Opinió

Una tradició artesana ancestral que encara viu a l'Alt Urgell

Una tradició artesana ancestral que encara viu a l'Alt Urgell

Converses sobre conserves: Cal Casal, l’essència d’Ossera

Montse Ferrer

Dimecres, 4 de setembre de 2024 - 05:30

La bodega del Poble Nou amb un excel·lent ambient de barri i unes anxoves apoteòsiques

La bodega del Poble Nou amb un excel·lent ambient de barri i unes anxoves apoteòsiques

Víctor Antich

Dimecres, 4 de setembre de 2024 - 05:30

Si no canviem els hàbits, acabarem menjant pastilletes de colors

Si no canviem els hàbits, acabarem menjant pastilletes de colors

Ada Parellada

Diumenge, 1 de setembre de 2024 - 05:30

La millor  paella dels Països Catalans es menja en aquest petit carrer de Barcelona

La millor paella dels Països Catalans es menja en aquest petit carrer de Barcelona

Víctor Antich

Dissabte, 31 d'agost de 2024 - 05:30

Per què molta gent no suporta menjar sola?

Per què molta gent no suporta menjar sola?

Hi ha persones a qui no els agrada anar soles a un restaurant

Rosa Molinero Trias

Diumenge, 25 d'agost de 2024 - 05:30

A la barra del Raier es produeix la màgia i comença l’espectacle!

A la barra del Raier es produeix la màgia i comença l’espectacle!

Gastronomia de qualitat i proximitat

Montse Ferrer

Dimecres, 21 d'agost de 2024 - 05:30

El prodigi de les xineses i els cogombres amargants

El prodigi de les xineses i els cogombres amargants

El secret de l'èxit rau en el menjar: som el que mengem aquí i a la Xina

Ada Parellada

Diumenge, 18 d'agost de 2024 - 05:30

El restaurant que arrasa en aquest poble de la Cerdanya amb la seva cuina de muntanya

El restaurant que arrasa en aquest poble de la Cerdanya amb la seva cuina de muntanya

Víctor Antich

Dissabte, 17 d'agost de 2024 - 05:30

El Salí de Cambrils: un jaciment d'or blanc al cor de les muntanyes

El Salí de Cambrils: un jaciment d'or blanc al cor de les muntanyes

La font salina de Cambrils és una ganga i se n’abasteixen diversos artesans

Montse Ferrer

Dijous, 8 d'agost de 2024 - 05:30

El pa amb tomàquet de cullera que t'alegrarà la vida a l'estiu

El pa amb tomàquet de cullera que t'alegrarà la vida a l'estiu

Una oda al gaspatxo i com fer-lo en deu minuts a casa

Ada Parellada

Diumenge, 4 d'agost de 2024 - 05:30

La millor taverna de la Costa Brava, que és un autèntic temple del peix i el marisc davant del mar

La millor taverna de la Costa Brava, que és un autèntic temple del peix i el marisc davant del mar

Víctor Antich

Dissabte, 3 d'agost de 2024 - 05:30

Una visita a la C-13, la meca de la cervesa pirinenca moderna

Una visita a la C-13, la meca de la cervesa pirinenca moderna

Són cerveses amb caràcter, vives, felices, que no han estat sotmeses al suplici de la pasteurització

Montse Ferrer

Dimecres, 24 de juliol de 2024 - 05:30

La millor taverna de Barcelona que és un autèntic santuari de les tapes sense turistes

La millor taverna de Barcelona que és un autèntic santuari de les tapes sense turistes

Víctor Antich

Dimecres, 24 de juliol de 2024 - 05:30

'Cheat day' o per què la infidelitat gastronòmica està de moda

'Cheat day' o per què la infidelitat gastronòmica està de moda

La cultura del fet d'estar prim i el fer molt exercici s’ha unit al fet que ara tots hem d’estar musculosos i forts

