Rosa Molinero Trias

Un mar i muntanya èpic al cor del Born

Un mar i muntanya èpic al cor del Born

De llenties amb gamba i cansalada i la millor fritura de bacallà de la ciutat

Diumenge, 5 de maig de 2024 - 05:30

Una promesa de felicitat en forma de pizza al barri de Gràcia

Una promesa de felicitat en forma de pizza al barri de Gràcia

Una pizzeria on fer una margarida excepcional i uns vins naturals

Dimarts, 30 d'abril de 2024 - 05:30

Els 3 millors plats mallorquins els pots tastar en aquest famós restaurant de Palma

Els 3 millors plats mallorquins els pots tastar en aquest famós restaurant de Palma

La varietat d’edats sempre és un bon identificador d’un lloc que és veritablement popular

Dimecres, 24 d'abril de 2024 - 05:30

Un bar de vins i formatges artesans on quedar-s’hi a viure

Un bar de vins i formatges artesans on quedar-s’hi a viure

Una mirada que treu profit de la importància del producte de qualitat

Dimarts, 16 d'abril de 2024 - 05:30

El reconegut restaurant que mai falla per fer un bon dinar i que obre tots els dies de la setmana

El reconegut restaurant que mai falla per fer un bon dinar i que obre tots els dies de la setmana

Un lloc que s’omple de clients àvids per tastar un dels millors hummus de la ciutat

Dijous, 11 d'abril de 2024 - 05:30

Màxims honors al millor entrepà al cor del Born

Màxims honors al millor entrepà al cor del Born

Quan els entrepans són molt més que entrepans

Dijous, 4 d'abril de 2024 - 05:30

Còctels de senzillesa sofisticada a la millor cocteleria de Barcelona

Còctels de senzillesa sofisticada a la millor cocteleria de Barcelona

Busca el fanalet vermell i trobaràs glòria líquida servida amb mestria en aquest paradís urbà

Diumenge, 31 de març de 2024 - 05:30

Un restaurant de cuina fusió per al·lucinar els paladars més terrenals

Un restaurant de cuina fusió per al·lucinar els paladars més terrenals

Clàssics del Perú en una versió 2.0 reformulada

Dijous, 28 de març de 2024 - 05:30

Un bar de plats senzills i barats que omplen el cor al bell mig del Raval

Un bar de plats senzills i barats que omplen el cor al bell mig del Raval

Cuscús i tajin bons i econòmics que alleugeren l'ànima

Dijous, 21 de març de 2024 - 05:30

El millor menú de migdia de Barcelona és en aquesta fonda

El millor menú de migdia de Barcelona és en aquesta fonda

Els plats de cuina popular catalana estan més de moda que mai

Dijous, 14 de març de 2024 - 05:30

Per què no podem anar a treballar amb l'ordinador a una cafeteria?

Per què no podem anar a treballar amb l'ordinador a una cafeteria?

Sobre la manca de sentit comú dels consumidors que volen apoltronar-se de franc

Dilluns, 11 de març de 2024 - 05:30

Un arròs de senyorets amb vistes al Port de Barcelona

Un arròs de senyorets amb vistes al Port de Barcelona

Un pla de sol, cultura i tiberi per gaudir del barri més marítim

Dijous, 7 de març de 2024 - 05:30

Un bar obert tot el dia on menjar pasta fresca fenomenal

Un bar obert tot el dia on menjar pasta fresca fenomenal

Cafè, vi, birra, pasta fresca, còctels i sofàs en un espai enorme al bell mig de l’Eixample

Dijous, 29 de febrer de 2024 - 05:30

El menú del dia d'alta cuina més barat de Barcelona

El menú del dia d'alta cuina més barat de Barcelona

Un menú impecable per 24,90 €

Dijous, 22 de febrer de 2024 - 05:30

Un viatge al nord-est d’Àsia des del xamfrà daurat de l’Eixample

Un viatge al nord-est d’Àsia des del xamfrà daurat de l’Eixample

El públic local cau rendit davant de la seva combinació de sabors coreans, japonesos i xinesos regats amb vins naturals

