Jordi Tubella

Pel teu bé, hauries de deixar d'escalfar l'aigua al microones: els experts t'expliquen per què

Pel teu bé, hauries de deixar d'escalfar l'aigua al microones: els experts t'expliquen per què

Una acció més perillosa del que pot semblar

Dimecres, 1 de maig de 2024 - 05:30

Menú setmanal per a la feina: 5 plats de l'Ada Parellada per cuinar en pocs minuts

Menú setmanal per a la feina: 5 plats de l'Ada Parellada per cuinar en pocs minuts

5 plats perquè els puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana

Diumenge, 28 d'abril de 2024 - 05:30

Com descongelar el pa i que quedi com acabat de fer: una nutricionista comparteix el seu secret

Com descongelar el pa i que quedi com acabat de fer: una nutricionista comparteix el seu secret

Consells bàsics per congelar el pa i que puguis tastar-lo amb més bon gust

Dissabte, 27 d'abril de 2024 - 05:30

Els menús de cap de setmana: doble combinació que et portarà al cel

Els menús de cap de setmana: doble combinació que et portarà al cel

Et portem 4 receptes perquè puguis preparar uns menús increïbles a casa

Divendres, 26 d'abril de 2024 - 05:30

pastilla video
El restaurant de la Costa Brava que celebra 30 anys amb uns arrossos estratosfèrics

El restaurant de la Costa Brava que celebra 30 anys amb uns arrossos estratosfèrics

Tres dècades d'arrossos i bon menjar a primera línia de mar

Divendres, 26 d'abril de 2024 - 05:30

El pa de pastanaga de Xevi Verdaguer que no podràs deixar de cuinar

El pa de pastanaga de Xevi Verdaguer que no podràs deixar de cuinar

Descobreix una recepta fàcil i útil de la mà d'un autor que ho ha petat aquest Sant Jordi

Dimecres, 24 d'abril de 2024 - 10:25

El bar de Ciutat Vella que et portarà al cel amb unes croquetes i entrepans per al·lucinar

El bar de Ciutat Vella que et portarà al cel amb unes croquetes i entrepans per al·lucinar

Dimarts, 23 d'abril de 2024 - 05:30

Famosos cuiners revelen les seves receptes secretes als seus llibres: descobrim els seus motius

Famosos cuiners revelen les seves receptes secretes als seus llibres: descobrim els seus motius

Per què canvien la cullera per la ploma? Per què han decidit escriure el llibre? En revelem els detalls

Dimarts, 23 d'abril de 2024 - 05:30

Aquests són els dos locals on fan les millors pizzes del Barcelonès

Aquests són els dos locals on fan les millors pizzes del Barcelonès

El jurat i el públic han catalogat aquestes dues com les millors pizzeries del Barcelonès

Dilluns, 22 d'abril de 2024 - 09:28

pastilla video
Maria Nicolau: "Hi ha menús de 450 euros que no són prou cars"

Maria Nicolau: "Hi ha menús de 450 euros que no són prou cars"

Una conversa amb la cuinera Maria Nicolau que publica la seva segona novel·la, 'Cremo!'

Diumenge, 21 d'abril de 2024 - 05:30

Menú setmanal per a la feina: costelles, patates i el pollastre català més dolç

Menú setmanal per a la feina: costelles, patates i el pollastre català més dolç

Et portem 5 plats perquè els puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana

Diumenge, 21 d'abril de 2024 - 05:30

Com fer un pa de Sant Jordi: els ingredients que no poden faltar en la teva recepta

Com fer un pa de Sant Jordi: els ingredients que no poden faltar en la teva recepta

Vols saber com fer un pa de Sant Jordi? Repassem els ingredients que han d'estar a la teva recepta aquest 23 d'abril

Dissabte, 20 d'abril de 2024 - 05:30

Aquest forn tradicional de Barcelona elabora el millor pa de Sant Jordi de Catalunya

Aquest forn tradicional de Barcelona elabora el millor pa de Sant Jordi de Catalunya

Un forn de Guinardó és el guanyador de la setena edició del concurs de millor pa de Sant Jordi 2024

