Un mar i muntanya èpic al cor del Born
De llenties amb gamba i cansalada i la millor fritura de bacallà de la ciutat
Diumenge, 5 de maig de 2024 - 05:30
De llenties amb gamba i cansalada i la millor fritura de bacallà de la ciutat
Diumenge, 5 de maig de 2024 - 05:30
Una pizzeria on fer una margarida excepcional i uns vins naturals
Dimarts, 30 d'abril de 2024 - 05:30
La varietat d’edats sempre és un bon identificador d’un lloc que és veritablement popular
Dimecres, 24 d'abril de 2024 - 05:30
Una mirada que treu profit de la importància del producte de qualitat
Dimarts, 16 d'abril de 2024 - 05:30
Un lloc que s’omple de clients àvids per tastar un dels millors hummus de la ciutat
Dijous, 11 d'abril de 2024 - 05:30
Quan els entrepans són molt més que entrepans
Dijous, 4 d'abril de 2024 - 05:30
Busca el fanalet vermell i trobaràs glòria líquida servida amb mestria en aquest paradís urbà
Diumenge, 31 de març de 2024 - 05:30
Clàssics del Perú en una versió 2.0 reformulada
Dijous, 28 de març de 2024 - 05:30
Cuscús i tajin bons i econòmics que alleugeren l'ànima
Dijous, 21 de març de 2024 - 05:30
Els plats de cuina popular catalana estan més de moda que mai
Dijous, 14 de març de 2024 - 05:30
Sobre la manca de sentit comú dels consumidors que volen apoltronar-se de franc
Dilluns, 11 de març de 2024 - 05:30
Un pla de sol, cultura i tiberi per gaudir del barri més marítim
Dijous, 7 de març de 2024 - 05:30
Cafè, vi, birra, pasta fresca, còctels i sofàs en un espai enorme al bell mig de l’Eixample
Dijous, 29 de febrer de 2024 - 05:30
Un menú impecable per 24,90 €
Dijous, 22 de febrer de 2024 - 05:30
El públic local cau rendit davant de la seva combinació de sabors coreans, japonesos i xinesos regats amb vins naturals
Dilluns, 19 de febrer de 2024 - 05:30
El restaurant dels 90 i de 625 pessetes que va fer un salt cap a la cuina de mercat
Dilluns, 12 de febrer de 2024 - 05:30
Armando Álvarez executa amb perfecció una carta on fa brillar el producte amb tècnica fina i elaboracions curades
Dilluns, 5 de febrer de 2024 - 05:30
Dimecres, 31 de gener de 2024 - 05:30
Nova reafirmació de l'auge gastronòmic d'aquest indret barceloní
Dilluns, 29 de gener de 2024 - 05:30
L’enigma del caldo de sopa i un guisat de patata i pop reconfortant
Dilluns, 22 de gener de 2024 - 05:30
I unes postres de codony inigualables
Dijous, 18 de gener de 2024 - 05:30
Dilluns, 15 de gener de 2024 - 05:30
La demonització del cebiche i l'autèntic indret de Barcelona per degustar-lo
Dilluns, 8 de gener de 2024 - 05:30
L'últim racó de Barcelona amb l'autèntica essència de barri d'abans
Dilluns, 1 de gener de 2024 - 05:30
La clau rau en les coses invisibles que el fan una delícia
Dilluns, 25 de desembre de 2023 - 05:30
Una oferta senzilla i eficaç que suporta una cosa molt més complexa i difícil d’aconseguir
Dilluns, 18 de desembre de 2023 - 05:30
Més de 120 anys d'història, amb tot el caliu d’un bar que se sap bar
Dilluns, 11 de desembre de 2023 - 05:30
Aquí s'hi cuina, s’hi menja i tothom s’hi deixa veure (també la Rosalía)
Dilluns, 4 de desembre de 2023 - 05:30
Com esdevenir una institució de la nit barcelonina
Dilluns, 27 de novembre de 2023 - 05:30
S’hi treballa amb qualitat, creativitat i coherència
Dilluns, 20 de novembre de 2023 - 05:30
A la derruïda Colònia Castells s’hi menjava com a casa
Dilluns, 13 de novembre de 2023 - 05:30
Favetes, ostres, anxoves i vermut a doll
Dilluns, 6 de novembre de 2023 - 05:30
Eclèctica, tal com la defineix el seu propietari, satisfà les necessitats de bodeguers i aficionats del vi
Dilluns, 30 d'octubre de 2023 - 05:30
A Muysca s’hi mengen plats quotidians i plats de festa que s’articulen entre el salat, el dolç i l’àcid
Dilluns, 23 d'octubre de 2023 - 05:30
A Cuina Japonesa s’hi dina bo i casolà per 12 € sota reserva
Dilluns, 16 d'octubre de 2023 - 05:30
Pizza en safata, flonja i cruixent, que devoraràs per metres
Dimarts, 10 d'octubre de 2023 - 05:30
Un ceviche ben tocat i posat al peruà dels peruans de Barcelona: Pueblo Libre
Diumenge, 1 d'octubre de 2023 - 05:30
L’Extra Bar no té res de complementari: fora bo que abundessin propostes com la seva a la capital catalana
Dijous, 21 de setembre de 2023 - 05:30
Dimarts, 12 de setembre de 2023 - 05:30