Rosa Molinero Trias

El Quimet d'Horta: el bar amb les millors xapates, tapes delicioses i un caliu incomparable

El Quimet d'Horta: el bar amb les millors xapates, tapes delicioses i un caliu incomparable

Dimarts, 12 de setembre de 2023 - 05:30

Mitja Galta: el restaurant que dignifica el menú del dia amb un preu molt econòmic

Mitja Galta: el restaurant que dignifica el menú del dia amb un preu molt econòmic

Dimecres, 6 de setembre de 2023 - 05:30

Los Búnkers: bombes als búnkers del Carmel

Los Búnkers: bombes als búnkers del Carmel

Tapes variades i vermuteria fina al barri amb les millors vistes de la ciutat

Dimecres, 30 d'agost de 2023 - 05:30

Khao Thai: menjant a ritme de wok al bell mig del Clot

Khao Thai: menjant a ritme de wok al bell mig del Clot

Al restaurant Khao Thai s’hi menja fresc, cruixent i gustós

Dimecres, 23 d'agost de 2023 - 05:30

Es Bandoler: desarmats a tall de fuet al barri d’Horta

Es Bandoler: desarmats a tall de fuet al barri d’Horta

Assalt a una tasca típica on regna l’embotit

Dilluns, 14 d'agost de 2023 - 05:30

Bar Bágoa: pernil canari tothora al bar que obre fins a les tres de la matinada

Bar Bágoa: pernil canari tothora al bar que obre fins a les tres de la matinada

Parlem de pernil: Bar Bágoa o una confusió feliç

Dilluns, 7 d'agost de 2023 - 05:30

El Rincón Sevillano: la millor paella de menú de tot Barcelona costa menys de 13 euros

El Rincón Sevillano: la millor paella de menú de tot Barcelona costa menys de 13 euros

El Rincón Sevillano, al barri del Carmel, és alegria i una lliçó de cuina

Dijous, 3 d'agost de 2023 - 05:30

Bodega Termes: un oasi de vermut i musclos a 20 minuts de Barcelona

Bodega Termes: un oasi de vermut i musclos a 20 minuts de Barcelona

Banyet i vermutet a la Bodega Termes de Castelldefels

Dimarts, 25 de juliol de 2023 - 05:30

Bar Roma: el bar sense ínfules, però amb canyes ben tirades, menjar gustós i preu econòmic

Bar Roma: el bar sense ínfules, però amb canyes ben tirades, menjar gustós i preu econòmic

Visca els bars com el Bar Roma: senzill saborós, càlid i econòmic

Dilluns, 17 de juliol de 2023 - 05:30

Ferribottu: el restaurant de Barcelona que ens fa sentir a Sicília amb bones pizzes i bons còctels

Ferribottu: el restaurant de Barcelona que ens fa sentir a Sicília amb bones pizzes i bons còctels

La pizza siciliana i els còctels universals de Ferribottu et faran cridar: a estribord!

Dijous, 6 de juliol de 2023 - 12:13

Celler Antonio: el celler de barri que fa més de 40 anys que encisa a cop d'ostra i vi a granel

Celler Antonio: el celler de barri que fa més de 40 anys que encisa a cop d'ostra i vi a granel

Celler Antonio: cecina i anxoves 'chapeau' al carrer Chapí de Barcelona

Dilluns, 3 de juliol de 2023 - 05:30

Xian Hui Je: el bar de cuina xinesa on fer un esmorzar de forquilla sense sortir de Barcelona

Xian Hui Je: el bar de cuina xinesa on fer un esmorzar de forquilla sense sortir de Barcelona

Divendres, 23 de juny de 2023 - 05:30

La Bodega Carol: un bar familiar (però d'ànima punk) on no hi falta de res

La Bodega Carol: un bar familiar (però d'ànima punk) on no hi falta de res

Se n’ha parlat molt perquè és un lloc mític, però fem bé en parlar-ne de nou: de les coses infinites no se’n sap mai prou

Dilluns, 19 de juny de 2023 - 05:30

Amaica: un menú d'alta cuina per 14,90 euros

Amaica: un menú d'alta cuina per 14,90 euros

Abundant, elegant i ben parit, l'Amaica és una casa de menjars amb un objectiu ben clar: fer-ho francament bé

Divendres, 9 de juny de 2023 - 05:30

3 ciutats italianes que pots tastar en forma d'entrepà sense sortir de Barcelona

3 ciutats italianes que pots tastar en forma d'entrepà sense sortir de Barcelona

La seducció italiana passa per un bon entrepà, i en locals com Compà, OíMá, Walló i Pan Persótt ho saben perfectament

Dimarts, 30 de maig de 2023 - 05:30

Celler Panotxa: el restaurant on menjar ostres i caviar amb música heavy de fons

Celler Panotxa: el restaurant on menjar ostres i caviar amb música heavy de fons

També s'hi poden menjar angules, formatges i beure Bollinger. Tot, a ritme d’AC/DC.

Dilluns, 15 de maig de 2023 - 05:30

Menjar pa amb tomàquet no té cap sentit (i hi ha xefs que ens donen la raó)

Menjar pa amb tomàquet no té cap sentit (i hi ha xefs que ens donen la raó)

Remullar pa amb tomàquet en uns callos, en una llebre à la royale o barrejar-lo amb una mitjana de vedella? Un horror!

Dimecres, 19 d'abril de 2023 - 05:30

035 bar: vi natural, teca fina i minimalisme exuberant a un bar de la Sagrera d'on no voldràs sortir mai

035 bar: vi natural, teca fina i minimalisme exuberant a un bar de la Sagrera d'on no voldràs sortir mai

Dilluns, 3 d'abril de 2023 - 05:30

Què és la cuina catalana?

Què és la cuina catalana?

A 'La cuina dels altres catalans', Xesco Bueno reivindica la cuina que ens arribà procedent de diferents onades migratòries

Dimarts, 14 de març de 2023 - 05:30

"Pare: per què bec tant de vermut?" Anxovats i feliços a la irresistible Bodega J. Cala

"Pare: per què bec tant de vermut?" Anxovats i feliços a la irresistible Bodega J. Cala

A la Bodega J. Cala, la paciència es medeix d'anxova en anxova

Dimecres, 1 de març de 2023 - 05:30