Dilluns, 19 de febrer de 2024 - 05:30

Llagosta amb ous i patates fregides o com coronar-se un diumenge

Llagosta amb ous i patates fregides o com coronar-se un diumenge

El restaurant dels 90 i de 625 pessetes que va fer un salt cap a la cuina de mercat

Dilluns, 12 de febrer de 2024 - 05:30

Capet: una aposta segura i deliciosa al turistificat barri Gòtic

Capet: una aposta segura i deliciosa al turistificat barri Gòtic

Armando Álvarez executa amb perfecció una carta on fa brillar el producte amb tècnica fina i elaboracions curades

Dilluns, 5 de febrer de 2024 - 05:30

L’aire dels bunyols: val la pena pagar per intangibles als restaurants?

L’aire dels bunyols: val la pena pagar per intangibles als restaurants?

Dimecres, 31 de gener de 2024 - 05:30

Lanto: el restaurant que ha posat de moda el Clot (i que sedueix els millors gastrònoms)

Lanto: el restaurant que ha posat de moda el Clot (i que sedueix els millors gastrònoms)

Nova reafirmació de l'auge gastronòmic d'aquest indret barceloní

Dilluns, 29 de gener de 2024 - 05:30

Siberia: un menú del dia a 13 € per triomfar al Poblenou dels brunchs

Siberia: un menú del dia a 13 € per triomfar al Poblenou dels brunchs

L’enigma del caldo de sopa i un guisat de patata i pop reconfortant

Dilluns, 22 de gener de 2024 - 05:30

Vereda Bar: el plat de pastanagues més bo de tota Barcelona

Vereda Bar: el plat de pastanagues més bo de tota Barcelona

I unes postres de codony inigualables

Dijous, 18 de gener de 2024 - 05:30

Kanada-ya: la taverna japonesa de Barcelona on prendre l’escudella que ha conquerit el món

Kanada-ya: la taverna japonesa de Barcelona on prendre l’escudella que ha conquerit el món

Dilluns, 15 de gener de 2024 - 05:30

Bodega d'en Rubén: un vermut directe al cor a la bodega més indescriptible del Raval

Bodega d'en Rubén: un vermut directe al cor a la bodega més indescriptible del Raval

La demonització del cebiche i l'autèntic indret de Barcelona per degustar-lo

Dilluns, 8 de gener de 2024 - 05:30

Cafeteria Jurnet: un caldo gallec memorable en un menú d’11,95 pel qual val la pena creuar la ciutat

Cafeteria Jurnet: un caldo gallec memorable en un menú d’11,95 pel qual val la pena creuar la ciutat

L'últim racó de Barcelona amb l'autèntica essència de barri d'abans

Dilluns, 1 de gener de 2024 - 05:30

Jacaranda: el millor bikini de la ciutat de Barcelona és al peu de les jacarandes

Jacaranda: el millor bikini de la ciutat de Barcelona és al peu de les jacarandes

La clau rau en les coses invisibles que el fan una delícia

Dilluns, 25 de desembre de 2023 - 05:30

Últimes hores a la Bodega Ca'l Pep, la bodega centenària de Gràcia

Últimes hores a la Bodega Ca'l Pep, la bodega centenària de Gràcia

Una oferta senzilla i eficaç que suporta una cosa molt més complexa i difícil d’aconseguir

Dilluns, 18 de desembre de 2023 - 05:30

La Principal: un bar real a Sant Antoni que té més de 120 anys

La Principal: un bar real a Sant Antoni que té més de 120 anys

Més de 120 anys d'història, amb tot el caliu d’un bar que se sap bar

Dilluns, 11 de desembre de 2023 - 05:30

Bar Pollo: el bar de moda on les truites porten txapela

Bar Pollo: el bar de moda on les truites porten txapela

Aquí s'hi cuina, s’hi menja i tothom s’hi deixa veure (també la Rosalía)

