Una taverna sagrada al Poble-sec: El Sortidor, més de cent anys abeurant el barri
Dissabte, 28 de gener de 2023 - 05:30
Dissabte, 28 de gener de 2023 - 05:30
A Barcelona hi ha un lloc on la carbonara es menja primer amb els ulls i després amb la boca, però d'on ve la recepta?
Diumenge, 22 de gener de 2023 - 05:30
Sense tenir-ne consciència, les xefs usem la IA: ¿que potser no donem ordres a artefactes que ens avisen del temps de cocció?
Diumenge, 22 de gener de 2023 - 05:30
Els tres ex Gresca Carles Morote, Gemma López i Sergi Puig han obert el Suru Bar
Dissabte, 21 de gener de 2023 - 05:30
Albet i Noya, celler pioner en vins i vinyes ecològiques a Catalunya, condensa el seu llegat en l'escumós "El Corral Cremat"
Diumenge, 15 de gener de 2023 - 05:30
Aquesta fal·lera que tenim de posar noms a les generacions no és altra cosa que la necessitat de l’ésser humà de posar ordre
Diumenge, 15 de gener de 2023 - 05:30
Una cuina tradicional que funciona, un bon tracte amb la gent i una bona relació qualitat-preu
Dissabte, 14 de gener de 2023 - 05:30
No em culpeu per les respostes, però tampoc per les preguntes. Si he portat la tertúlia al límit, és per posar-nos a prova
Dijous, 12 de gener de 2023 - 05:30
El famós entrepà deu el seu nom a la Sala Bikini i la seva inspiració a un sandvitx que Marcel Proust cita a "La Recherche"
Diumenge, 8 de gener de 2023 - 05:30
Aquests estris no ens canviaran la vida com ens havien promès, però nosaltres podem donar-los una nova vida a ells
Diumenge, 8 de gener de 2023 - 05:30
A causa de la grip aviària restaurants i bars han eliminat el foie de les seves cartes
Dissabte, 7 de gener de 2023 - 05:30
Els corrents gastronòmics que es creen a les xarxes socials canviaran l’escenari gastronòmic mundial? Pensem-hi!
Dimecres, 4 de gener de 2023 - 05:30
Així, obro cada dia la persiana convençuda que avui sí que serà un gran dia i aquest nou any, l’any que tot serà millor
Diumenge, 1 de gener de 2023 - 05:30
Protagonitzada per un xef molt estrellat, "The menu" és una sorprenent pel·lícula sobre l'alta cuina i les seves frivolitats
Diumenge, 1 de gener de 2023 - 05:30
Després de vuitanta anys darrere la barra, Joan Bayén diu adeu al mític Bar Pinotxo. El relleu està garantit amb la familia.
Dissabte, 31 de desembre de 2022 - 05:30
Un terç dels aliments que es compren als Estats Units van a la brossa
Dimecres, 28 de desembre de 2022 - 05:30
L'aigua amb gas és la beguda que mai no figura a cap de les recomanacions pels àpats nadalencs, però és la més imprescindible
Diumenge, 25 de desembre de 2022 - 05:30
Avui és Nadal, i no hi ha res que desitgi més que de totes les cases i restaurants en surti un aroma inconfusible d’escudella
Diumenge, 25 de desembre de 2022 - 05:30
Tenim un rebost i una cultura gastronòmica privilegiada i tots som responsables de fer que el món ho sàpiga
Dimecres, 21 de desembre de 2022 - 05:30
Això diu la dita popular. També diem que un dia és un dia, però enguany el pagarem més car que en anys anteriors
Diumenge, 18 de desembre de 2022 - 05:30
Que els catalans tenim un 'affair' amb els bolets és cert, però amb el porc ens hi hem casat i ens resistim al divorci
Dimecres, 14 de desembre de 2022 - 05:30
El plat més famós de Catalunya està documentat des del segle XV i fins i tot Santiago Rusiñol va dedicar-li una obra
Diumenge, 11 de desembre de 2022 - 05:30
La sopa va ser el primer plat de la humanitat
Diumenge, 11 de desembre de 2022 - 05:30
Les Bodegues Emilio Moro ens presenten a Barcelona la nova anyada dels seus negres més icònics
Dissabte, 10 de desembre de 2022 - 05:30
La piràmide mediterrània dels aliments està invertida quan es tracta de proposar una alimentació saludable per a l’organisme
Divendres, 9 de desembre de 2022 - 05:30
Llegeixo no sé on una notícia que em deixa estabornida: 'El cafè s'acaba' i amenaça de ser un producte en perill d'extinció
Diumenge, 4 de desembre de 2022 - 05:30
Ubicat a Narbona, Les Grands Buffets és el restaurant més visitat de França i ofereix gastronomia de luxe a un preu econòmic
Dissabte, 3 de desembre de 2022 - 05:30
Si només ens aturéssim un minut a pensar-hi, “altre gall li cantaria”, mai millor dit
Dimecres, 30 de novembre de 2022 - 05:30
És hora de denunciar la manca de responsabilitat, empatia i compromís d'allò que ensenyaven a les escoles abans: la urbanitat
Diumenge, 27 de novembre de 2022 - 05:30
Hisop va aconseguir la primera estrella l'any 2010 i des d'aleshores l'ha mantingut cada any, evolucionant gastronòmicament
Diumenge, 27 de novembre de 2022 - 05:30
A la vila d'Artà, la més recòndita de l'illa, hi ha un restaurant afrancesat que és una de les joies amagades de Mallorca
Diumenge, 20 de novembre de 2022 - 05:30
Avui comença el Mundial de Futbol a Qatar. El Mundial de la controvèrsia
Diumenge, 20 de novembre de 2022 - 05:30
A Michigan, entomem així un hivern llarg i cru que arriba descaradament a l’octubre per quedar-se fins al mes de maig
Dimecres, 16 de novembre de 2022 - 05:30
L'Hostal de Pinós va néixer al segle XVI després d'un miracle i és la fonda i casa de menjars més antiga de Catalunya
Diumenge, 13 de novembre de 2022 - 05:30
Els premis són extraordinaris i també nefastos. Són una fantàstica manera de generar una competitivitat que ens infantilitza
Diumenge, 13 de novembre de 2022 - 05:30
En cada mossegada i cada glop aconseguim harmonitzar la tradició i la innovació amb una picada d’ull a la cuina catalana.
Dissabte, 12 de novembre de 2022 - 05:30
Halloween és una daga per a la nostra cultura. La tradició catalana té un peu a l’altre barri i ja li canten les absoltes
Dimecres, 9 de novembre de 2022 - 05:30
Què passa? Per què hem de témer el llop més enllà dels contes infantils?
Diumenge, 6 de novembre de 2022 - 05:30
Durant segles, a Catalunya el vi negre es va anomenar 'vi vermell', que és com s'anomena a tots els països d'Europa.
Diumenge, 6 de novembre de 2022 - 05:30