Rosa Molinero Trias

Dilluns, 22 de juliol de 2024 - 05:30

L'orxata: l'ànima líquida de la nostra cultura que ultrapassa generacions

L'orxata: l'ànima líquida de la nostra cultura que ultrapassa generacions

Passar la tarda fent l’orxata suposa converses lleugeres i poc compromeses

Ada Parellada

Diumenge, 21 de juliol de 2024 - 05:30

Com agermanar cuina i revolució

Com agermanar cuina i revolució

Un boníssim menú de migdia a 12 euros (i cafè d'especialitat a 1 €) a Nou Barris

Martí Sales

Dissabte, 20 de juliol de 2024 - 05:30

El restaurant de la vila de Gràcia que captiva Barcelona amb la seva cuina imprescindible i privilegiada

El restaurant de la vila de Gràcia que captiva Barcelona amb la seva cuina imprescindible i privilegiada

Víctor Antich

Dissabte, 20 de juliol de 2024 - 05:30

El bar perdut d'Horta-Guinardó que engresca el barri més petit de Barcelona amb tapes de poble

El bar perdut d'Horta-Guinardó que engresca el barri més petit de Barcelona amb tapes de poble

Víctor Antich

Dimecres, 17 de juliol de 2024 - 05:30

Teoria poètica de les ostres

Teoria poètica de les ostres

A Leucata, a la frontera entre la Catalunya del Nord i Occitània, hi ha el cultiu d'ostreïcultura més gran del sud d'Europa.

Pep Antoni Roig

Diumenge, 14 de juliol de 2024 - 05:30

Hashtags i plats per compartir: les cares fosques de les etiquetes culinàries

Hashtags i plats per compartir: les cares fosques de les etiquetes culinàries

Una repassada als darrers fenòmens mundials associats a la restauració

Alba Sunyer

Dissabte, 13 de juliol de 2024 - 05:30

El restaurant de Llançà que és tot un referent de la Costa Brava on menjar la millor cuina marinera

El restaurant de Llançà que és tot un referent de la Costa Brava on menjar la millor cuina marinera

Víctor Antich

Dissabte, 13 de juliol de 2024 - 05:30

La llegendària bodega de Sarrià-Sant Gervasi celebra 75 anys entre menús del dia i botes de vi

La llegendària bodega de Sarrià-Sant Gervasi celebra 75 anys entre menús del dia i botes de vi

Víctor Antich

Dimecres, 10 de juliol de 2024 - 05:30

L'autèntic producte català de proximitat brilla en aquest tast a peu dret al Pirineu

L'autèntic producte català de proximitat brilla en aquest tast a peu dret al Pirineu

Una perfecta demostració de com es pot organitzar un tast coherent, deliciós i sense haver d’anar a buscar res al Perú

Montse Ferrer

Dimecres, 10 de juliol de 2024 - 05:30

Que tanquin les peixateries empobreix el barri i el paisatge: per què les hem de defensar

Que tanquin les peixateries empobreix el barri i el paisatge: per què les hem de defensar

No llancem per la borda un model que ha perdurat segles

Ada Parellada

Diumenge, 7 de juliol de 2024 - 05:30

Un dia bevent ‘cubates’ de brandi a un restaurant Michelin

Un dia bevent ‘cubates’ de brandi a un restaurant Michelin

Torres Brandy i la xef Martina Puigvert del biestrellat restaurant Les Cols exploren l’art del maridatge

Pep Antoni Roig

Dissabte, 6 de juliol de 2024 - 05:30

Més de vint anys aixecant el país

Més de vint anys aixecant el país

Del no-res, a dues botigues de fruita i verdura per reflotar el barri

Martí Sales

Dissabte, 6 de juliol de 2024 - 05:30

El restaurant de Begur que enamora la Costa Brava amb el seu menú dels diumenges

El restaurant de Begur que enamora la Costa Brava amb el seu menú dels diumenges

Víctor Antich

Dissabte, 6 de juliol de 2024 - 05:30

Els malnoms als restaurants: per què n'hi ha amb insults per nom?

