Jordi Tubella

Els trucs de cuina més desconeguts que et canviaran la vida: són molt útils

Els trucs de cuina més desconeguts que et canviaran la vida: són molt útils

Consells que ens facilitaran el dia a dia a la cuina

Dimecres, 7 de maig de 2025 - 05:30

L'advertència viral sobre les llaunes de tonyina: això has de saber si en tens a casa

L'advertència viral sobre les llaunes de tonyina: això has de saber si en tens a casa

No tot el que sembla saludable ho és: els perills de les llaunes de tonyina

Dimarts, 6 de maig de 2025 - 05:30

L'ingredient secret per cuinar els pèsols: el sabor és increïble i agrada a tothom

L'ingredient secret per cuinar els pèsols: el sabor és increïble i agrada a tothom

Una tècnica que en canvia la percepció i que els fa més deliciosos

Dimarts, 6 de maig de 2025 - 05:30

Acceptar la derrota és l'inici de la victòria: la reconquesta de la cuina catalana

Acceptar la derrota és l'inici de la victòria: la reconquesta de la cuina catalana

Diumenge, 4 de maig de 2025 - 05:30

Pel bé de tots, has de deixar de comprar suc de taronja: aquí en tens la raó

Pel bé de tots, has de deixar de comprar suc de taronja: aquí en tens la raó

El procés de fabricació elimina la fibra de la fruita i concentra els sucres naturals

Diumenge, 4 de maig de 2025 - 05:30

El truc definitiu per conservar els plàtans molt temps: és fàcil i no ho fa ningú

El truc definitiu per conservar els plàtans molt temps: és fàcil i no ho fa ningú

Un mètode eficaç per preservar l'estat òptim dels plàtans

Dissabte, 3 de maig de 2025 - 05:30

L'any de la revolució de la gastronomia i el producte de Tarragona

L'any de la revolució de la gastronomia i el producte de Tarragona

Màxima esplendor de la cuina del Camp de Tarragona

Dissabte, 3 de maig de 2025 - 05:30

El restaurant de Barcelona que celebra 5 anys amb la unió del local més de moda del país

El restaurant de Barcelona que celebra 5 anys amb la unió del local més de moda del país

Un referent per la seva cuina salvatge, aquella que venera el producte

Divendres, 2 de maig de 2025 - 08:37

Croquetes dolces: les receptes més sorprenents per a les postres que no coneixes

Croquetes dolces: les receptes més sorprenents per a les postres que no coneixes

Fugim dels farcits clàssics de les croquetes

Dijous, 1 de maig de 2025 - 05:30

La crema de cacau tipus Nutella més cara del món: la revenen per més de 1.000 euros

La crema de cacau tipus Nutella més cara del món: la revenen per més de 1.000 euros

Els usuaris embogeixen en comprar pots de Nutella a preus desorbitats

Dimecres, 30 d'abril de 2025 - 11:01

Aquestes són les 2 millors marques de llet del supermercat segons un estudi de l'OCU

Aquestes són les 2 millors marques de llet del supermercat segons un estudi de l'OCU

Dues llets destaquen per damunt d'una trentena analitzades

Dimecres, 30 d'abril de 2025 - 05:30

No ets català si no saps cuinar això: una recepta històrica del país

No ets català si no saps cuinar això: una recepta històrica del país

Una recepta que denota el nivell de catalanor gastronòmic

Dimarts, 29 d'abril de 2025 - 05:30

La nevera no funciona: com evitar perdre tot el menjar per l'apagada general

La nevera no funciona: com evitar perdre tot el menjar per l'apagada general

Protocol sobre què fer amb els aliments davant d'una apagada general

Dilluns, 28 d'abril de 2025 - 14:31

El restaurant tradicional que duplica el seu talent amb uns plats d'avantguarda exitosos

El restaurant tradicional que duplica el seu talent amb uns plats d'avantguarda exitosos