Divendres, 19 d'abril de 2024 - 08:28

Els menús de cap de setmana: 4 plats clàssics del Pirineu per superar la ressaca futbolística

Els menús de cap de setmana: 4 plats clàssics del Pirineu per superar la ressaca futbolística

Et portem 4 receptes perquè puguis preparar uns menús increïbles a casa

Divendres, 19 d'abril de 2024 - 05:30

Europa embogeix amb els cellers i els vins catalans

Europa embogeix amb els cellers i els vins catalans

Publicat el segon estudi sobre el perfil dels visitants als cellers de Catalunya el 2023

Dimecres, 17 d'abril de 2024 - 05:30

Ignorar la teva pròpia identitat i essència: els espanyols es deceben a ells mateixos

Ignorar la teva pròpia identitat i essència: els espanyols es deceben a ells mateixos

Primer baròmetre sobre hàbits de consum i coneixement del pernil ibèric a Espanya

Dimecres, 17 d'abril de 2024 - 05:30

Menú setmanal per a la feina: 5 plats rematadament bons (i voldràs repetir)

Menú setmanal per a la feina: 5 plats rematadament bons (i voldràs repetir)

Et portem 5 plats perquè els puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana

Diumenge, 14 d'abril de 2024 - 05:30

Carta i menús únics a Barcelona en aquest restaurant fabulós de Gran Via

Carta i menús únics a Barcelona en aquest restaurant fabulós de Gran Via

Una gastronomia botànica és la nova proposta del xef Rodrigo de la Calle

Diumenge, 14 d'abril de 2024 - 05:30

pastilla video
Diego Alías: "El bacallà és cuina de muntanya"

Diego Alías: "El bacallà és cuina de muntanya"

Una conversa amb el cuiner i propietari de Ca l'Amador, Diego Alías, sobre el bacallà i la cuina de muntanya

Diumenge, 14 d'abril de 2024 - 05:30

El motiu real de per què Catalunya té més restaurants Michelin del que sembla (en són més de 200)

El motiu real de per què Catalunya té més restaurants Michelin del que sembla (en són més de 200)

Barcelona i Catalunya arrasen un any més acaparant els focus de la Michelin

Dissabte, 13 d'abril de 2024 - 05:30

El millor vermut de Catalunya s'elabora en aquest petit poble tarragoní

El millor vermut de Catalunya s'elabora en aquest petit poble tarragoní

Els Premis Vinari 2024 diagnostiquen els millors vermuts de Catalunya

Divendres, 12 d'abril de 2024 - 08:54

Els menús de cap de setmana: clàssics de la cuina catalana i plats imperials

Els menús de cap de setmana: clàssics de la cuina catalana i plats imperials

Et portem 4 receptes perquè puguis preparar uns menús increïbles a casa

Divendres, 12 d'abril de 2024 - 05:30

5 barets de la costa de Barcelona per gaudir d'un bon dinar a primera línia de mar

5 barets de la costa de Barcelona per gaudir d'un bon dinar a primera línia de mar

Cinc guinguetes per fer un arròs amb la brisa marina i la companyia de les onades

Dijous, 11 d'abril de 2024 - 05:30

Pel bé de tots, has de canviar la manera de fer la compra: aquí en tens la raó

Pel bé de tots, has de canviar la manera de fer la compra: aquí en tens la raó

Cada cop hi ha més persones que aposten per aquest mètode a l'hora de fer la compra

Dimecres, 10 d'abril de 2024 - 05:30

pastilla video
El restaurant més jove d'Osona que ha rebentat tots els rànquings estatals amb la seva cuina

El restaurant més jove d'Osona que ha rebentat tots els rànquings estatals amb la seva cuina

El xef Nicolau Roger i una prodigiosa sala històrica desemboquen en el millor restaurant de Vic

Dimarts, 9 d'abril de 2024 - 05:30

pastilla video
Carles Gaig: "De vegades agafo el telèfon i truco al Joan Roca per demanar-li consells"

Carles Gaig: "De vegades agafo el telèfon i truco al Joan Roca per demanar-li consells"

Una conversa 360 graus amb el reconegut cuiner català Carles Gaig

Diumenge, 7 d'abril de 2024 - 05:30

Menú setmanal per a la feina: 5 plats per atipar l'estómac de bon gust

Menú setmanal per a la feina: 5 plats per atipar l'estómac de bon gust

Et portem 5 plats perquè els puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana

