins d’Emilio Moro

Les Bodegues Emilio Moro ens presenten a Barcelona la nova anyada dels seus negres més icònics

Dissabte, 10 de desembre de 2022 - 05:30