Els malnoms als restaurants: per què n'hi ha amb insults per nom?

Qui vol anar al bar Llardós o al restaurant Salmó Nel·la?

Rosa Molinero Trias

Dijous, 4 de juliol de 2024 - 05:30

El restaurant Aürt celebra cinc anys satisfent la clientela amb la seva cuina radical i mediterrània

El restaurant Aürt celebra cinc anys satisfent la clientela amb la seva cuina radical i mediterrània

Víctor Antich

Dimecres, 3 de juliol de 2024 - 05:30

El millor restaurant camí de la Costa Brava que és tot un clàssic on fer parada i fonda

El millor restaurant camí de la Costa Brava que és tot un clàssic on fer parada i fonda

Víctor Antich

Dissabte, 29 de juny de 2024 - 05:30

L'hora de la ratafia, licor sagrat

L'hora de la ratafia, licor sagrat

Fer una ratafia de quilòmetre zero i l'únic ingredient imprescindible

Montse Ferrer

Dimecres, 26 de juny de 2024 - 05:30

No seguir la tradició és una traïció flagrant: les festes són necessàries

No seguir la tradició és una traïció flagrant: les festes són necessàries

El poder evocador de la cuina és de l’estil de les bombolles fetes amb xiclet Bazuca

Ada Parellada

Diumenge, 23 de juny de 2024 - 05:30

Una tradició gastronòmica ancestral a punt de desaparèixer: adeu a les tapes gratis

Una tradició gastronòmica ancestral a punt de desaparèixer: adeu a les tapes gratis

Ens han extirpat allò que formava part de l'ADN de la gastronomia nacional

Jordi Tubella

Dissabte, 22 de juny de 2024 - 05:30

La marisqueria més barata de Barcelona que és tota una institució al barri del Guinardó

La marisqueria més barata de Barcelona que és tota una institució al barri del Guinardó

Víctor Antich

Dissabte, 22 de juny de 2024 - 05:30

El bar emblemàtic de la Barceloneta que enamora el barri i ignora els turistes

El bar emblemàtic de la Barceloneta que enamora el barri i ignora els turistes

Víctor Antich

Dimecres, 19 de juny de 2024 - 05:30

El cas de la crítica gastronòmica que va fer enfadar un cuiner

El cas de la crítica gastronòmica que va fer enfadar un cuiner

S’ha d’estimar la cuina, el cinema, la dansa, per tal que sorgeixi una crítica veritable

Rosa Molinero Trias

Diumenge, 16 de juny de 2024 - 05:30

La mítica bodega d’Horta que aviat farà cent anys servint vermuts i esmorzars de forquilla

La mítica bodega d’Horta que aviat farà cent anys servint vermuts i esmorzars de forquilla

Víctor Antich

Dissabte, 15 de juny de 2024 - 05:30

El biaix masclista dels 50 Best: només 4 dones a la llista més prestigiosa del món

El biaix masclista dels 50 Best: només 4 dones a la llista més prestigiosa del món

Menys del 10% de xefs de la llista són dones

Oriol Foix

Dijous, 13 de juny de 2024 - 05:30

El millor restaurant de l’Alt Urgell es converteix en l’epicentre de l'autèntica cuina de muntanya

El millor restaurant de l’Alt Urgell es converteix en l’epicentre de l'autèntica cuina de muntanya

Víctor Antich

Dimecres, 12 de juny de 2024 - 05:30

L’àgape de Josa, o de com s’organitza una fabulosa festa culinària transpirinenca

L’àgape de Josa, o de com s’organitza una fabulosa festa culinària transpirinenca

Un encontre i un dinar que recordarem tota la vida

Montse Ferrer

Dimarts, 11 de juny de 2024 - 07:38