Una cuina honesta, directa i personal

Diumenge, 27 d'abril de 2025 - 05:30

Pa de Sant Jordi: el pas a pas definitiu i tots els ingredients que necessites

Pa de Sant Jordi: el pas a pas definitiu i tots els ingredients que necessites

Les claus per esbrinar com fer el millor pa de Sant Jordi

Dimarts, 22 d'abril de 2025 - 16:02

Els restaurants més emblemàtics de Barcelona: la guia definitiva amb tots els establiments

Els restaurants més emblemàtics de Barcelona: la guia definitiva amb tots els establiments

Una guia gastronòmica deliciosa per Sant Jordi

Dimarts, 22 d'abril de 2025 - 15:53

La cervesa artesana a Catalunya: una revolució consolidada

La cervesa artesana a Catalunya: una revolució consolidada

A Catalunya, s’hi concentra una de les escenes cerveseres més actives de la península

Divendres, 11 d'abril de 2025 - 18:45

El xef Jordi Vilà presenta el manual d'autodefensa de la cuina catalana

El xef Jordi Vilà presenta el manual d'autodefensa de la cuina catalana

Una celebració de la cuina catalana i de tot allò que aporta a la gastronomia

Divendres, 11 d'abril de 2025 - 12:51

Un restaurant enmig d'un pantà i tres a tocar per menjar envoltat d'un paisatge idíl·lic

Un restaurant enmig d'un pantà i tres a tocar per menjar envoltat d'un paisatge idíl·lic

Una selecció dels millors restaurants perquè puguis menjar molt bé fora de casa

Divendres, 11 d'abril de 2025 - 05:30

El nou restaurant més elegant de Barcelona amb tocs catalans del qual sentirem a parlar aviat

El nou restaurant més elegant de Barcelona amb tocs catalans del qual sentirem a parlar aviat

Plats amb tocs d'autor que defineixen l'alt nivell

Divendres, 11 d'abril de 2025 - 05:30

Un dels millors gelaters del món és català: el deixeble que honra Jordi Roca

Un dels millors gelaters del món és català: el deixeble que honra Jordi Roca

Un gironí destaca als Trofeus del Gelat a París

Dijous, 10 d'abril de 2025 - 10:56

Aquest forn de Catalunya elabora el millor pa de Sant Jordi 2025

Aquest forn de Catalunya elabora el millor pa de Sant Jordi 2025

Un forn amb 100 anys d'història s'emporta el premi de la 8a edició

Dijous, 10 d'abril de 2025 - 09:21

El secret del Palau de la Música que ens recorda que Barcelona també és per als catalans

El secret del Palau de la Música que ens recorda que Barcelona també és per als catalans

Al rovell de l'ou del turisme en massa hi ha el significat de la identitat catalana

Dimarts, 8 d'abril de 2025 - 05:30

4 restaurants de Girona espectaculars per celebrar la cuina catalana més alegre

4 restaurants de Girona espectaculars per celebrar la cuina catalana més alegre

Una selecció dels millors restaurants perquè puguis menjar molt bé fora de casa

Divendres, 4 d'abril de 2025 - 05:30

El restaurant de cuina de muntanya que acull el sopar més estrellat a 2.000 metres d'altitud

El restaurant de cuina de muntanya que acull el sopar més estrellat a 2.000 metres d'altitud

Un sopar estrellat sota les estrelles màgiques de l'alta muntanya

Divendres, 4 d'abril de 2025 - 05:30

Com tallar el tomàquet com un xef: tota la vida que ho fem malament

Com tallar el tomàquet com un xef: tota la vida que ho fem malament

Dues passes imprescindibles i una tècnica precisa

Dijous, 3 d'abril de 2025 - 05:30

No ets català si no saps cuinar això: la recepta viral que és un èxit

No ets català si no saps cuinar això: la recepta viral que és un èxit

Un plat que forma part dels històrics de la gastronomia de Catalunya

Dimecres, 2 d'abril de 2025 - 05:30

Un restaurant de la Boqueria s'acomiada: l'últim servei, aquesta setmana

Un restaurant de la Boqueria s'acomiada: l'últim servei, aquesta setmana

Un restaurant singular i minúscul s'acomiada del Mercat de la Boqueria

Dimarts, 1 d'abril de 2025 - 18:53

La revolució de les croquetes: l'impressionant farcit que no s'espera ningú

La revolució de les croquetes: l'impressionant farcit que no s'espera ningú

L'atractiu de les croquetes és la infinitat d'opcions per farcir-les i sorprendre els comensals