Diumenge, 7 d'abril de 2024 - 05:30

Els menús de cap de setmana: enamoraràs la família amb aquests plats increïbles

Els menús de cap de setmana: enamoraràs la família amb aquests plats increïbles

Et portem 4 receptes perquè puguis preparar uns menús increïbles a casa

Divendres, 5 d'abril de 2024 - 05:30

Tanca l'Espai Sucre, el primer restaurant de postres del món, ubicat a Barcelona

Tanca l'Espai Sucre, el primer restaurant de postres del món, ubicat a Barcelona

Jordi Butrón, el propietari, anuncia el tancament al·legant problemes de salut

Dimecres, 3 d'abril de 2024 - 14:43

El restaurant empedrat de Gelida per fer uns grans plats a la brasa amb família

El restaurant empedrat de Gelida per fer uns grans plats a la brasa amb família

Un restaurant de carretera i de poble molt familiar i amb plats notables

Dimarts, 2 d'abril de 2024 - 05:30

El restaurant de carretera camí de Rupit amb excel·lents plats tradicionals de l'àvia

El restaurant de carretera camí de Rupit amb excel·lents plats tradicionals de l'àvia

Un cop de sort que acaba en un menú de migdia sensacional

Dilluns, 1 d'abril de 2024 - 05:30

Menú setmanal per a la feina: una mona i 4 plats boníssims per tornar a la rutina

Menú setmanal per a la feina: una mona i 4 plats boníssims per tornar a la rutina

Et portem 5 plats perquè els puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana

Diumenge, 31 de març de 2024 - 05:30

Neix el primer whisky d'un celler històric de les Terres de l'Ebre que fa trempar Catalunya

Neix el primer whisky d'un celler històric de les Terres de l'Ebre que fa trempar Catalunya

Proximitat i artesania del primer whisky d'aquest celler del sud del país

Diumenge, 31 de març de 2024 - 05:30

Mona de Pasqua: com fer-la a casa i que sembli de pastisseria

Mona de Pasqua: com fer-la a casa i que sembli de pastisseria

Ser un padrí casolà té molt encant i una màgia culinària fàcil amb aquestes receptes

Dissabte, 30 de març de 2024 - 05:30

Els millors restaurants de carn a Barcelona per posar-te les botes

Els millors restaurants de carn a Barcelona per posar-te les botes

Per als amants carnívors, una selecció dels millors locals a Barcelona

Dissabte, 30 de març de 2024 - 05:30

pastilla video
Mona de Pasqua 2024: les millors opcions de pastisseria són aquestes

Mona de Pasqua 2024: les millors opcions de pastisseria són aquestes

Tastem les millors mones de Pasqua 2024 per assegurar-ne l'excel·lent qualitat

Divendres, 29 de març de 2024 - 05:30

Els menús de cap de setmana: plats sagrats per santificar la cuina

Els menús de cap de setmana: plats sagrats per santificar la cuina

Et portem 4 receptes perquè puguis preparar uns menús increïbles a casa durant el cap de setmana

Divendres, 29 de març de 2024 - 05:30

Els 7 menjars més luxosos del món: quant costa la pizza o l'hamburguesa més cara del planeta?

Els 7 menjars més luxosos del món: quant costa la pizza o l'hamburguesa més cara del planeta?

Milers d'euros per plats clàssic com una truita, sushi o un còctel

Divendres, 29 de març de 2024 - 05:30

5 mones de Barcelona a domicili que t'estalviaran el viatge a la pastisseria

5 mones de Barcelona a domicili que t'estalviaran el viatge a la pastisseria

Pots tenir la mona de Pasqua 2024 a la taula per al teu fillol o fillola sense haver de sortir de casa

Dijous, 28 de març de 2024 - 12:45

Un restaurant del Raval del 1950 reobre després de 10 anys tancat

Un restaurant del Raval del 1950 reobre després de 10 anys tancat

És la segona reobertura destacada a Barcelona en només 48 hores

Dijous, 28 de març de 2024 - 09:03