Vols saber com fer un bon arròs? Aquí tens 62 receptes d'arròs classificades per tipus de cocció i ingredients. Des de paelles marineres fins a arrossos de muntanya, passant pels caldosos, els guisats a la cassola o al forn, els de verdures, els de carn i peix i els més originals. Entra, remou i fes l'arròs que el cos et demana avui.

Arrossos al forn

Els arrossos al forn són ideals per a aquells que volen una recepta amb sabor intens, sense haver d'estar removent constantment. Perfectes per a reunions familiars o dinars de diumenge.

Arrossos al forn

Arrossos a la cassola

Els arrossos a la cassola combinen la cocció lenta amb un resultat melós i ple de sabor. Són un clàssic de la cuina mediterrània.

Arrossos a la cassola

Arrossos caldosos

Els arrossos caldosos són perfectes per als dies de fred, amb un brou saborós que acompanya cada cullerada.

Arrossos caldosos

Arrossos de peix

Els arrossos de peix capturen l'essència del mar amb ingredients frescos i sabor autèntic de la costa.

Arrossos de peix

Arrossos de muntanya

Els arrossos de muntanya destaquen per ingredients de bosc com bolets i carns intenses, ideals per als mesos freds.

Arrossos de verdura

Els arrossos de verdura són lleugers, saludables i aprofiten al màxim els productes de temporada.

Arrossos de carn i peix

Els arrossos de carn i peix combinen el millor del mar i de la terra en un plat saborós i equilibrat.

Arrossos originals

Els arrossos originals sorprenen per combinacions inusuals d'ingredients i tècniques que donen plats únics.

Arrossos típics de València

Els arrossos típics de València són part essencial de la seva gastronomia, amb receptes emblemàtiques com la paella.

Segueix ElNacional.cat en WhatsApp, trobaràs tota l'actualitat, en un clic!