Dimarts, 1 d'abril de 2025 - 05:30

Els millors aliments per combatre el canvi d'horari: un rebost imprescindible

Els millors aliments per combatre el canvi d'horari: un rebost imprescindible

Una llista d'aliments que són beneficiosos per fer front al canvi d'horari

Dissabte, 29 de març de 2025 - 05:30

Aquest restaurant de Barcelona elabora el millor plat amb Tête de Moine AOP

Aquest restaurant de Barcelona elabora el millor plat amb Tête de Moine AOP

El cèlebre formatge suís Tête de Moine AOP ha estat protagonista absolut

Divendres, 28 de març de 2025 - 09:46

4 restaurants de Barcelona on fer un impressionant esmorzar de forquilla

4 restaurants de Barcelona on fer un impressionant esmorzar de forquilla

Una selecció dels millors restaurants perquè puguis menjar molt bé fora de casa

Divendres, 28 de març de 2025 - 05:30

Idees per marinar el pollastre i convertir-lo en un plat atractiu amb més sabor

Idees per marinar el pollastre i convertir-lo en un plat atractiu amb més sabor

El pollastre pot ser un plat deliciós si es juga bé amb les combinacions

Divendres, 28 de març de 2025 - 05:30

L'oli d'un poble de Lleida, guardonat com un dels millors de tot el món

L'oli d'un poble de Lleida, guardonat com un dels millors de tot el món

Cervià de les Garrigues celebra l'èxit d'un oli autòcton premiat a Nova York

Dijous, 27 de març de 2025 - 09:26

És la millor mona de Pasqua de Catalunya del 2025: l'elabora aquesta pastisseria

És la millor mona de Pasqua de Catalunya del 2025: l'elabora aquesta pastisseria

La capital catalana acull la IV edició del concurs La Millor Mona de Pasqua 2025

Dimarts, 25 de març de 2025 - 15:27

La fruita de la primavera: un aliment de temporada que no tothom pot consumir

La fruita de la primavera: un aliment de temporada que no tothom pot consumir

Aquesta fruita sí que és de temporada i ofereix un ventall ampli al receptari

Dimarts, 25 de març de 2025 - 05:30

Maxime France i Pierre Citerne guanyen el 17è Premi Vila Viniteca de Tast per Parelles

Maxime France i Pierre Citerne guanyen el 17è Premi Vila Viniteca de Tast per Parelles

Més de 6.000 copes Riedel i 270 ampolles per a un esdeveniment nacional únic

Dilluns, 24 de març de 2025 - 08:50

Aquesta és la pastisseria catalana que elabora el millor xuixo del món

Aquesta és la pastisseria catalana que elabora el millor xuixo del món

Cinquena edició del concurs que descobreix el millor xuixo del món

Diumenge, 23 de març de 2025 - 10:23

El restaurant de Sant Gervasi amb els millors fumats de Barcelona

El restaurant de Sant Gervasi amb els millors fumats de Barcelona

Un menú de 8 plats que celebra l'excel·lència de la primera matèria

Diumenge, 23 de març de 2025 - 05:30

La pregunta que no s'ha de fer més a les cuineres catalanes, segons Maria Nicolau

La pregunta que no s'ha de fer més a les cuineres catalanes, segons Maria Nicolau

La mediàtica xef alerta de l'enfocament erroni en les entrevistes a les cuineres

Dissabte, 22 de març de 2025 - 05:30