Llops amb pell de xai
Què passa? Per què hem de témer el llop més enllà dels contes infantils?
Diumenge, 6 de novembre de 2022 - 05:30
Què passa? Per què hem de témer el llop més enllà dels contes infantils?
Diumenge, 6 de novembre de 2022 - 05:30
Durant segles, a Catalunya el vi negre es va anomenar 'vi vermell', que és com s'anomena a tots els països d'Europa.
Diumenge, 6 de novembre de 2022 - 05:30
La família Sans Travé desprèn passió per tot el que fa i la contagia als seus parroquians
Dissabte, 5 de novembre de 2022 - 05:30
Els nutrients que necessitem per viure aviat es produiran massivament en laboratoris
Divendres, 4 de novembre de 2022 - 05:30
La VII Nit del Gourmet Català ha servit per donar a conèixer els productes més innovadors dels socis de Catalonia Gourmet
Diumenge, 30 d'octubre de 2022 - 05:30
És comentari a les xarxes, a la cua del pa i mentre t’afaiten a cal barber. Tothom parla del preu dels panellets
Diumenge, 30 d'octubre de 2022 - 05:30
Les tres bodegues formen un triumvirat etílic i misteriós l'èxit del qual s'estudiarà a les universitats
Dissabte, 29 d'octubre de 2022 - 05:30
Els EUA tenen cuina pròpia, amb història, tradicions i costums. I quin plaer descobrir-la
Dimecres, 26 d'octubre de 2022 - 05:30
Malgrat que el món s’acaba, sempre ens quedarà un plat de rovellons
Diumenge, 23 d'octubre de 2022 - 05:30
Crònica d'un matí a la nova Torres Brandy House, un temple del brandi enmig del Penedès i un lloc que no sembla d'aquest món
Diumenge, 23 d'octubre de 2022 - 05:30
Som un país clarament formatger, les primeres referències sobre formatges són dels segles XIV i XV al llibre de 'Sent Soví'
Dissabte, 22 d'octubre de 2022 - 05:30
El carrer Enric Granados, al cor de l'Eixample barceloní, és una artèria d'oci on equivocar-se de restaurant és fàcil
Diumenge, 16 d'octubre de 2022 - 05:30
Cada dia s’obren i es tanquen restaurants, fonamental per a la vida econòmica, social i estètica de les grans ciutats
Diumenge, 16 d'octubre de 2022 - 05:30
Aprenem que voltar pel món vol dir ser curiós i observador d’altres costums gastronòmics que ens enriqueixen culturalment
Dimecres, 12 d'octubre de 2022 - 05:30
Impregnar la nostra memòria amb plats que ens facin sentir que casa són uns fideus rossejats o unes mandonguilles amb pèsols
Diumenge, 9 d'octubre de 2022 - 05:30
Totes les coses que m'agraden d'aquesta vida m'agraden més a la vora del foc
Diumenge, 9 d'octubre de 2022 - 05:30
Què és la verema, l'inici d'un nou cicle o la fi del cicle anterior? "That is the question", com diria Shakespeare.
Dijous, 6 d'octubre de 2022 - 10:20
Sobre com la ressaca pot esdevenir una experiència extraordinària
Dissabte, 30 de juliol de 2022 - 05:30
Sobre l’origen de l’olor animal del vi i com aquest ens pot portar al cel o a l’infern
Dissabte, 9 de juliol de 2022 - 05:30
Amb els seients de la cimera de l’OTAN calents, seiem a beure i resistir al bar Makinavaja
Divendres, 8 de juliol de 2022 - 05:30
Provo l’snack enrotllat més intens i deliciós. És a dir, més addictiu
Dissabte, 25 de juny de 2022 - 05:30
Viatgem a la recerca de formatge amb Wallace & Gromit, Blur i Charles Darwin
Dissabte, 11 de juny de 2022 - 05:30
Ens embarquem amb Hans Laguna i Julio Iglesias a la conquesta de l'estómac d'Amèrica
Diumenge, 5 de juny de 2022 - 05:30
Celebrem la vida i obra d’en Douglas Adams i fem una proposta per salvar els bars de l’extinció
Divendres, 27 de maig de 2022 - 05:30
I si les veritables motivacions de l’assalt no foren ni polítiques ni delictuoses, sinó purament gastronòmiques?
Divendres, 20 de maig de 2022 - 05:30
La cuina dels grecs constitueix un paradigma tan o més sòlid que la nostra alimentació 'italianotipada'
Diumenge, 15 de maig de 2022 - 05:30
Receptes per ennuegar la «Gola Profunda» dels implicats en el Watergate, el CatalanGate i el Caso Pegasus
Dissabte, 14 de maig de 2022 - 05:30
Ficar-se en un jardí (un patatar) per fer la crònica gastronòmica d’un concert.
Dissabte, 7 de maig de 2022 - 05:30
Una contracrònica i una antillista de vendes
Dissabte, 30 d'abril de 2022 - 09:44
Abans de colar-se als telèfons intel·ligents, els serveis d’intel·ligència de la Transició es colaven als restaurants
Dissabte, 23 d'abril de 2022 - 05:30
Parlem amb el proteic artista Antoni Miralda sobre mones, micos i els ous monumentals dels alcaldes franquistes.
Dissabte, 16 d'abril de 2022 - 05:30
Celebrem l’aniversari de l’Olaria, director de culte pels sibarites amb millor mal gust cinematogràfic
Dissabte, 9 d'abril de 2022 - 05:30