Vols saber com fer un bon arròs? Aquí tens 62 receptes d'arròs classificades per tipus de cocció i ingredients. Des de paelles marineres fins a arrossos de muntanya, passant pels caldosos, els guisats a la cassola o al forn, els de verdures, els de carn i peix i els més originals. Entra, remou i fes l'arròs que el cos et demana avui.
Arrossos al forn
Els arrossos al forn són ideals per a aquells que volen una recepta amb sabor intens, sense haver d'estar removent constantment. Perfectes per a reunions familiars o dinars de diumenge.
Arrossos a la cassola
Els arrossos a la cassola combinen la cocció lenta amb un resultat melós i ple de sabor. Són un clàssic de la cuina mediterrània.
Arrossos caldosos
Els arrossos caldosos són perfectes per als dies de fred, amb un brou saborós que acompanya cada cullerada.
Arrossos de peix
Els arrossos de peix capturen l'essència del mar amb ingredients frescos i sabor autèntic de la costa.
- Arròs amb galeres i carxofes
- Arròs amb potes de cranc vermell
- Arròs amb popets i cloïsses
- Arròs amb llagosta
- Arròs amb gambes
- Arròs amb galeres
- Arròs amb cranc blau
- Arròs de crancs de roca
- Paella de marisc (al foc de llenya)
- Arròs de navalles i escopinyes
- Arròs de sardines
- Arròs de rap, emperador i gambes
- Arròs de pop
Arrossos de muntanya
Els arrossos de muntanya destaquen per ingredients de bosc com bolets i carns intenses, ideals per als mesos freds.
Arrossos de verdura
Els arrossos de verdura són lleugers, saludables i aprofiten al màxim els productes de temporada.
Arrossos de carn i peix
Els arrossos de carn i peix combinen el millor del mar i de la terra en un plat saborós i equilibrat.
Arrossos originals
Els arrossos originals sorprenen per combinacions inusuals d'ingredients i tècniques que donen plats únics.
Arrossos típics de València
Els arrossos típics de València són part essencial de la seva gastronomia, amb receptes emblemàtiques com la paella.