Dilluns, 4 de desembre de 2023 - 05:30

Bar Torpedo: el bar nocturn on els entrepans i el bon vi conviuen feliçment

Bar Torpedo: el bar nocturn on els entrepans i el bon vi conviuen feliçment

Com esdevenir una institució de la nit barcelonina

Dilluns, 27 de novembre de 2023 - 05:30

Fino Bar: un bar nou a Gràcia que mira al passat per menjar fi

Fino Bar: un bar nou a Gràcia que mira al passat per menjar fi

S’hi treballa amb qualitat, creativitat i coherència

Dilluns, 20 de novembre de 2023 - 05:30

Cal Bonete: un bar de tota la vida que tanca i que caldrà recordar per sempre

Cal Bonete: un bar de tota la vida que tanca i que caldrà recordar per sempre

A la derruïda Colònia Castells s’hi menjava com a casa

Dilluns, 13 de novembre de 2023 - 05:30

Bodega Quimet: una bodega amb llum pròpia que fa brillar el barri de Gràcia

Bodega Quimet: una bodega amb llum pròpia que fa brillar el barri de Gràcia

Favetes, ostres, anxoves i vermut a doll

Dilluns, 6 de novembre de 2023 - 05:30

Taverna Maitea: una taverna basca amb pintxos i racions per a amics, famílies i amants del vi

Taverna Maitea: una taverna basca amb pintxos i racions per a amics, famílies i amants del vi

Eclèctica, tal com la defineix el seu propietari, satisfà les necessitats de bodeguers i aficionats del vi

Dilluns, 30 d'octubre de 2023 - 05:30

Muysca: el bar del Clot que et farà viatjar des de l’Amazones fins al Carib

Muysca: el bar del Clot que et farà viatjar des de l’Amazones fins al Carib

A Muysca s’hi mengen plats quotidians i plats de festa que s’articulen entre el salat, el dolç i l’àcid

Dilluns, 23 d'octubre de 2023 - 05:30

Cuina Japonesa: Menú democràtic a la nova i amagada taverna japonesa de Barcelona

Cuina Japonesa: Menú democràtic a la nova i amagada taverna japonesa de Barcelona

A Cuina Japonesa s’hi dina bo i casolà per 12 € sota reserva

Dilluns, 16 d'octubre de 2023 - 05:30

Nonno Zacca: La millor pizza romana de Barcelona està dedicada a un avi

Nonno Zacca: La millor pizza romana de Barcelona està dedicada a un avi

Pizza en safata, flonja i cruixent, que devoraràs per metres

Dimarts, 10 d'octubre de 2023 - 05:30

Taberna Pueblo Libre: una taverna autènticament peruana al cor de Barcelona

Taberna Pueblo Libre: una taverna autènticament peruana al cor de Barcelona

Un ceviche ben tocat i posat al peruà dels peruans de Barcelona: Pueblo Libre

Diumenge, 1 d'octubre de 2023 - 05:30

L'Extra Bar: el bar més sexi de Barcelona és al bell mig de Gràcia

L'Extra Bar: el bar més sexi de Barcelona és al bell mig de Gràcia

L’Extra Bar no té res de complementari: fora bo que abundessin propostes com la seva a la capital catalana

Dijous, 21 de setembre de 2023 - 05:30

El Quimet d'Horta: el bar amb les millors xapates, tapes delicioses i un caliu incomparable

El Quimet d'Horta: el bar amb les millors xapates, tapes delicioses i un caliu incomparable

Dimarts, 12 de setembre de 2023 - 05:30

Mitja Galta: el restaurant que dignifica el menú del dia amb un preu molt econòmic

Mitja Galta: el restaurant que dignifica el menú del dia amb un preu molt econòmic

Dimecres, 6 de setembre de 2023 - 05:30